• 2017-09-15, 19:56
  • 84

Ni är otroligt många som bryr er om vår Annica här inne, ni anar inte hur mycket det betyder. Tack från hela hennes familj, de är väldigt tacksamma för ert stora stöd. 

Till alla er som frågat efter deras Swish kommer det här: Kristian Thimberg: 070-334 89 75 

Kontonummer om du inte har Swish: Kristian Thimberg: 8299-0,403 533 206-5  

Just nu har Annica det väldigt, väldigt tufft. På alla sätt. Operationen kunde de genomföra, men nu gäller det att hennes kropp orkar fortsätta kämpa. Hon har olidligt svåra smärtor och allting är förstås tufft mentalt för henne. För oss som har turen att vara friska just nu går det inte förstå hur tufft det är att vara så sjuk, men hennes man Kristian sitter bredvid hela tiden och de tar en liten stund i taget. Det viktigaste är att ingenting tillstöter och att hon får smärtlindring så mycket som går. Sakta men säkert kommer hon att återhämta sig, det är det enda vi tänker på. 

Ni är många som har hört av er till mig och frågar om jag inte kan lägga ut deras Swishnummer igen för att ni vill så gärna hjälpa dem med något. Även om det är en praktisk grej så klart att det praktiska måste fungera och det blir svårt när någon blir så sjuk. Det förstår nog alla. 

Jag börjar med att tala om att detta är enbart mitt initiativ, jag lägger ut deras nummer igen för att så många av er underbara läsare har frågat. Det är väldigt viktigt att tala om en gång för alla med tanke på alla sjuka kommentarer och brev som dykt upp från underliga människor. Jag vill inte se en enda elak kommentar här inne om något kring Annica, den åker ut direkt. 

Var och en väljer själv om man vill hjälpa till med något eller skänka en slant till välgörenhet eller göra var man vill med sina pengar. Ingen tvingar någon att hjälpa till. 

Kristians mamma, barnens farmor, tar hand om deras tre barn nu. Hon har bott där hela veckan och gör det fortfarande, Annica är såpass dålig så Kristian måste finnas hos henne hela tiden.

Jag tänker mig att farmor kanske kan ut och äta med barnen, hitta på något kul med dem så de får skingra tankarna lite. Vill ni hjälpa till så är både de och jag evigt tacksamma!

 

 

 

 

Kommentarer

Magdalena 3 år sen

Bad en bön för Annika ikväll. Jag skrev ner min bön på Svenska kyrkans bönewebb och sände den. Gör det du också, tror vi är många som bär Annika i våra tankar.

https://be.svenskakyrkan.se/#/

katarina 3 år sen

Älskade fina underbara Annica. Vi tänker på dig hela, hela tiden. Hoppas och ber till högre makter om att det ska vända för dig – helst NU. Längtar till den dan då du orkar skriva en rad och säga att du känner dig lite, lite bättre. Att du orkar tänka på morgondagen och att vi får se dig le igen . Kram .

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla!
Ja det väntar vi alla på. Men hon är väldigt medtagen och sover mycket. Kristian säger det är några små små framsteg men hon har en tuff resa framför sig. Otäcka tjocka slangen i näsan ner till magen tog de igår, det måste vara skönt för henne att bli av med den.

Tror inte riktigt alla förstår hur illa det var med henne. Hon kan inte ens skriva sms eller titta i sin telefon.
Hon är så medtagen, det var en enorm OP och hon förlorade mycket blod, sedan tumörer i kroppen, sedan all morfin, pumpen i ryggen, alla omänskliga smärtor..

Ofattbart men hon är en krigare och hon har inte gett upp. Nu ska hon kriga vidare så hon snart kan få sina cellgifter igen.

Kram Johanna

Lotta 3 år sen

Alla tankar, all kärlek och värme går till Annica med familj❤️ Tack Johanna för att du gör det möjligt att få hjälpa till, inte bara i tanken utan även med ett bidrag?? ??

Inger Thiger 3 år sen

Har bidragit med en slant. Hoppas att Annica snart mår lite bättre. ?

Helena 3 år sen

För två år sedan låg min man i samma situation, opererad, men en misslyckad operation, då de bara öppnade och konstaterade att cancern gått för långt och på grund av dålig kommunikation fick han blodförtunnande samma dag som op, och man kunde därför inte sätta ryggmärgsbedövningen, vilket gjorde att han hade fruktansvärda smärtor, så svåra att de fick sedera honom då det inte gick smärtlindra. Jag kan tänka mig hur jobbigt de måste ha det, jag levde i det själv, som närmast som står bredvid och bara kan se hur ont det gör. Min man fick exakt ett år att leva efter operationen, på dagen ett år. Cancer är en sjukdom som man måste forska mer i, på sikt kunna utrota.

Petra 3 år sen

Skickar också en liten slant. Kram till dig Johanna som är en så fin vän. Till er som ödslar massa skit till Annica och Johanna kan ni väl bara förmå er att trycka på sluta följa knappen. Så slipper ni lägga energi på att skriva onödigt dumma saker här och på insta
Kram ❤️

Annie 3 år sen

De är i en fruktansvärd sits, hela familjen, jag känner såå med dem!!! All kärlek till er o fint att du la upp kontonr så att vi kan få bidra med något i denna hemska situation. Det går knappt att föreställa sig vad de går igenom för det gör så ont ta in, men jag önskar, ber & hoppas att Annica m familj ska få uppleva det stora miraklet, för hoppet får man aldrig nånsin tappa!!! Kraaam <3 <3 <3

Marie 3 år sen

All styrka till Annica??? Du är en otroligt fin vän Johanna, en sån vill alla ha❣️Har swishat en liten peng.. många bäckar små! Ha en fin lördag! ?

Jessica 3 år sen

Fruktansvärt det stackarn har gått igenom och har framför sig!! Väldigt fin vän är du också Johanna! Jag ska vara ärlig,jag hade gjort samma i dina skor så du har arena att framföra det på.
Hoppas av hela mitt hjärta att detta inte tas på fel sätt för Annica ska då rakt inte fara illa av en enda felaktig kommentar.
Dock så hade jag verkligen tyckt det var lite på sin plats med endast ett inlägg från fruktansvärdheten..utan massa swish och pengar.
Inte ett dugg för att jag har ont av att man hjälper en familj i kris utan snarare tvärtom,nättroll etc kommer gärna fram då det obönhörligen visas swish då ngn ramlar ner lite mer i det mörka hålet.
Då kanske man kunde framhålla sjukdomen och alla dess hemskheter utan att behöva blanda in ekonomi… återigen detta riktar jag till dig Johanna, med vetskapen att hade jag varit dig hade jag troligtvis gjort precis samma…?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Jag har hundratals inlägg om sjukdomen. Hart lyft fram den här i 3 år nu.

Detta är önskan från er bloggläsare, som jag självklart lyssnar på.

Sök gärna inlägg tillbaka i tiden så kommer det hur mycket som helst.
Detta tycker jag är viktigt och då lyfter jag fram det-Förutom allt annat jag lyfter fram.
Det finns oerhört mycket välgörenhetsorganisationer och vi mår bra av att få hjälpa till.
Detta är ett sätt, man väljer själv vad man vill göra med sina pengar.

Kram Johannan

Eva 3 år sen

Förstår lite hur du menar Jessica och jag håller med dig i att det är tyvärr då trollen, avundsjukan och hatet kommer fram när det pratas pengar och swish MEN det är så att flera personer har bett om att Johanna skulle lägga ut swish-numret igen har jag sett, och då är det rätt att Johanna gör det, både för att det finns folk som Vill få hjälpa och det är fint att familjen får hjälp. Bra gjort Johanna och jag hoppas att ni slipper mer hat och elakheter.
Många styrkekramar till Annica <3

Fia 3 år sen

När jag läser och följer detta förskräckliga som Annika får gå igenom så får man sig verkligen en tankeställare. Jag ska ta mig tusan inte gnälla över småsaker i tillvaron som förkylning, inte hinna städa, regnigt väder osv…
Försöka vara glad och lycklig, tala om för mina vänner vad dom betyder, pussa extra på mannen.
Livet är här och nu!!

Maria P - N 3 år sen

Önskar dig kraft att orka!

Maria 3 år sen

Swischar och skickar även massor med kramar ❤️

Pernilla Nyberg 3 år sen

❤️

Kerstin 3 år sen

❤❤❤Kram och styrka till Annica och alla runtomkring henne❤❤❤swishar en liten tröst.❤

Jenny 3 år sen

All styrka till Annica❤️?
Otroligt Fin Vän du är Johanna❤️ Stort och Fint att du håller oss som inte känner Annica uppdaterade, men som ändå följer hennes kamp mot denna fruktansvärda sjukdom. Jag önskar av hela mitt hjärta att Annica blir frisk och får njuta ordentligt av livet med sin man och barn.
Har Swishat en slant. Stor Kram❤️

ulrika Lohake 3 år sen

<3

Ida 3 år sen

Tankarna går till familjen! Swishat en liten slant jag med, dels för att de ska slippa tänka på det ekonomiska, dels för att familjen (tex pojkarna och farmor) ska kunna komma iväg på något roligt och skingra tankarna för en stund. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Annica tar sig igenom detta också. Stor kram till dig Johanna som tar initiativ och fortsätter informera oss om läget. ?

Camilla 3 år sen

Hoppas krafterna återvänder till Annika och att farmor kan få en mysig stund med barnen? Swishat ett bidrag!

Carina Pettersson 3 år sen

Jag har skickat ett bidrag till familjen och har dom i tankarna det är vad jag kan göra, hatar denna sjukdom och önskar inget annat än att familjen får må bra. Och till dig Johanna du är en fin människa och tack för att du delar med dig av vad du själv gör och hur Annica har det. Stor kram till er alla

Bettan 3 år sen

Ett litet bidrag är swishat i deras så svåra stund! Tänker så på dem! Tack Johanna för allt Du gör!

Maria 3 år sen

Precis swichat , går inte förstå hur Annica & familjen har det nu❤️

Åsa 3 år sen

Swischade ett bidrag, brukar inte lämna pengar till okända personer men tycker att du/ni förmedlat en väldigt tydlig bild av hur jobbigt de har det ? Tänker på familjen!

Lillan 3 år sen

Tänker på er hela tiden och att du Annica ska piggna till snart och må lite bättre. All heder till dej Johanna för allt du gör ❤❤ Bättre vän får man nog leta efter. Kram till er alla ❤❤

Marie 3 år sen

❤️Känner inte Annica men följer henne på FB och läser din blogg då och då. Vilken fantastisk vän du är Johanna. All styrka till Annica nu, hon ska banne mig klara den här resan. ❤️❤️❤️?

Ingrid 3 år sen

Tänker på er. Kram

Helena 3 år sen

❤tänker på dig Annica och familjen❤

Cissi 3 år sen

Tänker på er och håller tummarna stenhårt för att krafterna snart återvänder ❤️?❤️

Anonym 3 år sen

❤❤❤

Jag 3 år sen

Har man möjlighet kan man bidraga med en slant. Men det viktigaste är att vi sänder omtanke och önskar hopp om återhämtning för Annica. Även sänder vi en varm kram till Johanna här som är så empatisk och företagsam.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tusen tack alla!! <3

Helene 3 år sen

Bra av dig Johanna att hålla igen med allt det “världsliga och onödiga” för i denna stund tror jag att att jag kan tala för oss alla, glöm allt med mode mm. Det viktigaste för oss att veta, hur är det med Annica?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Helene men jag kommer fortsätta med mina jobb, jag vet att Annica aldrig aldrig hade velat något annat.
Jag kommer ändå fortsätta skriva om Annica så fort det blir någon förändring. Just nu är smärtorna olidliga och hon har det fruktansvärt på alla sätt :-(

Andrea 3 år sen

Du kanske mår bättre av att strunta i hur du ser ut men det gäller inte alla andra. Deprimerade människor slutar bry sig om “världsliga saker” och jag tror knappast någon sjuk önskar sina medmänniskor det. Johanna visar så fint på bloggen att glädje och sorg vandrar sida vid sida, så sluta moralisera!

Sandra 3 år sen

❤️❤️❤️KÄRLEK OCH❤️❤️❤️
❤️❤️❤️STYRKEKRAMAR❤️❤️❤️

Kram Sandra ❤️❤️❤️

Camilla 3 år sen

Styrkekramar till dig fina Annica ❤
Mina tankar är hos dig och din familj hela tiden.
Kram ❤

Birgitta 3 år sen

Tänker på Dig Annika och din familj!Vi ber om att du får hjälp! Kramar!!

Marita 3 år sen

❤️

Malin 3 år sen

Många styrkekramar till dig Annica och dina nära och kära<3

Cilla 3 år sen

❤️

Anna 3 år sen

Annica, ber till Gud för dig & önskar att du mitt i allt fruktansvärt du står i nu med smärtor och oro ska få känna dig omsluten. Skickar kärlek i massor. Gud, låt Annicas kropp orka❤️❤️❤️.

Helene 3 år sen

Självklart vill jag bidraga med en peng, har gjort det tidigare och gör det igen. Hittar faktiskt inte dom rätta orden kan bara säga att jag tänker mycket på er dessa dagar.

Anna 3 år sen

❤️❤️❤️

Louise 3 år sen

Om ett litet bidrag på något sätt kan göra livet lite lättare för er familj så vill jag ju självklart bidra med det lilla som jag kan göra för att hjälpa er.
Det går ju inte att köpa lycka och välmående för pengar men de kan ju ändå ge en liten ljusglimt för er eller för era killar. Stora styrkekramar till er

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

Så fint och bra skrivet Louise ❤
Självklart bidrar jag mer än gärna en liten peng.
Många kramar till er alla ❤

Helen 3 år sen

Ååå vad jag lider med dig Annica o dina nära och kära, tänk om det fanns något jag kunde hjälpa dig med. Kram ? sänder kärlek och omtanke till dig. Underbara Johanna, du är en vän att hylla och ger verkligen inspiration kärlek till dig ?

Ellenor 3 år sen

Kämpa på Annika!! ❤??
Kan tänka mig att det är fruktansvärt jobbigt nu Annika men det är bara tillfälligt, tänk på det. När du blir piggare får du och din familj hitta på något mysigt och roligt att göra ihop.

Carina L 3 år sen

Styrkekram ❤️❤️❤️

Anya 3 år sen

Kämpa på Annica, hoppas du mår bättre snart. Styrkekramar till dig och din familj.

Vickan 3 år sen

Vilken underbar vän du är Johanna! Jag önskar att Annica snart mår bättre och kan träffa sina pojkar. Swishat en liten gåva, har inte så mkt men vet hur det känns att inte kunna göra något roligt som kostar, ex gå på bio, ut och äta, lekland mm. Hoppas art grabbarnas farmor kan göra något roligt med pojkarna. Styrkekramar till er alla ❤️

Pia Persson 3 år sen

Tänker jämt på Annica och hennes familj och vilken pärs som dom genomlider just nu och har gjort en längre tid. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går framåt för Annica. Jag swishar gärna en slant, en liten gest som bevittnar all omtanke till henne och familjen. Sänder många kramar till henne och familjen <3<3<3<3 En vän som Johanna skulle alla vilja ha, tänk vad det betyder när livet är så här skört. Ta hand om och var rädda om varandra!! Kram Pia

Gunnel Engelin 3 år sen

Hoppas av hela mitt hjärta att hon mår bättre snart och att hon får träffa sina små pojkar. Det gör mig så ont att hon måste lida så.
All kärlek och kram ?????

Lena J 3 år sen

????????❤️❤️❤️❤️????????

Gunilla 3 år sen

Kram o en önskan om förbättring för dig Annica❤️❤️❤️

Jessica 3 år sen

Tänker på dej Annica ?

Charlotte 3 år sen

❤❤❤❤❤❤

Lisa 3 år sen

Tänker på dig och din familj ❤️

Sofia 3 år sen

Ta hand om er. Har skickat en liten slant. Skit sjukdom.

Lise 3 år sen

Finns det i Sverige en patientförening där man kan skicka in klagomål när man har blivit behandlat fel av läkarna och få skadestånd? I Danmark har vi Patientklageforeningen och min svägerska som nu har gått bort i cancer fik över 1 miljon kronor för att hon blev obotlig sjuk när läkarna inte undersökade henne korrekt. När jag läser Annicas berättelse att det fanns läkare som förbisåg att hon hade cancer i melanomet, borde hon få ersättning som kunne hjälpa familjen nu!

Svar på kommentaren:
Andrea 3 år sen

Nej, vi har inget motsvarande i Sverige. För att få miljonbelopp behöver man ha privata försäkringar eller väcka egen talan i domstol, det senare kostar ofta mer än det smakar och kräver att man har gott om pengar för att täcka motpartens rättegångskostnader vid förlust.

katja 3 år sen

Jo, det finns i Sverige en patientskadelag/ patientskadeförsäkring. Ingen privat försäkring behövs. Anser man sig felbehandlad/miss inom vården kan man ansöka om skadestånd. Så mycket som Annica lidit….

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Annicas födelsemärke växte det cancer i utan att de meddelade Annica. Det står i journalerna allting. Hon fick gå i flera år innan hon kände något var fel. Då upptäckte de stor spridning och cancer i hela levern och hon fick mardrömsbeskedet att hon har obotlig cancer och kommer inte överleva detta.

Den striden ska jag vara med om att hjälpa till kan jag säga men allt är ju försent. Finner inga ord för den jävla mardrömmen, en sån grej FÅR inte gå fel.

katja 3 år sen

Som svårt sjuk orkar man ju inte själv. Vården informerar inte heller vilka rättigheter man har! Ja, det är en sådan miss som inte borde få ske. Du har sånt mod Johanna.

Andrea 3 år sen

Katja: Man får fortfarande inga miljonbelopp från patientskadeförsäkringen. Runt 200 tusen kan det bli tal om för dödlig skada.

Elin 3 år sen

Tänker på er hela familjen! ☄?☄ ?☄?☄? hoppas allt blir bättre snarast. O Johanna är en rejäl o klok vän med skinn på nästan.

Cecilia 3 år sen

Tänker på dig Annica! Varma kramar

Tina 3 år sen

Swishat en liten peng. Hoppas att hon är på benen snart så hon får komma hem till sina barn❤️❤️

katja 3 år sen

Ojojoj, vilken pärs. Måtte det lätta..
Styrka!

Anne 3 år sen

Kramar till familjen och till dig Johanna som har ett så stort ❤Självklart vill jag hjälpa till med ett bidrag. Hoppas att Annica mår bättre snart ❤

Veronica 3 år sen

Swishat en liten slant, Gud är med er , all kärlek till er alla <3

Britt-Marie Hjalmarsson 3 år sen

Har swishat en slant <3

Anette Nensén 3 år sen

Hoppas innerligt att hon mår lite bättre snart, hon måste få krafter och orka, har så mycket att leva för. Styrka och kärlek❤️

Anna Persson 3 år sen

Johanna!
Vilken människa och vän du är. Du har stått emot allt elakt och hållt fokus på det viktiga.
Och Annika, fortsätt kämpa. ❤

Linda 3 år sen

Många styrkekramar till dig Annica och hela din familj ❤️?❤️?

Linda 3 år sen

Underbart att höra om dig! ????Hela tiden och tänker på dig och familjen!
Allt måste vända nu! Tänk inte på oss nu Annica, tänk inte på fb/instagram, utan haninte bråttom tillbaka till sociala medier! Vi finns alla kvar! ❤️❤️
Du måste få återhämta dig i lugn och ro! Allt annat är oviktigt! Det viktiga är din din fina familj, att ni får chansen att bearbeta allt i lugn och ro!
Måste va oerhört tufft att som närstående stå bredcid och se sin älskade att ha så ont och lida av smärta!

Så självklart Johanna vill man vara med och bidra!!

Barnen och farmor kanske kan gå ut och äta/gå på bio eller ngt lekland! Så barnen får lite roligt och annat och tänka på för stunden!!

Vilken underbar vän du är Johanna!!

Annica du och familjen finns i mina tankar hela tiden! Bor i Gbg, hjälper gärna till om de behövs med ngt!

Massa kramar till er alla ❤️❤️

Ann-Charlotte 3 år sen

Jag vet hur det är, varit i samma situation själv som barn. Förstår att ni behöver all tid ni kan få för er familj. Varje minut är dyrbar, så kämpa tillsammans så mycket ni kan. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack <3 Nu är barnen med farmor för Annica är för dålig....

Kram Johanna

Anette 3 år sen

? Vill gärna bidra med en peng. Önskar så att hon får må bättre snart! Tänker på hela familjen ?

Linda 3 år sen

Tack Johanna, håller med dig helt. Var och en väljer.
Jag tycker Annica har spridit så mycket kärlek och pepp så jag vill gärna hjälpa dem.
Tänker mycket på henne, går inte en timma utan jag kommer tillbaka till hur hon har det nu.
Måste allt gå bra nu.

Cecilia 3 år sen

?? styrka, hopp och all kärlek till Er fina familj. Johanna till dig med, för att du gör allt du kan! ❤️ swishat ett litet bidrag. Varma kramar

pernilla holmen 3 år sen

jag ber till Gud o håller alla tummar för att Annica ska få bli frisk igen, hon är värd allt gott många kramar till er alla

Helena 3 år sen

Hoppas hon mår bättre snart!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…