ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyttig smoothie med c-vitaminboost!

/


Innehåller adlinks för Clarks och Cellbes 
Boosta dig med en riktigt god och nyttig smoothie! Aroniabären sägs vara de allra nyttigaste, de är fullproppade med vitaminer och forskning har visat att bären motverkar influensavirus och olika förkylningsbakterier. Jag är så tacksam att farmor har bären i sin trädgård, pappa har plockat massor och förra veckan fick vi flera lådor som ligger i frysen. Världens bästa pappa.
Nu har jag precis gjort en smootihe med blåbär, hallon och aroniabär, gott och fräscht.
Aroniabär är ganska beska men jag tycker ändå det smakar ok, vet jag något är nyttigt så äter jag oavsett hur det smakar. Men blanda i smoothien så smakar det gott ihop med andra bär.


Nyttig smoothie med Aroniabär 2 portioner
4 dl valfri vätska, tex mandelmjölk, mjölk eller yoghurt
1 dl hallon
1 dl blåbär
1 dl aroniabär
1 nypa vaniljpulver
1 tsk honung
2 tsk riven färsk ingefära
Mixa ihop i en mixer, servera och njut av en energirik och god smoothie!
Tips på den sötaste bomberjackan är ett måste i höst. Jag har redan använt min flera gånger, sätt den till jeans eller snyggbyxan. Funkar till allt, i den här är det lite lyster som gör den festligt.
Sötaste bomberjackan (Adlinks) HÄR
Blommor och fåglar, den är så fin.


Sköna kostymbyxor (Adlinks)  HÄR. Ta din vanliga storlek, de töjer sig något så gå inte upp i storlek. Underbara.


Örhängen från Caroline Swedblom, finns flera färger på stenarna, jag har svart och köpte dem på NK.
Jag och Janne måste äta på MrP snart igen, alltså deras musselsoppa var amazing!


Nu ska jag sätta fart, den här veckan är det mycket event och möten, har bara två dagar här hemma vid datorn så jag behöver beta av massa samarbeten som ska skrivas och fotas, snart släpper vi även platserna till vår nästa resa!
PARIS!11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00