ANNONS

En komedi om kärlek

/


Vi har varit och sett Minns du mig? med Annika Andersson, Thomas Petersson, Robin Stegmar och Joanna Eriksson som hade premiär i fredags på Lisebergsteatern.
Jag är ganska svårflirtad när det gäller komedi eller revy, jag måste fastna på en gång och det gjorde jag direkt! Vi skrattade från början till slut och det är ett ganska speciellt manus, det handlar om stor igenkänning för många förhållanden tror jag, haha!
Det är härligt att få skratta och bara luta sig tillbaka på en teater, eller hur?


Det är också ett ganska speciellt manus, jag kan inte berätta varför, men ni fattar när ni ser den. Det är otroligt roligt och jag har aldrig sett Annika Andersson så bra. Hon var fantastisk!
Rättare sagt alla fyra var bra!
Jannes kompis Kai Martin är en duktig journalist och även Jannes hockeykompis, han har skrivit en trevlig recension HÄR. Han är grym på att recensera och ni fattar mer vad det handlar om när ni läser hans blogg än min recension. Gå in och läs!


Ta en tur till mysiga Göteborg och gå på detta, ta med din partner så kan ni nog få er ett och annat gott skratt på Lisebergsteatern i höst.
Blå kappa Morris (Adlinks) HÄR  Klassisk kappa du alltid kommer kunna använda. 40% rabatt nu!3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00