• 2017-10-04, 20:54
  • 6

Samarbete med Allt inom Moet 

681 kommentarer! På 24 timmar! Jag tror ni gillar snabba tävlingar, det gör jag med. Det var galet många som ville vara med i tävlingen där ni kunde vinna 6 rosa snygga glas från Allt inom Moet. Vill ni beställa glas? Maila Christian på hans instagram HÄR. Mysig present eller varför inte julklapp? De har massor med fint som är mysigt att duka med.

Tack till alla som var med och tävlade, jag är så glad över att ni gillar mina tävlingar, för jag älskar att tävla ut mysiga och lyxiga saker man kanske inte annars köper. Håll utkik, snart kör vi ny rolig tävling och jag kommer fortsätta med snabba tävlingar.

Men vi har en vinnare, stort GRATTIS: 

Cecilia Sjögren 

Hej Johanna! Woww vad vackra. Jag och min bästa väninna har redan bokat lördagen den 21 oktober för att dricka skumpa ” Det är skumpans dag ” har vi gjort dom sista åren. Vi bara älskar bubbel. Med dessa fina kan jag överaska med något extra. Och kan få bjuda in ytterligare några fina vänner…och ha dessa fina glas och god SKUMPA. Kram

//

GRATTIS Cecilia, jag har mailat dig!

 

Kommentarer

cecilia.sjogren 3 år sen

Tack Johanna ! Så roligt…skall njuta av varje droppe. Och tack fina ni som grattar mej här.
Kram
Cecilia

Eva 3 år sen

Grattis Cecilia! Kul med tävlingar Johanna, tävlade inte denna gång men hoppas på tävlingar om kläder snart, det hade du ibland förr, då kommer jag att tävla ;)

Nathalie 3 år sen

Grattis till vinsten å ha en alldeles uuuuuuuunderbar skumpakväll….❤️

Anonym 3 år sen

Grattis Cecilia!?? Önskar er en härlig skumpakväll? ?

AnnaE 3 år sen

Grattis! ?

Mary Larsson 3 år sen

Åh vad kul att du vann. Skål och grattis till dessa fina glas?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag! Det var många som frågade efter mina rosa glas från Moet så därför vill jag överraska er med en tävling så här inför helgen.…

Innehåller annonslänkar till Blueco och Cervera Tack för alla fina kommentarer! Det verkar som ni gillar alla uppdateringar här inne, kul! Då kan jag andas ut lite. När man investerar både pengar…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…