• 2017-10-05, 20:00
  • 12

När jag var i Stockholm i veckan var jag injuden på ett trevligt event hos GHD i gamla stan. Vi firade en tidig jul med julmusik, julmust och julpynt högt och lågt. Superkul!

Det var nämligen dags att presentera julens nyheter 2017! Ni ser var det är för färg i år va? Nocturne Collection.

Jag fullkomligt älskar alla stylingverktyg från Ghd. Plattången kallas för styler för den går att använda till allt, alltså inte bara platta hår.

Vad har ni för värmverktyg hemma? Plattång? Locktång?

Man kan ju göra massor, inte bara platta eller locka. Volym, böjda toppar, skruvar, vågor, lockar… You name it. Jag ska tipsa er här på på bloggen!

Ghds locktänger är de bästa jag haft, när jag kör workshop på event och mina resor blir många förvånade över hur enkelt det är att locka håret med Ghds locktänger. Det är på grund av temperaturen. Det är 185 grader och det är då det blir perfekt. Hela plattan har tre värmezoner (viktigt) och den värmer upp blixtsnabbt. Lägre temperatur ger ingen hållbarhet och högre är inte bra för håret, det tar mer skada än vad man tror. Det kan till och med gå av. Glöm inte värmeskydd när ni använder värmeverktyg.

Här är jag med Stefan som driver Ghd i Sverige och bredvid är goa Anna-Fia som precis börjat jobba som marknadsansvarig. Så gullig tjej som jag arbetat med innan med Mats på bland annat melodifestivalen.

Här får vi se en inspirationsshow av bland annat Gregory Patterson (följ på instagram för mer inspiration) som ni kanske känner igen från Project Runway, ni kanske även såg nyhetsmorgon i Tv4 i söndags där han visade sina bästa tips.

Duktig och inspirerande. Jag gillar frisörer som får publiken att haja till från scenen när det är visningar, det måste vara tempo, show och energi. Det har Gregary! Jag har varit på otroligt mycket frisörvisningar och det är inte enkelt att få frisörers uppmärksamhet i publiken kan jag lova, ofta spralliga och ganska kräsna. Haha.

Älskar detta! Höga hästvansen är tillbaka, det har ni säkert sett i tidningarna, dessutom olika texturer på håret, alltså några slingor kan vara kräppade, ni vet den gamla 80-talstången. Sätt en hög tofs, titta på haklinjen så du inte får tofsen för låg, då ser det ut som du “ramlar”. Vira sedan lite hår runt om tofsen och fäst med nålar. Kräppa några slingor, det blir snyggt och kul med något annat än de vanliga lockarna alla gör.

Lisa-Marie har färgat mitt hår idag och gjort lite slingor i benan och på sidorna, sätter ofta upp håret så då är det fint med lite effekter och inte bara en mörk botten när man sätter upp. Be frisören även göra slingor som syns när ni sätter upp håret. Vi satte en hög toffs och kräppade några slingor som jag ska visa i er i nästa inlägg!

Älsk på hög tofs! Dagtid har du en hög tofs för det är praktiskt när du jobbar, när du sedan ska på AW med dina vänner efter jobbet eller någon fest så kräppar du håret sedan tuperar du toffsen så det blir mer volym, då är du på 5 minuter festsnygg!

Hela gänget och nedan är vännen Mats och Anna-Fia. Så kul att ses även om det inte blev så länge.

 

Kommentarer

J 3 år sen

Hej, jag har en fråga angående självlockigt hår. Frisören jag gick till senast sa att man inte ska färga ett självlockigt hår mörkare då det yttersta skiktet alltid är öppet (eller nåt i den stilen) och färgen därför tvättas ur, och kvar lämnar en gulorange ton? Stämmer detta? Mitt hår är så fult solblekt efter sommaren och jag hade velat göra både kalla blonda och lite moccafärgade slingor för att jämna till det, men vet inte om det är en dum idé?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej!

Beror precis vad du har för färg eller kvalité, jag har färgat hur många lockiga som helst mörka ;)
Det är inte kul med en gul blek ton efter solen i sommar, jag skulle lägga på en mustig fin toning och några slingor målade för hand,
blekning ska man dock vara försiktig med om du har lockigt hår för det blir lätt ännu torrare och frissigt av blekning.
Men låg väte och inte så mycket så blir det bra!

Lycka till! Balayage är fint kan du hälsa din frisör :)

Anonym 3 år sen

Men lilla Linda?Sök hjälp sjäv Jag tycker vad jag vill. Åh du tycker va du vill

Anonym 3 år sen

Du tror att du är så jävla snygg? Men du ser gammal o sliten ut nu. Ta det lugnt nu.

Svar på kommentaren:
Linda Larsson 3 år sen

Borde fan skämmas! Skriv ditt riktiga namn och visa ditt tryne istället.
Psykiskt sjuka människor beter sig som du, sök hjälp på sjukhuset.

Eva 3 år sen

Jisses Anonym haha… Att du tror att hon tror tyder på att du tycker att hon ÄR snygg, och JA Johanna ÄR snygg, ser inte särskilt sliten ut… Ta det lugnt nu Anonym. Du verkar inte må så bra och saknar hyfs men jag hoppas du mår okej och att ingen kallar dig ful. <3

Anonym 3 år sen

Jag tycker vad jag tycker, eller? Åh du tycker som du vill?

Anonym 3 år sen

Nä verkligen inte?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Haha, ändå smyger du här inne på bloggen. Helt otroligt faktiskt :-)

Anonym 3 år sen

Det var det fulaste jag har sett, Johanna?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tackar för din upplysning om det :-) Man måste inte tycka om det jag tycker om.

Anette 3 år sen

Men lilla fula anonyma troll, skriv ditt namn om du ska gnälla.
Usch

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är det inte långt kvar till mellofinalen! Ska ni hitta på något kul? På middag eller fest? Eller bara hemma och mysa? Snygga lockar som håller hela mellokvällen är…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

Fredag är här! Finns det någon bättre dag i veckan? Även när jag jobbade helger (gör ju det nu också dock) och hade lördag och söndag som jobbhelg så älskade jag fredagar.…