• 2017-10-06, 00:09
  • 19

Vilken vecka! Stockholm, jobb, möten och event. Ser så fram emot en viktig välgörenhetsauktion på lördag med Janne. Mikael Ljungbergs minnesfond- Årets gladaste auktion.

När jag är iväg får tjejerna möjlighet att tjäna lite pengar, åker jag på jobb eller som i helgen när vi ska på event på lördag betalar jag om de ska passa Lucy. Jag tycker det är viktigt de lär sig att pengar får man inte hur som helst, man måste hjälpa till eller göra något för att få pengar. Ungdomar behöver pengar så de är glada när det kommer swish in på kontot efter de hjälpt mamma.

Win win gillar jag och alla är nöjda. Där tänker både jag och Janne lika, det är så viktigt med lika värderingar även om vi inte har gemensamma barn tillsammans. Allt blir enklare i en relation. Eller hur?

Jag har varit i Stockholm på event och möten men även tid för att träffa vänner. Man hinner mycket på ett dygn, hehe

Gick förbi den mysiga HM Home som är nyöppnad, där jobbar Jannes dotter Ida. Vilken fin butik!

Min fina vän Linda som är en av mina bästa vänner. Vi har även arbetat ihop länge på amelia när jag bloggade hos dem, sedan startade vi upp min alldeles egna sajt som jag nu äger och har byggt upp mitt varumärke i mitt egna namn. Tack vare Lindas team är den här sajten/bloggen en fantastisk stark plattform, tekniken är otrolig. Eftersom jag är både klantig och oteknisk är det tur.

Testa tex att svep bloggarna i mobilen när ni läser, ligger bloggen still på skärmen och inte flyttar sig är det proffsigt och noggrant byggt. Den ska inte kunna åka från sida till sida, det blir svårt att läsa och idag läser ca 80% från mobil eller platta. Det är en liten sak men ändå väldigt viktig. Sajten ska även hålla om man får in tung trafik, inte kul om det bara lägger av eller strular. Jag är KASS på teknik.

Vi satt på mysiga Kung Carl i flera timmar och jobbade, jag håller på att förändra några grejer som hon hjälper mig med, detta ska bli så kul.

Efteråt ville jag bjuda på middag på Riche, säga vad man vill om Stureplan, men maten är alltid amazing. Trevlig personal och trevlig stämning.

Äter inte ofta kött längre men äter jag rött kött ska det vara bra. Svensk, hängmörad Entrecoté med hemmagjord galet god beasås kan man bjuda en kung på om man vill. Draaaaaa mig baklänges.

Magdalena skulle varit med på middagen också men hon kände sig inte kry, så vi drack kaffe på morgonen istället innan jag skulle ta tåget hem mot Skövde.

Usel mobilbild men släpade inte upp någon fetkamera. Söta Louie ser fundersam ut, haha. Vad håller kärringarna på med?

Jo, det ska jag tala om. När jag var i Palma så ringde hon och frågade om jag kunde leta upp en butik åt henne och köpa med en klänning hon har letat efter, så jag och Maria från gänget gav oss ut en kväll och till slut hittade vi butiken. Minns inte ens namnet men gissa om jag blev snopen när vi väl kom fram.

Jag provade klänningar, skickade bilder och vi ringde fram och tillbaka. Kul att prova klänningar åt någon annan, hehe.

Här provas det för fullt. Och när jag var i Stockholm leverade jag klänningen.

Visst är den fin? Annorlunda och vacker. Magdalena kommer stråla i den och nu hänger den i hennes garderob.

Bild lånad av Maggan. 

Denna blev jag kär i, visst är den söt? Fel örhängen förstås men hade de på mig.

Idag har det varit fullt ös här hemma, min kompis Hanna håller på att sy gardiner (Tyg från golv till tak överallt) och hon har varit här och mätt, en leverans av en ny diskmaskin har installerats, halleluja! Fått nya täcken levererade, har ni sovit med äkta alpatäcke någon gång? Snacka om ekologiskt. Har beställt hemmasydda från Himmagårdens alpackafarm, vi snackar kärlek.

Tillverkas på gården och kommer från deras egna Alpatackor. Täckena är värmereglerande, fuktreglerande, grymma för allergiker, adhd och mycket mer. Jag ska skriva mer om detta, nej jag är inte sponsrad, har betalat varenda gram i täcket men vill tipsa er. Jag har haft mitt täcke i några månader, nu beställde även mamma och jag och Janne köpte ett stort dubbelt ner till Göteborg. Det är underbart!

Ska krypa ner och sova gott, i morgon är det fredag och jag ska börja med en löparrunda, yeay!

Hoppas ni mår bra och får en fin start på fredag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Eva 4 år sen

Så fantastiskt vacker klänning till Magdalena, och den andra du provar wow så fin…köpte du den? Otroligt vackra klänningar! Så god maten såg ut och lille Loui så söt och go haha.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack!
Ja, jag köpte med den vita till henne efter massa foton :)

Kram!

Eva 4 år sen

Ja men jag menar om du köpte den andra till dig själv? Jättefina båda två. Kram

Annette 4 år sen

Bara lite nyfiken på vad du blev snopen över när ni väl kom fram till butiken?
Ofta innebär ju snopen att man blir besviken eller att det känns som en missräkning.
Och det verkade det ju inte som att ni blev…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Kanske skrev missvisande, menar- jag blev snopen för att jag HITTADE dit. ;-) Vi letade och Maggan visste inte heller, men till slut så!

Underbara kläder!

Anne 4 år sen

Haha! Vilken min på Louis! ;-)
Vilka vackra klänningar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ja, haha så söt!

Marie 4 år sen

Mysigt att hälsa på hemma hos Maggan, vad fina ni är.

Maten såg riktigt god ut.

Hur mår Annica? Har du träffat henne nu?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Ja det var trevligt!
Annica orkar fortfarande inte ses, hon är otroligt trött…
Men snart hoppas vi det vänder för henne, så här kan hon inte ha det… :-(

Kram Johanna

Sandra 4 år sen

Mysigt med Stockholm och träffa vänner ?
Så himla snygga ni är du och Magdalena. Jätte snygga känningar ???
Ha en fin fredag.
Tack för du delar med dig.
Kram på dig ❤️?

Gunilla 4 år sen

Vilka fantastiska klänningar!!!

Helen 4 år sen

Jag blir så inspirerad av dig. Du har så mycket järn i elden ? underbart att få tips och idéer från dig. Kram till dig och ha en underbar fredag ?

Agneta 4 år sen

Du strålar Johanna ✨?

Helena 4 år sen

Vilket sjukt inlägg från anonym. Fegt att inte skriva sitt namn, det säger mycket. Jag håller med Madde, du ser ut som en modell.

Anonym 4 år sen

Men lilla du. Magdalena är ju ursnygg mot dig??Du är ju bara för mycket lilla gumman?

Svar på kommentaren:
Madde 4 år sen

Ingen bryr sig om dej hur mycket du än försöker.

Johanna, du ser ut som en modell??
Damn vad snygg du är.

Janne 4 år sen

Anonym, du är en äcklig trollpacka!
Hoppas du får en rejäl influensa ?

Anna-Karin 4 år sen

Anonyma människa, ser dina kommentarer att du tjafsar med Johanna om att du ska ha åsikter, men har du inte lärt dig att man ska stå för dem också i så fall? Skriv ditt för och efternamn nästa gång.

Pinsamt

Eva 4 år sen

Men lilla Anonym du är ju för mycket gumman! Ganska uppenbart att du tycker Johanna är ursnygg men av någon anledning så stör det dig och sticker i dina ögon. Tycker synd om dig…hoppas du får en bra helg Anonym!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg