• 2017-10-07, 10:07
  • 1

Nu har jag ett riktigt bra erbjudande till er! Jag älskar tipsa om saker jag tror även ni tycker om, att få åka iväg och bo på hotell, äta något gott och dessutom lite härlig shopping till pangpriser är mysigt. Ta med er parter, vännina eller varför inte barnen och åk till Göteborg! Mina tjejer älskar sånt här. (Erbjudandet gäller endast dubbelrum för två personer men man kan förstås boka flera rum)

SPAR hotel erbjuder tillsammans med Hede Fashion Outlet i Kungsbacka ett roligt och generöst shoppingerbjudande med logi med frukost i två nätter på Spar Hotel i Göteborg.

Här kommer ett riktigt bra erbjudande!

Ordinare pris är 2190kr för två personer två nätter men nu får ni bloggläsare ytterligare rabatt! Ni får 20% rabatt och betalar endast 1752 kr för två nätter! Endast 876 kr/natt i dubbelrum. För två personer alltså!

Bilden nedan är förresten min fina svägerska Louise.

Foto: Björkbacke fotografi

Kombinera två nätter på hotell och härlig shopping med extra rabatt nere på Hede Fashion Outlet. Ni får även bubbel och fin choklad på rummet när ni kommer. Lyxigt.

Med mitt blogginlägg får du hela 20% rabatt på hotellbokningen och dessutom får du ytterligare 10% rabatt i tre av dina favoritbutiker på Hede Fashion outlet.

Passa på att boka så ni inte missar detta pangerbjudande!

Dessa datum gäller:

13,14,15 Oktober

20,21,22 Oktober

27,28,29 Oktober

10,11,12 November

Se mer info och boka här:

http://www.sparhotel.se//erbjudanden/outletshopping#boka

Detta erbjudandet gäller på både Spar Hotel Gårda och Spar Hotel Majorna, endast dubbelrum och alltid två sammanhängande nätter. Går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Bokning endast via förfrågan, mail eller telefon: Spar Hotel Gårda: 031-7520303, [email protected], Spar Hotel Majorna: 031-7510700 eller [email protected] .

Uppge HEDE/Johannas blogg när du bokar. 

Hoppas ni hittar något passande datum och får en härligt helg. Vi har bott mycket på det hotellet, deras frukost är riktigt bra, det är personligt och mysigt hotell. De har även hjälp Annica och Kristian väldigt mycket när hon varit ner och fått sina cellgifter och jag vet att Annica älskar bo där.

Välkomna till Göteborg!

2017-10-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Missj 3 år sen

Ser jättefint ut, ska komma ihåg hotellet till nästa gång jag är i Göteborg :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…