• 2017-10-08, 10:01
  • 5

God morgon på er, vilken härlig söndagsmorgon! Jag har precis varit ute med Lucy, det blir en fin dag idag!

Jag vill tipsa er om ett mysigt utflyktstips idag om ni är i närheten av Göteborg eller kanske ska åka hit idag. Det är stor Skördefest ute på Tjolöholms slott som ligger 4 mil söder om Göteborg, det är en mat och hantverksmarknad och man kan handla massa ekologiskt och närproducerad mat, även provsmaka mycket. Skickliga hantverkare ställer ut och det finns mycket att göra, det blir även uppvisningar av olika slag.

Vi ska åka dit idag!

Här är Lucy vid slottet i somras när Susanne var där, det är så fint där ute.

Men det bästa, hehe det är att våra duktiga uppfödare Håkan och Susanne från Black Oranges kennel är där! De representerar rasen Pomeranian då grevinnan Blanche Bonde var först med att importera en Pomernian från England.

Åk dit för att träffa deras vackra hundar, fråga dem om rasen och ställa alla frågor om hundarna, ni kanske funderar på att skaffa en liten pom och då är Susanne och Håkan allra bäst på att hjälpa er. Jag är så tacksam och glad över att ha just dem som uppfödare, vet ingen som är noggrann och kunnig, lever för sina hundar och jag har fått så mycket hjälp från dag ett när vi hämtade Lucy. Pomeranian är ingen enkel ras bara för att den är extremt liten.

Den kräver hur mycket som helst, speciellt i början för du kan lätt annars få ett litet monster. Det vill man inte, haha. Så jag frågade om allt när Lucy var liten, Susanne är väldigt noga med alla sina valpköpare och vill gärna hjälpa dem för hon vill att deras hundar ska få det så bra som möjligt.

Det blir kul för Lucy att träffa sina kompisar och sin gamla familj ute på Tjolöholms slott idag!

 

 

2017-10-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Madde 3 år sen

Såg du voltigetjejerna?

Susanna 3 år sen

Ja där är så himla fint ute! Där skulle man bo
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Malin 3 år sen

Där var jag igår ??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Så mysigt!

Karin 3 år sen

Hej Johanna!
Jag och en vännina har bokat en helg i Skövde nästa helg. Vi bor långt ifrån varann och men vi ser till att boka in en helg på våren och en på hösten för att boosta oss med energi. Underbart!! Vi gör lite olika, ibland spa och ibland stad.
Vi ska bo på hotell Majoren, kommer på lördag förmiddag till Skövde. Har du några tips på bra lunchställe (gärna så vi kan ta ett glas bubbel till) och något mysigt ställe för ett glas vin/drink på kvällen?
Tack på förhand!
Förresten boka jag sviten på Spar Hotell genom ditt erbjudande i våras, var där i september, tusen tack!!! Vi är så nöjda, blev en kanonhelg!

Kram Karin

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…