• 2017-10-10, 08:00
  • 13

Idag fyller Marilyn 18 år! Grattis på din födelsedag! Blandade känslor när sin yngsta fyller myndigt, visst är det en skum men häftig känsla. 06.30 gick vi upp och tisslade och tasslade i köket med allt som skulle fixas.

För 18 år sedan den här tiden låg jag och sov och visste inte att det är just idag hon tittar ut. Över en vecka över tiden, ni som gått över minns nog den känslan. Man är liksom ganska färdig och bara längtar tills bebisen kommer någon gång.

Efter klockan 10 satte det igång, det är så häftigt att få uppleva den bästa och mest magiska känslan man kan få vara med om som att föda barn. Jag brukar kalla en förlossning för livets fest, det är det coolaste som finns även om det är jobbiga smärtor man ska gå igenom.

När Marilyn kom var det min tredje förlossning och jag hade bestämt mig för att testa en naturlig förlossning utan medicinsk smärtlindring, man är inte bättre för det men jag ville försöka. Det gick fantastiskt och det var häftigt att få vara med om, det gick så mycket snabbare.

Ut kom en tjej på 3900 gram och fick heta Marilyn Josefin. Älskade henne från första stund och kärleken man har till sina barn är ju obeskrivbar. Så häftigt!

Bakade en kladdkaka med kärleksmumstopping igår, alltså den måste ni göra. Marilyn åt en bit till frukost och sa att det var den godaste kladdkakan hon ätit. Ska lägga ut recept.

Hon fick pengar, presentkort på NK, Matteusporslin och lite annat hon önskade sig. Lucy är med och vill se vad som finns i paketen.

Kanske ett gott hundben eller en rolig boll man kan leka med? 

Lisa-Marie hade gjort den finaste presenten. Det var ett fint album med underbara kort på Marilyn och familjen, saker hon gjort genom alla år, underbara, roliga och knasiga bilder. Lycka med syskon som alltid har varann.

2017-10-10 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Annika 3 år sen

Stort grattis!!!???

Jeanette 3 år sen

Grattis ? Tänk Johanna att det måste varit närmare tolv år sedan vi satt på badhuset o väntade medans barnen var på simskola ? (Nu kör de strax bil ?)

Eva 3 år sen

Stort GRATTIS fina Marilyn på 18-årsdagen!! Fina tjejer och underbar syskonkärlek!

Anne 3 år sen

Grattis Marilyn!
Du har så fina tjejer Johanna.

Christina 3 år sen

Grattis Marilyn!!
Hoppas du har en riktigt bra födelsedag! Underbar Syskonkärlek ???

Barbro 3 år sen

Grattis Marilyn !!
Vilken underbar present du fick av storasyster.
Ha nu en jättebra dag tillsammans med dina nära o kära.
Kram till dej och syster men även Lucy måste ju få en också.

Marita 3 år sen

Grattis till din Marilyn lika vacker som sin Mamma och syster ??????

Marie 3 år sen

Grattis fina Marilyn! Blir otroligt berörd av kärleken, så fint med syskon.

Maria Meijer 3 år sen

Jag blir rörd av kärleken ❤Grattis Marilyn. Ha en fin dag???

Susann 3 år sen

Grattis Grattis – Vi önskar Dig en TOPPEN födelsedag <3 Kram

Cissi 3 år sen

Grattis Marilyn! Hoppas du får världens bästa födelsedag.
Grattis Johanna till så fina barn.

katja 3 år sen

Grattis! Så fina tjejer båda två.

Anna 3 år sen

Grattis Marilyn!

Vad fint gjort av storasyster, underbart!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Idag fyller jag år! Hela 45 år! Vet ingen som älskar födelsedagar så mycket som jag själv, Janne väckte med med “Ja må hon leva”, sedan ner till frukosten och …

Idag har vi haft kalas för Marilyn som fyllde 18 år i veckan! Jag kan inte förstå att mina tjejer är myndiga. Nytt kapitel i livet även fast man som mamma ändå…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…