• 2017-10-10, 15:00
  • 6

I söndags var vi ute på Tjolöholms slott, har ni varit där? Ett pampigt slott i en sagolik miljö. Förstår att många gifter sig där. I helgen var det skördefest med massa aktiviteter, det fanns en saluhall där man kunde provsmaka och handla närodlat och ekologisk mat.

Vi åkte dit med Lucy för vi ville även hälsa på våra uppfödare Håkan och Susanne från Black Oranges som representerar rasen Pomeranian på skördefesten. Grevinnan Blanche Bonde var nämligen först med att importera en Pomeranian från England.

Här är Håkan till vänster, Lucys favorit. Hon älskade honom redan som nyfödd och hon kan aldrig sluta pussa på sin “gamla husse”när vi sågs i söndags.

Det är så häftigt att se, då förstår ni jag är trygg och lugn när hon är hos dem ibland när vi reser bort. Världens bästa uppfödare som har så fin kontakt med sina valpköpare. Jag är sugen på att ta valpar på Lucy men hur sjutton klarar jag att bli av med valparna, det kommer inte gå. Haha

Här är vi i deras monter med Johan Palm som tillsammans med Helene också har två fina pommar, Chloe och Chanel från Black Oranges.

Nedan är Håkans och Susannes Bonnie, så duktig och snäll. Var med på mässan i två dagar där alla fick komma fram och prata om rasen och klappa Bonnie.

En klippt och en som inte är klippt, haha. Lucy måste klippas snart, kolla öronen. Ska nog bada henne och klippa idag. Vi ska ju ha kalas för Marilyn i helgen så då ska hon vara fin.

(adlinks) Janne har flera snygga nya tröjor, den vinröda HÄR, bra pris, även en snygg i grå ni måste kolla in HÄR. 

 

 

Kommentarer

Annika 2 år sen

Hej! Undrar om du fortfarande äter/dricker Fitline som du skrev mycket om för några år sedan? Om inte – hur kommer det sig att du slutat med det?

Marie 2 år sen

Där friade min man till mig förra sommaren!;)

Anne 2 år sen

Pomeranians är ju såna små sötbollar! Underbart med så engagerade uppfödare som verkligen älskar och bryr sig om hundarna. Tyvärr är alla uppfödare inte såna. Det syns verkligen på Lucy att hon älskar sin “kennelhusse”. Och kärleken ser ut att vara ömsesidig. <3

Ullica 2 år sen

Var på skördefesten på Tjolöholm i lördags när det ösregnade. Då är omgivningarna inte så vackra.

Eva 2 år sen

Vilket vackert ställe, underbar miljö. Sötaste lilla Lucy!

En annan Nina 2 år sen

Väldigt vackert på Tjolöholms slott. Måste besöka det någon gång känner jag.
Åh, alla de små hundarna är ljuvliga och Lucy är alldeles underbar förstås så ta’t försiktigt när du klipper henne Johanna (fast jag vet ju att du gör det) ??

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Lilla skrutten idag på rundan, hon tycker inte riktigt om det här ruggiga vädret men idag trippade hon på fint för vi hade andra hundar framför oss, haha. Antingen skäller hon för…