ANNONS

Restaurang Adler Göteborg

/


Igår var det äntligen dags att prova något nytt! Vi var på restaurang Adler som ligger på Victoriagatan i Vasastan i Göteborg. Och vilket ställe! Här har ni en mysig restaurang med spännande och vällagad mat, snygg inredning och proffsig service. Vi åt en 6-rätters avsmakningsmeny och fick prova många nya rätter vi inte testat förut. Maten var amazing!
Till detta fick vi ett dryckespaket med passande viner och hade en riktigt trevlig kväll. Jag gillar restauranger som har fått in den där mysiga känslan, lyxigt men ändå avslappnat. Maten är något alldeles extra, det är lokalproducerade råvaror och en nordisk meny, så gott allting!
Ni är många som ofta frågar mig om tips på restauranger i Göteborg och här har ni ett riktigt litet guldkorn. Man kan även titta in i deras mysiga bar för ett glas vin och en god charkbricka.
Så kul att tipsa er om restaurang Adler, vi kanske ses där!


 

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00