• 2017-10-18, 09:55
  • 45

Samarbete och reklam för Skövdekliniken 

Äntligen var det dags! Jag har tatuerat mina ögonbryn med den senaste 6D metoden där man använder microblad som man utför manuellt. Alltså ingen maskin, stråna görs i olika längder och anpassar sig efter dina egna bryn och öga, det ser mer naturligt och äkta ut.

Vill ni fråga om något skriv här i kommentarsfältet!

Jag valde att gå till Skövdekliniken där duktiga Caroline utförde behandlingen på mig. Jag har medvetet väntat för jag har sett skräckexempel på bryn och sedan har jag inte vågat mig iväg, det känns smart att vänta har jag fått för mig när något nytt inom skönhet dyker upp.

Vill ni också få snygga bryn på Skövdekliniken får ni 10% på alla behandlingar. Uppge mitt namn, ni får rabatt på allt! De gör även filler och botox, även fransar och naglar. Läs mer HÄR! 

Och om jag är nöjd? Jaaaaa! Detta är det bästa jag gjort. Redan när Caroline började prata med mig om vilken form vi skulle använda oss av kände jag mig trygg.

Jag tror ni känt samma sak hos en frisör. Frisören behöver inte ens börja klippa förren ni känner hur säker hon eller han är, redan i schamponeringen känner man om det kommer bli bra.

Jag har svårt för ögonbryn som ser ut som en enda stor kaka. Det måste se naturligt ut. Eftersom jag alltid ljusar upp mina egna (vill inte ha för mörka för det blir för hårt på mig) så valde vi en brun ton på färgen hon skulle tatuera sig med.

Före: Inte så kul, ni ser att det är kortare på ena sidan va?

Här har hon börjat rita ut formen så man har en slags mall, det är bra för då ser du lite hur det kommer bli innan man kör igång. Redan här ser man skillnad bara av pennan, speciellt där det ena brynet var kortare.

Det skulle bli en längre form, få bort den runda formen jag hade innan. Tycker inte det är fint, för inte eller smala bryn som är som sträck.

Men om 10 år ska det säkert vara så igen och då får alla lasra bort sina bryn, hehe. Sedan som med allt annat, var och en väljer själv.

Hon fick göra minst 1/2 cm längst in mot näsan, för det var långt avstånd mellan brynen där, jag har alltid fyllt i med skugga så det har nog inte synts på bild.

Före och efter. Jag tycker Caroline gjorde ett jättefint jobb, ser ni de fina stråna? Så otroligt verkligt det ser ut.

Jag är så nöjd! Vi kommer fortsätta tatuera mer strån för de ska vara bredare. Vi började ändra den runda formen och nästa gång ska vi fylla i dem så de blir bredare men naturliga som de är nu.

Efteråt är man lite röd och svullen, det ser man nästan på mitt lock på höger öga. Jag tyckte inte det gjorde ont, jag tog ingen bedövning alls men jag är ganska tålig. Jag somnade, haha. Det kan man inte gör sa hon men alla upplever smärta på olika sätt.

Man ska smörja med vax ofta i fem dagar. Det får inte torka ut, sedan ska man vara väldigt försiktig, inte röra dem alls. Inte gnugga förstås, sminka sig kan man göra men runt om.

När det börjar läka kliar det lite. Första dagen är dina bryn väldigt mörka och snygga, efter några dagar känns de konstiga och man tittar sig i spegeln hela tiden. Efter två veckor som det nu har gått har färgen äntligen blivit ljusare. Jag valde ju brun så de inte blir för hårt sen.

Jag längtar till vi ska göra dem igen om några veckor, då blir de lite bredare!

Tänk vad detta är bra även för de som tappar hår, Annica gjorde sina bryn i vintras och hon är så nöjd, eftersom hon tappat allt hår när hon nu får de starka cellgifterna har hon ändå bryn, det gör mycket med ögonbryn på ett ansikte, det ramar in och man får ett helt annat utseende.

Gjorde även fransarna hos dem! Blev fina volymfransar.

 

 

 

 

2017-10-18 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…