ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyttig ingefärsshot

/


Ingefärsshot dricker vi varje morgon, jag älskar det! Lisa-Marie började för några veckor sedan för hon tyckte vi skulle ta det i förebyggande syfte, inte bara när man blir sjuk. Så är det ju faktiskt, vi häver ofta i oss extra näring och boostar kroppen bara när man känner det är något på gång men boosta kroppen i förebyggande istället så håller man sig frisk i vinter.
När jag visade en bild på instastory var det många som skrev och ville veta vad det innehåller.
Det är busenkelt! Jag gör det enkelt annars fortsätter jag inte, jag tror många känner igen sig.


1 ingefärsshot:
1 pressad citron
1 tsk riven finriven färsk ingefära, riv över skål så saften kommer med
2 tsk vatten
Mindre än 1/2 tsk honung
Rör om och häll i ett litet glas och drick. Jag älskar det och man blir beroende. Ingefära är bra mot det mesta, man kan även ta i vitlök, chili, gurkmeja. Bra att kombinera med fler nyttigheter och när du vant dig vid att ta denna varje morgon vill du inte sluta.
Så fräscht och man vaknar till. Jag äter även Aroniabär varje dag som jag tar i min smoothie. Mängder med C-vitami och bland det nyttigaste bäret du kan äta. Recept HÄR.

Jacka Tiger glasögon Louis Vuitton


Nu är jag på tåget upp mot Stockholm och är snart framme. Viktig kväll och extra kul att bära blått idag. Jag ska på en viktig bokrelease för Blå kokboken! Även möte och träffa Linda innan releasen.
Njut av härligt bitande höstväder idag. -1 i Skövde när vi skulle ut!
#blåkokboken #mustaschkampen #cancerforskning

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00