• 2017-10-19, 16:57
  • 233


Här kommer det en riktigt rolig tävling! På fredag har Helena Bergströms film Vilken jävla cirkus premiär och jag tävlar ut tio härliga biobiljetter till er. Jag älskar hennes filmer! Ser så fram emot att gå och se filmen som är en drama/komedi med både Molly Nutley, Thomas Von Brömssen och många fler duktiga skådespelare. Älskar den här typen av film! Vackra scener både allvar och skratt inne på en stor pampig cirkus.

Det är mysigt att gå på bio, framförallt med någon man tycker om. Köpa med lite popcorn och dricka, sedan krypa ner i en skön biofåtölj och stänga av mobilen.

Vem skulle du vilja gå på bio med? Skriv här på bloggen vem du vill bjuda med och dela inlägget så drar jag fem stycken som vinner två biljetter var!

Den här filmen måste ni ni gå och se!

Om filmen:

Premiärdatum: 20 okt 2017
Genre: Komedi, Drama
Ålder: från 11 år

Skådespelare: Gustav Lindh, Molly Nutley, Tomas Von Brömssen, Aliette Opheim, Evin Ahmad, Trolle Rhodin,Marta Oldenburg, Agneta Ehrensvärd,Łukasz Wójcik, Livia Millhagen, Reuben Sallmander, Charlie Gustafsson

Regi: Helena Bergström

Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall.

Stort lycka till! Ps, om man inte är med och tävlar vinner man inte. Kör hårt!

Kram från Stockholm

 

 

 

 

 

 

2017-10-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Sussi 3 år sen

Jag vill gå på bio med min yngsta dotter, det var så länge sen vi gjorde något bara hon och jag.

Anna 3 år sen

Skulle vara så kul att gå med min kompis Carina ❤️

Ingela 3 år sen

Jag och mina älskade sambo skulle gå tillsammans vi firar 27 år i år 1/10 . Helt otroligt. Vilken tur vi haft ❤?

Maria 3 år sen

Jag skulle gå med den man jag är lite intresserad av – vi har “kikat på varann” i snart två år… båda har varit singlar, så inget har hindrat oss egentligen, men nu tänker jag att det är dags för mig att bejaka mig själv, ta för mig av livet & börja leva :)

Rosita Hansas 3 år sen

Jag skulle ta med min underbara Mamma ❤️

Carolina 3 år sen

Jag skulle ta med min kollega som också blivit en väldigt god vän. Hon är värd allt det bästa och under vårt senaste biobesök sa vi båda ”en jävla cirkus, den måste vi bara se”.

Josefin Svensson 3 år sen

Oj, vem ska jag välja att gå med om jag vinner..? Hade velat gå med min sambo eftersom det alltid är mysigt med lite egentid med honom, eller med min fantastiska mamma som aldrig gör något för sig själv utan alltid prioriterar sina barn och barnbarn, eller så skulle jag vilja gå tillsammans med en härlig kompis eftersom det alltid är skoj! Tror det får bli me mamsen..:) delat, och håller nu tummar och tår!!✊?

Marika 3 år sen

VIll gärna gå med min älskade mamma båda har haft det tufft den senaste tiden! Vi skulle behöva gå på bio tillsammans. ??? jag minns inte ens när vi gick på bio tillsammans med mamma senast.

Britt-Marie 3 år sen

Jag tar med min dotter på snart 24. Det brukar vara hon som bestämmer film, den här gången är det jag :) Hoppas på tur för jag vill ju väldigt gärna se filmen.

Ingela Persson 3 år sen

Hej Om jag vinner tar jag med min vuxna son vi har så roligt ihop ???

Jessica Lyrheden 3 år sen

Vill bjuda med min mamma som genomgår cancerbehandling orkar inte större upplevelser men bio går bra

Sofia 3 år sen

Vinner jag skulle jag bjuda med min älskade mamma som behöver få sätta sig och gå in i filmens värld och glömma bort vardagen lite. Det hade varit fint att överraska henne med ❤️

Marie Haraldsson 3 år sen

Levt singel i 3år, nu är det äntligen över men tiden för att ses blir alltför kort mellan jobb och barn. Vi håller på att tappa bort varandra…Detta vore ypperligt tillfälle att underhålla vår kärlek och tid ihop “[email protected]

Erika Johnsson 3 år sen

Jag vill ta med mig min son Elliot 14 år på denna. Vi har haft en tuff period med psykisk ohälsa, men nu ser vi ljuset i tunneln. Elliot älskar svenska romantiska komedier, precis som sin mamma.

Jessica johansson 3 år sen

Åh den vill jag se!? tar med mig sambon för lite biomys?

Johanna 3 år sen

Då “bjuder” jag med två av mina bästa vänner på bio.

Emma 3 år sen

Jag vill bjuda min syster på denna mysiga film , vi ses alltför sällan och bio är ultimat mystid ?

Paulina Nilsson 3 år sen

Har länge sagt att jag skall bjuda med min mormor på bio. Hon säger att hon vill se en feelgoodfilm, denna skulle nog bli perfekt! ??? Kram Paulina

Cila Thunborg 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min nyblivna man på biomys ??

Jeanette 3 år sen

Å – jag skulle ta med mig min bästis Erika. Då vi bytt lite arbetstider båda två så har vår timmes prat på mornarna försvunnit och i övrigt så tar hockey- och dans för barnen upp all vår tid känns d som! Tänk å få hänga lite på stan som två härliga bästisar å dessutom E en fantastisk film ! Jag håller tummarna för oss ;-)

Marielle Reinholdsson 3 år sen

Jag tar min systerson med mig, han skulle bli så glad! Helena B är ju grym så jag har varit sugen på denna film sen jag hörde talas om den! Här ek varit på bio på två år…så nu är det dags! ?

Annie 3 år sen

Jag skulle såklart ta med min härliga dotter Moa, så vi fick lite egentid mellan alla träningar och läxläsningar/prov.

Katja Thurfjell 3 år sen

Med min älskade minsta dotter då vi inte hinner umgås bara hon och jag…. vardag, syskon, alla måsten, ska bara.,,,
❤️at längtar efter ”bara vi 2 tid”
Puss?

Christina Sundbäck 3 år sen

Åh hennes filmer gillar jag och ser att det är bra skådisar med. Älskar svenska filmer. Jag skulle ta med min vuxna son då det är kul att göra något tillsammans och bio är så mysigt! Massor med popcorn och godis blir det också såklart.

Johannah 3 år sen

Som gammal ulricehamnare hade jag gärna sett denna film från trakterna! Kanske en fars dig-present till bästa pappan till min barn? För han är det givna valet! ?

Sofia 3 år sen

Min kära syster! En biokväll vi två numera småbarnsmammor ?

Karin fred 3 år sen

Vill så gärna gå på bio med min lilla dotter på 10 år?vardagen är full av måsten, en bio kväll ihop hon och jag vore mysigt❤️

Stina 3 år sen

Jag skulle gå med min man bi har hållit i hop i 33år varit gifta i 25 nu i år.men vi kunde inte fira nått då jag lider av depression och ångest och just då va en jätte svacka…

Svar på kommentaren:
Stina 3 år sen

Gillat och delat

Cissi J 3 år sen

Skulle bjuda med min 16 åriga son som precis flyttat hemifrån till Norrköping för att gå gymnasiet. Brukar åka in till honom o då skulle det vara kul att gå på bio o umgås?

Anna Lennartsson 3 år sen

Jag skulle vilja ta med världens bästa vän Maria. Hon prioriterar alltid sin dotter och sina vänner❤️ Även om hon ofta fått göra det i motvind. Vill ta med henne på en mysig kväll där hon får bli lite bortskämd❤️

Anna Lennartsson 3 år sen

Min vän Maria är världens gulligaste. Hon prioriterar alltid sin dotter och sina vänner även om hon ofta fått göra det i motvind. Skulle vilja bjuda henne på en kväll där vara hon får vara i fokus och tänka på sig själv för en stund❤️

Maria Hilmers 3 år sen

Hej! Skulle vilja ta med min man Henrik så vi kan gå tillsammans på vår bröllopsdag! Kram

Ann Bengtsson 3 år sen

Skulle bli såå glad om jag fick ta med min fina vän Leena Svensson som haft en väldigt jobbig period i sitt liv. En liten paus från vardagen för henne ??

Marica 3 år sen

❤️Min vän miste sin mamma för några månader sedan ? och det är svårt att veta hur man ska finnas till på bästa sätt. Tänker att en myskväll med bio bara hon och jag vore härligt att få överraska henne med❤️

Liselott 3 år sen

Vill gå med min svärdotter, hon behöver lite nöje mitt i alla studier.

Petra 3 år sen

Skulle ta med mig minstingen för att få egen tid med henne.

Petra 3 år sen

Jag skulle bjuda min sambo på bio om jag vann. Vi är världens sämsta på att ta hand om vårt förhållande och med två barn tätt finns varken ork eller energi kvar till oss. Min mamma erbjöd sig till och med att vara barnvakt så vi skulle kunna gå på bio någon kväll-så vad passar bättre en att vinna två biljetter (annars skulle jag aldrig få se den här filmen heller ?)

Sara 3 år sen

Vore så mysigt att gå med min dotter på denna film ?

Camilla Andersson 3 år sen

Hej
Jag vill gå med min bästa väninna.

Sara Wihrén 3 år sen

Jag skulle ta med mig min bästa kompis Carina! Vi jobbade ihop i ca 8 år men sista två åren har vi båda bytt jobb och vi ses inte så ofta längre. Jag saknar henne! Vi bor inte på samma ort och har olika arbetstider men en bio skulle åter stråla oss tillsamman❤

Isabelle 3 år sen

Hej Johanna, vinner jag dessa biobiljetter kommer jag ta med min älskade man. Helena Bergströms filmer är underbara och det är även min man.

Anna Persson 3 år sen

Skulle ta med min man, Kjell Persson ?

Svar på kommentaren:
Anna Persson 3 år sen

När jag skickade första gången fick jag ett felmeddelande och då skickade jag en till? Jag kan inte heller ta bort den ena?

Anna Persson 3 år sen

Jag vill gärna se filmen men min man, Kjell Persson ?

Anna 3 år sen

Skulle vilja gå med min dotter som precis flyttat hemifrån. Verkar vara en kanon film och vi båda älskar denna typ av film ?

Berit W. 3 år sen

Skulle så klart ta med min dotter i höstmörkret, ny film på duken, popcorn och bubbelvatten, mmm så gott. Kan det bli bättre?

Marina Örn 3 år sen

Oh glömde svaret, 20 oktober!!?

Marina Örn 3 år sen

Jag vill absolut se denna filmen, med dessa underbara skådespelare, så hoppas just jag vinner??!!

Armina Tanja Savanovic 3 år sen

Åh, så bra. Jag hade biljetter och skulle sett filmen med mamma Azra på SFs stora medlemskväll redan den 2:a oktober men så blev vi sjuka och det var en jävla cirkus i hemmet istället och besvikelsen gigantisk. Biljetterna hade ju legat där så lockande inbjudande sedan 20:e september. Jag tar mer än gärna denna chansen att komma iväg på filmen med mamma på detta härliga sätt. I väntan på jobb efter min master i juridik i somras är plånboken väldigt tunn. Friskt vågat, allt vunnet?
Fredagskram/ Armina

Maria♥ 3 år sen

-Men Åh, verkar vara en härlig film
Min dotter kommer hem, arbetar i försvarsmakten och vi ses inte så ofta men nu ska jag
“få låna” och snusa lite på henne. Skulle vara perfekt med en film och självklart får hon poppcorn=)
Hon är alltid vår lilla solstråle med stort hjärta.Vi skulle nog avsluta kvällen med att äta ngt gott.

Angelica 3 år sen

Jag skulle vilja bjuda med min bästa vän Helena. Hon förlorade precis sin fina katt och behöver muntras upp! :)

Linda 3 år sen

Åh älsk på Helena Bergström! Vill gå med en god vän om jag vinner :)

Sofia 3 år sen

Min stora kärlek Christian såklart❤️

Annelie Zakrisson Bolin 3 år sen

Jag och min man firar 9 år tillsammans 8 år som förlovade och 3 år som gifta, skulle passa perfekt att överraska med en biokväll.

Susanne Knutsson 3 år sen

Skulle så gärna ta med min ❤Älskling på denna film.
Härligt att få se några av dessa underbara skådespelare sen Änglagård på filmduken igen! ?

George 3 år sen

Bio i höstmörkret Gud så mysigt jag skulle bjuda min arbetskollega som haft en jobbig tid med många tunga besked hon skulle behöva pysslas om med lite biomys:)

Amanda Andersson 3 år sen

Jag vill gärna gå på bio med min sambo. När vi inte setts på en hel vecka när han jobbar kväll så är det mysigt att ta en bio tillsammans i höstmörkret. ?
Kram!

Jennie 3 år sen

Skulle vilja ta med min gamla arbetskompis som jag jobbat ihop med. Lite roligt att överraska med både middag och bio..

Jessica 3 år sen

Skulle vilja gå med min man, vi kanske får ändan ur vagnen och gör något ihop om vi vinner biljetter :-)

Tanja Westerberg 3 år sen

Jag vill bjuda med min fina vän,Josefine?.
Hon har det otroligt tufft i sitt liv just nu med utmattning,sjukskrivning samtidigt som hennes familjeliv och vardag med 3 barn och man måste rulla på.
Så jag vill ge min vän en mysig biokväll för att kunna släppa vardagen och stressen om så bara för en stund.
Håller tummar för tur??

Rebecca Högberg 3 år sen

Älskar hennes filmer. Skulle vilja gå med min syster ?

Maria 3 år sen

Skulle vilja bjuda min kära vän som också är ensamstående 2barnsmamma❤️ Filmen verkar så härlig & Helena är toppenbra!

Gisela Lans 3 år sen

Jag skulle bjuda min dotter Nicole och min vän Annika och hennes dotter Alva på biomys.

Anonym 3 år sen

Jag skulle bjuda med min dotter Nicole och min vän Annika och hennes dotter Alva. Vi

Annie 3 år sen

Med min 15-åriga dotter Cornelia såklart, vi har inte varit på bio på flera år tillsammans..:)
/Annie

Inger Janninger 3 år sen

Hej Johanna!
Jag vill gärna ta med min “vän i viken” på ett biobesök.
Det är så sällan vi kommer iväg på något och en biokväll skulle
uppskattas såååååååå mycket :)
Tack för en trevlig och inspirerande blogg särskilt vad gäller träningen ;)
/Inger

Birgitta 3 år sen

Skulle gärna överaska min fina glad man o gå på bio. Han ställer upp för mig alltid ❤️❤️❤️ Kram o go helg ?

Anna olofsson 3 år sen

Jag skulle ta med min sambo, det är så länge sedan vi fick en biokväll bara han och jag!

Josefine 3 år sen

Skulle ta med min goa syster på tjejkväll med bio, så mysigt i höstmörkret! ????

Sara 3 år sen

Skulle ta med min äldsta dotter som fast det inte alls är meningen hamnar lite i kläm av sina 2 småsystrarsom tar mycke plats och uppmärksanhet. En biodejt bara hon o jag?

Sandra 3 år sen

Åh, den vill jag se ?
Kollade nyss på Molly och Gustav i Nyhetsmorgon. Vilka stjärnor dom är och så söta :)
Vill ta med mig min kompis Katarina som inte alltid ha råd att gå på bio. Frågade henne häromdagen om hon ville gå på nån bio men hon hade inte råd sa hon. Så jag tänkte att jag bjuder henne nästa gång så denna vinst vore perfekt, uppskattad och betydelsefull ❤️
Kram Sandra

Svar på kommentaren:
Sandra 3 år sen

Såklart delat det med ?

Sanna Kämpäs 3 år sen

Filmen verkar helt underbar, älskar att se kärlek på film, så kul att det blev kärlek även i verkligheten❤️
Jag skulle ta min dotter Clara 15 år

Ammie Andersson 3 år sen

Skulle tagit med Melvin på bio om jag vann, hihi! ❤️

Hanna 3 år sen

Skulle vilja ta md min man .Inte varit ute på så mycket sedan vi fick våra barn .

Frida 3 år sen

Jag skulle ta med min man. Har haft en tuff tid med massor av mottgångar i relationen. Med 2 småbarn så priorers inte vi. Hade varit drömmen med en kväll för bara oss

Jennie 3 år sen

Åh det här skulle verkligen vara avkopplande efter en jobbig tid med dödsfall inom familjen, få komma ut & drömma sig in i cirkusens värld! Självklart med nåt gott att mumsa på också ??

Svar på kommentaren:
Jennie 3 år sen

Glömde skriva att jag skulle ta med min mamma, hon behöver detta mer än jag!

Petra 3 år sen

Om jag skulle vinna vill jag ha egen tid med min minsta tjej så henne tar jag med!

AnnaE 3 år sen

Vinner jag biljetter ska jag ta med min bästis Åsa. ? Hon är bara bäst helt enkelt!

Cecilia 3 år sen

Jag skulle vilja bjuda min bästa vän på bio för det är hon verkligen värd :)

Madeleine Westerholm 3 år sen

Om jag vinner två biobiljetter så skulle jag ta med min fina arbetskollega Matilda. Vi båda är hårt arbetande mammor som skulle behöva denna trevliga avkoppling mellan våra intensiva tjänsterresor.

Maria Helenius Andersson 3 år sen

Det var jätte längesedan jag var på bio, har inte funnits någon film som jag velat se förrän nu! Jag älskar också Helena Bergström/ Colin Nutley filmerna.

Svar på kommentaren:
Maria Helenius Andersson 3 år sen

Glömde nämna att jag vill gå med min man Anders.?

Malin kohkoinen 3 år sen

Jag skulle ta med mig min son ?

Giesela 3 år sen

Håller tummen hårt !!!
Vinner jag får dotter med pojkvän helkväll med barnvakt och biomyyyys !

Sofia Lenneer 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min vän Marika. Vi har studerat till sjuksköterskor tillsammans…vid högre ålder än de flesta ?. Nu jobbar vi inom psykiatrin och ses bara på håll….och på Instagram. Detta vore uppskattat att få lite tid ihop igen.

Anne 3 år sen

Jag skulle gärna vilja bjuda med min dotter. Hon jobbar mycket och hon är värd ett biobesök. Vi hade blivit väldigt glada om vi vann.

Jeanette Nielsen 3 år sen

Hej Johanna
Jag skulle ta med en av min äldsta och finaste vän som verkligen behöver piggas upp med lite biomys. Hennes sambo går just nu igenom en tuff cancerbehandling med cellgifter och operation. Hon är en klippa i alla lägen så även nu, hon fixar och roddar med familjen, arbete och allt runt omkring samtidigt som hon själv skulle behöva bli ompysslad och då hade ett härligt biobesök med all säkerhet pigga upp henne lite ♥

Annika 3 år sen

Vinner mer än gärna biobiljetter till yngste sonen som sist fick bilen inlåst i garaget vid Bergakungen. En ny mysig biokväll med kompisar är dem väl unt?

Yvonne Josefsson 3 år sen

Hade så gärna tagit med min dotter då hon haft det lite jobbigt sista tiden för att muntra upp henne!

Jeanette Gunnervik 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min man på en mysig biokväll bara vi två.
Vi har 3 barn och den minsta är 8 månader och på dessa månader har vi inte gjort något själva eller ens knappt pratat med varandra känns det som då vardagen går i ett. Så det skulle vara väldigt välbehövligt och himla mysigt ❤

Emma 3 år sen

Skulle ta med min bästa vän! Bju henne på bio, det förtjänar hon! ❤️

Jenny Svensson 3 år sen

Jag skulle gärna vilja gå och se filmen med min man. Vi har 3 barn och den minsta är bara 5 mån, hade varit underbart att få komma iväg en stund bara vi.

Pia Landin Börjesson 3 år sen

Jag är Gudmor till Aliette Opheim, från Linköping och förebild för Aliettes östgötska som hennes karaktär i filmen pratar!
Jag vill bjuda min mamma Inga som fyllde 85 år nyss, och var en viktig person i Aliettes uppväxt i Linköping.
Vi skulle bli så stolta och glada om vi kan få se Aliette som en östgötsktalande cirkusprinsessa!

Erika 3 år sen

Åh! Älskar bio och är såå nyfiken på denna film. Jag vill gärna överraska min man, det vore mysigt att se filmen tillsammans med honom :)

Ulrika Levander 3 år sen

Skulle absolut ta med min mamma på denna film. Hon är sällan iväg på något så det skulle vara uppskattat?

Emma 3 år sen

Helena Bergström, vilken kvinna. Där snackar vi girlpower deluxe :)
Jag går gärna tillsammans med min pojkvän. Trots att vi bor tillsammans så känns de inte som att vi riktigt har tid för varandra då det ständigt är saker som sker i vardagen. Skulle vara otroligt mysigt att få krypa ner i biostolen, dela en stor popcorn och njuta av Helena Bergströms nya film tillsammans med honom ❤️

Camilla Sundberg 3 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle gärna ta med min sambo. Vi hinner knappt ses så olika tider vi arbetar. Han skulle verkligen uppskatta att då umgås en kväll å mysa lite på bio!

Matilda Nakev 3 år sen

Jag skulle vilja gå med min underbara sambo Johan. Vi väntar vårt första barn och det skulle vara mysigt att få till en biodejt på tu man hand innan vår lilla skatt kommer till världen. Vi båda pluggar och dessutom pendlar Johan varje dag till Stockholm från Uppsala så det blir inte så ofta vi får ihop tid att göra något därför skulle detta vara ett utmärkt tillfälle!

Kram och tack för en bra blogg!

Emma 3 år sen

Åh va härligt! Bio i höstrusket! Jag skulle supergärna gå med min lillasyster! Vi kämpar som alla andra med småbarn och allt därtill! Bio hinner man ju aldrig nu för tiden! Älskar också Helena Bergströms filmer!! Och hennes duktiga dotter Molly!

Sandra Abounakif 3 år sen

Hej Hej Johanna Toftby! :)

Om jag vann detta för allra första gången skulle jag bjuda min mamma för vi har inte ofta råd att gå på bio tillsammans!!!
Mormor gick bort tyvärr fredag den 13:e och vi bara grät och grät hemma… :(
Morfar och farfar gick bort för ett tag sen det var så tragiskt för man förstår inte riktigt…
De finns fortfarande i våra hjärtan <3 <3 <3
Vi lovar att vi ska försöka leva åt mormor.
Hoppas man vinner detta fantastiskt fina av er som en jättefin julklapp i förväg :) <3

Kram Sandra

Marie L 3 år sen

Skulle vilja ta med min kära syster på bio. Hon finns alltid för mig och min dotter och tänk vilken grej att få bjuda henne på!

Johanna wiman 3 år sen

Jag skulle ta med min älskade dotter Moa som kom hem ifrån skolan häromdagen och berättade om denna filmen och om hur gärna hon ville att vi två skulle ha lite tid med varandra :)

Camilla 3 år sen

Vill ta med min man. Det är bara barn, jobb, träning på repete i våra liv. Vi skulle behöva en biodate, han & jag!

Maria 3 år sen

Jag vill gärna ta med mig min syster som har det jobbigt med en man som har en obotlig sjukdom. Hon kämpar på med barn och jobb, men inte mkt egentid. Hade varit roligt att få göra detta för henne!

Veronica 3 år sen

Åh va mysigt ? jag skulle ta med min dotter Julia.

Anne 3 år sen

Jag vill ta med min älskade mamma som ställer upp på mig och mina barn villkorslöst i alla lägen. Kan låta som en klyscha men den som vet vet. Min mamma är bäst!

Ulrika Wallin 3 år sen

Jag skulle ta med min dotter. Det var längesen vi gjorde något, bara hon och jag då vi har fullt upp på olika håll med jobb och skola.?

Camilla Larsson 3 år sen

Vill gärna ta med min underbara dotter Emily, som haft en tuff period och ändå ställde upp och passa sin lillasyster när jag var borta❤️ Morochdottertid❤️

Susanne Karlsson 3 år sen

Det finns en person som alltid ställer upp i vått och torrt för mig när jag har det kämpigt i livet och det är min dotter – trots att hon har det slitigt och ett tungt och tufft jobb. Verkar vara en fantastisk film med bra skådespelare också – så dotern Anna vill jag gärna få ta med på bio bara just för att få visa min uppskattning!

Sussie 3 år sen

Tävling??
Vill JÄTTE gärna gå med min dotter Johanna, för att hon behöver komma hemifrån från en husrenovering som sliter på henne och ge henne en paus i tillvaron ?

Gillar att du kör lite tävlingar då o då, och framför allt när det gäller alla och inte bara ner åt Göteborgs trakten☺

Christina Meurling 3 år sen

Jag skulle vilja ge min svägerska och hennes man, min bror, en stund att få tänka på något annat än verkligheten. För en vecka sedan begravde vi svägerskans lillasyster som kämpat mot bröstcancer. Svägerskan och min bror har under allt kaos funnits till för “lillasysters” man och de tre barnen genom att någon av dem alltid har bott hemma hos dem och hjälpt till med allt från tvätt till att lägga barnen och varit ett stort stöd för dem. Dessutom ordnade de allt med begravningen och gjorde en ljus stund för oss alla.

Anya 3 år sen

Jag tar med mig killen jag dejtar. Fråga;är din pälsjacka verkligen så blå som den ser ut på fotografiet eller är det ljuset när du plåtat? Snygg i alla fall.

Cecilia Nordlöf 3 år sen

Hej Johanna,
vilken rolig tävling!
Skulle jättegärna vilja gå med min kompis Carro som alltid finns där och är en helt fantastisk vän!
Önskar dig en fin helg nu!

Madeleine 3 år sen

Hej! Jag skulle bjuda med min fina kollega. Vi började jobba ihop för 4 år sedan och har kommit att bli en nära vän ? Vi stöttar och hjälper varandra i vått och torrt! En bättre kollega och vän får man leta efter.

Sara 3 år sen

Jag vill ta med min man på bio❤️

Pia -Lotta 3 år sen

Låter som en trevlig film , den kunde man ju se med sin man . Som en avslutning på helgen . Kram Johanna .

Karolina 3 år sen

Jag skulle vilja gå med min väninna Camilla, det brukar vara vårt sätt att umgås under hösten :)

Anna 3 år sen

Jag vill ta med min man på bio!

Annica Berndt 3 år sen

Jag vill ta med med kära make givetvis

Pia A 3 år sen

Jag skulle ta med mig min gravida dotter

Maria Nilsen 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min pappa, vi hinner inte alltid göra saker bara han och jag, skulle tycka om att ta med honom och få se honom skratta och njuta en stund. Kram!

Marie 3 år sen

Jag vill bjuda min syster, hon ställer verkligen upp i motgångar och när det har varit jobbiga behandlingar med cellgifter. Hoppas på vinst! ❤️❤️

Eva Marie 3 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle överraska min dotter på en mysig biokväll.

Oyana 3 år sen

Hej. Först vill jag tackar för en fantastiskt blogg :-) jag skulle vilja ta med min sambo/barnens Pappa och ha en skön kväll med god mat, bio och mys. Han har jobbat ganska mycket de sista och jag skulle vilja överraska honom med att boka bord och bio. Håller tummar och tår för vinst :-) ha en fin dag. Kram Oyana.

Lisbeth 3 år sen

Jag skulle ta med någon av mina barn❤️❤️❤️

Rebecca stenlund 3 år sen

Min man/ barnens pappa har varit borta på jobb i 11 dagar. Å lagom till han kommer hem har vi 10-årig bröllopsdag. Den dagen har vi valt att fira ihop med barnen istället för ensamma. Vore mysigt att få komma iväg en stund själva.

Therése Palmqvist 3 år sen

Jag skulle gärna gå med min sambo, vi behöver lite tid tillsammans bara han och jag. Få chans att sitta ner och äta en bit god mat innan föreställningen och sen njuta av en god film skulle sitta fint i vardagen nu.

Birgitta 3 år sen

Jag skulle så gärna få vinna och övrraska min gamla mamma ?

Lotta Bruér 3 år sen

Trots att filmen inte fått strålande recensioner vill jag gärna se den med min stora kärlek sedan massor av år, far till våra nu vuxna barn. Det var ett bra tag sedan vi två var så där lössläppta på tu man hand så ett restaurangbesök i kombo med en lättsmält film vore ljuvligt efter en dag med regntunga skyar. Hoppas på största möjliga…. TUR!!

Anette Arvidsson 3 år sen

Jag skulle såklart ta med min älskade man på en biokväll. ❤

Lotta 3 år sen

Jag skulle bjuda min dotter på biokväll i hennes snart nya stad hon ska flytta till.. kul att göra nåt ihop! Saknar henne redan..
Hoppas på tur?

Elin 3 år sen

Jag skulle ta med mig min underbara fd svägerska, som är som min lillasyster. Vi har länge sagt att vi skulle ha en bio- och middagsdejt… nu jobbar hon alldeles för mycket och skulle vehöva en kväll att koppla av, och den här “storasystern” skulle då vilja slå slag i saken och komma iväg en kväll tillsammans :).

Helene 3 år sen

Skulle vilja överraska min underbara sambo med denna film, han älskar svenska filmer även jag ? Vi firar dessutom 3,5 år tillsammans snart ?

Carola Danell 3 år sen

Jag skulle gärna gå på bio med min dotter Vendela. Hon är så omtänksam mot mig, så dax att visa lite omtanke tillbaka.

Kicki 3 år sen

Jag skulle ta med mitt hjärta som alltid finns och ställer upp för sina barn när mamman lider av det som är så svårt att tala om, psykisk ohälsa. Som sagt han finns alltid för dem och många fler, alltid! Han är såå värd ett biobesök!❤️

Tommy Lindberg 3 år sen

Hej
Jag skulle ta med min vackra och snälla fru Karine för det är denna typ av film hon älskar. Vore super att vinna detta. // Kram Tommy

Jessica Strandberg 3 år sen

Om jag vinner så ska jag bjuda med min sambo, för vi behöver få komma iväg själva efter en rätt intensiv period med sjukdom, jobb och pusslande med barnen! Hoppas hoppas att jag vinner!
Kram

Kicki Rexin 3 år sen

Skulle så gärna vilja gå med min älskade syster Maggan Allansson som bor i Göteborg. Skulle passa så bra nu när jag ska till henne nästa helg.

Anette Ekblom 3 år sen

Åhh det va jätte längesen jag va på bio. Skulle vara jättekul och vinna och få en mysig kväll med min man☺

Jenny 3 år sen

Jag skulle vilja bjuda med min pojkvän. Vi pratade om bio igår och att det var länge sen vi hade en dejtkväll ❤

Cecilia Johnson 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min son som tog sitt körkort idag efter ett par veckorna tufft pluggande på intensivkurs plus att han fyller 20 snart. Är så stolt över honom och skulle gärna vilja gå på ett biobesök tsm med honom:))
Delar!

Marita 3 år sen

Min man och jag har varit på bio 1 gång på 25 år sedan så nu hoppas jag det VÅRvtur nu skoj det skulle vara ?

Helen Tracey 3 år sen

Jag hade jättegärna gått på bio med min syster, bara hon och jag utan barn hade varit hur mysigt som helst!

Pia 3 år sen

Jag skulle övveraska min dotter som är ensamstående med 2 små killar?? Hon skulle behöva komma ifrån och få biomysa med sin lilla mamma.Hon fyller även år 22/10 så det skulle vara lyckat?

Anna Alärd 3 år sen

Jag skulle vilja gå med min mamma för hon gör allt för mig, ställer upp i vått o torrt

Marie Kullberg 3 år sen

Skulle vilja ta med min sambo. Vi behöver verkligen detta efter ett riktigt ”skitår”, nu kan allt bara bli bättre. Bio var inte igår!

Anna Dahlberg 3 år sen

Jag skulle tagit med min allra bästa vän!!
Just bara för att det finns ingen som henne ❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Åh, skulle så himla gärna vilja ta med min sambo på en mysig biokväll. Han har varit största stödet när jag i våras drabbades av en förlossningsdepression i samband med vårt barns födelse. Har inte haft kraften att ge någon uppskattning tillbaka och ett biobesök vore perfekt. Delar självklart inlägget.

Anita Andler 3 år sen

Har inte varit på bio på länge! Vore trevligt med en mysig biokväll med min make ?

Jenny Grönvall 3 år sen

Ååå en kväll med dottern skulle vara ljuvligt ❤❤❤

Camilla 3 år sen

Efter ett bioförsök på premiären av Skönheten & Odjuret i våras, efter min steloperation i ryggen så skulle jag önska mig och min man en ny filmkväll för den & då gick käpprätt åt skogen (?) kunde ju inte sitta så länge då men nu skulle jag mysa ner med en stor popcorn & känna av livet igen ❤️

Veronica 3 år sen

Skulle vilja ta med mig min flickvän på en romantisk höst dejt!

Annika 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min mamma på en biokväll. Att få mysa tillsammans ❤️

Linda Snäll 3 år sen

Skulle dela denna kväll med min syster som har en tuff vardag och skulle uppskatta en mysig kväll i biosalongen

Linda Snäll 3 år sen

Jag skulle bjuda med min syster. Tuff vardag och som skulle njuta av en mysig kväll i biosalongen

Johanna Andersson 3 år sen

Jag vill bjuda min bästavän när jag ska hälsa på henne om två veckor för vi båda behöver en paus i biomörkret :)

Johanna Eriksson 3 år sen

Jag skulle gärna krypa ner i biomörkret med min bättre hälft. Blir första gången på ett par år i sådana fall då vi gett oss in i småbarnslivet och nästan lyckats glömma bort den här typen av guldkant på vardagen. Hälsningar Johanna

Carina 3 år sen

Skulle ge biljetterna till min dotter och sonhustru som väntar barn i december. En liten överraskning i vardagen.

Ylva 3 år sen

Jag skulle ta med min fina vän Annika på bio. Då bjuder jag på popcorn så sitter vi i mörkret och myser.

Rebecka johansson 3 år sen

Skulle vilja bjuda min fantastiska mamma på en mysig biostund! ✨

Charlotta 3 år sen

Jag grabbar tag i mannen min ❤️

Agda den förste 3 år sen

Min man…..som precis fyllt 70 och jag har nyligen blivit 65.
Vi har varit gifta i 47 år dessutom, så visst vore ett biobesök ihop kul.
Hälsningar Skåne.

Anna S 3 år sen

Min man såklart! Det är så sällan man hinner med att gå på bio med alla jobb och vardagsbestyr som ska hinnas med. Hade varit så mysigt att få ta med honom på bio.

Maria 3 år sen

Filmen verkar så bra och helt i min smak. Jag hade gärna velat gå med min man, vi går allt för sällan på bio och det kan behövas efter 19 år tillsammans :)

Ulrika Gradin 3 år sen

Kul och mysigt med biobesök, att komma ifrån vardagsbestyr och alla måsten.
Jag skulle ta med min dotter som fn mår dåligt och behöver lite uppmuntran i höstmörkret.
En stund att glömma allt det jobbiga och bara få vara skulle betyda så mycket för oss båda.
Kram

Yvonne Berggren 3 år sen

Hej
Å va kul det skulle vara att få gå på bio, så länge sedan. Jag skulle ta med min sambo, oftast är det han som bjuder mig, så nu vore det kul att överraska han istället. Puss o kram

Sandra Andersson 3 år sen

Men åh! Jag skulle vilja överraska min fina man med denna film efter en vecka med spysjuka i vår familj med tre barn under 7 år! Även om vardagen är det bästa jag vet med allt vad det innebär så är ju en stund på tu man hand i biosalongen något av det mysigaste helgmyset som finns! Kram Sandra

Anneli Olsson 3 år sen

Jag och min man pratar ofta om att vi går på bio för sällan och om man väl tänker gå så är det svårt att välja film. Denna verkar jättebra så tar gärna med mannen om jag vinner!

Martina 3 år sen

Hej, Skulle ta med min fina 21-åriga dotter, vi har äntligen kommit varandra nära.

Pernilla Eklund 3 år sen

Vilken superrolig tävling.
Vore så mysigt att överraska min fina 18-åriga dotter Louise med detta i höstmörkret Kombinera detta med mysig middag ihop. Vi behöver verkligen egentid tillsammans ?
Kram Pernilla Eklund

Madde 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min underbara lillebror på bio. Vi behöver komma bort från stökig vardag och ha egen syskontid. Samla kraft och rå om varandra.

Elisabeth Holm 3 år sen

Hej! Min syster som är ett riktigt stort fan av Helena Bergström skulle jag ta med mig. Då hon hela livet prioriterat andra är det dags att bjuda tillbaka och låta henne få lite egentid och andas.
Mvh Elisabeth

Susanne Bergkvist 3 år sen

Jag skulle ta med min allra bästa vän. Hon är den mest omtänksamma människa jag känner. Tänker alltid på alla andra. Till och med lite för mycket ibland – om man nu kan göra det :) (hon tog t ex alltid med lite extra extrakläder till barnen – ifall någon annans barn blötte ner sig och inte hade extrakläder med sig haha!) Dessutom har hon och jag varit vänner i 35 år i år! Bara en sån sak!

MiaPet59 3 år sen

Jag skulle ta med min 20-åriga son som ett led i hans träning…han har social fobi. Bio är bra då…kommer ut bland mycket folk och efteråt kan vi äta en puzza eller nått :-)

Svar på kommentaren:
MiaPet59 3 år sen

Pizza ska det stå :-)

Louise P 3 år sen

Den skulle jag ta med mamma på! Lite mys med mamma i vuxen ålder, görs alldeles för sällan & ofta ses vi när det är något som skall göras, och inte bara för att umgås.

Loella 3 år sen

Självklart hade jag tagit med mig min bästa vän. Min man Jerry. Få en stund på tu man hand med min älskling. Kommer inte ihåg när vi var på bio ihop sist.
Håller tummarna!

Siw 3 år sen

Hej. Skulle så gärna vilja ta min dotter på bio. Ja vet att hon skulle bli glad. För hon har en så
Jobbig deprission. Hon behöver ha roligt med sin mamma då blir hon glad. Hälsningar Siw Andersson

Jeanette 3 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle ta med min dotter Lisa på bio! Hon går andra året på gymnasiet och har fullt upp med plugg, samtidgt som hon jobbar extra på helgerna! Ambitiös är bara förnamnet – så ja, henne skulle jag gärna vilja bjuda på bio!

Arianne 3 år sen

Den personen jag vill ta med mig på bio är min sambo. Han pratade faktiskt om just denna film för någon dag sedan så detta skulle passa perfekt att överraska honom med. Lite guldkant på vardagen är han värd!

Anna 3 år sen

Jag skulle ta med mig min man. När vi var unga var vi på bio nästan varje helg, nu är det nog 16 år sedan sist vi var på bio tillsammans.

Susanne 3 år sen

Jag skulle ta med min älskade särbo. Få lite mystid och se en bra film tillsammans

Madde 3 år sen

Min man som är lite smådeppig då han och hjärtat (inte jag då ?) inte är överens.

Maria Ekström 3 år sen

Jag skulle vilja se den här filmen med min 17 åriga dotter Wilma, lite mamma dotter mys

Malin 3 år sen

Jag skulle ta med min dotter då vi älskar att gå på bio men alltmer sällan får tid till det☺

Anna Karlsson 3 år sen

Skulle ta med min kära tvillingsyster Jenny. Vi skulle behöva lite mer tid tillsammans bara vi ?

Magdalena 3 år sen

Jag går sällan på bio då jag som småbarnsmamma aldrig får till det. Alltid kommer något emellan. Jag älskar Helenas Bergström filmer som alltid får mig att må bra. Så jag skulle bli överlycklig om jag vann två biobiljetter och äran att ta mig ut en kväll utan barn utan måsten och köpa popcorn med dricka och bara boa ner mig, vem jag vill gå med är självklart min mamma som alltid ställer upp på mig och mina flickor!

Therese 3 år sen

Min fd kollega (som tyvärr nyss slutade på jobbet) skulle jag vilja bjuda på bio för han är den enda personen på jobbet som verkligen har brytt sig och har velat lära känna mig sedan jag flyttade till Göteborg och började på jobbet för drygt 14 år sedan. Det är så tråkigt att han har slutat, så det vore kul att ses & kunna få bjuda honom på bio! :)

Annika Andersson 3 år sen

Skulle vilja gå med min man vi är så sällan på bio själva o vi gillar båda Helena Bergström så mycket

Camilla 3 år sen

Jag skulle utan tvekan ta med mig min fina man. Vår tid tillsammans har verkligen blivit lagd åt sidan, vilket jag har dåligt samvete för. Vi har tre små grabbar med pusslande och hektiskt vardagsliv. Han har haft stort tålamod sedan en tid tillbaka då jag pluggat intensivt för att nå mina mål. Han har stöttat mig då jag efter examen fått nytt jobb. Jag känner att mycket har handlat om mig det sista. Med denna biokväll vill jag ge han fullt fokus ❤

Therese 3 år sen

Jag skulle gärna bjuda med min syster på denna biofilm, bara för att hon just är min syster som jag älskar…

Anna Persson 3 år sen

Jag skulle vilja gå med mina vänner Malin och Jessica. Vi åkte från Skara och Borås en vacker iskall februaridag till Ulricehamn för att vara statister i filmen. Vi satt i flera timmar i cirkustältet och applåderade och applåderade. Det skulle vara så himla kul och se om vi är med i filmen eller om vi är bortklippta :)

Ulli 3 år sen

Skulle vilja bjuda mina fina döttrar som är vuxna nu. Jag saknar dem ofta och skulle vilja ha mystid med dem ?

Christina 3 år sen

Jag skulle vilja bjuda med min 15-åriga dotter Emely. Hon går första året på gymnasiet o kämpar på med läxor o prov. Känns aldrig som hon slappnar av helt… Vill överraska henne med bio o mamma/dotter-tid!
Kram

Catrin 3 år sen

Jag skulle vilja ta med min man som kämpar på så bra med husrenovering och våra härliga små barn. Så en paus med ett biobesök vore toppen!

Katharina Ståhl 3 år sen

Jag skulle ta med mig min kompis Jenny. Hade varit mysigt att få en tjejkväll mitt i allt vardagspussel med barn, jobb mm.

Linda 3 år sen

Skulle vilja bjuda mig med min sambo på en biodejt, att få lite egentid i en hetsig vardag med jobb och studier skulle vara så välbehövligt och vi älskar film och få gå bio är en guldkant. Stor kram till dig❤

Caroline 3 år sen

Min älskling! Vi har några tuffa månader framför oss nu, dåligt med pengar med mera… Vore så härligt att få slippa tänka på allt elände för en kväll och bara mysa tillsammans med en riktig må-bra-film!

Babsan 3 år sen

En vän som är 85 år i December.

Petra Jansson 3 år sen

Min mamma! Honhar haft ett oerhört tufft år, sjukdomar och bortgångar. Förluster och bakslag. Ändå finns hon där för andra hela tiden. Hon är så värd en bio-kväll!!

Annelie 3 år sen

Jag skulle ta med mig en av mina fina kollegor.

Annika Nykvist 3 år sen

Jag skulle ta med en person jag nyligen träffat, som gör mig till en hel människa och får mig känna glädje och kärlek igen. Då jag aldrig trodde jag skulle känna det igen. Vi har ännu inte träffats. Så kanske vi kan stämma träff och gå på biomys. Hoppas på tur.

Maria 3 år sen

Önskar “MajaMammatid”. Det blir alldeles för sällan läge för mig att umgås på tu man hand med min dotter, 12 år. Bio gillar vi båda, och biljetter till denna film skulle ge oss möjlighet att komma iväg och få lite kvalitetstid tillsammans.

Gunilla Johansson 3 år sen

Jag vill gå med min goa väninna Agneta. En vän för livet. Vi följs åt genom livets alla skeden. Henne vill jag glädja med en biljett.

Ann-Sofie 3 år sen

Jag tar med mig min sambo. Med småbarn så kommer man sällan iväg på bio.

Stina 3 år sen

Skulle ta med mig min vän Susanne, om jag vann. Håller alla tummar och tår.

Carina Ekelund 3 år sen

Jag skulle bjuda med min lillasyster Jezzica.
Hon har inte så mycket tid att ta det lugnt så nu ska jag ge henne lite mystid.
Hon har 2 små killar, jobbar på förskola o läser till förskolelärare allt på samma gång Phu

Maria B. 3 år sen

Ibland har jag tänkt att det skulle vara en lyx att gå på bio bara jag. Tänk vilken lyx – den viktigaste relationen att vårda är ändå den med sig själv. Så dags att våga och inte tänka på vad andra ska tycka…Jag vill helt enkelt ta med mig på bio!

Maria 3 år sen

Jag skulle vilja bjuda med min fina mamma. Hon ställer upp och hjälper mig och min familj så mycket. Barn och sambo skulle jag lämna hemma om jag vinner.
Hoppas, hoppas.

Marita Johansson 3 år sen

Jag vill gärna gå med min snart 15 -åriga dotter som har det tufft just nu. Skulle vara ett bra tillfälle att umgås bara vi två och ha det mysigt en stund.

Maria 3 år sen

Åhh, jag tar med mig min fina vän ❤️ som alltid är så omtänksam!

Anna 3 år sen

Vill gärna ta med mig min bästa vän, som behöver få bli lite ompysslad.

Nathalie 3 år sen

Tar väldigt gärna en paus från husrenovering och går på bio en kväll. Som sällskap tar jag med maken min som VERKLIGEN behöver en paus.

Malin Stjernberg 3 år sen

Skulle vilja gå med min syster yster, som är så lycklig över att jag äntligen kommit upp i sen åldern då jag uppskattar samma filmer som henne (skiljer 16 år på oss). Skulle vara supermysigt med en kväll bara hon & jag.

Emma 3 år sen

Vill bjuda min kärlek på bio i höstrusket! Hoppas hoppas:)

Anna 3 år sen

Tar gärna med maken sedan13 år…. det var längesedan vi satt i mörkret med popcorn ?

Bettan 3 år sen

Åhh, den skulle jag vilja gå på med min 24 åriga dotter som snart kommer hem från Australien, och vi har inte setts på ett bra tag. OCH hon är en stor film nörd! Så det skulle hon verkligen uppskatta :)

Fidde 3 år sen

Skulle vilja ta med min fina mamma på en mysig kväll till en bra film och bara ha mor och dotter mys! :)

Caisa falk 3 år sen

Jag skulle bjuda med mig min fina vän Lindha som jobbar hela veckorna men ändå lägger ner mycket tid på att tillverka & sälja berlocker till förmån för Rosa bandet? 2015 samlade hon hela in 21800:- & 2016:25800:- stort!???

Elin Nilsson 3 år sen

Hade velat ta med mig min fina sambo! Vi är båda nyblivna studenter och har varken haft tid eller pengar att komma iväg och göra något kul det sista. Men nu är våra första tentor skrivna och då skulle vi gärna hitta på något mysigt ihop. Ett avbrott från “pluggbubblan” :)
Kram på dig!

Maria B 3 år sen

Har en jäkla stor restskatt som ska betalas så de vore roligt få lite guldkant som en mysig biokväll ihop me min man…filmen verkar helt underbar de jag sett i trailern…Håller tummarna..kram

Pernilla 3 år sen

Skulle ta med mig min kompis Petra, vi syns alldeles försällan och vore härligt med lite egentid så här i höstmörkret.

Jessie 3 år sen

Bjuder med min fina vän Anna som verkligen skulle behöva en biokväll o skingra tankarna nu när hon mår dåligt❤️

Eva 3 år sen

Denna film vill jag gärna se! Skulle vara trevligt med en biokväll tillsammans med en god vän, särskilt då det var väldigt längesen. Hoppas på tur!

lena 3 år sen

Vinner aldrig tävlingar men som du säger är man inte med så kan man inte vinna …
Jag vill gå med min syrra tror aldrig vi varit på bio ihop!
Och som reklamen säger “plötsligt händer det!! Eller??

Anne 3 år sen

Vill passa på att gå en sista gång med min underbara sambo innan vi blir föräldrar i början av november :)

Tessan 3 år sen

Då går jag med min som redan nu bestämd sig för att jobba på cirkus när han går ut skolan…….

Anki 3 år sen

Hej!
Tar med mig grannen, hon är nyinflyttad och verkar trevlig.

Lotta 3 år sen

Ååååå vad kul att få gå på bio. Skulle ta med min dotter Caroline så vi får lite egentid och mys med bio och sen gå och äta?

Cecilia 3 år sen

Vill ta med min man på en trevlig och mysig bioupplevelse i höstmörkret!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…