Världens bästa fläskfilegryta


Den godaste fläskfilegrytan! Servera med gratinerade potatishalvor så har du en underbar middag klar. Det är roligt hur många visningar det inlägget haft på bloggen, den är verkligen hur god som helst! Vi gjorde den i helgen och tjejerna älskar den.
Gör dubbelt och lägg i matlådor, eller om du ska ha gäster, gör den i förväg och värm på strax innan.
Busenkel, galet gott. Höstig och mustig med dijonsenap och goda kryddor. Har ni fläskfile hemma så gör den bums! Funkar även med kotlett eller kyckling.


Mitt recept hittar ni HÄR. Jag låter den alltid stå och småputtra en stund så sätter sig smakerna bättre.
Serverade en fräsch sallad till och goda krispiga potatishalvor.
Gör potatisen så här:
Skala potatisen, dela den i två delar. Ringla lite olivolja i en ungssäker form och lägg alla halvor i formen. Pudra på 1 tsk paprikapulver, lite havssalt och lite olivolja över.
Gratinera mitt i ugnen på 220 grader ca 40 minuter. Känn med en sticka om potatisen är klar.
Gratinera gärna tomater med lite olivolja, salt, peppar och parmesanost. Jag sätter in en form i ugnen när det är ca 15 minuter kvar på potatisen.

Hoppas ni har en härlig söndag, vi har varit ute hur mycket som helst idag. Vilket härligt väder!

0
0

Spinning!


Wow vilken start på den här lördagen! I morse 9.30 satt jag och tjejerna på spinningcykeln på gymet. Det var dags för Halloweenspinning! Superspinning med tre pass på raken. Om man vill. Ett är bättre än inget. Och det är nog så jobbigt bara det.
Dra mig baklänges! Älskar spinning även fast det är jobbigt och tufft. Jessica, Julia och Christopher är fantastiska instruktörer. Titta på min instagram story får ni se. Man flyger fram, haha!


Intervaller, backar, raksträckor, tabata, ända in i mål skulle vi! Och det kom vi, vilken känsla efter 3 pass på cykeln, jag gillar att träna tuffa konditionspass för man får verkligen resultat.


Härlig känsla att se alla kämpa, man går in mentalt i sig själv och jag njuter av grym hög musik.
Du får snabbt bättre kondition, hjärta och lungor får jobba, du orkar mer och du förbränner förstås.
Konditionsträning är det bästa dessutom om man är låg eller nedstämd. Hjälper även vid deppression. Läs gärna Anders Hansens böcker om just detta, han som ofta är med hos Malou efter 10.
Känner mig glad, slut och avslappnad. Nu blir det snart hockey i Scandinavium.


Missa inte tips på snygga klänningar på bloggen sen, julen närmar sig med stormsteg.

4
0

Tack för er kärlek!


Tack underbara vänner för alla fina hälsningar överallt. Tack från hjärtat. Livet är inte alltid enkelt men begravning av ett litet barn var övermäktigt svårt. Omänskligt svårt. Hjärtat gick sönder av att se förkrossade föräldrar, det finns ingenting annat som är jobbigt. Ingenting alls kan vara värre.
Man får perspektiv på saker, så är det.
Tack än en gång för era fina hälsningar till familjen. Sorg är svårt, det måste få ta tid. Men de är också tacksamma för all kärlek och värme runtomkring, det vet jag.
Jag hade årsdag igår för vår Louis så det har varit tuffa dagar. Minnen, allt kommer upp till ytan just den här tiden. För jag minns varenda timma. Nattsvart, kaos, förtvivlan. Min morfar fyllde 70 år den här dagen och de hade stor middag. Jag låg på sjukhuset efter förlorat ett barn och svår blodförlust, kunde inte ens stå upp, allt var en enda dimma. Minns att de kom till sjukhuset för att se Louis och hälsa på oss.
Just därför vill jag alltid lyfta fram detta tabubelagda ämne.

Våga ta kontakt med de som är i svår sorg. Våga hälsa på. Ni anar inte hur mycket det betyder att folk hör av sig. Alla är så rädda för sånt här, men det finns ingenting att vara rädd för.
Lova mig det. Gå aldrig över andra sidan gatan om någon kommer som ni vet förlorat ett barn eller är i sorg. För det gör ont ska ni veta, men jag förstår också att det är otäckt eller svårt.
Finns inga rätt eller fel. Men hör av er och berätta att ni finns, tro inte de ska höra av sig för de gör man inte.
Jag är tacksam för livet, för mina tjejer för det är så viktigt att fokusera framåt, men man glömmer aldrig.

16
0