Världens bästa fläskfilegryta
Den godaste fläskfilegrytan! Servera med gratinerade potatishalvor så har du en underbar middag klar. Det är roligt hur många visningar det inlägget haft på bloggen, den är verkligen hur god som helst! Vi gjorde den i helgen och tjejerna älskar den.
Gör dubbelt och lägg i matlådor, eller om du ska ha gäster, gör den i förväg och värm på strax innan.
Busenkel, galet gott. Höstig och mustig med dijonsenap och goda kryddor. Har ni fläskfile hemma så gör den bums! Funkar även med kotlett eller kyckling.
Mitt recept hittar ni HÄR. Jag låter den alltid stå och småputtra en stund så sätter sig smakerna bättre.
Serverade en fräsch sallad till och goda krispiga potatishalvor.
Gör potatisen så här:
Skala potatisen, dela den i två delar. Ringla lite olivolja i en ungssäker form och lägg alla halvor i formen. Pudra på 1 tsk paprikapulver, lite havssalt och lite olivolja över.
Gratinera mitt i ugnen på 220 grader ca 40 minuter. Känn med en sticka om potatisen är klar.
Gratinera gärna tomater med lite olivolja, salt, peppar och parmesanost. Jag sätter in en form i ugnen när det är ca 15 minuter kvar på potatisen.
Hoppas ni har en härlig söndag, vi har varit ute hur mycket som helst idag. Vilket härligt väder!