• 2017-10-31, 21:20
  • 282

Det gör ont att skriva de här få raderna. Jag vet att ni alla väntat på en uppdatering från Annica och jag är glad att hon samlat kraft för att skriva en. Men samtidigt är det så hemskt att läsa vad hon skriver. Det blir så många känslor på en gång, mest av allt känner jag mig så otroligt imponerad av Annicas styrka att dela med sig och hjälpa andra.

Och så glad att veta att ni alla står bakom henne och stöttar henne, det behöver hon verkligen och det betyder så mycket.

Kram Johanna

//

En där, en där och en lite längre bort från den och sen, näää tio på ryggen. Jag ger upp att räkna metastaser som kommit. Jag har fått så enormt många metastaser så jag blir rädd. Även om min kirurg sagt att de ytliga är inte farliga. Det är dem inuti som vi måste ha koll på. Men det gör ont och vissa metastaser sitter så vansinnigt dåligt till.

 Imorgon är det tisdag då ska jag äntligen träffa min läkare. Jag ska be henne titta på alla mina knölar, så även hon vet vad jag pratar om när jag använder begreppet många. Sen ska jag också få cellgifter. Och även fast förra gången fick mig må som pesten så ser jag fram mot att fortsätta kriget mot cancern.

Vad underbart det vore att istället för att se de nya metastaser formas, se de istället minska en efter en. Det längtar jag enormt efter. Jag är så tacksam att jag får medicin att kunna sova på. Annars vet jag inte hur jag skulle finns lugnet från cancern, att sova dåligt gör att de äckliga otäcka cancertankarna kommer. Jag tycker jag hanterar det annars bra.

Tack vare min fina underbara familj och vänner och tack vare er bloggläsare. Att läsa ert pepp gör mig starkare. Även om jag inte svarar så läser jag allt!

Idag har jag ont i magen. Vet inte om det är oron som sitter där eller om det är på grund av morfinet jag tar mot smärtan som det arga i magen framkallas. Barnen och Krille är på handboll och då hinner jag vila och vara en glad mamma när de kommer hem.

Snälla, nu vädjar jag till er alla som bär på samma tro som jag: BE! Jag tror att om många är med i bön så hör Han oss och hjälper mig. Ni som inte tror som mig, snälla låt mig finnas i era tankar och få era knutna tummar och tår just nu innan jag ens vet om cellgifterna funkar och i stället bara ser tillväxt. Det är fruktansvärt jobbigt.

Mina tårar som rinner är inte på grund av ensamhet, det känner jag. De rinner av rädsla. Det finns så mycket jag vill göra här med min älskade familj. Jag känner mig långt ifrån färdig. Det finns så mycket som jag kämpar för. Men just nu om jag ska vara helt ärlig så känner jag att jag är bara tom och jätterädd.

Någon som haft en massa hudmetastaser och som kan berätta mera om dem? Jag har säkert över 25 stycken nu….

Kram från en förvirrad Annica

Jag håller tummar, tår och knäpper händerna, Annica! Framför allt skänker jag alla varma och positiva tankar som bara finns till dig. Det bara måste bli ett bra besked den här gången, det måste! Du hjälper så många andra genom att både vara stark och våga visa dig svag.

Nu är det vår tur att peppa dig! Eller hur, alla härliga läsare?

 

Kommentarer

Ann Birgersson 3 år sen

Ber för dig Annica ?❤️

Mia 3 år sen

Styrka, kärlek och tur till dej Annika ❤?❤

Åsa 3 år sen

Jag tänker ofta på dig och håller verkligen tummarna för att det äntligen ska vända, du om någon förtjänar allt gott man kan få! Jag äter ketogen kost sedan 7 år tillbaka, först för att tappa otrivselkilon, men sedan för att jag började må så bättre OCH för att förhoppningsvis förhindra att eventuella cancerceller får grepp om min kropp. Den här länken beskriver det jag känner på ett mycket bra sätt: https://envacktbjorn.wordpress.com/2015/09/29/lite-tankar-om-cancer/.

Jag skulle inte säga nej till traditionella behandlingar men skulle absolut underlätta behandlingen genom att inte göra cancercellerna mer livskraftiga genom äta massor av kolhydrater. I kampen om cancern skulle det inte vara svårt att tacka nej till en kanelbulle eller ostmacka.

Fredrika 3 år sen

?? Du är i tankarna och bönerna. ?? Ber om helande och frid, att rädslan ska få ge vika.

Carl 3 år sen

Hej Annica,
Jag skulle vilja berätta lite om det jag lärt mig under min frus ”resa”.

Så kallade ”repurposed drugs” är läkemedel som har ”off-label” egenskaper, dvs andra egenskaper än det de först var avsedda att användas för. Det finns väldigt mycket forskning på det här området, men det verkar vara okänt för de flesta.

Ett exempel på en “repurposed drug” är t ex Aspirin som från början användes som smärtstillande och febernedsättande. På senare tid har man upptäckt att det även minskar risken för kardiovaskulära problem. Vad som inte är riktigt lika känt är att dess hämmande effekt på ett inflammatoriskt enzym (COX-2) och blodplättar vilket gör att det är lämpligt mot cancer.

Gemensamt för dessa läkemedel är att de har funnits länge, patenten har gått ut, eventuella bieffekter är kända, de är billiga och har låg toxikologisk påverkan. Man kan alltså ta dem länge, till skillnad mot cytostatika!

CoC (Careoncologyclinic.com) är en klinik i London som genomför en stor studie med fyra olika så kallade ”repurposed drugs”. Dessa mediciner skrivs ut i samråd med patientens onkolog. De påverkar alla tömörers metabolism och olika tillväxtmekanismer och gör även tumören mer mottaglig mot cytostatika. De genomför konsultation på Skype för patienter som inte kan komma dit och kan även skriva ut dessa mediciner om man bor utanför UK.

Här är andra ”vanliga” läkemedel jag hittat som har effekt mot melanom:

Metformin: https://meyercancer.weill.cornell.edu/news/2017-02-06/old-drug-may-provide-new-hope-melanoma-patients
Statiner: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23493799 http://news.emory.edu/stories/2017/01/cancer_metabolism_diet_chen/
Propranolol: https://www.medicalnewstoday.com/articles/319975.php
Dipyridamole: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22760522
Probiotica: http://www.cancerresearchuk.org/about-us/cancer-news/press-release/2016-11-07-gut-microbes-linked-to-immunotherapy-response-in-melanoma-patients
Antihistamin: https://www.medicalnewstoday.com/articles/279000.php
Mebendazole: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18667591 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23059386

Du kan läsa mer på: https://anticancer.blog/
Många kramar!

Annica 3 år sen

Tänker på dig?

Anonym 3 år sen

Tänker på dig lovar att be för dig. Kram.

Jörgen Jeppsson 3 år sen

Jag ska tänka på dig ikväll. Jag ska tända ett ljus och skicka healing till dig.
??

Johanna 3 år sen

Stor kram! Sänder all min tankekraft till dig ❤❤❤

Anita 3 år sen

Tänker på dig, Annika och skickar många Styrkekramar till dig! ????

solveig samuelsen 3 år sen

Skänker tusenfalt med energi och ber för dig att du ska besegra monstret.Kram <3

eva 3 år sen

All styrka och en massa kramar till dig!♥️

Joanna 3 år sen

Annika, jag tänker på dig och ber för dig ??❣️ Skickar många varma kramar, positiva tankar och energi i massor till dig ?? Ge inte upp!!

Siv Nilsson 3 år sen

Tänker på dej älskade Annika.Dej och din familj.Hade gärna velat ta bort det onda/jobbiga.Ta hand om varandra!Stor varm kram: Siv?

Brittlouise 3 år sen

Du finns hela tiden i mina tankar , kan inte fatta att du orkar styrkekramar till dig och din familj❤️❤️❤️❤️

LL 3 år sen

Jag ber också för dig Annica! Skulle du vara intresserad av att testa en ketogen kost? Verkar göra mirakel. Googla gärna.
Eller se detta klipp.
https://youtu.be/OxhNMzIzs3M

✨??✨

Svar på kommentaren:
LL 3 år sen

Ps. Som jag förstår det är ex nyfödda barn/ ammande barn i ketos.

Kristina Persson 3 år sen

Glöm aldrig ordspråket:Så länge det finns hopp finns det liv❤️Alltså med din kämpar glöd kommer du att vinna.Men släpp inte efter,inte en enda sekund.Det är inget litet monster du kämpar emot.
Du är en riktig ⭐️I mina ögon.Och jag önskar att jag på något sätt kunna hjälpa dig.Men man står maktlös bredvid utan att kunna göra något.Men du berör mig väldigt?å så klart kommer du att stå som en segare vid mållinjen med livet som pris?Tillsammans med din fina familj❤️Tänk bara att det är ett jäkla långt upplopp innan dess??

Anonym 3 år sen

Ber för dig varje dag ❤️

Malin 3 år sen

❤❤❤

Christina 3 år sen

Jag är med i en grupp där vi ber tillsammans varje kväll kl 21.00
Jag kommer att be för dig varje kväll fina Annica. Hoppas att många gör det, tillsammans är vi starka ❤️?❤️

KW 3 år sen

Kommer ihåg dig i bön❤

Malin 3 år sen

?ber för dig?

Maria 3 år sen

Jag ber bön för dig Annica hoppas du blir bra i gen kram

Christina Andersson 3 år sen

Ber för att du ska få nya krafter och bli frisk? ❤

Åsa Persson 3 år sen

Du finns i mina tankar Annica, jag ber en bön för dig och din familj <3

Susan 3 år sen

Jag tänker på dig och det hemska som du går igenom. Jag har ofta ett kors runt halsen eller en armlängd med kors på. Jag tänker och ber för dig. Styrkan som finns i var och en av oss hjälper när det är som mörkast. Du finns nu, i detta nu och känn att livet vill leva i dig. Styrkekramar från en som tänker på dig.

Maria P - N 3 år sen

Ber att du får kraft att ta dig igen om de svårigheter du möter??

Birgitta 3 år sen

Har dig i mina tankar och Ber att du får styrka och hjälp!!kram!

Maria 3 år sen

Ber ❤️?❤️

Anonym 3 år sen

Ber för dig finaste Annica!❤️? Mitt råd till dig Annica är att sluta äta allt som innehåller socker till och med fruktos som finns i frukt och juice!?Canser celler livnär sig på socker! Så tänk på att potatis, ris och pasta omvandlas i magsäcken till sockerbomber också! Köp istället kosttillskott så som Selen, vitamin C, ta extra med C-vitamin… Tänker på dig!?✊️?? Sickar många Styrke Kramar❤️????

PM 3 år sen

Ber…….?

Jenny 3 år sen

Tänker på dig Annica!

Cissi 3 år sen

Fina fina Annica!!❤️❤️❤️ All styrka till dig! Du är så omhändertagen av alla!! ❤️Måtte din oro bli dempad av bra och positiva besked!! Varma kramar! Du finns i våra tankar varje dag! Cissi o Jocce m.familjer

Anette Sandgren 3 år sen

Ber och tänker på dig! Hoppas av hela mitt hjärta att din behandling lyckas och att du får vara med din familj länge, länge till. ❤️❤️❤️❤️

Jenny 3 år sen

Finaste Annica! Du är ständigt i mina tankar, tron försätter berg!
Med de varmaste kramar
Jenny

Jennie 3 år sen

??

Cilla 3 år sen

??❤️

Jenny 3 år sen

Tänker på dig❤️ Och skickar massa positiv energi och kraft.
Håller alla tummar✊️✊️ att metastaserna krymper och försvinner❤️❤️❤️

Cecilia 3 år sen

Tänker på dig finaste Annica!!

Rita 3 år sen

??❤️

Anette 3 år sen

Styrkekramar , tänker mycket på dej

Ann 3 år sen

Jag ber för Annica och delar vidare din blogg så att fler skall be för dig
Styrkekramar❤️❤️❤️

ÅmB 3 år sen

??❤️

Carina H 3 år sen

Tänker och ber för Dig.skickar många styrkekramar.

Gunilla 3 år sen

Vi omsluter dig på alla sidor och håller dig i våra händer… kram

A-C 3 år sen

Många kramar fyllda av kärlek och styrka, så mycket jag kan hitta inom mig, sänder jag till dig ?

We 3 år sen

Du är i mina tankar. Skickar dig massor av styrka och kärlek ♥️♥️♥️♥️♥️

Kajsa 3 år sen

Söta fina Annica. Jag tänker på dig och de dina och ber av hela mitt hjärta för dig.???❤️❤️❤️???

Maria 3 år sen

Jag tänker på dig och skickar värme och positiv energi , kram Maria

Monica 3 år sen

Jag ber för dig, Annica ❤️

Mia 3 år sen

?❤️

Angie 3 år sen

Vackra underbara Annica!
Jag har inte den tron som du har. Men i dag har jag faktiskt gått emot mina principer och formulerat en bön för dig. En bön för att du skall bli bättre och slippa denna smärta och oro. Slippa cytostatika, slippa oron för vad som händer i din kropp.
Annica, jag vet att du kämpar och att din familj kämpar. Du är så stark och ger så måna hopp.
Jag ber en bön till för dig.
Styrkekramar. ???

Kristina 3 år sen

Gud hör bön och du är i min! Tänk att någon man aldrig har mött har kunnat beröra en så. Din gåva att sätta ord på din tuffa kamp har gjort ett så starkt avtryck på mig så du anar inte! Önskar dig och din familj all styrka som finns. Fick en bibelvers idag som jag önskar dela med dig:
Numbers 6:24-26 The Message (MSG)
God bless you and keep you, God smile on you and gift you, God look you full in the face and make you prosper.

Carina 3 år sen

Du finns i mina tankar ? Kram ?

Kith 3 år sen

❤️❤️❤️❤️ Ber för dig

Anna 3 år sen

Jag ber för dig Annica! Många kramar från Anna i Alingsås

Annette Nord 3 år sen

♥️

Gabriella 3 år sen

Jag ber för dig fina du

Gisela 3 år sen

Jag ber för dig! Jag vill att du ska få leva! Jag vill att cancern försvinner från din kropp! Jag vill det så mycket!

Lisa 3 år sen

Tänker på dig ❤️ All styra och glädje till dig och din familj

Sofia 3 år sen

Ber i Jesu namn ? styrkekram ❤

Susanne 3 år sen

Styrkekramar till dig Annica och din familj ❤️❤️❤️

Petra 3 år sen

❤️❤️

Elisabeth 3 år sen

Starka vackra lilla du❤️ Ber om kraft och styrka

Katarina 3 år sen

Heja Annica!Skickar MKT STYRKA till dig.Man får perspektiv på livet. Brukar tänka på dig när jag hakar upp mig på någon skitsak i mitt eget liv. Jag håller alla tummar och tår.Kram och kärlek till dig och din familj.Du fixat detta!

Mysan 3 år sen

❤️❤️❤️

Nathalie 3 år sen

Du finns i mina tankar ❤️❤️❤️ Må vår himmelska fader hela dig och ge dig styrka. Var inte rädd, han går brevid dig.
Jag ska be för dig ??

Petra 3 år sen

Jag tänker så starkt på dig Annica och ska sända tankar❤️ Värme och kärlek till dig❤️❤️❤️

Petra 3 år sen

Ber för dig, Annica❤️❤️❤️

En annan Nina 3 år sen

Jag ska både be för dig Annika och hålla mina tummar?

Svar på kommentaren:
En annan Nina 3 år sen

Menar ju AnniCa så klart.

Elisabeth 3 år sen

Fina Annica det är klart vi ska be med dig och för dig ?❤️?❤️?❤️ Idag ångrar jag så att jag inte gick fram till dig när jag såg dig på Sahlgrenska i våras. Ville så gärna ge dig en styrke kram, ville säga att du är en kämpe som inte ger upp. All styrka till dig och din familj. ???

Nina 3 år sen

❤️??❤️

Katarina 3 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ber för dig såklart, bästa finaste Annica❤️Varma kramar till dig och familjen ❤️

Tins 3 år sen

Tänker såå mycket på dig dagligen och ber att allt nu vänder och går bra för dig! ❤️❤️

Ingela Persson 3 år sen

Styrke ?????? till dig Annica ❤️

Ber för dig och din familj!

Maria 3 år sen

Jag ska be för dig kära Annika! Kramar från mig.

Mimmi 3 år sen

Helt klart ska jag be för dig Annica och skicka positiva-Det här går bra!- tankar! Kämpa på tjejen, vi håller på dig! Varma kramar till dig och din familj!

katja 3 år sen

Styrka till dig!

Marie 3 år sen

Kramar❤️

Ann-Louise 3 år sen

Sänder styrkekramar till dej Annica o din familj o vänner.

Tess 3 år sen

Tänker mycket på dig. Håller tummarna och skickar styrkekramar till dig och din familj! ?

Ulrika 3 år sen

Tänker på dig!

Cissi 3 år sen

Tänker på dig! ❤️

Maria 3 år sen

Hej! Ber för dig ❤️
Min mormor fick strålning på hudmetastaserna i låg energi men djupt utan att skada inre organ då de flesta satt på hennes bröstkorg.
Hudmetastaserna var ca 2 cm i diametern , upphöjda och knottriga i konsistensen
De gick tillbaka.
Kram på dig

Eva Svensson 3 år sen

Tänker mycket på dig och din familj. Ber för dig också och önskar så starkt att allt ska förändras❤Du är så otroligt stark och jag beundrar din optimism mitt i det svåra och sårbara ❤Glöm inte att du är älskad och att du kommer att bli buren vad än som händer❤❤Kram.

Camilla 3 år sen

Styrkekramar till dig fina Annica. ❤
Du är en riktig kämpe.
Kram ❤

Ulrica 3 år sen

Starka människa, ber för dig?❤️

Catrin 3 år sen

Energi, kraft och kärlek! ?

Anonym 3 år sen

???

Ulrica 3 år sen

Många varma och ljusa tankar till dig och din killar ❤️?❤️?❤️

Margareta Stojanovic 3 år sen

Jag ber för dej❤️Kram

Johanna 3 år sen

Håller alla tummar och tår ❤️ Styrkekramar

Jessica 3 år sen

❤️❤️❤️

Anne 3 år sen

Tänker på dig och önskar dig och din familj allt gott?????

Sandra 3 år sen

Styrkekramar till dig ❤️??

Marie Eriksson 3 år sen

Styrkekramar till dig ❤️

Ulrica 3 år sen

Känner inte dej….men jag följer dej i din kamp mot denna vidriga sjukdom.
Fortsätt kämpa och ett stort fång med kramar till dej.

Anonym 3 år sen

Ber för dig. Blir så ledsen för din skull, önskar att din behandling hjälper nu, och att du och familjen kan planera för nya upplevelser tillsammans när du piggat på dig. Du vet att vi läsare gärna hjälper till att bidra. Kramar

Sara Klahr 3 år sen

Styrkekramar❤️❤️❤️

Linda 3 år sen

Håller alla tummar för dig!! Du är en sann kämpe, all styrka till dig!!❤️?
Kramar

Mona 3 år sen

❤️❤️❤️?

Camilla 3 år sen

Jag ber för dig och håller tummar och tår för att cellgifterna ska hjälpa! Du är en riktig kämpe! ❤❤❤ styrkekramar till dig och din fina familj!

Hanna Enberg 3 år sen

Vackra Annica, du finns i mina tankar och jag håller tummarna så hårt jag bara kan.

Jenny 3 år sen

Ber för dig! Du kommer greja det här! ❤️

Marita 3 år sen

Tänker på dig Annica ❤️❤️

Gabi 3 år sen

Tänker och ber för dig och din familj. Du är en kämpe, snart kommer du må bättre igen, du visar skiten vart skåpet ska stå! Vi kämpar med dig? ??????

Johanna Karlsson 3 år sen

❤️❤️❤️

Mona 3 år sen

Ber ? Styrkekramar till dej och hela familjen ❤️

Sassa 3 år sen

Jag håller tummar och tår!
Styrkekramar❤️❤️❤️

Rosis 3 år sen

Hej Annika Jag ber för dej och delar med mig av 2 saker som jag läst hoppas det kan hjälpa dej. Kramar och styrka till dej och din familj. Gå in på detta. https://fethalsa.wordpress.com/2016/05/27/doda-cancern/ och så har jag hört att ( vilda blågröna alger ) är effektift mot cancercellerna.
.

Thea 3 år sen

Skickar massa styrkekramar till dig och din familj! ?

Helen 3 år sen

Tänker så mycket på dig Annica o din familj, ber o skickar massor med styrkekramar<3

Sandra 3 år sen

Ber för dig! ❤️

Sofie 3 år sen

??????❤️❤️❤️
Tänker på dig och din familj!!

Elin 3 år sen

Ber

Anette 3 år sen

Skickar styrka och positiv energi till dig. ❤ Ber av hela mitt hjärta att du ska bli frisk. Ingen ska behöva må så dåligt

AnnaLena Holmsten 3 år sen

Hej.Jag vet inte hur du tror men det kanske kvittar…Jag tror på Gud och jag ber för dig…

Kristina Hägglund 3 år sen

Även om jag inte tror som du ber jag för dig. Massor med styrkekramar till dig och dina nära och kära ?❤️?❤️?

Carolina 3 år sen

?? Tankar och tummar till dig Annica!

Catrine Lindström 3 år sen

❤❤❤

NinaH 3 år sen

❤ Alla tankar till dig Annica med familj. Skickar kramar till er, fulla av styrka, värme, kärlek och hopp. ❤

Lotta 3 år sen

Ber för dig, vackra du❤️??❤️

Maja 3 år sen

Kramar till dig Annica ❤❤❤!

Anna 3 år sen

Ber för dig ❤️❤️❤️????

Anna 3 år sen

??

Annica 3 år sen

Ber för dig ❤️

Helena 3 år sen

Tankar o styrka❤❤❤

Eva 3 år sen

Tänker på dig jättemycket fina Annica❤️ Du verkar vara en fantastisk människa . Många varma kramar till dig!

Ulla 3 år sen

Brr för dig!❤️

Michaela Smaragd Almhav 3 år sen

Kära vän. Du är enastående. Den kärlek du har inom dig, genomsyrar allt du tar dig an. Det finns ingen som du ? Ni finns i mina tankar o hjärta varje dag! Säg bara till om ni behöver hjälp. Lovar att jag gör det bästa jag kan för er. Göra gåvor till personal, skola, vad som helst.
Annica, DU ÄR en fantastisk förebild! DU är en av mina ??

Johanna, häromdagen kom du gående sen eftermiddag, en söndag. Förbi apoteket hjärtat. Jag var på väg ur min rullstol för att säga hej. Som en gör när man träffar på sina vänner .. Men fann mig.. Du känner ju inte mig ? Men vet vad du betyder för Annica och jag har börjat läsa i din blogg. Men som sagt, jag fann mig.

Kram tjejer ?

Sylvia 3 år sen

Hej Annica!
Jag förstår inte hur ni orkar vara så starka, ni som har cancer! Min väninna är det, hon peppar mig, ja vi peppar varandra………..Jag läste för ett antal år sen en blogg med en otroligt härlig tjej. Har för mig att hon trodde hon fått cancer p.g.a. för mkt solande. Det ploppade upp metastaser, speciellt kommer jag ihåg bilden på den som satt i nacken. Den var inte bara i huden, utan höjde sig och blev bortopererad. ……..Håller tummar och du kommer finnas i mina tankar framåt! Kram!

Svar på kommentaren:
Malin 3 år sen

Tror du menar Sabina. Hon hade hudcancer men fick en stor tumör i nacken. Hon har skrivit en bok tillsammans med en journalist. Hon finns tyvärr inte med oss längre.

Måtte denna cancer försvinna. Så mkt olycka den ställer till med.

Ber att du blir frisk?? Att cancern får cancer och dör.

Åsa 3 år sen

Du är en otroligt stark och fin människa ! Så mycke glädje och positivitet du sprider om dej! Kämpar och kämpar ! Är så imponerad av din vilja och envishet! Vill verkligen att du vinner över det onda som är i din kropp ! Självklart så ber vi för dej! ❤️❤️

Svar på kommentaren:
Camilla Landin 3 år sen

Underbara Annica!! jag BER och du finns hela tiden i mina tankar och böner. Du måste vinna denna kampen du underbara människa. Herren är med Dig <3 Kram Camilla <3

Linda 3 år sen

❤❤❤

Lotta 3 år sen

♥️♥️♥️Kärlek o styrka till dej o din familj!!!

Lena Melin 3 år sen

Tänker på dig!?❤️

Annika P 3 år sen

Tänker på dig ? kan inte ens föreställa mig vad du går igenom ?

Susanne 3 år sen

Tänker på dig jättemycket ❤️

Anonym 3 år sen

Ber ??❤

Myran 3 år sen

? Ber och skickar positiva tankar till dej och din familj.
Massor av ❤❤❤❤❤❤❤krama?

Lotta 3 år sen

Jag ber för dig Annica av hela mitt hjärta❤️
Kram till dig och de dina!

Anne 3 år sen

Håller tummar och tår att cellgifterna stoppar det hemska i din kropp. Massa kramar. <3

Lill 3 år sen

Kära fina Annica! Du finns i mina tankar och jag ber för Dig varje dag.
Varm Kram
Lill

Annelie 3 år sen

?❤ kram

Amie 3 år sen

Tänker på Dig ofta fina Annica. Livet är så orättvist….håller tummar och tår allt vad jag kan för att du ska få må bättre. Svårt att finna de rätta orden att skriva…skickar dig en stor, varm och kärleksfull kram. Hoppas Du kan känna den ❤❤❤

Pia L 3 år sen

???

Rakel 3 år sen

Tänker på dig varje dag, ber för helande till dig ❤ ❤

Kristina Karlsson 3 år sen

Knäpper mina händer och ber för dig fina Annica??

Maria 3 år sen

??????❤️

EvaLotta 3 år sen

❤️❤️❤️

Eva 3 år sen

Jag ska be för dig Annica <3 Varm kram <3

Margaretha 3 år sen

Fina Annica, du är i mina tankar hela tiden. Tittar efter uppdateringar om dig flera gånger om dagen. Ber för dig och skickar styrka o värme till dig och familjen. Allt allt gott och fint till er??

Mia 3 år sen

Annica du är en fantastisk människa på alla sätt och jag skickar dig all kärlek och styrka från mig till dig!

Varma kramar,
Mia

Serenity 3 år sen

Jag tänker på dej & bedjer för dej tjejen ???

Bengt Ove Olsson 3 år sen

Önskar dej allt gott ???

Elin 3 år sen

Tänker på dig väldigt ofta! Du är en kämpe!! ❤ håller alla mina tummar och tår att du ska bli av med denna vidriga sjukdom! Du är väldigt vacker annica! ? kram!!

Linda 3 år sen

Skickar styrke kramar i massor fast ja inte känner!❤❤❤?

Svar på kommentaren:
Linda 3 år sen

Rättelse då jag inte känner dig på slutet!❤❤❤

Anna 3 år sen

tänker på Dig och ber för Dig. <3 <3 <3

Marie 3 år sen

❤️❤️❤️?

Agneta? 3 år sen

❤️?❤️?

Elin 3 år sen

Alla kärlek till dig annica. Hoppas att du kan ha turen med dig! För en sån fin människa som du verkar vara ska inte behöva lida mer. Du ska ju få va med din man och dinq fina barn. Ber för dig. All kärlek. Jätte stor kram fina människa ??

Jossan 3 år sen

Du är helt enastående, vilken kämpaglöd du visar! Det går inte att föreställa sig hur vidrigt tufft du har det, en mardröm. Men du är så vacker på in- och utsidan och gör allt du bara kan för din familj och dina vänner i detta svåra. Tack för att du orkar dela med dig. Fina du, du kommer klara detta!

Varvara 3 år sen

Kära Annica, skickar kärlek, ljus och värme genom cybervärlden.

Lina N 3 år sen

❤️??❤️

Sandra 3 år sen

Annica, du är med mig i mina tankar. Jag ber för dig, håller tummar och tår för dig.
Kärlek, styrka och värme till dig ❤️❤️❤️

Kramar i massor från Sandra ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ann 3 år sen

Massa ❤️ till dig!

Ida 3 år sen

Jag ber om helande för dig Annica!

Liselotte 3 år sen

Styrkekramar till dig Annica.. ???

Lisa 3 år sen

Annica, fina människa! Jag vet inte vad jag ska skriva men här är en låt som jag hoppas att du orkar lyssna på: … Psalm 23 av Temple & Brent
https://open.spotify.com/track/6AvBS9jC5kZauIYRrxKwlu?si=zFhutyZmTsmVB3r1NOj96w Jag tänker på dig så ofta fastän jag inte känner dig. Skickar all styrka! ❤️

Jennie 3 år sen

❤️❤️?❤️❤️

Tina Hjerpe Svensson 3 år sen

Tänker på dej. Starka, modiga och fantastiska krigare❤

Caroline 3 år sen

Alla tankar till sig fina, starka kämpe ❤️❤️❤️

Sara 3 år sen

❤❤❤

Kristin 3 år sen

Tänker på dig Annica. Ljus och kärek till dig ❤❤❤

Sara 3 år sen

???❤️❤️❤️

Gunilla 3 år sen

Hej Annica!
Du är med mig i tanken ofta och det hoppas jag du känner på något sätt. ❤️❤️❤️

Jenny 3 år sen

Håller tummar och tår stenhårt för att du ska få må bra igen! ❤❤ Styrkekramar!! ❤❤

Bettan 3 år sen

Tänker massor på dig o hoppas innerligt att du får bra besked. Du har en sån kämpaglöd. Skickar positiv energi o många kramar!
❤❤❤???

Eva 3 år sen

Alla mina tankar och böner till dig Annica ?❤️ Många varma kramar till dig och dina kära ❤️ Det här kommer att gå bra! ❤️

Anonym 3 år sen

Sänder dig många varma kramar och tankar. Håller tummar och tår för att du ska besegra denna mardröm ???

Kiki 3 år sen

Mina tankar finns hos dig och din fina familj! ??

Ann 3 år sen

Ber för dig!

Helen 3 år sen

Sänder varma positiva tankar och energi till dig fina Annica. Många kramar ???

Mia 3 år sen

???

Tess 3 år sen

????

Liselotte jonsson 3 år sen

Hej ! Vet inte vem du är , men det spelar ingen roll vi delar samma tro och jag ska be för dig ! Ska vara i kyrkan påse lördag och söndag ska be och tända ljus för dig ??? Styrke kramar Liselotte

Tina 3 år sen

❤❤❤

Jenni 3 år sen

Jag ber för Dig!// Kram

Malin 3 år sen

Styrkekramar till dig Annica<3

Jennie 3 år sen

Åh vad jag lider med dig, jävla skitcancer. Jag hade själv cancer för 2 år sedan och genomgick op, cellgifter och strålning. Jag har som du 3 barn. Jag förstår din ångest och rädsla. Även om jag inte känner dig så finns du ofta i mina tankar. Jag lovar be för dig. Kämpa och ge aldrig upp!!!
Kramar Jennie

Malin 3 år sen

Ber för dig Annica ?? Önskar verkligen du slapp gå igenom allt, fy sjutton ? kramar i massor ❤️❤️❤️

Nathalie 3 år sen

Du finns i mina tankar och jag ber för dig och din familj Annica ❤️

Malin 3 år sen

Ber för dig styrkekramar❤❤❤

Pernilla Carlen 3 år sen

Fina Annika! Ber för dig varje dag! Ber om helande och välsignelse över ditt liv! Frid❤

Pia P 3 år sen

Tänker på dig varje dag och hoppas att det snart vänder. Du är stark och har en enorm livsglädje och jag tror det kommer hjälpa dig att besegra din sjukdom. Sänder energi och styrkekramar i massor till dig och din fantastiska familj ?????

Jessica 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

Johanna 3 år sen

Tänker på dig Annica❤️❤️????!! Håller tummar och tår och ber för dig att allt ska vända snart??❤️❤️??!!
Du är en kämpe❤️❤️❤️!!!

Anonym 3 år sen

Finaste Annica, du finns i mina tankar och jag håller tummar och tår. Min inre känsla säger mig att du kommer att klara detta och kommer i framtiden använda denna erfarenhet till något positivt.

Ulli 3 år sen

Tänker på dig fina Annica ❤️

Ullica 3 år sen

Sänder massor av styrkekramar till dig du är så tapper❤️❤️❤️

Britt-Marie 3 år sen

Tänker på dig o din familj. Varma tankar till er alla❤

Therese 3 år sen

?❤

Nina 3 år sen

Ber för dig ??Sänder varma kramar ?

Ingrid 3 år sen

❤S❤T❤Y❤R❤K❤A❤

Bittan 3 år sen

Min familj gick igenom samma sak för 26 år sedan med min pappa. Han hade också massor med hudmetastaser. När vi frågade läkarna vad det var fick vi inget riktigt bra svar. Jag är så glad att de kommit så mycket längre i forskningen mot denna hemska sjukdom!
Kämpa på och jag tänker på dig och din familj varje dag och ber en stilla bön.att allt ska bli bättre för dig. ?????
Styrkekramar i massor

åsa andersson 3 år sen

❤️

Barbro 3 år sen

All kärlek till dej Annica samt alla din närhet också.
Tänker och ber dagligen och du är en riktig kämpe.
Masssa kramar till dej ❤❤❤

Anette 3 år sen

Fina Annica❤ Du kommer att ro ut den här förbaskade stormen. Finns inget annat. Skickar massor av ljus och kärlek till dig och din familj ❤❤❤❤

Carolin 3 år sen

?? Styrka till dig att orka när du inte känner att du kan. Styrka att besegra det du inte tror är möjligt. Styrka att fortsätta leva minut för minut.
(Dessa rader kom till mig för att dela med dig) ??

Carina L 3 år sen

❤️Ber för dig o sänder styrka till dig❤️

Jessica 3 år sen

Fina Annica! Du är en sån fantastisk stark, envis och beundransvärd person så jag vet att du kommer besegra denna skit cancer den ger dig bara en lite längre väg fram till målet❤
Kramar från Jessica

Annie 3 år sen

<3<3<3<3<3 Ber <3<3<3<3<3

Sandra 3 år sen

Kära Annica, vet du om cellgifterna fungerar eftersom det växer så fort? Har du prövat något annat, ser att många skriver om andra alternativ.
Jag skulle inte våga vänta längre när jag läser det du skriver om hur allt exploderar.
Snälla vänta inte längre :(

Varm kram Sandra

Carina 3 år sen

❤️❤️❤️ Ber för dig

Elisabeth 3 år sen

Fina Annica! Tänker på er och ber för dig varje dag! Jag beundrar din styrka! Du kommer vinna mot cancern så fortsätt kämpa. Många kramar till dig och din familj!

eva 3 år sen

du är en kämpe

Louise 3 år sen

Kära Annica, sände dig ljus och värme och många, många långa styrkekramar

Gittan 3 år sen

Massor med styrka o kärlek till dig?❤️?

Agneta Orrevall 3 år sen

Jag ber för dig!
Agneta

Carin 3 år sen

Annica?? Jag kan inte veta hur det känns att ha cancer! Jag vet däremot hur det känns att ha ångest och att vara vansinnigt rädd, har kämpat många år med min ångest och kämpar fortfarande! Jag ber för Dig, att du inom dig kan hitta en plats där du kan känna frid och att du är omsluten! Psalm 23 har många gånger gett mig tröst. “Han låter mig vila på gröna ängar,
 han för mig till vatten

där jag finner ro…” Välsignelse över Dig Annica!??

Malin 3 år sen

Jag ber för dig Annika varje dag, för att du ska bli bra… ?????????

Linda Eriksson Taipale 3 år sen

Kära du, vad du får uppleva går inte ens att föreställa sig! Jag och min familj håller alla våra tummar och tår för dig Annica! Du kommer fixa det här! Have faith – Fattas bara! ??✨❤️ Styrkekramar Linda med familj

pernilla holmen 3 år sen

Jag blir så fruktansvärt ledsen för din skull fina Annica , jag ska be för dig vill så gärna att du ska få bli frisk o få göra saker med din familj, jag tänker på dig, du finns i mina tankar många kramar till dig

yvonne svensson 3 år sen

Ber för dej Annika och håller alla tummar och tårstyrkekramar till dej

Camilla 3 år sen

❤️❤️❤️

Anonym 3 år sen

❤️❤️❤️

Catarina 3 år sen

Ber för dig varje kväll! Sänder värme och kärlek till dig! ?

Gunilla 3 år sen

Tänker på dig Annika?❤️

Maria 3 år sen

Kärlek och ljus till dig Annica??❤️

Maria 3 år sen

Tänker på dig och din familj och håller tummarna för att det vänder för dig ??❤️
Stor kram

Maria 3 år sen

Jag ber för dig och all min kärlek till dig Annica ❤❤❤

Marika 3 år sen

Ber för dig, sänder Kraft och Styrkekramar❤️

Marita Hallquist 3 år sen

Tänker på dig, Hoppas att du blir frisk snart. Kram ?

Cecilia Johansson 3 år sen

Tänker på dig och ber för dig hela tiden, utan uppehåll ❤️❤️❤️

Helena 3 år sen

?

Johanna 3 år sen

Jag är med i en grupp på FB cancer alternativ medicin. Många därinne använder Cbd olja att smörja på sina metastaser. Många har sagt att se krymt och försvunnit.
Man får tro vad man vill men kanske värt att prova ? Kan ju inte bli sämre iallafall. Du e stark som en oxå och du klarar detta, något annat är inte aktuellt ?

Svar på kommentaren:
Marie 3 år sen

?

Annika 3 år sen

Håller tummar och tår att de vänder nu.❤️❤️❤️❤️❤️

Pernilla 3 år sen

All kärlek,ber för dig❤️❤️❤️?

Maria 3 år sen

??❤️❤️?❤️❤️?? Styrketankar i stora lass!

Pernilla 3 år sen

Kämpa på Annica. Snart vänder det ska du se???

Charlotte 3 år sen

❤❤❤
Det finns alltid hopp och tro..
Kärlek och kraft..
Tänker på dig Annica ?
Kramar i natten

Annelie 3 år sen

Håller tummarna för en vändning! ♥️

Awa 3 år sen

Är så imponerad av din styrka och tack för att du delar med dig. Svårt att finna de rätta orden men jag och många med mig önskar dig allt gott. Vill sända dig en massa positiv energi och kraft. Varma hälsningar

Erika 3 år sen

Du är fantastisk Annika! Håller också tummar och tår att det vänder nu! ????

Lotta 3 år sen

????

Cattis 3 år sen

Många många styrkekramar

Linda 3 år sen

Skickar all min kärlek till dig Annica och din familj! ❤

Maria 3 år sen

Kram ???

Åse 3 år sen

Håller alla tummar och tänker på dig❤️ Kramar

Malin 3 år sen

Håller alla tummar och tår för dig!! Tycker så hemskt synd om dig ❤️❤️❤️

Annika 3 år sen

?❤️

Linda 3 år sen

❤️

Birgitta Edlund 3 år sen

Han omsluter dig på allasidor och han håller dig i sin hand ? ❤❤? …..

Gunvor 3 år sen

ÄlskadeAnnica! Tappra underbara kvinna. Du är bland de största och bästa förebilder jag vet. Vi tror på en levande Gud som kan göra det omöjliga möjligt.
Tårarna rinner men jag ler när jag tänker på och ber för dig. Stoooooor kram!!!

Ella 3 år sen

Anna 3 år sen

Ber för dig och familjen!

Anna 3 år sen

Styrkekram ?

Alexandra T-Brown 3 år sen

❤️

Luna 3 år sen

All styrka till dig, du är så modig och stark! Tänker på dig!

Viv 3 år sen

Styrkekramar till dig!

Agneta 3 år sen

Annicka, du kommer fixa det här!Det är bara så det ska bli!
Håller alla tummar och tår att du nu ska få ett bra svar❤️
Du finns i mina tankar och skickar så mycket styrkekramar som bara går!❤️

Marita 3 år sen

❤❤❤Till dig och din familj Annica; skickar jag ljus och kärlek , energi och styrka. Så att ni får kraft och mod att klara detta. Tillsammans är vi starka.
Världens alla kramar till er❤❤❤

Anne 3 år sen

Nu måste det vända ??Skickar en massa styrkekramar till dig fantastiska Annica ❤

Sofie 3 år sen

Tänker å dig Annica ❤️❤️❤️

Christina 3 år sen

Älskade Fina Annica!! Som du kämpar!! Jag tänker så på dig o ber för dig??❤️Många Varma KRAMAR❤️❤️❤️

Anna J 3 år sen

❤️

Jenny 3 år sen

Stor varm kram från norr ❤️

Tanja 3 år sen

Styrkekram till dig och din familj! ❤️

Ullis 3 år sen

Ber o håller tummar o tår❤️❤️❤️??????❤️❤️❤️Kram det måste funka nu!

Linda Arnberg 3 år sen

Jag ber Annica, kämpa ?❤️

Cecilia 3 år sen

Tänker på dig Annica. Som du går igenom.. glädje och sorg om varannat.. Jag skickar styrka till dig fina du❤️ Nu ber vi för att cellgifterna utplånar cancern och att du blir stark!!? Det är dags för en vändning! ?? Styrka, kramar, livslust och massor av positiva tankar till dig! ?

Åsa 3 år sen

Fina Annica! Å vad jag önskar att du snart är frisk och får må bra tillsammans med din härliga familj? kämpa på-en sekund i taget-snart vänder det!❤️?❤️??

Anna 3 år sen

Kämpa på, jag håller både tummar och tår
❤️❤️❤️

Anonym 3 år sen

?❤️?❤️?❤️?

Anna 3 år sen

Jag ber för dig ❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Många styrkekramar till dig fina Annica! ❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…