• 2017-11-02, 10:00
  • 0

Här kommer tips om dina barn, eller någon annan håller på att ta körkort. Halkkörning är del 2 i den obligatoriska riskutbildningen för B-körkort, vem minns inte halkkörning när man själv tog körkort?

Haha, det var ju hur kul som helst! Men svårt. Det är en viktig del i utbildningen, att få lära sig hantera riskfyllda situationer, främst manövrering på halt underlag.

När din trafiklärare bedömer att du är redo är det dags att boka! På Skövde halkbana kan du enkelt boka din halkkörning själv via deras hemsida, då får du din tid mycket snabbare. Både som privat eller via en körskola. Det är jobbigt att vänta på tider, då är det smart att boka privat.

Marilyn tyckte det var jättekul! En viktig del i utbildningen och det är ju nästa steg mot körkort. På Skövde halkbana bokar du enkelt och smidigt din tid själv, halkbanan ligger ute på flygplatsen i Skövde och de erbjuder även skjuts till och från halkbanan. Kika HÄR för att boka eller läsa mer.

Det är kul att se sina barn ta körkort men jag tror faktiskt det är viktigt att prova halkkörning inför vinter även om man har körkort.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…

  När jag vaknade hade jag flera sms om jag var drabbad av den stora branden i Skövde, vilken obehaglig känsla! Fy så fruktansvärt! Det brinner i flera stora flerfamiljshus i ett stort…

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…