• 2017-11-03, 12:00
  • 12

Härligt med fredag! Här kommer ett riktigt helgtips till er. Gör en god potatistårta till något gott kött eller kyckling, detta är en riktig succe! Min fina kund Kristina gav mig receptet och ni är många kunder som gjort den efteråt.

Receptet hittar ni HÄR.  Här har du även recept på kyckling och en god rosmarinsås.

Så god och fin att duka fram på bordet. Vi älskar den! Krispig och gott med västerbottenost i.

Vi har även haft den till nyår. Festligt!

Nu blir det sightseeing i London.

2017-11-03 Recept ,

Kommentarer

Maria 3 år sen

Jag skrev en kommentar och frågade hur potatistårtan blir inuti efter en timma i ugnen. Jag fick ett felmeddelande att jag redan ställt den frågan? Därför chansar jag igen, blir tårtan mjuk och färdiggräddad på 1 timme i ugn tycker du?

Mia 3 år sen

Hur blir potatisen inuti när man skurit upp tårtan? Blir den färdigbakad på 1 tim? Skall testa detta recept?

Sara 3 år sen

Du har säkert svarat, men vart är tallrikarna ifrån? Tack på förhand!

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

De är från Mateus ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack för hjälpen :)

Johanna Toftby 3 år sen

Matteus, googla återförsäljare annars har NK mycket.

Kram Johanna

Berit W. 3 år sen

Å måste testa den, ungefärlig diameter på formen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja gör det!

Ca 25 cm har jag för mig men är osäker, får kika hemma.
En klassisk kladdkakeform ;)

Eva 3 år sen

Så gott o så mysiga bilder. Älskar din blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Eva! Kramar
Så kul att du trivs här inne.

Sandra 3 år sen

Älskar dina recept! Detta ska jag göra!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Vad kul!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…