• 2017-11-04, 14:43
  • 180

Hoppet är det sista som överger oss. Vi hoppas, tror, ber och kämpar för att allting ska bli bra. Jag vet ingen som kämpar så hårt som Annica. På något vis orkar hon kämpa inte bara för sig själva och sina nära, utan också för alla andra som har det jobbigt.

Det är så många andra som strider mot cancer som hämtat kraft och inspiration av att läsa vad Annica skriver. Till och med nu, när de jobbiga och hemska beskeden kommer så tätt, tänker hon på andra och ger så mycket mer än hon får.

Och vi är här för henne, eller hur? Låt henne veta det! Annica svarar inte så ofta i kommentarerna, hon orkar helt enkelt inte, men jag vet att hon läser allting.

Jag tänker förstås också på Annica ofta. Hur hon har det, hur hon mår, vad hon tänker just nu. Men också för att hämta styrka från henne. När något känns tufft kan jag tänka att om Annica klarar allting som hon måste gå igenom så klarar jag mina små vardagliga problem.

Nu låter jag Annica berätta vad som hänt, sist skulle hon ju på ett väldigt viktigt möte med doktorn.

Så jobbigt, så ledsamt och ett sånt bakslag för oss! Förstår inte varför det aldrig någon gång kan vända. 

Jag var ändå förberedd, jag hade sett min hud förändras ganska snabbt. Jag anade, jag förstod. Hade sett den gå ifrån en len hud till en hud full med cancerknotor. Åh som den där cancern ställer till det!

Vi skulle först få behandling och sen få träffa doktorn, det var planen från början. Men när vi kom fram till sjukhuset fick vi meddelandet av sköterskan att träffa läkaren först och sedan gå på behandling. Jag fattade direkt och sa till min man, nu kommer de ändra min behandling. Så var det också. De nya cellgifterna som vi bara hade påbörjat såg vi i tidigt skede att de inte fungerade. 

Cancermarkörer hade skjutit upp och man såg ju även spridningen på huden. För många bevis på att det inte fungerade. Så därför ville doktorn redan byta cellgifter till en annan sort på direkten. Känns skönt att de är så noggranna, och snabba med sina beslut så inga flera onödiga spridningar behöver ske.

Jag är nu redo även fast det känns tungt att börja om igen och inget veta om detta nya fungerar. Den största skillnaden är att från och med nu så måste jag ta cellgifter en dag i veckan. Varje tisdag måste jag åka till Göteborg för cellgifter. 

Samtidigt trots lite ledsamma besked så hade vi några roliga och mysiga dagar att se fram emot för barnen har höstlov. Alla tre barnen var på tåget tillsammans med faster Sabine, farmor Rakel och kusinerna Emilia och Alicia. De var så snälla som fraktade ner barnen så vi fick möta upp dem efter vi var klara med behandlingen. 

Sen hade oerhört snälla Terese på Spar Hotell lovat oss sova över en natt hos dem i deras underbara familjerum. Planen var att efter sjukhuset bara ha en rolig stund i Göteborg, det var innan vi fick mitt nya besked.

Men det skulle ändå bli så mysigt att koppla bort sjukhuset och den oroliga stressen som allt det medförde. Nu fick vi chansen att i stället mysa som familj och när vi sovit oss utvilade skulle vi även få entrén till halloween på Liseberg. 

Vilken underbar överraskning när vi kom fram till hotellet. Allt på rummet var utsmyckat i halloween känsla. Med små plastspindlar som hängde i nät i lamporna, halloweenballonger och serpentiner. Maskeradpinnar, massa godis till barnen. Och ytterligare en överraskning att på kvällen skulle vi få välja vad vi ville äta i deras Sparbar.

Så mumsigt  och så mysigt att få sitta på deras restaurang och äta hela familjen. Ännu en gång få parkera cancertankarna och fokusera här och nu. Älskade Terese på sparhotell du anar inte hur mycket detta betyder för oss.

Speciellt nu när allt var extra kämpigt och nattsvart med nya cellgifter med nya jobbiga orosbesked. Det var så mysigt att få somna i era Goa sängar för att sedan vakna upp och äta er goda frukostbuffé. Och sen iväg och besöka Liseberg. Vilket höstlov mitt i all “sjukhusröra”. Du har verkligen ett änglahjärta Terese!

Det blev en konstig start på ett höstlov men det blev även väldigt bra tack vare dig Terese. Och det fina med dig är att du alltid säger att du gör för att du själv vill, inte för att synas. För detta är något jag själv valt att skriva om då jag tycker det är så otroligt fint gjort. 

Jag gick med en stor klump i magen på Liseberg, av vårt nya besked. Samtidigt som jag måste våga tro och hoppas på detta nya. Så jag försökte mysa så gott det gick där med barnen bland alla pumpor. 

 

Det är inte läge att pröva något annat, eller någon alternativ behandling så länge min läkare har kontroll och det vågar jag tro på att hon har. Samtidigt måste jag få bli ledsen att det aldrig helt vänder så vi får andas ut. Jag har ju såklart känslor som alla andra. Men jag har lärt mig hantera det. Jag går inte och pratar med någon och jag har inga ångestdämpande mediciner. Tycker det är bra att det finns när man behöver det.

Men i nuläget hanterar jag mina känslor rätt bra tack vare familj och vänner. Och så länge de orkar med mina berg och dalbana feelings så fungerar det. Jag vill liksom inte snacka om onödig cancer  när jag mår bra, det måste få vara en egen parallell stig bredvid en “normal” värld om ni förstår vad jag menar. Man måste våga leva trots att man är svårt sjuk. Jag kämpar ju inte bara för livet sen, jag kämpar för att leva nu!

Nu har jag varit sjuk i exakt fyra år och nu ska det vända. Så är det bara! 

I början när jag blev sjuk fick jag många verkliga drömmar om att jag skulle vara sjuk i fyra år sen skulle det vända. Så nu tror jag på att det vänder, det bestämmer vi oss för att det ska göra. 

Min långa resa kanske fortsätter ett tag till, medans en annans resa kanske precis har startat och en annans kanske har precis avslutats. Det vi har gemensamt är kampen och vi bär på många olika djupa sår som den där idiotiska sjukdomen för med sig.

Men jag tror att det viktigaste av allt det är att man aldrig ger upp. Oavsett vad för besked man får. För om man ger upp ger även kroppen upp och då tar cancern över. 

Kram Annica

 

 

 

 

Kommentarer

Marie Eriksson 3 år sen

Styrkekramar du fina människa <3

Ulla Johansson 3 år sen

Styrkekramar ❤️

Marita Hallquist 3 år sen

Hoppas att du blir frisk snart.Kram?

Petra 3 år sen

Jag ber för dig?

Maria 3 år sen

Tror oxå på det du skriver… Ger man upp så märker kroppen det och sjukdomen tar över…kämpa på.. Du ska se att det kommer att gå bra..du kommer att blir frisk en dag… ?

Linda 3 år sen

Kämpa på Annica❤️??❤️??

Ellinor 3 år sen

Ber o tänker på dej o din familj ??
Många Kramar ❤❤❤

Ann-sofie Stål 3 år sen

Jag ber mina böner för dig o din familj ? ? ❤ ❤ ❤ Varje dag, All kärlek och omtanke till dig vännen, kraaaaam ❤

Camilla 3 år sen

Fina fina Annica ?
Vill å ord din mamma skrivit. Rörd till tårar .
Ingen, ingen kämpar som du. ?
Hoppas vändningen är NU…
Alla tankar till dig & familjen. ?

Anetta 3 år sen

Vilken otroligt stark tjej du är Annica, har bett för dig och vill verkligen att du snart bekämpar denna avskyvärda sjukdom som härjar i din kropp så du får njuta av livet och din fina familj utan all denna oro. Kramar <3 <3 <3

Anonym 3 år sen

Jag finner inga ord för orden är inte tillräckliga. Du är så magiskt stark och jag beundrar dig och tänker att nästa vind som vänder, den är din! Nu ska det här bli bra och du ska få leva ditt liv fullt ut. Vi är många som bär dig i din fight, som tänker på dig och som tror med dig.
Vi ger inte upp ❤️

Louise 3 år sen

Kära, fina Annica, vilken otrolig och unik styrka du har. Jag blir så berörd av att läsa det du skriver och hoppas av hela mitt hjärta att det vänder nu, att de positiva beskeden börjar komma och att du är på väg att besegra din fruktansvärda sjukdom. Stora styrkekramar ❤️?❤️

Malin 3 år sen

Styrkekram till dig o familjen!♥️? Så imponerad över hur du/ni kämpar!!?♥️

Gunilla 3 år sen

Fina Annika…Tänker mycket på dig,varmaste novemberkramen får du här♥️♥️♥️

Thomas elbaum 3 år sen

Nu får det va slut på den skiten Annica . Vi bygger som det knakar i både huvudet och alla lata människor här. Man kokar nästan?Av inget som händer, men det är ju visserligen en bagatell vad Du går igenom.Ser verkligen fram att lära känns dej och din familj.lite avkoppling med i Tea paradiset som vi bygger här på Sri lanka.om du orkar kan du se på min face Book, eller instagram.vad vi bygger, sköt om dej så syns vi snart, kram thomas

Karin 3 år sen

Håller tummarna! ♥️
Jag träffar många sjuka och skadade människor i min vardag då jag jobbar 100% på ambulansen sedan 17 år tillbaka.
Men är det något som jag berörs extra mycket av är det just när jag hämtar/ lämnar cancer sjuka männniskor och anhöriga bredvid som är så ledsna.
Det är är så grymt!
Jag försöker hålla deras hand eller tom ge en kram.
Jag känner inte dig Annica men jag berörs av dig och din sjukdom.
Så fin familj du har!
Jag håller tummarna och kämpa på! ♥️/ Kram från Karin Ängelholm

Anitha Zandelin Bergqvist 3 år sen

Läser Annicas inlägg och berörs. Som mamma och dotter följer vi varann varje dag, men att se det som händer, i skrift, det blir starkt. Jag är så glad och så tacksam över alla goa hälsningar till Annica. De betyder mer än nån ens kan ana.
Ja, det är sant, hon är mitt i all kamp, en inspirationskälla. Inte minst för mig, hennes egen mamma. Hon har lärt mig att leva i nuet.
Jag gläds över att barnen kunde komma ner till Gbg. Blir rörd av hur rara de på Spar hotell är mot hela familjen. Sånt kallas kärlek för sina medmänniskor!
När jag sen ser bilderna från Liseberg så kommer mina tårar. I farfarsbilen skymtas Annica och lille Samuel, jublande lycklig över att få köra. Precis så var det när Annica var liten. Hon satt, 4 år gammal, klädd i rosa kappa och vita knästrumpor, bakom ratten. Hon älskade att köra just farfarsbilar och jag var glad att jag slapp åka karusell och bergbana. Jag har en go bild på henne från den färden. (jag vet inte hur jag lägger ut en bild här, så jag lägger den som en morgonhälsning till Annica på hennes profil, om nån vill se).
Så fort går vår tid här i livet. Nu är Annica mamma och det är hennes käraste uppgift. Jag vet hur sanslöst trött hon blir av behandlingarna, men hon kämpar, allt hon förmår, för att orka och barnen är prio 1. Så hon tog verkligen i för att klara denna eftermiddag på Liseberg. Som blev, trots novemberkylan, till en rolig familjedag.
Man brukar säga att kärleken är blind och därför är det naturligt att jag älskar och beundrar Annica. Men jag gläds över alla er andra som förstått vem hon är. Jag vet ingen som kämpar som hon! Som sin egen situation till trots, ändå orkar och vill engagera sig för andra. Så många som skriver också till mig och berättar om hur hon inger mod och tröst.
Nu ser vi fram emot vårt julfirande, för Annica är en riktig jultokig tjej, ända sen hon var liten.
Och åren går och jag drömmer om när Samuel blivit stor. Då kommer han säkert åka med sina ungar till Liseberg, Annica står bredvid banan till farfarsbilarna och tittar på och jag är då såå gammal att jag slagit mig ner på en bänk och njuter av att se Samuel och nästa generation åka farfarsbil, precis som Samuels mormor gjorde med hans mamma Annica när hon var liten.
Drömmar kan ingen ta ifrån oss.

Kicki 3 år sen

Du är en otrolig kämpe Annica, jag ber för dig! Kram

Annnka 3 år sen

❤️❤️❤️

Elin 3 år sen

Ber att din dröm blir sann, att det ger sig nu efter fyra tuffa år. Kram

Anitha Zandelin Bergqvist 3 år sen

Hej Anki! Såg din fråga. Annica har drabbats av spridd malingt melanom, med metastaser som satt sig inte bara i huden utan i bl.a i lever, lungor, mage.

Annica 3 år sen

Tänker på dig och håller alla tummar!

Emma 3 år sen

Finaste du! Snälla, läs den här boken:
https://www.adlibris.com/se/bok/doden-gav-mig-livet-9789174752465
Anita Moorjani – Döden gav mig livet. Hon kom tillbaka från cancer och visar nu andra vägen <3

Yvonne Nielsen❣? 3 år sen

❤❤❤❤❤❤?

Helene 3 år sen

❤️❤️❤️

Mysan 3 år sen

❤️❤️❤️

BL 3 år sen

Du är en kämpe ❤ Fortsätt med det!
Styrkekramar ❤

Petra 3 år sen

Allt gott till dig, värme och styrka. Ber för dig♥️♥️♥️!!! kram

Paula 3 år sen

Ät nyttigt, sånt som är bra mot cancer å stå emot godissuget å allt socker för övrigt, det gillar cancercellerna, de lever på socker, alltså undvik!
Kram å håller tummar å tår å ber att det vänder nu ♥

Madelene 3 år sen

Ber för dig Annica.
Skickar massor av kramar och styrka till dig! ? Hoppet är de sista som överger en.

Mona 3 år sen

Jag har bett för dig och skall göra det igen. Du är helt otrolig fina kämpe. Tillsammans skall vi klara detta?
Många kramar
Mona

Mona 3 år sen

Jag har bett för dig och skall göra det igen. Du är helt otrolig fina kämpe. Tillsammans skall vi klara detta?
Många kramar
Mona

Jenny 3 år sen

Du är så stark Annica❤️ Fortsätt kämpa, det vänder nu❤️?
All Styrka och massa kramar till dig❤️❤️

Lena 3 år sen

Fortsätt kämpa Annica!! Det kommer vända snart! Vi ber för dig!! Många varma kramar till dig o din familj

Pernilla 3 år sen

Du är en kämpe❣️
Jag tror som du, att snart vänder det❣️

Malin 3 år sen

Våra händer är knäppta för dig älskade Annica??

Jenny 3 år sen

❤️ Fortsätt kämpa fina du ❤️

Marie Jensen 3 år sen

❤️?

Ulrica 3 år sen

Ber för dig , starka vackra människa ????

Anna-Karin 3 år sen

Älskar din blogg Johanna! Får tips på fina kläder, massa goa recept och även viktiga ämnen som du skriver om.
Cancer, sorg och pepp till oss läsare.
Kramar till dig Annica också, vilken kämpe du är.

Birgitta 3 år sen

Jag skrev nyss ett lååååångt brev till Annika o hennes familj….men lyckades iallafall glömma ett litet viktigt ord i en av de första meningarna….det skulle SÅ KLART STÅ: “så Anade du kanske INTE…..” (och inte: “så anade du kanske…”) TACK för att DU och DIN VACKRA FAMILJ FINNS….NI ÄR ETT ENDA STORT GEMENSAMT VACKERT HJÄRTA som FULLSTÄNDIGT VIBRERAR OCH STRÅLAR AV LIV OCH KÄRLEK….Det bara SKIMRAR om er…Ett sådant HJÄRTA som lyser så STARKT att det för all tid kommer att skimra lysa! Så Vackert Ni alla Bär på detta STORA Eviga HJÄRTA*** Birgitta …igen:)* HjärteKRAM på er*** frå JÖTTEBORRJJJ:)*

Birgitta 3 år sen

Kära DU* När Du skriver om allt detta svåra med själ och hjärta i din hand…..så anar du kanske hur mycket vibrerande LIV Du GER* Det är Fantastiskt att läsa dina tankar, din Warrior-kamp…Se din Vackra Familj…och din oerhört Positiva LEVANDE framtoning , Utstrålning! Där jag nu sitter o läser dessa dina ord och känslor….så NÅS jag o Överrumplas av hur STARKT LEVANDE du ÄR….Där jag nu sitter ensam denna grå mörka Söndag och oroar mig för imorgon ell nästa vecka….o deppar ihop lite…så PÅMINNS jag om, då jag läser ditt…att Livet ju Är NU….dessa ögonblick…Denna stund…Denna dag…Och tack vare DIG fylls nu denna dag av VIBRERANDE LIV och KÄRLEK,,Och “NU-Lyckeli-Ögonblick” *** TACK för att DU Finns och Delar med Dig av allt detta! Det är VIKTIGT och det GER så MYCKET LIV, HOPP, till o med LYCKA…HJÄRTA…och allt detta kommer från DIG och Din Vackra Familj! Jag blir varm och glad i hjärtat av att Se er på de Härliga Bilderna på Liseberg och jag tror….jag aldrig någonsin Sett en så Levande Kärleksfylld Glad å Lyckeli Familj som Din….TACK för att jag denna Dag fick allt detta från DIG * HjärteStrålar och en Korg full av Göteborgs Novembers NatteStjärnor att plocka en varje dag ur korgen och hänga i fönstret så att den Strålar och Skimrar lika Mycket som DU och Hela din Familj! Ni är som ETT ENDA STORT VIBRERANDE VARMT KÄRLEKS HJÄRTA *** av LJUS*** TACK för att ni finns och lyser för evigt*** Birgitta i Göteborg en Grå November Söndag *** som blev till en LYCKO DAG***

Natasha 3 år sen

Alltså jag måste fråga, känner du denna Annika? Ibland verkar det som om du bara skriver om henne. Men jag kan ha misstolkat så ta inte illa upp.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Har du följt Johannas blogg i flera år vet du nog….
hon har stöttat och hjälpt Annica mycket med både hår och insamlingar.
Men tror Annica har peruk nu men varit mycket hos Johanna för att bli fin i håret.

Fina vänner är de.

Annica T 3 år sen

Natasha
Kan tyvärr inte svara alla här inne, men jag läser allt och kände att dig måste jag svara. Johanna skriver inte bara om mig. Jag skriver själv på bloggen och Johanna är en av mina goaste vänner som stöttar mig när jag har det tufft. Men vi kan även skratta ihop! Jag älskar Johanna för allt hon betyder, hon är SÅ äkta. Det stämmer även att Johanna har hjälpt mig mycket med håret. Nu har jag peruk, men innan det. Hon har hjälpt mig med mycket och allt vill jag inte skriva här inne. Men det bästa med Johanna är att hon är en ÄKTA vän som finns där på riktigt! Vänliga hälsningar Annica T
……………..………
Och samtidigt vill jag tacka er alla här inne för SÅ fina hälsningar! Ni är underbara!!! Kram från mig Annica

Mia 3 år sen

❤️styrka, värme, kärlek?❤️?❤️?❤️

Lina 3 år sen

Jag är så imponerad av din styrka och din kämpaglöd. Du kommer fixa det här. Kämpa. Kram ❤

Julia 3 år sen

KRAM ❤️??

Ulrica 3 år sen

❤️

Hanna Enberg 3 år sen

Annica, du är fantastisk! Jag är full av beundran och önskar så att allt vänder nu. All kärlek till dig ❤️

Sara 3 år sen

Stor kram till dig och din familj!
Vilken kämpe du är ❤️.

Teresa 3 år sen

❤️??❤️??❤️Ber för dej!!

Helén 3 år sen

Du är en så fantastisk kämpe på alla sätt och vis! Du har ju allt det man behöver för att slå ut den helvetes cancer som försöker ta över. Jag tror med hela min själ att dina drömmar ville säga dig något. Du kommer att få den vändning du förtjänat nu??❤️All styrka och många böner för dig och din kamp??

Marie Eriksson 3 år sen

❤️❤️❤️ Kram ??

Ann-Louise 3 år sen

Du är en kämpe Annica mina tankar går till dej o din familj o sänder dej styrkekramar till dej Annica o din fina vän Johanna??❤

Lena Melin 3 år sen

Vilken kämpe du är!!?❤️
Styrke kramar till Er?❤️

Annika 3 år sen

❤️❤️❤️❤️

En annan Nina 3 år sen

?❤️?

Anki 3 år sen

Är det någon som vet vad Annica har för cancer? Är det spridd och vad säger läkarna om prognosen? Kan man få bort allt?
Tack Johanna för du skriver om viktiga ämnen, hjälper många.

Kämpa Annica!

Lena 3 år sen

Vilken kämpe du är Annica! ❤️ Nu vänder det ska du se!! Många kramar Lena ❤️❤️❤️

Luttan 3 år sen

Det du går igenom är min värsta mardröm. Elaka, vidriga sjukdom. Håller alla tummar för att det är nu, NU det vänder.

Miljoner styrkekramar till dig och din familj???

Gunnela 3 år sen

Jag önskar av hela mitt hjärta att din dröm slår in. Fyra år med denna hemska sjukdom, nu måste det vända. Mirakel har hänt tidigare och du är ju en riktig fighter. Jag ber för dig och sänder massor av Styrkekramar. ????❤️????

Sylvia 3 år sen

Hej Annica!
Så roligt du har fått vara ute med din familj!

Läs inte längre, sen bara svamlar jag!
Det finns hur många råd som helst man ska leva efter då man är sjuk. En del blir hjälpta, men kanske hade blivit bättre utan också. Det är allt från björkaska till aprikoskärnor. Jag tycker det är synd Ann Wigmore dog i en eldsvåda, för hon påstod ju hon botat sig från tarmcancer ( om det var det hon hade). Hade varit intressant se hur gammal hon hade blivit gm att äta sin levade föda. Ja, så funderar jag.

Hoppas såå medicinen biter!

Sara 3 år sen

Annica, med din kamp å resa så ger Du mig så mycket hopp å energi/kraft/ork för min kamp å resa. Du är min idol å förebild över allt annat ?
Vill sända massa styrkekramar till dig ❤❤❤

Charlotte 3 år sen

Här kommer massvis av kärlek och energi till dig???

Marie 3 år sen

Massa kramar och skänker all styrka jag har. Vhoppas och tror tillsammans med dig att det en dag vänder och kanske är den dagen äntligen här. Ber för dig ❤

Helena 3 år sen

Här kommer massa energi och styrkekramar till dig Annica .??

Lillan 3 år sen

Jag beundrar dej Annika som orkar trots alla motgångar, men precis som du beskriver så är det så att hoppet är det sista som överger oss. Massa Styrke kramar. ❤❤ Om du inte redan sett detta så läs. http://almanova.eu/fri-fran-cancer-med-ketogen-kost/

Tina 3 år sen

Massor av kramar till dig ???❤???

Adela 3 år sen

Skickar massa styrka, energi och kramar till dig du fantastiska Annica!♥
Har aldrig hört om en kämpe som dig och du är underbar!
DU kommer att bli frisk, jag tror på det!
Du finns i mina tankar varje dag♥

Många kramar
Adela

Ingrid 3 år sen

Fina Annica. Jag hoppas och tror att behandlingen hjälper nu. Kram till er alla i familjen.

Viliana 3 år sen

Du är en riktig fighter Annica! Kämpa vidare och jag hoppas att behandlingen hjälper dig mot den hemska sjukdomen! ?

Inger karlsjö filipson 3 år sen

Här kommer massor av energi! ???❤️

Anita 3 år sen

Styrkekram!

Lotta 3 år sen

Vilken fighter du är Annica??❤️. Önskar dig och din familj att lyckan vänder nu o att behandlingen hjälper! Styrkekramar till dig o din familj❣️

Susanne 3 år sen

Monica Ivarsson 3 år sen

Kram???

Linda 3 år sen

Du är en kämpe utan motstycke Annica fortsätt på den vägen….underbart att ni fick mysa lite i Göteborg härligt me så goa människor som gör livet lite lättare ibland tänker på dig och din familj kram Linda❤

Anonym 3 år sen

Blir så ledsen för din skull. Men så fint att se bilderna på dig och familjen, att glädjen finns trots allt tungt. Kramar! Malin

Anonym 3 år sen

Du är helt otrolig❤️ Det kommer ske mirakel jag tror på det starkt håller alla tummar för dig och din fina familj tusen styrkekramar ?❤️ Från en som inte känner dig men tänker på dig?

Anonym 3 år sen

Det kommer att vända! Jag tror verkligen på dig finaste Annica! Jag håller alla tummar och tår för att det sker mirakel med nya behandlingen❤️
Massa styrkekramar starkaste bruden?????

Carina 3 år sen

Cecilia 3 år sen

Annica DU är helt fantastisk ❤️❤️❤️ Så bra att din läkare hittat en ny lösning för dig, tror och hoppas att allt blir bra nu ❤️ Kram

Evelina 3 år sen

Skickar mina varmaste healing tankar till dig o din familj! Detta kommer ni klara? Denna tuffa resa visar på hur starka ni är. Att kärleken övervinner Allt

Marita Johansson 3 år sen

Jag hoppas verkligen att du blir bättre. Så fint att ni får göra roliga saker tillsammans. Det måste vara mycket värt i allt det jobbiga. KRAM! ❤️

Anna 3 år sen

❤️ Kram!

pernilla holmen 3 år sen

jag tänker på dig, o ber för dig hoppas att du ska bli frisk igen, du är så stark o tapper fina Annica, jag beundrar ditt mod o din kämparglöd du är helt fantastisk, många kramar till dig

Jenny 3 år sen

Kram ❤️

Carina L 3 år sen

Annica du är fantastisk och en förebild för oss❤️Ja nu ska det vända❤️
Härligt att det finns så fina människor runt er som Terese!! Styrkekram❤️?

Anna 3 år sen

Styrkekram

Ella 3 år sen

Johanna 3 år sen

Cilla 3 år sen

❤️

Ingrid 3 år sen

❤❤❤❤❤❤❤

Cemilia 3 år sen

Jag tror på din dröm, 4 år och nu vänder det!! Håller tummar och tår!! Du är så klok i det du skriver att du försöker fånga livet, fast jag förstår det inte är lätt! Tack för att du delar med dig! ?

Rita 3 år sen

❤️❤️❤️

Anne-Marie Hedenbrg 3 år sen

Jag tänker på dig lilla Annica!

Kramar i mängd från
din fritidsfröken Anne-Marie

Josefine Björnberg 3 år sen

Vad fint och mysigt ni verkar haft det på Liseberg. Skönt för dina barn få rå om dig❤️ Mina tårar rinner när jag tänker på dig, men du ska klara det här! Dumma jävla sjukdom försvinn nu!

Annie 3 år sen

Tron kan förflytta berg, tro på din dröm/känsla att “nu vänder det”!!!! Tro på att du ska få ditt mirakel!!!! Med kärlek/Annie <3

Majsan 3 år sen

????Tänker på dig!!!????

Jenny 3 år sen

Ber för dig! Tack för att du orkar dela och berätta! Tror att SÅ många följer dig och kan känna igen sig. Stor kram❤️

Cecilia 3 år sen

Tänker på dig Annica!!!

Annika 3 år sen

Du har en fantastisk styrka, samtidigt inser jag att du inte har all styrka i dig själv utan att du är buren av alla förböner ?? ber om fullständig läkedom över dig Annica! Varma och ödmjuka styrkekramar till dig och de dina ??

Malin 3 år sen

Söta Annica jag hejar på dig… Jag är oxå från Skövde fast jag flyttat till Gbg… Jag läser ofta och tänker på dig.. Kram

Anna 3 år sen

Härligt att höra att hoppet finns kvar hos dig trots jobbiga besked och känslan att det är något som är väldigt fel. Håller tummar och tår för att det vänder nu. Kramar Anna

Jessica 3 år sen

Kram ?

Marie 3 år sen

Kram❤️

Berit 3 år sen

❤❤❤❤ Styrkekramar ?

Lisa 3 år sen

❤️

Anonym 3 år sen

❤️

Mia 3 år sen

Tusen tack JOHANNA för du är den allra bästa bloggaren. Du lyfter fram tunga ämnen, ger fler hopp och skriver om livet. Älskar din blogg, blandat med mode, träning o recept.
Annica- fortsätt kämpa, du är stark.

Anette 3 år sen

Men snälla Annica hur vågar du vänta när inga behandlingar fungerar :-(
bikarbonat!! Det hjälper, många sjukhus som använder bikarbonat mot cancer när inga cellgifter biter.

Ber till gud att inte cancern tar över, cellgifter är tufft för dina friska organ tyvärr :(

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Har aldrig hört detta. Så enkelt är det nog inte kära du. Du skulle väl inte så många forskare klia sina huvud över hur man botar cancer där cellgifter och annat inte fungerar. Jag tycker vi ska sluta ge råd om andra behandlingar. Låta läkarna sköta detta.

Andrea 3 år sen

Lägg ner ditt skitsnack, det används inget bikarbonat inom sjukvården och det kan verkligen inte ersätta cytostatika! Tokiga idéer som dina dödar desperata människor! Har du själv cancer och äter bakpulver?! Återkom när du har källa på det där absurda påståendet!

Kram till Annica, jag håller tummarna för dig och det är fint att du har förtroende för sjukvården. Sedan bestämmer du själv hur mycket du orkar kämpa ❤️

Marie 3 år sen

Bikarbonat??? Skärp dig människa! Av vilken anledning får Annika olika varianter av cellgifter och varför knaprar jag 4 tabletter cellgift per dag när det egentligen bara behövs bikarbonat? OMG ? Jag är för alternativ behandling, DEN dagen inte sjukvården kan hjälpa mig längre. Annika litar på sin läkare och jag på min, det räcker så. Håller alla tummar för att denna cellgift slår till som en bomb. Stor varm kram till dig Annika, och även dig Johanna! ❤️

Mia 3 år sen

Jo de tar till bikarbonat i tyskland på sjukhusen.
Även kosten påverkar om man kör hårt med strypa socker och ser till att äta basiskt.
Min kollegas man har bromsat cancern helt , trots läkarna sa att han har inte mer än något år.
Nu är det 3 år sedan och cancern har inte spridit sig.

Läkarna i Sverige är tyvärr långt efter.

Sandra 3 år sen

Förlåt att jag frågar nu men hur känns det med peruken? Är den varm?

Kram till dig och din familj, vet hur tufft det är framförallt för dina närmsta….

Mimmi 3 år sen

Nya tag och blicken rakt framåt! Aldrig, aldrig ge upp! Stora varma kramar till dig och de dina

Sandra 3 år sen

Vi finns här för dig Annica. Vi kämpar med dig och mot cancern. Nu ska det vända.
Du är så stark, du är en sann förebild, du är unik och värdefull ❤️❤️❤️
Fin helg du och din familj hade i Göteborg och på Liseberg trots det tuffa beskedet.
Så tacksam för att Therese bjöd er på detta. Fler såna människor behöver vi i världen.

Kärlek och varm kram till dig Annica ❤️❤️❤️

Victoria 3 år sen

Så fantastisk och stark du verkar vara både som kvinna, människa och mamma. All lycka till dig och din fina familj. Nu vänder det ?

Jenny 3 år sen

Nu vänder det! Många superwoman kramar ❤️❤️

Bitte 3 år sen

Styrkekramar till dig! Helt otroligt vad du får genomlida…?Hoppas det vänder nu och att du får slippa den där otäcka cancern!?❤????

Marie 3 år sen

Styrkekramar i massor ❤️❤️

Malin 3 år sen

<3

Christina 3 år sen

Jag tror på Mirakel & jag tror på DIG?
???KÄRLEK???

Malin 3 år sen

Bästa finaste du! Jag beundrar din styrka och din vilja att dela med dej till oss. ❤ Härligt att se er alla och lyckan i dina ögon med familjen nära. Jag håller mina tummar så hårt.. det ska vända. Nu! Kramar!!!

LL 3 år sen

Skrev tidigare om ketogen kost. Kan du testa att äta probiotika? Det håller på att forskas om det och cancer. Snälla testa! ??✨

Susanne 3 år sen

Du är fantastisk, så otroligt stark som orkar dela med dig? Vi är många med dig som håller tummarna för att det
nu vänder?Bamsekramar till dig och din fina familj

Ulrika 3 år sen

Fina Annika❤️ Nu vänder det och du kommer bli frisk!

Maria 3 år sen

Hoppas på nya behandlingen och förbättring för dig Annika! Trevligt med besöket på Liseberg ?

Anette 3 år sen

Underbara fina du❤ Massor av styrkekramar ❤

Anya 3 år sen

Jag ber för dig och för att dina drömmar ska vara sanndrömmar så att du snart får uppleva tillfrisknande. Stor kram❤❤

Susanne 3 år sen

Fina Annica du är alltid i mina tankar ❤️??❤️Kramar i massor till dig❤️Krille och barna❤️

Agneta? 3 år sen

❤️kram❤️?

Carina 3 år sen

❤ Du är såå otroligt stark!!!
Vilken kämpe du är!
Stor kraam Carina

Alexandra T-Brown 3 år sen

❤️

Marielle Jansson 3 år sen

Usch denna satans äckliga och vidriga cancern. Jag har det inte själv och det är jag hemskt glad för men….. jag såg min pappa kämpa med det och inte en sorts utan tre.
Tyvärr fick han aldrig chansen att slås mot den då njursjukdomen tog honom. Min pappa kallade sin cancer för ”Fuukt up”.
Annica jag kan inte bota dig eller säga med säkerhet att allt kommer bli bra. Men med den kämpar glöd du har, bra support, fantasisk familj det gör oerhört mycket när man slås mot sjukdom.
Jag hoppas och ber att du kommer vara på ”benen” snarast och kan skicka cancer ner i avloppet och säga: Fuck You!
Gråt, skratta, var förbannad det är helt ok och behövs med jämna mellanrum.
Vi känner inte varandra men jag önskar dig allt gött och fantasiskt i världen. Många cyber kramar // Marielle

Lillemor Davidson 3 år sen

Fina Goa Annica❤️ Du är otroligt stark? Hoppas allt vänder nu. Tänker på dig o din fina familj❤️
Massor av styrkekramar❤️

Susanne 3 år sen

Du är så stark Annica ❤️
Kramar till dig

Veronica 3 år sen

Du är så otroligt stark! Skickar massor av styrkekramar till dig och din fina familj. Kram ❤️

Jeanette 3 år sen

Massor av styrkekramar till hela familjen Annica! Hoppas verkligen att det vänder nu. ????

Cissi 3 år sen

KRAAAAM Annica ❤️

Jessica 3 år sen

❤️❤️❤️

Lise 3 år sen

Varma styrkekramar till dig Annika och din familj!

Maud 3 år sen

Kära Annica
Du är en sådan otrolig människa. Jag blir så otroligt berörd av vad du skriver om din kamp och kämparvilja.
Du kommer att vinna striden.
Jag blir också så glad och rörd att läsa om hur din helg med familjen
på Liseberg.
I mina ögon så är du en hjälte. Du ger så mycket kraft till andra.
Kram ❤❤❤❤❤❤

Bettan 3 år sen

Du har en fantastisk inställning och kämpaglöd. Tror det betyder massor! Fina du, av hela mitt hjärta önskar jag att du nu får rätt behandling som biter. Nu vänder det! ??❤❤

Therese Färdig 3 år sen

Kära du… har följt din kamp ett tag nu och blir så ledsen när jag läser allt hemskt du får vara med om.. samtidigt som jag blir glad att du har en så underbar familj och så fina vänner som stöttar dig på vägen.. du vet antagligen inte alls vem jag är – men jag har haft kontakt en del med din mamma för ett tag sedan.. du och jag är släkt på inte så jätte långt håll :) det framkom när jag kontaktade din mamma som också höll på med släktforskning.. spännande. All styrka till dig!!!!

Pia 3 år sen

Kära Annica vilken kämpe du är. Jag ber till gud att du ska bli frisk ifrån fuck cancern. Varma styrkekeamar till dig och familjen❤️❤️❤️❤️❤️

Pernilla 3 år sen

Fina Annica ?❤️. Det gör mig så ont att du får kämpa så och på din familj som måste stå vid sidan om och kämpa på sitt sätt, inte minst barnen. Jag skickar här den längsta o kraftigaste krya på dig kramen via bloggen. Jag hoppas från mitt innersta hjärta att det ska vända för dig snart. En bamsekram till dig och din familj ❤️❤️❤️

Jenny wåhlin 3 år sen

Vi var också på Liseberg.. i torsdags.. hade jag sett er hade jag gett er världens längsta kram.. tänker på er.

Li 3 år sen

Kära Annica! Det finns ett ordspråk som lyder “du får den kraft som din dag kräver”. Jag tror mycket på det och du bevisar det varje dag. Jag tänker på dig och jag hoppas och tror att den nya behandlingen ska hjälpa dig att bli frisk.
Varma kramar till dig och familjen.
Lill

Lill 3 år sen

Kära Annica! Det finns ett ordspråk som lyder “du får den kraft som din dag kräver”. Jag tror mycket på det och du bevisar det varje dag. Jag tänker på dig och jag hoppas och tror att den nya behandlingen ska hjälpa dig att bli frisk.
Varma kramar till dig och familjen.
Lill

Awa 3 år sen

Har sagt det förr och säger det igen. Stort TACK för att du delar med dig. Vi är många som följer din kamp och jag tänker ofta på dig och undrar hur du har det just nu. (även fast jag inte känner dig) Men på något sätt har vi ju lärt känna dig genom Johannas blogg. :) Måtte det vända snart. Sänder dig massor av ny styrka och positiv energi. Varma hälsningar till dig och din familj

Svar på kommentaren:
Barbro 3 år sen

Håller verkligen med Awa hoppas att det vänder snart.
Massa kramar till er alla.

Evan 3 år sen

Håller alla tummar och tår för att det ska vända för dig nu. Stor kram!

Pia P 3 år sen

Annica du är en sådan otrolig kämpe och förebild. Vi är många som kämpar med dig och följer dig på din resa att bli frisk. Hoppas nu att den nya cellgiften kommer hjälpa dig!!! Massor av styrkekramar till dig och din familj ❤️❤️

Kenta 3 år sen

Om det finns en rättvisa i världen,så kommer DU att belönas med att skiten försvinner ur din kropp. .fattas bara.Jag är med dig 24/7…det vet du.Nu hoppas vi på att du äntligen får rätt cytostatika.Kram från din vapendragare ??

Eva 3 år sen

Du är fantastisk som berättar. Du är en sån kämpe. Viktigt att du också får känna dig rädd och liten ibland. Annars vore du omänsklig. Massor massor med hjärtan och god energi till dig fantastiska människa ♥️?♥️?♥️

Marita 3 år sen

Tänker så mycket på dig Annica tror också precis som du att snart snart vänder det , många varma kramar till dig och din fina familj ❤️

Britt-Marie 3 år sen

❤❤❤❤❤

Anonym 3 år sen

Tänker på dig ????

Ann 3 år sen

❤️❤️❤️ Bra att du testar något nytt och att det få hjälper det får du kraft av! Kram

Jenny 3 år sen

Hoppas så innerligt att det snart vänder för dig?❤️?❤️?

Carolin 3 år sen

?? Kämpa kämpa kämpa ??

Carina 3 år sen

Varmaste styrkekramar till dej Annika samt till din familj ❤️

Lotta 3 år sen

Tron på livet??❤️????
Kram

A-C 3 år sen

Underbara Annica! Du är så otroligt stark och positiv mitt i allt det jobbiga som du och de dina går igenom! Svårt att förstå var rättvisan finns i den här världen! Styrkekramar i massor ??❤️❤️❤️❤️❤️

Pernilla 3 år sen

❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

?❤️?❤️

Gittan 3 år sen

❤️❤️❤️

Linda 3 år sen

Nu vänder det Annika! Vi är med dig❤❤❤

Elin 3 år sen

Jäkla skitcancer! ?
Stora kramar till dig och familjen ❤️❤️

Malin 3 år sen

❤❤❤

AnnaE 3 år sen

❤❤❤

Jennie 3 år sen

Finner inga ord för vad du går igenom Annica❤️Fick själv cancer för snart 3 år sen å går på mina kontroller. Den sätter sig liksom som ett vakuum i skallen å vägrar släppa. Men har man en krets fullt med kärlek å vänner å familj hjälper det gott. All styrka å kärlek till er, å till dig Johanna som är en fantastisk vän till Annica ❤️

Maria H 3 år sen

Klart det ska vända! NU ska det vända!❤️❤️❤️??❤️❤️❤️ Kram!

Lotta 3 år sen

Bamsekram ❤️❤️❤️❤️❤️

anonym 3 år sen

Kära du det är lång tid du kämpat. Jag själv varit dålig men det var ett år. Kämpa på och hoppet och tron finns alltid där. Härligt med medmänniskor som stöttar och hjälper på olika vis. Stor kram och ta hand om dej söta du.

Maria 3 år sen

❤️??❤️

Sara 3 år sen

❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…