• 2017-11-09, 11:44
  • 2

Hur går det för er med squatsutmaningen? Berätta! Märker ni skillnad? Ni som inte läst om vår utmaning kan göra det HÄR! Vi kör alltså 100 squats om dagen i 100 dagar och det är bara att hänga på när ni vill. Idag är det dag 18!

Berätta hur det går och dela med er av egna tips här på bloggen, vi behöver alla lite pepp nu!

Jag märker att det går lättare och lättare, jag tar ofta pauser när jag sitter vid datorn, perfekt om man sitter stilla att bara ställa sig upp och göra ett gäng knäböj. Eller om du är ute och går eller på gymmet… man kan ju köra squats var som helst. En och annan kanske tittar lite konstigt när du gör det, men passa på att utmana dem så slutar de fnissa.

Självklart gjorde jag squats även i London, de behöver inte tullas. Jag börjar alltid på morgonen, då kör jag 25-30 stycken direkt. 

Tränar jag så kör jag med vik eller med hopp. Då lägger man på lite hårdare träning och får hjälp med flåset på köpet.

Fortsätt kämpa med er utmaning, ge inte upp! Ni kommer märka stora resultat och kommer vilja träna ännu mer när ni märker att kroppen svarar. Har du inte hittat en träningskompis än så är det hög tid, att peppa varandra ger så mycket mer. Du kanske kan hitta en här på bloggen om dina kompisar är för lata?

Får ni ont i era knän? Tänk på att ha tyngden på hälarna, lägg en bok eller något under hälen om ni faller framåt. Då blir det lättare att gå rakt ner. Ni ska ner djupt, då biter det bäst. Fokusera på att hitta musklerna så märker ni av er träningsvärk. 

Gå upp om du känner av i ryggen, då ska du inte gå ner så djupt. 

Nu är det bara att köra, tänk inte att du gör det sen utan res dig upp på en gång och gör dagens övning. Sen kan du berätta här hur duktig du har varit.

 

 

 

2017-11-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotte 3 år sen

Åh, jag vill meeee haha men jag vågar inte för jag vet ju inte om jag kan/får så nära inpå förlossningen. Men till VÅREN ska jag köra min egna utmaning haha :-)
http://lotte4.blogspot.se

Anneli 3 år sen

Jag kämpar på… men min träningskompis (min man) klagar på träningsvärk och hoppar över. Fast jag kan själv så jag bara gör det!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken dag! Jag och Janne har varit på seminarium hela dagen för Bestsellers Hjärntillskott på Svenska mässan i Göteborg,  vilka inspirerande människor vi fått lyssna på. Ber om ursäkt för suddiga mobilbilder i…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…