ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pepparkakssmoothie

/


Det snöar i Skövde! Nu blev jag sugen på en julig smoothie och har precis svängt ihop en krämig pepparkakssmoothie. Exotiska frukter och kanel, alltså den var så god.
Gillar ni den här tiden som vi har framför oss? Jag älskar den men vet en del tycker det är jobbigt.
Smoothie är  busenkelt att svänga ihop, vi tar det efter träning eller till frukost, man kan variera med det man tycker om och vad man har hemma.


Pepparkakssmoothie 2 port 
4 dl vätska (mjölk, mandelmjölk, havremjölk)
3 msk turkisk yoghurt
2 dl frysta exotiska frukter, mango, papaya, ananas
1 tsk pepparkakskrydda
1/2 tsk kanel
nypa vaniljpulver
Mixa ihop allt i en mixer så det blir riktigt fluffigt.Pudra lite kanel på toppen så blir det ännu godare.
Njut!Många frågar efter mina ljusstakar, dessa lyktor heter Skogsberg & Smart och är från Sparsmakat i Skövde. Handblåsta lyktor, helt fantastiska. Konstverk! Det blir så vacker sken, har aldrig haft så fina lyktor. Dyra men älskar dem. De höga är Skultuna.


Doftljuset i bakgrunden är Jonathan Adler, krukmakare från USA, han gör fantastisk keramik, mycket kroppar och ansikten. Så vackra saker ni ska kolla upp.


Jag och Marilyn var hemma och hade fredagsmys igår, Lisa-Marie är med sina frisörkollegor på mässa i Malmö och Janne är i Stockholm på möte och NHL hockey. Fick julkänsla igår också och gjorde saffranspasta, den ska ni göra.
Lucy sitter alltid på en stol bredvid mig när jag jobbar. Lillskruttan.Jag har varit uppe sedan åtta och sitter i köket och jobbar, Voluspa juldoft Madarin Cannela är min favorit.Har jag sagt att jag är världens julnörd? Magasin med jul överallt i mitt hem, haha.
Idag kommer Janne ner från Stockholm, det blir en skön hemmahelg med mycket träning och god mat.
Ska göra mina bryn klockan 12, jippie!!! Som jag längtat! Vi ska fortsätta fixa klart dem, man gör alltid ett par gånger innan allt är klart. Gjorde 6D bryn för 1,5 månad sen.11

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00