• 2017-11-15, 11:54
  • 74

Varje gång jag läser Annicas starka uppdateringar om sin kamp mot cancern är jag tacksam för att vi har så bra mediciner och så skickliga läkare idag. Samtidigt är medicinen allt annat än perfekt. Cellgifterna hjälper på sikt – hoppas, hoppas! – men just nu får de Annica att må riktigt dåligt. Då får hon medicin mot biverkningarna och de har biverkningar i sin tur. 

Hon är så vansinnigt stark som orkar med denna tuffa kamp varje dag och har gjort det i flera år nu. Samtidigt har hon kraft nog att berätta om sitt liv och hjälpa andra som går igenom samma elände som hon gör just nu. Jag förstår inte hur hon orkar, men är så tacksam för att hon gör det.

 Tänker på dig, Annica! Varje dag, hela tiden. Precis som alla härliga läsare gör. 

Jag sitter här nu och försöker skriva till er och berätta hur jag mår. Samtidigt känner jag mig helt däckad på grund av alla starka mediciner som ska hålla bort illamåendet. Det är tufft och det är väldigt kämpigt.

Förra gången jag fick cellgifter så började det efter några dagar.  Illamåendet kom mer och mer för varje dag som gick. Jag fick inte heller behålla maten. Det är så fruktansvärt jobbigt, speciellt när man vet att det snart är dags igen för nästa kur.

Man känner liksom att man inte får någon paus. Sen kommer vardagen med barnen igång. Jag är ju fortfarande en mamma, en fru. Och jag VILL leva och ha min vardag även fast jag är svårt sjuk. Samtidigt är det då man måste släppa in änglar som hjälper till på traven.

Detta inlägg vill jag skriva till hyllning av en person nämligen min svärmor Rakel. Jag vet helt ärligt talat inte hur det skulle kunna fungera utan henne. Hon har varit här nästan varje dag nu när jag varit så här dålig. Hon tar 100 procent hand om all tvätt. Hon går igenom överallt och riktigt jagar tvätthögarna som är spridda på barnens rum.

Hon tömmer alla våra tvättkorgar och sen kör hon igång. Hon sorterar även in det på rätta platser för att jag och Krille ska slippa. Allt för att vi ska få tänka på andra roligare saker. Älskade ängel: tack för allt du gör för oss. Vi älskar dig!

Jag har flera gånger haft målet att komma till min vän Johanna Toftby, men det har bara inte fungerat. Häromdan låg jag i soffan mådde fruktansvärt och behövde åka till stan. Fars dag var bara om några dagar och visst var Krille värd några paket från barnen. Men det var omöjligt rent fysiskt att ta sig till stan.

Då lirade jag iväg ett sms till svärmor och frågade om hon kunde hjälpa mig köpa tre paket till Krille. Jajemän svarade hon och där kunde jag andas ut i soffan i vetskap på att det fixade sig. Om Krille hade vetat, hade han ju såklart tyckt det inte behövts. Men det tycker såklart jag. Bättre pappa är svårt att hitta.

Idag har jag fått cellgifter igen och jag är beredd på illamåendet. Jag vet nu hur jag ska göra. Jag har tabletter som klubbar mig, som gör att det värsta illamåendet lägger sig men jag sover bort dagarna istället. Man får välja där. Ni förstår vilken ångest det blir för barnens skull.

Jag måste gå igenom detta. Jag hinner knappt bli bra på några dagar innan nästa omgång cellgifter. Tar cellgifter en gång i veckan nu. Men å vad värt det är om det fungerar.

Nu den här gången ska vi testa kortison och en annan illamående tablett för att se om vi kan få bort illamåendet helt. Jag hoppas. Jag vill ju bara leva trots jag har en obotlig cancer som kräver tuffa behandlingar.

Idag mår jag rätt okej och då gäller det ta vara på dagen.

Det är här och nu som gäller och det mina vänner är rätt amazing!

Kram Annica

Kommentarer

Catarina 3 år sen

Tänker på dig varje dag och ber för dig! Önskar av hela mitt hjärta att du snart mår bättre!?

Brittlouise 3 år sen

Kämpa på du är en riktig kämpe tänker ofta på dig och din familj, kämpa vidare ✊️✊️✊️❤️

Malin 3 år sen

Tänker på dig Annica och va du kämpar, helt otroligt stark är du. Va underbart att du har en så fin svärmor som kan hjälpa er. ??????????

Amie 3 år sen

Som du kämpar Fina Du! Tack för att du låter oSs ta del av kamPen som du går igenom. Jag känner Dig inte men jag tänker ofta på Dig. Jag håller alla tummar och tår för att du ska få må bättre. Skickar en kram….och hoppas att du kan känna den mitt i allt illamående ???

yvonne 3 år sen

Stora kramar från mig ❤❤❤

Kiki 3 år sen

♡♡♡♡♡

Helena 3 år sen

Skickar en stor varm styrkekram till dig <3

Nilla 3 år sen

Tänker på dig och familjen och alla andra som kämpar. Ber om bot och vaccin som ska utrota cancer för alltid! Kramar

Eva 3 år sen

Många styrkekramar till dig Annica! Hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer bli bättre. Din svärmor verkar fantastisk, så skönt att du får mycket hjälp !

Ann 3 år sen

❤️

Jenni 3 år sen

Kram!

Helene 3 år sen

Stor kram från mig.

Cecilia 3 år sen

??????? Kram ???????

Lina 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj.

Maria P - N 3 år sen

Tänker mycket på dig & din fina familj❤️ Skickar styrka i mina tankar?

Camilla 3 år sen

Hej Annica! Jag har nyligen hittat till din blogg och tårarna rinner varje gång jag läser dina inlägg. Samtidigt blir jag så imponerad av din styrka och hur du även i de mörkaste av stunder lyckas hitta något positivt. Du är verkligen en sann kämpe! Jag tänker på dig varje dag och jag hoppas så innerligt att det är nu det vänder! Fortsätt framåt, du fixar det här!! Stor kram till dig och din fina familj. Härligt att höra att ni har så fina människor onkring er som stöttar och hjälper er! ♥️♥️♥️

Cemilia 3 år sen

Keep going strong, you are a fighter!!!?

Eva 3 år sen

Du är en kämpe Annica! Tänker på dig <3 Kram

Jenny wåhlin 3 år sen

Hoppas du får medcin som hjäloer mot illamåendet. Kramar

Eva-Helen Gustafsson 3 år sen

Tänker ofta på dej. ❤️❤️❤️

Siw 3 år sen

Hej. Vilken underbar kvinna du är som kämpar mot denna dumma cancer. Och din man som är med dig hela tiden styrkekramar till hela din familj. Ja gråter varje gång när du har skrivit. Hälsningar siw Andersson

Marita 3 år sen

Tänker jättemycket på dig Annica ❤️❤️

Pia 3 år sen

Kram vilken kämpe du är❤️

Rakel 3 år sen

❤ ❤

Anonym 3 år sen

❤️

Jossan 3 år sen

Du är helt fantastisk! Keep going! Kramar och hejarop i massor

Carina L 3 år sen

Tänker på dig o beundrar dig❤️Styrkekramar till er alla❤️

Gourmettjejen 3 år sen

Elisabeth 3 år sen

Annica du är amazing!!! ❤️? Jag beundrar dig så att du finner styrkan att ta dig igenom denna kamp. Styrke kramar i massor till dig och din familj ❤️?❤️?❤️?

Lisa 3 år sen

Tänker på dig och din familj. Vad ni kämpar!! Kramar till er alla ❤️

Jenny 3 år sen

Kram! Vilken kämpe du är.

Gunilla 3 år sen

Jag tycker du är en enastående kvinna, fru, mamma, bloggersk och förebild. Din positiva aura ger många kraft och energi. Kram??

Helen 3 år sen

Sänder dig all styrka och många kramar ??? underbara änglar runt dig ??

Susanne 3 år sen

Kramar till dig Annica ❤️

Jessica 3 år sen

Kramar ?

Christel 3 år sen

Vilken kämpe du är ?? Tänker på dig ❤️
Massa styrkekramar ?❤️

Ann 3 år sen

Vilken kämpe du är, Annica! <3

Bettan 3 år sen

Du är fantastisk! Följer din kamp o är så imponerad av dig. Härligt att höra vilken fin stöttepelare din svärmor är. Hon vill såklart göra det hon kan för att underlätta för er. Hon har ju oxå fått den bästa svärdottern, tänker jag.
Tänker på dig ❤❤❤ Kramar

Renate Edelsvärd 3 år sen

Hej fina du ? Vilken underbar kämpe du är ???? Jag har också cancer ?? vi får kämpa ihop och som du skriver får man passa på att njuta när man har en bättre dag ?
Sänder stora varma kramar till dig ?❤️

Christina 3 år sen

DU är amazing!!!!??????

Susanne 3 år sen

Fina Annica❤️ Tusen,tusen varma och goa kramar ❤️Du är alltid i mina tankar❤️??❤️

Hanna Enberg 3 år sen

Vilken otrolig kvinna du är! Tänker på dig ?

Mia 3 år sen

Varma kramar till dig med energi i! <3

Nathalie 3 år sen

Jag tycker att du är helt amazing ❤️

Barbro 3 år sen

All kärlek till dej o dina nära o kära.
Kämpa på för vi är många som tänker på och stöttar dej.
Kram ❤❤

Anette 3 år sen

❤varm kram och kämpa på❤

Ingrid 3 år sen

Fina Annika. Du är fantastisk. Jag hoppas och tror att det vänder nu. Kram till dig och din fina familj.

Malin 3 år sen

❤❤❤

Linda 3 år sen

Tänker på dig och din familj ??? Stor KRAM

Lise-lott Sundgren 3 år sen

Kämpa kämpa, Annica vi är många som tänker på dig och följer din kamp.

Petra 3 år sen

❤️❤️

Malin 3 år sen

<3

Cissi 3 år sen

DU Annica är helt amazing. ??

En annan Nina 3 år sen

??❤️?

Mona Persson 3 år sen

Fina Annica, du är en riktig kämpe och är så omtänksam mot alla i din närhet, wow vilken underbar svärmor du har som hjälper er så mycket, ha nu en fin dag och ta hand om dig, Varma kramar Mona <3 <3 <3

Ingrid 3 år sen

❤❤❤❤❤❤❤

AnnaE 3 år sen

Kram ❤❤

Lill 3 år sen

Kära Annica! Jag vet ingen som är så fantastisk som du. Trots allt elände du går igenom tänker du på att glädja andra. Du har en underbar familj som hjälper dig igenom detta.

Varma goa kramar till er alla ❤❤❤
Lill

Annelie 3 år sen

Du är en riktigt duktig kämpe. Många Kram till dig

Sandra 3 år sen

Fina Annica. Tänker på dig ofta. Ber för att du ska få mår bättre.
Vilken fantastisk svärmor du har. Tackar också henne för allt hon gör för er ??❤️
Fint av dig att du vill skriva till oss oroliga läsare här när du känner att du mår bättre. Hade ju förstått om du ville lägga din “lilla” ork och energi på annat. Du har verkligen ett varmt hjärta.

Stor varm Kram Sandra ❤️❤️❤️❤️

Monika 3 år sen

Stor kram till dig Annica

Gunilla 3 år sen

Kram Annika ?

Jennie 3 år sen

Birgitta Edlund 3 år sen

❤?❤

Carina 3 år sen

❤️

pernilla holmen 3 år sen

Jag hoppas så innerligt av hela mitt hjärta, att du ska få bli frisk,, du är en sån kämpe, jag blir stum av beundran hur du orkar,jag vet att Gud finns med dig o att allt kommer att bli bra, jag tänker på dig o ber för dig, fortsätt kämpa fina, lilla Annica många kramar till dig , din familj o din underbara svärmor

Sara 3 år sen

❣️❣️❣️???

Agneta? 3 år sen

❤️???❤️

Gunilla 3 år sen

❤️

Marie 3 år sen

Hoppas av hela mitt hjärta att det vänder snart, fina fina Annica.
Vill också sända en varm hälsning till din svärmor. Änglar finns…

Annette Gunnesson 3 år sen

Du är helt otrolig Annica. ❤️❤️❤️
Styrkekramar till dig och din fina familj och svärmor som är en ängel. ????

Britt-Marie 3 år sen

❤❤

ÅmB 3 år sen

❤️

Kristin Segerström 3 år sen

Du är helt fantastisk Annika! jag hoppas de nya medicinerna gör så att du blir av med ditt illamående! jag hejjar på dig, och att du snart blir bra! du vet väl livets hemlighet?! .. Allt kommer att bli bra!

kram från Kristin

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg