• 2017-11-21, 08:40
  • 6

Black week Tuesday! Idag kan ni fynda massa skönhet på Ellos! Upp till 50% rabatt! Passa på att handla era julklappar till pangpriser. HÄR! Penslarna ovan är tjejernas favorit här hemma, sminket blir snyggare med rätt borstar.

Här kommer några av mina favoriter och sånt där som alltid går åt här hemma. Hårnålar försvinner alltid och är ganska dyrt om man går och köper småförpackningar.

Nu kan du fynda 60-pack för 15 spänn! Finns ljusa, vita och mörka. Ni vet vad knepet är för att nålarna inte ska åka ur när ni sätter upp va? Tyngdlagen. Man sätter nålen rakt upp men sedan ner igen. Då låser du nålen. Eller också sätter du två stycken som ett kors.

Då åker det aldrig ur.

Locka, tuppera, tvinna ihop och fäst med nålar. Man behöver inte 50 stycken som jag tror många använder när man sätter upp hår, lär er hur man fäster nålarna så sitter det som berget sen.

Grymma borstar. Var inte rädda för att borsta era hår. Det vårdar. Har ni extensions eller peruk ska man dock inte använda borste med piggar. Då ska det vara en svinhårsborste och man håller i håret samtidigt som man borstar.

Aldrig borsta håret när det är blött. Kan lätt gå av. Det är aldrig så skört som när det är blött. Red ut med fingrarna. Sov aldrig med blött hår. Kan faktiskt ge svamp och mögel. Det vill man inte ha.

Skonsamma snoddar, jag älskar älskar dessa! Finns mörka och ljusa. Vanlig snodd sliter på håret. Inte dessa. Variera toffsen. Sätter ni den alltid på samma ställe sliter det, sov gärna med tofs eller fläta för att skydda håret men sätt den på olika ställen.

Sätter ni ofta upp håret? Jag gör det varje dag, älskar långt hår men tycker korta frisyrer är fint men jag klipper inte av mig håret, sätter gärna upp det och varierar med fläta, tofs, lockigt, rakt istället. Då går det åt mycket produkter, snoddar och nålar, dessutom två till här hemma med ännu mer hår. Haha

Supersnyggt läppgläns, jag gillar när det är lite peach. HÄR. 

Grön kajal har jag ofta innanför ögat, blir inte lika hårt som svart och den här färgen är superfin! HÄR. 25 spänn liksom!

Jag älskar solpuder! Har det året om. Visade Annica faktiskt när hon var hos mig förra veckan, svepa lite solpuder gör att man får lite färg och det blir så frärscht. Jag gillar inte när det är för mycket glitter. Lagom är bäst.

Ni hittar allt HÄR. Julklappar eller fylla på badrummet med billiga grejer man använder ofta.

Nu ska jag sätta fart här, massa samarbeten ska fotas och mailas utkast, vi hörs lite senare.

Kram!

 

 

2017-11-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Susanna 3 år sen

Ser ut som underbara produkter. Nyss hittat din blogg, kul!
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Sussie 3 år sen

Du som är utbildad make up artist, kan väl visa oss vilka ögonskuggor som passar på olika ögonfärger och ge oss grunden till en snygg make up, vardag och fest.
Grunden tänker jag från början till slut. Allt är roligt att få veta och se!
Tack för tips på julklappar, har du handlat några från Ellos?
Ha en härlig vinterdag!!!

Jultomten 3 år sen

Tack för tips på grymma rabatter, passar på arr fylla säcken inför Jul.

S 3 år sen

Har du nåt tips på bra hårolja??

Sussi 3 år sen

Jag läste någonstans att man ska sätta hårnålarna med vågiga sidan mot hårbotten, för att dom ska sitta. Själv har jag kort hår nu för tiden, så hårnålar behövs inte. Men de andra tipsen tackar jag för!

Lotte 3 år sen

Tackar väldigt för dina hårtips! Jag sover tex alltid med håret blött när jag tvättat det…. Det ska jag aldrig göra om!
http://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…