• 2017-11-21, 23:25
  • 1

I fredags var vi på premiären Made in Sweden på Trädgår´n i Göteborg- årets första julshow och julbord! En fartfylld och rolig show med Erik Segerstedt, Lotta Engberg, Bruno Mitsogiannis, Peter Magnusson och Lisa Stadell.

Jag som älskar allt med julen är glad att julmyset redan är igång!

Nu är det ännu mysigare när snön kommit. Eller hur?

Vi hamnade bredvid ett gäng som Janne känner, fast han känner nog alla i Göteborg, haha. Magnus och Stefan var så trevliga, vi hade en riktigt kul kväll! Det är roligt och utvecklande att vara iväg på event och premiärer, man nätverkar och lär känna nya människor.

Även om en del tycker det är ytligt och fest så ingår det. Synas, mingla, skapa nya kontakter. Ni anar inte hur mycket samarbeten och kontakter jag fått på alla event vi varit på.

Peter Magnusson, hahaha! Han är bara bäst.

Älskade Lisa Stadell! Hennes utstrålning, hon är grym. Har alltid tyckt hon är en superstar när hon gör Diggiloo.
Bruno…. vilken stjärna.

Svenska klassiker, massa goa hits. Mycket humor, Kungen och Victoria, Peter Magnusson är så grym när han imiterar. Filmade mycket men hade ingen kamera med så det blev inte så mycket bilder.

Vill ni göra något kul med jobbet ska ni boka detta på Trädgårn´före jul!

Kommentarer

Eva 3 år sen

Ååh så mysigt och gott med julbord och så kul med show! Peter Magnusson ja han är ju för härlig haha och Lisa Stadell har en grym sångröst. Hade varit skoj att se den showen. Fin du är på bilderna!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg