• 2017-12-03, 14:33
  • 12

Idag fyller Lisa-Marie 20 år! Den 3 december 1997 föddes en efterlängtad tjej och första barnbarnet för mamma och pappa.

Grattis älskling på din stora dag! Wow! 20 år! Det är en speciell känsla, känns liksom vuxet att fylla 20. Jag minns ju den här dagen som igår. Värkarna satte igång på morgonen och efter några timmar på förlossningen kom du Lisa-Marie. 4115 gram och morfar som jobbade på akuten den dagen skyndade sig in för att hälsa på. Moster Linnea och mormor kom direkt till förlossningen också, de hade väntat så länge.

Ni som väntar barn, ni har så häftig upplevelse att se fram emot. Jag kan vara riktigt avundsjuk för just förlossningen är ju väldigt speciell. Livets fest!

Man kan tror jag har 2 i den magen, haha!

Efter att ha förlorat ett barn på förlossningen som jag gjorde med vårt första barn är det först en hemsk, obeskrivbar rädsla och oro man vågar inte tro det ska gå bra. Den oron är hemsk. Men som blev så mycket kärlek när Lisa-Marie föddes.

Känslorna går inte ta in när man får se det lilla livet som varit i magen i så långt tid. Visst är det häftigt och övermäktigt!

Så stolt så jag spricker och du har världens finaste hjärta.

Vi älskar dig!

Vi hade världens fest för henne igår med hela släkten först och lite senare kom hennes tjejkompisar. Bästa jag vet att få fixa kalas så fint man bara kan.

Vilken fin dag det blev när alla var samlade för att fira henne. I morse fick hon tårta på sängen och vi har varit ute på Knistad herrgård och ätit julbord med mamma så hon även fick lite mys just idag när hon fyller.

Ska visa alla bilder i morgon! Jag har ett samarbete som jag håller på med just nu så ska sätta fart att jobba vid datorn.

Hoppas ni har en fin första advent!

2017-12-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Marita 3 år sen

Grattis till din söta dotter ❤️

MiaPet59 3 år sen

Grattis Lisa-Marie!
Vad Marilyn är lik dig Johanna på den bilden där du ligger i sängen, bara hårfärgen som skiljer :-)

Maja 3 år sen

Hejhej,

Jag skulle vilja ha rekommendation på några färgbomber som kan göra mitt mörkmörkbruna hår med varma/röda nyanser i håret kall. Det är svårt att hitta löshår som matchar min hårfärg eftersom att de flesta är kalla.

kram

jess 3 år sen

Undrar också över tårtorna, speciellt den på bordet, ser häftig ut!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Den Lisa-Marie håller i bakade jag själv, den måste ni bara göra!

Den på bordet köpte jag tills uppvaktningen i morse. En klassisk schwarzwald!

Gunill 3 år sen

Grattis på 20-årsdagen!

Eva 3 år sen

Jag undrar över tårtan-ser fantastiskt god ut.Recept?
Mvh Eva

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Det kommer! :)

Eva 3 år sen

Stort Grattis till vackra Lisa-Marie på 20-årsdagen!!!

Barbro 3 år sen

Grattis på 20 årsdagen Lisa-Marie!
Hoppas att du får kanondag.
Kram och hälsa även mamma och
lillasyster.
Ha en fortsatt fin första advent.

Annika Jacobs 3 år sen

Fin tjej o väldigt lik mamma. Trevlig 1:a Advent

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…