• 2017-12-04, 15:59
  • 73

Samarbete med Löfvingkliniken 

Ansiktet ser ut som om något gett mig ordentligt med stryk, svullet och missfärgat. Vill man bli fin så får man lida pin. Och vad är en bättre julklapp till mig själv än att känna mig riktigt fin med hjälp av botox? Nervgifter och den härligt plastiga känslan av att slippa vara mig själv, bättre blir det inte! Vill se så onaturlig ut som möjligt.

Har du provat botox? Eller vad vill du veta? Skriva gärna!

Nej, jag är inte allvarlig. Lite reaktion på botoxbehandlingen brukar jag få, men det går över snabbt. Jag är mycket mer trött på omgivningens reaktioner än på lite blåmärken efter behandlingen. Det är farligt i Sverige att säga rakt ut att man använder botox eller fillers. Det är något fult och skamligt att våga säga det.

Men jag heller inte alls med. Jag tycker var och en gör som man vill.

Varje gång jag skriver om botox så kommer det floder av kommentarer med påståenden som att botox skulle vara ett nervgift. Det är lika löjligt som att prata om att saffran eller kaffe är gifter, båda är livsfarliga i för höga doser.

Det jag gillar är att lägga i så man inte ser konstgjord ut. Sedan tycker vi olika även om vad som är snyggt och inte. Jag går till Håkan och Louise på Löfvingkliniken, som är utbildade läkare, Håkan är neurolog och Louise jobbar på barnkliniken och är narkosläkare. Båda är superduktiga på att se ansiktet och inte bara lägga medicinskt. 

Jag känner mig trygg och blir alltid nöjd. Jag vägrar få tunga ögon eller tung panna som det lätt kan bli om man inte lägger i på fler ställen än bara pannan.

När jag var hos Löfvingkliniken nyligen gjorde vi enligt migränschemat, men även på fler ställen för att få lite lyft.

Vill ni boka tid eller fråga om något, hör av er till dem! 031-711 62 02 

Botox är ett läkemedel och som många andra läkemedel är det farligt om man tar jättemycket av det. Jag tar botox för att få ordning på min hemska migrän, men även för skönhet. Jag lägger i för att lyfta lite här och där. Mungipan tex. Oj oj vilken skillnad! Såg ut som en gädda innan och då är jag ändå mest glad och skrattar ofta. Kanske därför allt börjar hänga, haha. 

Lika avslappnad på båda bilderna. Skillnad va?

Jag älskar skönhetsbehandlingar men jag är extremt kräsen. Skulle aldrig låta någon gå loss och göra vad som helst. Jag gillar att få helheten. Blir ett snyggt och fräscht lyft.

Jag skulle aldrig rekommendera en fullt frisk tonåring att göra botoxbehandlingar, jag var över 35 när jag började. Även om jag inte haft en massa rynkor och som tur är har sluppit dragspelet i pannan så har jag en djup hemsk skåra i pannan. Jag ser ständigt arg ut om jag inte gör något åt den. 

Lägger man på rätt ställen kan det även lyfta så du slipper de djupa skårorna nedanför näsan, nasolabialveck tex. Blir superfint.

Akta er för att lägga för mycket fillers, kan lätt se svullet ut. Det enda jag gör som filler är lite i läpparna men det ska jag skriva mer om. Har du djupa veck i pannan måste man lägga filler först för att “fylla ut”.

Så kul med olika behandlingar. Älskar det! Om ni visste vad många som blir hjälpta och fina, som kanske ser trötta ut fast de inte är sovtrötta. Det lilla kan göra så mycket. Skönhet kommer inifrån men det går hand i hand vad du ser i spegeln.

Det allra viktigaste kan jag inte säga för många gånger. Kolla upp kliniken så ni hamnar på ett seriöst ställe. 

Löfvingkliniken och SKIN i Göteborg är proffs, likaså Danielle i Gävle och Stockholm. Varit hos henne många ggr, ska ta reda på var hon är nu om ni bor i Stockholm.

Var hos en i Göteborg för några år sedan och fick migrän i 4 veckor efter. Det vill ni inte vara med om, så kolla upp noga innan. 

Om du är nyfiken på botox, låt inte de som gnäller hindra dig, gör vad just du vill.  Se bara till att använda en seriös klinik så kan det bli årets bästa julklapp till dig själv. Eller varför inte önska er presentkort? 

Jag är så nöjd för jag slipper migrän och jag tycker det är fint att få lyft på rätt ställen.

Nu ska jag iväg på ett möte, vi hörs snart!

 

 

 

2017-12-04 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Kicki 2 år sen

Hej Johanna! När jag såg en av dina senare bilder på insta gick jag in på din blogg och sökte på Botox, fillers för att se vad som stod. Jag har gjort lite en gång och funderar på att göra igen men alltid så svårt, vill ju inte ändra utseende ;) Du ser jättefin ut :) Det jag undrar är vad du har gjort senast förutom plasma-behandlingen. Jag tänkte göra botox i argrynkan men förstod sist som att hon inte tyckte man skulle ta botox i mungipan som börjar se sur ut :( Sen har du fina kinder :) Har du fyllt dina kinder lite? Många frågor från en vilsen ;) Bor i Stockholm ;) Kram Kicki

Helena 3 år sen

Minns när jag var i yngre tonåren, ville kunna lyfta ögonbrynen och få ett dragspel i pannan som min snygga kompis med hög panna kunde. Själv hade jag babyface :)
Ps. idag kan jag lyfta ögonbrynen och få dragspel i pannan (vid 49). Inte så glad över det idag som jag trodde att jag skulle vara då.

Manny 3 år sen

…Nadia!
Varför skrev du till mig:
“Jätte fint att du uttrycker DINA synpunkter. ”

? Om du tycker att det var jättefint av mig, varför då detta personangrepp på mig?
Du bet dig själv i svansen där, är du såååå säker på att VI vill veta DINA synpunkter? Du har väl själv öppnat en egen blogg då, får man förmoda?

Som Johanna själv skrev ovan:

“Sedan tycker vi olika även om vad som är snyggt och inte.”

Just precis. Man ska inte behöva bli påhoppad, förlöjligad, dumförklarad och förnedrad för att man inte kan tänka sig att injicera Botox heller, för att bli “snyggare”!!!

Manny 3 år sen

Nadia, snälla du!
Vad är det fråga om? Får inte jag skriva mina synpunkter kring Botox här, som alla ni andra?
Synpunkterna i kommentarsfältet här är olika, och ingenstans står det skrivet att man måste lovorda Botox för att få kommentera! Läs igenom alla, får du se!

Är det du som bestämmer här? Varför ger du dig inte på de övriga skribenterna då och uppmanar dem att starta egna bloggar, där det är åsiktsregistrering?
Jag försöker inte få uppmärksamhet här mer än någon annan av er! Det var ett väldigt oförskämt förtal och ärekränkning….

Manny 3 år sen

Hej Johanna!
Ja, döma andra för deras val är inget vidare, och jag vill absolut inte heller bli dömd för MINA egna personliga val! Jag har endast uttryckt MINA synpunkter och åsikter rent allmänt angående Botox, och ingenting annat!

Jo då jag lider själv av migrän, så jag vet precis vad det handlar om. Likaså har jag en trasig rygg med fruktansvärda nervsmärtor sen ungdomen. Ryggen är tusen gånger värre än migränen. För ryggsmärtorna har jag gett mig för länge sen och fått använda riktigt otäcka medicinska preparat. Hittills har jag kunnat klara mig utan Botox för migränen, men det kanske kommer en dag när jag får ge med mig där också!?

Nej, ansiktet har ju inget minne men däremot går åldrandets process enbart åt ett enda håll. Hur högt upp i ålder kan man behålla ett ansikte slätt som en barnrumpa med hjälp av Botox? Hur stora mängder går åt och hur ofta behöver behandlingen upprepas?
Damen jag nämnde är 77 år gammal. Hon är panikslagen över sina rynkor och slappt hängande hud och tar Botox tätare och tätare. En stor del av hennes pension och tillvaro upptar detta. Men, inte dömer jag henne för det!! Jag tycker bara så gräsligt synd om henne när hon är så fixerad på att hålla sitt ansikte uppe till varje pris. Och jag vill aldrig hamna i hennes sits!
Veckan innan hon ska få påfyllning mår hon ju så klart pyton. Hon vill knappt inte se sig i spegeln eller gå ut. Hon har inte insett att trygghet och lycka aldrig kan komma av att man man monterar in saker och ting i kroppen. Varaktig trygghet och lycka kan aldrig komma utifrån. Det är endast en illusion, vilket är vetenskapligt bevisat. Jag önskar att hon skulle få professionell hjälp med sitt inre i stället.
Jag har aldrig sagt ett ord till henne om problemet, det skulle jag ALDRIG göra, allt är som sagt var HENNES val!

Min intuition säjer mig, att Botox kommer framöver att gå samma väg som t ex silicon-inplantat i bysten. En del kändisar går öppet ut med att de har fått dem borttagna.

Svar på kommentaren:
Nadia 3 år sen

Jätte fint att du uttrycker DINA synpunkter. Men om du så gärna vill ha de höra så kanske du ska skaffa en egen blogg istället gör att försöka få uppmärksamhet på andras!!

Manny 3 år sen

Ja, självklart bestämmer var och en om man vill göra detta! För egen del skulle jag aldrig göra det för alla pengar i världen – varken mot min migrän eller häng och rynkor.
Känner en äldre dam, som varit mannekäng som ung. Hon har mängder av ärr efter alla ansiktslyftningar, och ansiktet “kollapsade” ju så klart vartefter hon åldrades.
Hon började senare med Botox när det kom, och det har verkligen blivit just som ett gift för henne. Hon kan inte sluta. Det är inte hållbart i längden det heller kan jag ju säja….. Man har ju sett hur det blir till slut i världs-media. Folk blir liksom “blinda” för sitt eget ansikte och inser inte att de blivit totalt oigenkännliga och groteska. Chockerande.
Nej. Jag vill inte visa mig med t ex en stel ank-näbb, som någon skrev här. Tycker det enbart ser pinsamt hysteriskt ut. Glamourmodell-mun.
Själv kan jag omöjligtvis se skönhet i en konstgjord människokropp, hur jag än försöker.
Mitt val – fritt för alla, som sagt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Det jag tycker är skrämmande är faktiskt de som dömmer, som tycker det är för jävligt, det är lika illa att tycka det är fel för det finns inga fel.

Lovar dig, skulle du lida av kronisk migrän som skulle ta livet av dig nästan, inte kunna vara uppe på 5 dygn så skulle du tagit allt du kunnat få hjälp med. Det gör man.
Botox är ju läkemedel som läkarna använder medicinskt för att hjälpa folk, för att rädda liv på barn tex.

Det jag förespråkar är just det allra viktigaste att göra behandlingar på seriösa kliniker.
Nej, ett ansikte kan inte kollapsa. Det har nämligen inget minne.
Däremot kan man gå till någon som inte vet vad de håller på med och då kan förstås vad som helst hända.

Skönhet är när någon älskar sig själv. Så det du ser som skönhet kanske inte någon annan gör. :-)

Lollo 3 år sen

Hej Moral tanten / Bitter F Karin!
Lägg upp en bild på ditt nylle ska kan vi få rekommendera en skönhetsingrepp.
Johanna Go girl ??? skit i dryga nätroll

Svar på kommentaren:
Glada Karin 3 år sen

Hej Lollo. Tyvärr går det inte att ladda upp bild här. Men om du skriver ditt telefon nummer/ mail ska Du få en bild. Du kommer att bli förvånad! Ingrepp skulle jag aldrig göra. Och vet du. Jag Ser hygglig ut och skulle aldrig säga, det här måste DU göra. Puss å kram och botoxa på. Jag skiter i vad andra gör. Patetiskt för övrigt att säga att ”jag är nöjd med mitt utseende” när hon förstorat brösten, bleker tänderna, fillers å botox, löshår, lösnaglar. Var tog personligheten vägen hos Johanna toftby vägen? Men näsan kommer snart : )

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Glada Karin, det går att ladda upp bild så jag ser fram emot den. För du heter inte Karin, du förekommer ofta här inne med din skit, så varsogod- jag och många andra väntar på bilden!

Nadia 3 år sen

Glada Karin: Vad är patetiskt är en sån person som du som inte har något bättre för sig att klaga på nätet. Inga kompisar att leka med?

Anna 3 år sen

JAg kan inte se någonstans att du skriver vad en behandling som denna kostar trots att flera undrar. Jag har själv funderat på att göra därför vore det mycket intressant att höra vad det kostar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ska skriva det i ett inlägg, men det kan vara allt från 1500kr och uppåt.
Allt beror på hur mycket man lägger, vad man gör, vad man har för utgångsläge.

Det går inte alls säga vad en behandling skulle kosta på mig för på en annan kan det vara helt annat.

Sedan står alla priser på deras hemsida om man vill veta lite mer!

Kram Johanna

MariaZ 3 år sen

Jag har problem med, ja, små ådror och diverse sån’t på benen, och går då och då privat I Malmö och får sprutor mot ådernät eller tar bort någon ådra med en typ virknål. Det känns viktigt för mig eftersom mina ben är typ det snygga jag har och då vill jag vårda dem. Kram från Maria 51 år.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Helt rätt!

Jag tycker det är så viktigt att vi gör det vi själva mår bra av. Jag tänker inte hyscha eller ljuga om vilka behandlingar jag gör.

Skönt att du vårdar dina spiror och mår bra av det!!
Kram Johanna

Eva Larsson 3 år sen

Håller med dig Johanna var och en gör som man vill och jag vill. Har gjort det några år och är så nöjd.. bara det inte går till överdrift. Fyller 56 år i morgon och presenten från min man är botox på fredag i Stockholm. Kram till dig?

Ann 3 år sen

Rynkor tycker jag är fint. Man kan ju inte dölja sin ålder ändå. Man kan ju se skillnad på en trettioåring och en 40 plussare. Har aldrig fattat det farliga med att ha lite ålderstecken.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Men det handlar ju förstås inte om ålder :-)
Jag kan gärna vara 50, längtar nästan dit även om det är ett bra tag kvar.

Ålderstecken sitter i mitt huvud och min erfarenhet.

Vi tycker olika och det får man.

Charlotte 3 år sen

Blev lite full i skratt när jag läste din överskrift ” bli julfin med botox” haha är ju mer van att läsa ” bli julfin i håret” typ.. ja det tar ett tag o vänja sig vid att det är såhär nuförtiden. Lyssnade på en pod där det sades att om några år så kommer folk att säga följande: tänk va, förr i tiden gick folk omkring o va skrynkliga. Det påstås att det ska komma en revolutionerande slipmaskin av nåt slag som höratt vi aldrig får några rynkor. Att kolagene typ aldrig föråldras. Spännande..

alexandra 3 år sen

Här i BCN är botox är botox en behandlingsmetod mot migrän via den sociala sjukförsäkringen. Jag betalar dock ur egen ficka via en privat läkare. Jag är 45 och har lagt botox i 10 år (började i NYC) Min erfarenhet att resultatet är sjukt olika beroende på vem som lägger, hur mycket etc Det jag kan förfaras över i Sverige är att du inte behöver ha läkarlegitimation för att utfärda behandlingen. Min läkare lägger med två veckors mellanrum så det håller i ett halvår. Är det någon som har vägarna förbi BCN så rekommenderar jag Dr. Fransisco Gomez, prisvärd med mjuka händer!

Hanna 3 år sen

Väldigt generöst av dig Johanna att dela med dig av tips och information tycker jag. Det här med att lägga botox för att slippa vecken vid näsvingarna är ju toppen. har du fler tips när det kommer till Botox? Jag har hittills bara fått det lagt kring ögonen och i pannan men upplever att det finns fler områden i ansiktet som skulle behöva ett lyft.

Madde 3 år sen

Hej Johanna,

Tycker du ser fin o fräsch ut!
Har lite frågor – ungefär hur ofta behöver du göra botox/fillers och hur mycket kostar detta / gång?
Jag är sugen själv på att göra men tar gärna lite mer info från dig=)
Jag bor också i Göteborg.
Ha en fin tisdag!
Mvh Madeleine

Annika 3 år sen

“Nervgifter och den härligt plastiga känslan av att slippa vara mig själv, bättre blir det inte! Vill se så onaturlig ut som möjligt. ”
Haha, knäppgök! :-)

Inte provat, men är sugen på att göra bekymmersrynkan.

Eva 3 år sen

Jag tycker att det är en sak alla själv kan välja, det kostar oxå själv har jag gjort filers 2 gånger på just mina rynkor & är super nöjd :) att lägga spydiga kommentarer är väl så onödigt :) alla har ett val …god jul på er <3

Susanne 3 år sen

Så många som gör botox och fillers utan att nämna för någon, det anses fult i mångas ögon. Vilket jag inte alls tycker. Skulle också kunna tänka mig att göra det. Var och en bestämmer själv. Heja dig som går ut med det.

Hanna 3 år sen

Du är så fin? och skönt att själv kunna bestämma vad man vill göra med sin kropp och ansikte?

Rina 3 år sen

Vet inte varför mitt inlägg inte är med, men Danielle är på Nordiska kliniken :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej!

Men va? Den ska synas?
Alla kommentarer kommer ut direkt utan granskning.
Ska kika :-)

Tack för tipset! Skulle precis smsa Danielle om hon är på fler ställen som hon brukade vara.
Hälsa henne med en stor kram!
Hon är underbar!

Eva 3 år sen

Men Rina den står ju längre ner, jag ser den iaf och såg den redan igår.

Linda Thunell 3 år sen

Snyggt tycker jag! Undrar lite över varför du tar botox under ögonbrynet? Lyfter det? Sen hur man undviker jängande ögoneller att bli svullen under? Vet du?

Lena 3 år sen

Bryr mig inte om dom som väljer att använda Botox, valet är fritt. Men det som är så irriterande är att när man tar bilder (i många fall) så är det inte i samma ljus, så bilden innan är alltid i avslöjande så man ser alla rynkor osv och bilden efter är i ett helt annat ljus…

Uffe 3 år sen

Jag är trött på att se en massa kvinnor med utslätat (orörligt) ansikte och ankläppar. Vad är det för fel på naturlig skönhet med karaktär? Måste alla se ut som Barbie?

Karin 3 år sen

Förstår faktiskt inte varför du är så hysterisk kring ditt utseende. Men var och en bestämmer själv. Varför tar du inte en förminskning av näsan också? Det vore faktiskt på sin plats då den ser stor ut till ditt utslätade ansikte. Detta måste du bara göra/köpa Som du själv uppmanar alla till dina sponsrade inlägg : )

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

För att jag tycker inte det är något fel med min näsa men tack för din omtanke och tips.
Aldrig någonsin tänkt på att den är stor och är nöjd med hur jag ser ut. ?

Det jag väljer att göra är ingen annan som talat om för mig.
Det är sånt jag valt själv.
Bryr mig inte ett skit om vad andra tycker eller tipsar om hur jag ser ut, det viktiga är vad man själv tycker.

Lotta 3 år sen

Hahahaha du tror Johanna blir knäckt över din sjuka kommentar.
Hon är nog så pass trygg i sig själv att hon kan ta även din hemska kommentar.

Bitter kärring.

Johanna är pangsnygg och är hennes lilla näsa stor är min som en häxa.

Anna.S 3 år sen

Karin : ????????????

Eva 3 år sen

Herregud “Karin” Johanna är väl inte mer hysterisk än många andra! Du “Karin” verkar mer hysterisk som uppmanar någon att operera näsan? Ja tänk om hon gjorde det då hade du något att gnälla och klaga på ;) Fy fan vilka komplex jag hade fått om någon sagt så till mig, och det var väl ditt syfte att ge Johanna komplex och att håna. Fy så lågt, skäms! Obehagligt med hatet du hyser “Karin”, stackare. Johanna inget fel på din näsa, du är fin.

Ewa 3 år sen

Men även näsan är väl mindre än för några år sedan?? Det är nog inte mycket kvar som är ursprungligt i Johannas face:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Den kanske också var fetare förut helt enkelt :-)

Lollo 3 år sen

?

Laila 3 år sen

Morron! Saknar receptet på julparfaiten? önskar en trevlig dag!

MiaPet59 3 år sen

Botox eller inte botox…det är var och ens beslut att ta :-) ta lagom eller överdrivet mycket är även det var och ens beslut. Vill man se naturlig ut eller se plastigt snörpt ut är även det var och ens beslut. Man kan tycka olika, men inte bestämma vad andra ska eller inte ska göra :-)
Jag är 58 år och har inte en rynka i ansiktet mer än runt ögonen…skrattrynkor :-) men rynkorna lär säkert dyka upp nån gång. Har aldrig hållt på att smörja in ansiktet/kroppen med en massa krämer, men kommer kanske behöva det med en dag.
Fillers i läpparna…ja då det är okej det med i lagom mängd, men jag kan tycka att på en del som ler med stängd mun ser det ut som att dom snörper med munnen och det är i mina ögon…inte vackert. Tantsnörper :-)
Så botox eller inte botox, man är vacker oavsett vad om man har ett hjärta av guld…

Liza 3 år sen

Ska gå låångt innan man ens kommer på tanken att gå på en sån nervgifts behandling hmm då måste det vara TOTAL KATASTROF i mitt face för jag (om jag ens skulle komma på det överhuvetaget???)skulle ens lyfta luren till en sådan DÄR klinik;((((( Kul och göra sej fin,,men kan man inte göra det på naturlig väg,känns det som?? Tror det straffar sej själv i längden,att ta botox.Kanske ser fint ut till en början,men när man blir äldre så kommer ansiktet falla ihop..mer eller mindre!!

Svar på kommentaren:
Jenny 3 år sen

Tänker du samma om den som lider av kronisk migrän när man måste ta botox? Jag går också till Håkan nämligen som hjälpt mig med min svåra migrän.

Sedan har huden inget minne så nej, huden kommer inte ramla ihop. Haha det var kul mening.

Eva 3 år sen

Liza haha botoxen förhindrar ju just att ansiktet “faller ihop”. Den gör så att muskler slappnar av och därmed slätas rynkor ut och nya fördröjs. Är det mer naturligt egentligen med smink och hårfärg tycker du? Katastrof kan det vara att lida av migrän för övrigt.

Karin 3 år sen

Går oxå hos Håkan,ska dit snart igen,det bästa bästa jag gjort mot min migrän ,Är så glad för detta,visst har jag anfall men absolut inte lika ofta o inte så kraftiga o spänningshuvudvärken försvinner.Plus att jag får slätare panna haha o känner mig fräschare

MIA 3 år sen

Korkat inlägg.

Svar på kommentaren:
Nadia 3 år sen

Aa verkligen.. du borde inte ha skrivit alls Mia ✌?

Helena 3 år sen

Bra skrivet! Kul att du ska skriva om dina läppar. Har undrat över dem. De är så fina. Tack för en bra blogg. Älskar din tips och bra erbjudanden!

Rina 3 år sen

Om du menar Danielle Fa, så är hon på Nordiska Klinken Sthlm. Skall dit imorgon ??✌??

Maria Nilsen 3 år sen

Går oxå hos Håkan och fått enorm lindring mot min migrän, man sätter sprutorna i ett migränschema, det är många stick, en del känns men det går fort över. Det syns ingenting efteråt och det görs var tredje månad, rekommenderar det starkt mot migrän.

Sofia Björkman 3 år sen

Vem går du hos på kliniken ? Vem är bäst?

kicki 3 år sen

Hej

Jag är som så många andra nyfiken på vad en behandling i storlek som du har gjort kostar?

Mvh.Kicki

Susanne 3 år sen

Om jag bara hade vågat göra detta skulle jag ha gjort det för länge sen,men inbillar mej att det gör saftigt ont.
Vore ju inte helt fel att bli av med lite rynkor.
Ska tipsa två kompisar om detta som har så jobbig migrän

Svar på kommentaren:
Alex 3 år sen

Oroa dig inte i onödan, det gör inta alls ont
Några nålstick, men det går genast över
Kan bli ngt litetvlitet blåmärken, om det komner ett litet kärl ivägen, det är allt
Klart värt att vara slät i ett halvår;))

Jessica 3 år sen

Verkligen superfint. Men vad kostar det? Gör du samma behandling varje gång? Hur ofta behövs det göras om?

Anna 3 år sen

Hej Johanna☺️ Jag skulle gärna vilja göra nåt åt “hängande kinder” , precis de du förklara?? men jag är lite rädd att de inte ska bli bra? Skulle man bara kunna göra just de området? Vet du ungefär ca pris?☺️

Marie Louise 3 år sen

Hej tack för ett jättebra inlägg . Vad innebär enligt migränschemq ? Mvh Marie Louise

Lotta 3 år sen

Så snygg är du!

Sara 3 år sen

Hur mycket kostar botoxingreppet som du har gjort? Tycker att det ser naturligt och fint ut.

Kram

Sussie 3 år sen

Det bästa jag gjort!!!!!
Botox för arga rynkan och lite fillers. Sugen på lite i läpparna nästa gång, eller kanske ska önska mig i julklapp!
Love IT!!!!

Ann-sofie 3 år sen

Älskar dessa inlägg, så kul att läsa om! Många bloggar tar botox men när någon frågar om de gör det svarar dom ju aldrig.

Ann 3 år sen

Alla får göra som man själv vill. Själv är jag 44 år och nöjd med hur jag ser ut känner mig också bekväm i att jag åldras och får rynkor i ansiktet, tycker att det känns skönt att jag känner mig trygg med det. Men som sagt vi är alla olika.

Svar på kommentaren:
Lotta 3 år sen

Tror nog Johanna är trygg, tycker kanske det är fint och man kan vara trygg oavsett hur man ser ut….
Jag tar botox och det blir så fint.

Ann 3 år sen

Skrev jag någonstans att hon inte var trygg? Jag uppfattar henne som trygg.

Maijsan 3 år sen

Åh jag gjorde min första filler i torsdags just för sur mun, de vart ett fint resultat & jag känner mig nöjd.
Är också otroligt rädd f stick & nålar men de gick över förväntan bra

Sofia 3 år sen

Jag älskar det. Ett litet lyft för ansiktets helhet. Man känner sig så mycket fräschare. Gör inte ont heler och då är Jag extremt nålrädd.

Linda 3 år sen

Bara avundsjuka människor som kommenterar med elaksheter.
Är själv 40 och sugen testa på botox/fillers.
Har dock inte riktigt vågat ännu då jag är extremt nålrädd ?
Hur mycket brukar du fylla med och hur många nålstick är det, gör det fruktansvärt ont?
Linda

ANna 3 år sen

Enligt migränschemat?

Mia 3 år sen

Hahaha din rubrik och inledningen kommer nog få en del reaktioner!
Du är grym!

Susanne 3 år sen

Min vuxna dotter har under perioder fått Botox mot sin migrän å blivit hjälpt jättemycket av det. Själv skulle ja jätte gärna ta runt munnen . Har aldrig rökt men ändå fått.Hatar mina rynkor där. Men har tyvärr inte råd.?

K L M 3 år sen

Varför inte fillers? Ha en bra dag..

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg