• 2017-12-05, 22:47
  • 7

Vilken dag! Jag och Janne har varit på seminarium hela dagen för Bestsellers Hjärntillskott på Svenska mässan i Göteborg,  vilka inspirerande människor vi fått lyssna på.

Ber om ursäkt för suddiga mobilbilder i hela inlägget, ingen systemkamera alls idag.

Första talaren Diana Nyad som är en amerikansk författare och långdistanssimmare som knockade oss med sin starka föreläsning, Never give up. Ge aldrig upp! 

Hon är den enda som har simmat mellan Kuba och Key West, det var så häftigt att lyssna på hennes resa hon gjort. Vilken galen grej! Och vilken närvaro hon hade, så mycket pepp och är en av de bästa jag lyssnat på.

Vi fick även lyssna på bland annat aostronaten Cris Hadfield och Gunhild Stordalen som föreläste om hur vi kan förändra världen genom sättet vi producerar mat och hur vi med våra matvanor kan påverka framtiden. Hålla vikten och midjan får man då på köpet. Hurra!

Hon pratade mycket om våra kostvanor i Sverige och hur många det är som bär på övervikt, tänk vad mycket det kan påverka om man börjar förändra sin kost och äter med ren mat och tar bort skräpet.

Vill ni utmana er, eller klättra på er personliga stege, gå på någon inspirerande föreläsning. Jag får alltid så mycket energi och vill förändra ännu mer när jag lyssnat på något som inspirerat mig.

Mycket fika, kaffe och massa gott när man är på föreläsningar hela dagen.

Jenny Strömstedt var moderator, hon är grym på att intervjua talarna efteråt.
Snygga kvinnor va?!

Hur går det med era squats och träningen? Snart halvvägs, tjoho! Hela 4400 stycken, 6 veckor och 2 dagar. Wow! Vad grymma ni är allihop som kör.

Hur går det?

Rumpan ska upp och ryggen blir rakare! Den här tiden äter de flesta mer men gör inte så stor grej av det egentligen, blir man dramatisk brukar det bara ge bakslag och besvikelse. Öka på träningen istället, vill du förbränna eller gå ner i vikt måste du öka farten. Finns ett talesätt som jag tycker stämmer rätt bra.

Villl du komma i form- Spring fort och lyft tungt. Men det stämmer faktiskt.

Då händer det grejer. Du kommer få bättre flås och du kommer tappa kilon. Lägg på ett par styrkepass i veckan och dra ner på kolhydraterna och sötsaker på veckan så lovar jag också att det händer grejer.

Men gör det inte så komplicerat.

Har så galet mycket inlägg och samarbeten som ska ut så jag måste klona mig tror jag. Veckan som kommer är fullspäckad med jobb men också massa roligheter. Vi ska nämligen till Västerås på torsdag för att se Magnus och Jessicas julkonsert och fredag åker vi vidare mot Sälen! Längtar efter skidåkning och massa snö nu och då åker vi uppåt för att få lite stämning före jul.

Nu har jag gjort mina sista 50 sista squats och ska krypa ner, i morgon ska jag köra julspinning på gymet, så kul det ska bli!

Mysig tid vi går in i nu, men den går alldeles för fort. Vi ska hinna njuta, hinna baka, hinna umgås, hinna träna, hinna köpa julklappar.

PUH. Går och lägger mig, haha. Orkar inte ens tänka på allt.

2017-12-05 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Namn 2 år sen

Gunhild o Jenny, två naturligt vackra kvinnor, ingen botox där inte.

Svar på kommentaren:
Annika 2 år sen

Hahahahaha Älskade lilla vän. Du vet inte något om botox du.
Dessa snygga kvinnor har tagit botox.
Man ser det på mils avstånd. Jenny i rutan tex, där syns det för man ser ibland den där ådran som kan bli rakt i pannan, inga muskler som kan rynka…

Sorry, läs på innan.

Eva 2 år sen

Hahaha Namn, jag tänkte på det innan att undrar om folk tycker illa om Jenny S och Gunhild för att även de har botox (Obs inget fel med det och de är båda vackra oavsett). Bara för att vissa inte visat upp när de får botox injicerat så betyder det inte att de inte har det haha, så du tror att Jennys panna plötsligt blev helt slät en bit efter 40, eller att t ex Laila Bagge fick att slätt ansikte när hon blev 40 trots hon hade en del rynkor vid 35. Agnetha Sjödin och Renée Nyberg är två till och det finns flera, även yngre i 20-30 årsåldern, de flesta bloggare och tv-kvinnor har botox och/eller fillers så nu vet du det haha.

Maggan 2 år sen

Skrattar också, lilla vännen…

Du anar inte…
jessica Andersson, Charlotte perelli, Gynning…

Allihop tar Botox, det syns och man ser sånt förstår du.
men allt för att trycka till Johanna bara.
Usch vilket troll.

Eva 2 år sen

Ja Maggan där är tre vackra kvinnor till som tagit lite hjälp på traven. Mycket okunskap och tydligen så ser inte alla sånt, inte de som inte har så mycket koll på fillers och botox, man behöver inte se det, dessutom är vissa lättlurade och tror inte folk har något om de förnekar det, men är man lite insatt i ämnena och har bra ögon och förstånd så ser man det oftast, menar inte att det är något fult, tvärtom blir de flesta vackrare. Ofta ser man i pannan på foton om någon har botox, om man vill se hehe, det blir ofta en vit/ljus fyrkant typ.

Charlotte 2 år sen

Ja Annika, du är förlåten ? skämt åsido, till Johanna vill jag säga att när det gäller stressen inför jul med att hinna med allt du skrev så har jag lagt av med den. Jag orkar helt enkelt inte och tycker bara att julen numera är jobbig. Jag har i flera år försökt få mina nära o kära att inse vidden av varför vi firar jul och bara vara i den utan en massa åtaganden hit o dit.

Tror nu äntligen att dom börjar inse o taggar ner även dom. Jag köper mina klappar, presenter whatever när som helst under året. Ser jag nåt fint så köper jag o plockar fram till den personen de passar till på jul o födelsedagar. Baka har jag lagt av med o köper på fina bagerier nåt lite lyxigare. Lussebullar däremot bakar jag pga mysighetsfaktor och doft. Jag vill bara ta de lugnt på julen. Jag HAR varit en liten perfektionist och velat haft de bästa av allt o donat o fejat tills jag en dag tänkte vad f.n jag höll på med.

Ta det lugnt alla där ute och välkomna julen med ett lugn, ni som inte kan de är det bara att sätta igång o öva?

?

Annika 2 år sen

Förlåt alla vackra kvinnor i världen, men Gunhild, så enastående vacker och vilken kämpe!! Hatten av för henne. (Självklart alla andra som kämpar med sjukdomar och elände, men nu var det Gunhild som var aktuell.)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hur går det för er med squatsutmaningen? Berätta! Märker ni skillnad? Ni som inte läst om vår utmaning kan göra det HÄR! Vi kör alltså 100 squats om dagen i 100 dagar och det…