• 2017-12-05, 08:04
  • 6

God morgon! Nu är jag och Janne på väg mot svenska mässan och seminarium. Kolla in vilken stjärnspäckad uppställning vi ska lyssna på hela dagen. Det börjar 8.30 och är slut 16 i eftermiddag.

Jenny Strömstedt är moderator, vilken spännande dag det ska bli! Jag har varit på bestsellers seminarium förut och lyssnat på bland annat Fredrik Eklund Fredrik Reinfeld, det är utvecklande att gå på föreläsningar och lyssna på intressanta människor. Jag får alltid så mycket energi efteråt.

Flera har frågat efter skinnjackan jag visade upp på instastories, snacka om vegansk! Magisk skinnjacka som är helt vegansk. Allt är unikt och återvunnet. Maggan Graaf har den också om ni känner igen den, jag blev kär när jag såg den ute hos Blueco.se när vi var på möte förra veckan.

(Adlinks) Ni hittar den HÄR.  Så snygg så snygg!!!

Vi hörs sen, Annica skulle skrivit till er igår men hon mår så fruktansvärt dåligt, cellgifter varje vecka nu och hinner aldrig återhämta sig. Det håller ju inte att må så skit dygnet runt, jag peppade henne massor igår kväll så att hon orkar. Hon ska fråga dem på sahlgrenska idag vad de kan ge henne så illamåendet inte sitter i så mycket som det gör nu.

Vi hörs lite senare, kram!

 

 

2017-12-05 Johanna Toftby

Kommentarer

Pia 3 år sen

Åhh vilken fin jacka , tog du medium eller large i den Johanna? Förstår du blev kär i den❤️ Hälsa Annica och krama om henne❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja visst är den fin! Älskar älskar den!! Jag tog L, gick upp en storlek faktiskt. De är något små i storleken. Har du sett Maggan i sin?

Så roligt att de är unika och inte många som har dessa.

Har smsat väldigt kort med Annica ikväll, hon har det oerhört tufft….

Kramar

charlotte 3 år sen

Hej! Den skinn jackan måste jag ha. Jättesnygg! Jag vet att du hade en rabattkod för ett tag sedan men hittar den inte, gäller den fortfarande? Tack för jättebra blogg. Med vänlig hälsning Charlotte

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack! Ja den är väldigt fin.

Den gäller tyvärr inte längre, det var under black friday veckan. :/

Kram Johanna

Susanna 3 år sen

Galet snygg du är!
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

anne 3 år sen

Håller med dej där.
Att få lyssna på människor som har ett “kall” ett mål på ett eller annat vis är stimulerande. Det lyfter mig som människa.
Kloka medmänniskor.
Många människor inspirerar mej på olika sätt.
Eldsjälar.
Positiva energier och kloka ord.
Ngr bloggar som inspirerar. Därav du Johanna inom ditt område.
Ha en bra dag nu.
Lite synd att jag bor 40 mil från Stockholm/gbg annars skulle jag kolla på detta.
Gunhild stordalen.
Vilken kvinna.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…