• 2017-12-06, 12:11
  • 14

Samarbete och reklam för Ellos och Clarks 

Jag har en förkärlek till spets. Här har ni en supersöt svart blus som jag tror de flesta blir glada av att få i julklapp. Eller kanske till julfesten eller julbordet? Den är så fin och fick mycket komplimanger när jag hade den.

Har ni börjat köpa julklappar? Eller är ni färdiga?Jag har betat av några men brukar alltid vilja vara klar med Lisa-Maries kalas först. Nu är jag redo, mysigt att handla till sina nära och kära.

Sötaste blusen hittar ni HÄR.Det följer med ett svart linne under men man kan ha vad som helst, BH eller ett längre linne om man vill.

Svarta breda sidenband på ärmen. Rak modell och ingen stor tunika utan detta är en blus med bra längd som går ner till byxlinningen.

Jag och Jannes yngsta dotter Amanda var i gamla Palacehuset, det är så fint där. (John Scotts nu) Pigalle ligger bredvid, Janne har sin lägenhet 3 minuter därifrån så vi är bortskämda att ha nära till allt.

Visst är det fint?

Tack Amanda för att du vill jobba med extramami ibland.

Just nu går jag runt i världens skönaste tofflor. Har ni inte testat Uggs tofflor måste ni göra det.

En fin julklapp! Söta och ljuvliga att stoppa ner fötterna i. Kan inte gå utan tofflor, det är så mycket skönare att ha något på fötterna när man går inne.

Tofflorna finns HÄR. 

Har även dessa Uggs. Vi bor i Uggs nu jag och tjejerna, ni hittar dem HÄR. Passa på om ni ska köpa som julklapp för de brukar ta slut när vi närmar oss jul, många som önskar sig i julklapp.

Dagens julklappstips- Söt blus, tofflor och Uggs.

 

 

 

Kommentarer

Pia Eklund 3 år sen

Tack för tipset om den snygga blusen!
Älskar oxå spets☺️ Beställer ??
Gillar din blogg, hoppas du får en riktigt god jul ✨⭐️✨⭐️✨ Pia.

Anki Aronsson 3 år sen

Hej!:) jag är ju en väskfetischt så jag såg ju väskan på en nhundradelssek. undrar nu om märke osv=)

//Anki

Annika 3 år sen

Ditt hår! WOW! Är det äkta? Eller har du förlängning?

Sandra 3 år sen

Hej Johanna! Har läst lite gamla inlägg du skrivit om ångest. Jag har tyvärr drabbats av detta denna hösten :-(.
Tränar gruppträning på gymmet men problemet blir att när pulsen höjs så triggas min ångest igång. Det gör att jag inte tycker träningen är rolig, för jag vet att ångesten kommer… Har du några bra tips på annan träning (förutom promenader) som kan fungera?
Tack på förhand!

Mvh Sandra

Svar på kommentaren:
Helena 3 år sen

Testa att simma.

Nathalie 3 år sen

Gillar när du har dagens julklappstips!! Älskar inspirationen jag får från dig! Fortsätt så!!! Kramar från Skåne

Gittan 3 år sen

Snygg spetsblus/Kram

Eva 3 år sen

Väldigt fin blus, wow så snygg!! Och så vackert där med alla kristallkronorna wow!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Eva! Jag älskar den, ska ha den i morgon igen :)

Visst är det fint med alla kristallkronor i taket!

Jessica 3 år sen

Jättefint. Men tycker det börjar bli lite väll mkt reklam och “i samarbete med”. Förstår ju såklart att du måste det för att överleva eftersom detta är ditt företag men tycker lite av den där personliga känslan försvinner lite. Ha det bra i julmyset. Jag älskar oxå julen.kram Jessica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej!

Bloggen är mitt heltidsjobb och mitt AB, jag arbetar heltid med bloggen och skulle jag inte ha reklam skulle bloggen få lägga ner helt. Då finns den inte alls mer, för det är oerhört mycket jobb, hela dagarna håller jag på med bloggen och sena kvällar, så för att jag ska kunna lägga ner all tid på recept, tips mm så måste reklamen också finnas.

Det är därför det står högst upp före texten, där kan du välja att hoppa över hela inlägget och skrålla neråt, där har du tex ett recept på smoothie från i morse.

Jag använder allt jag visar för er, jag måste ha kläder på mig som ni ;) Och då passar det ju perfekt att samtidigt köra samarbete- för det blir inte ett påtvingat reklaminlägg utan faktiskt kläder jag använder i min vardag och på fest.

Den personliga känslan finns ändå eftersom detta är jag :-)

Hoppas du förstår lite mer nu, kramar Johanna

Susanna 3 år sen

Har inte ens börjat än men köper bara till barnen så det går fort!
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Annika 3 år sen

Du har så bra smak! Tufft och stiligt.

Jenny 3 år sen

WOW!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Oj vad många som frågade efter byxdressen så lägger ut den direkt. Visst är den söt? Blommig, vårig och färger jag blir glad av! Fickor i sidorna, normal i storleken,…