• 2017-12-16, 11:48
  • 1

Vilket mysigt julmingel vi var på hos Blueco i torsdags! Så fint de hade gjort. De hade dukat upp med massa gott och julstämningen var på topp. Ska visa mer bilder. Men nu ska även ni läsare få chans att julshoppa till pangpris. Detta gäller enbart mina bloggläsare, inte så illa va!

Ni får nämligen 30% rabatt på allt hos Blueco.se fram till måndag! Hur grymt är inte det. Passa på att köpa julklappar och kanske julklänningen eller nyårsstassen.

Skriv koden JOHANNA30 vid kassan så dras 30% rabatt av på hela köpet!

Ni hittar allt HÄR. 

Ursäkta att jag fotar i mobilen men kameran var inte på plats igår när jag fotade, ville få ut detta så ni inte missar rabatten.

Den grå och beiga tröjan har äntligen kommit in igen, den är populär och snygg till skinnleggings eller moccatights. Älskar blanda material.

Beiga HÄR. 

Den grå HÄR. 

Oversize är så snyggt.

Den svarta blanka blusen med volang på som många gillade heter NORR, några kvar!

HÄR.

Den här beiga med volang på ärmen, helt underbar. Kommer snart upp på webben, samma märke.

Jackan!! HÄR.

Alla är unika, vegansk och ett riktigt hantverk. Handsydda pärlor med återvunnet material. Succe på festen och snygg i vår.

Hoppas ni hittar några snygga grejer, missa inte moetglasen! Oj oj, detta är ju en grym julklapp!

30% rabatt på allt. HÄR. Finns massor!

 

 

 

2017-12-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotte 3 år sen

triss i snyggingar :-)
Den där oversizetröjan har jag tittat på fleeera gånger, jag kanske borde slå till haha.
http://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…