• 2017-12-16, 15:56
  • 4

Nacos med köttfärs och jalapeno med massa ost! Detta gjorde vi igår till fredagsmyset, har man mindre tid och vill bjuda på något som alla tycker om är detta ett säkert kort. Vi åkte till Skövde igår för att greja färdigt en del som skulle fixas hemma. Såg ni min instastories fick ni er nog ett gott skratt.

Så galet gott! Gör en kall sås eller guacamoele till. Ställ mitt på bordet och tonåringarna kommer länsa tallriken, ha ha.

Nacos på en plåt 

-Lägg nacochips på en plåt med bakplåtspapper

-Stek nötfärs med osockrad tacokrydda

-Häll på tacosås/salsasås

-Lägg på jalapenos och den stekta tacofärsen, oliver är också gott

-Strö rikligt med stark riven ost

Gratinera i ugnen  ca10 minuter ca 220 grader tills osten smält

Klicka gärna över lite creme fraiche paprika chili.

Gör en kall sås på 2 dl creme fraiche, 1 tsk paprikapulver, 1/2 tsk chilikrydda, salt, peppar och smaka av med italiensk salladskrydda. Låt stå i kylen en stund.

Guacamole gör alltid Janne, denna är grym.

2 dl creme fraiche
1 avocado
2 pressade vitlöksklyftor
Nypa cayennpeppar
Några droppar lime
salt och peppar

Ställ i kyl en timma före du serverar.

Hoppas ni gillar!

Jag har även börjat klä granen, guld och vitt med massa glitter.

Haha, jag drar alltid gång projekt sent på kvällarna och Janne hade ju lovat att hjälpa mig men det var med fix än vad vi räknade med. Ska ha jul hemma hos oss på julafton och då vill jag göra så juligt det bara går. Ska visa er vad vi gjorde längre fram.

Ni ska få se allt när det blir klart. Blir mysigt med grangirlang runt den stora entren från hallen. Inte så lite meck att få upp dem bara men nu sitter allt.

I kväll ska vi på Liseberg, har ni varit där än?

 

2017-12-16 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Sofie ❤ 3 år sen

Åh så fint och mysigt ????bra jobbat Janne ????

Eva 3 år sen

Åh så fint och juligt det blir, jättefint! Ha en trevlig kväll på Liseberg!

Frida 3 år sen

Vad gott! Tack för tipset :D

Jag sätter varje år upp glitter kring dörrkarmarna, så snyggt! Härligt tips med granris!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…