• 2017-12-18, 14:41
  • 140

När jag håller på att julfixa här hemma går mina tankar till Annica. Det är svårt nog med alla krav på den perfekta julen när man mår bra. För henne är varje dag en pärs och en oro som hela tiden vill stjäla glädjen av att få en jul med hennes fina familj. Hon har ändå styrka nog att berätta för oss alla om hur hon mår och hur hon har det just nu. Känner någon igen sig kanske? 

Hjälp mig nu att önska Annica, Krille och deras fina killar en riktigt härlig jul, det förtjänar de verkligen!

Denna berg- och dalbana som kan knäcka vem som helst. Dessa tårar som rinner gång på gång av otäck rädsla, cancerrädsla. Sitter här nu i soffan och ser vår jättevackra gran som vi pyntat tillsammans med barnen. Då var det glädje och förväntan på en magisk jul utan cancer. Men där hade jag bara lurat mig själv.

Nu sitter jag istället och fasar för nästa steg.

Mina metastaser på ryggen som hade börjat försvinna har konstigt nog börjat komma tillbaka. Är det för att jag gått ner i vikt som gör att de syns lättare? Eller är det vad jag mest fasar över, att cellgifterna inte fungerade så långe så cancern härjar hej villt igen? Svaret kommer jag få innan jul, då kommer svar på mina cancermarkörer…

Denna rädsla hela tiden som alltid tar över glädjen och julefriden. Jag hade planerat julbaka och julstäda denna vecka men glädjen i det knäcks just nu av den oron som ständigt vill tar över. Det är som en kamp mellan mig och cancern. Och det är inte bara att blunda för, det skrämmer livet ur mig!

Om det värsta har inträffat att cellgifterna inte fungerar längre, då blir det ny behandling och i nuläget vet jag inte vilken. Vi har testat så mycket på mig nu så vi vet inte riktigt vad som återstår. Hur många behandlingar finns egentligen kvar för mig? Vad orkar min kropp med för behandlingar?

Snälla gode Gud låt detta bara vara en mardröm och snälla låt mig få veta snarast! För väntan på besked är det allra värsta. Om allt är bra vill jag veta så jag kan sadla om och känna glädjen igen tillsammans med mina barn. Att få baka till julmusik och fixa tillsammans med barnen, få lite frisk julkänsla in i knoppen istället för rädslan som är så hemsk. För bara några veckor sedan kände jag enorm glädje med en massa goa besked och jag trodde att vi skulle få vila i det. I alla fall längre än några veckor.

Känner nån igen sig? Dela gärna för jag vill få tips på hur man hanterar rädslan på egen hand!

Hoppas så på att mina känslor och min rädsla har fel. Det hade varit fint att få en jul utan smärta, illamående och oro.

Kram Annica

 

2017-12-18 Gästblogg

Kommentarer

Johanna Alme'n 3 år sen

Stor julekram till dig Annica och din familj. Önskar att ni en fridfull jul❤

Katarina 3 år sen

Kan bara försöka förstå hur denna väntan tär på dig och de dina, så hemskt, så fruktänsvärt och så mycket tankar som far runt i huvudet. Jag fortsätter ha dig i mina tankar och hoppas verkligen på goda besked. Med en önskan om positiva besked och julefrid!

Christina 3 år sen

Känner dig inte men tänker ofta på dig och skickar en bön om att du kan få en fin jul med din familj. Kram

Maria 3 år sen

❤️❤️❤️

Lisa 3 år sen

Tänker på dig och din familj och önskar er all lycka ❤️

Mia 3 år sen

Skickar en stor styrkekram till dig och din familj? Du är så otroligt stark Annica och en riktig kämpe!! ?

// Mia

Anna 3 år sen

Kära Annica ?
Det går inte att föreställa sig skräcken du hela tiden befinner dig i .Hoppas och ber av hela mitt hjärta att det vänder nu !BamseStyrke kramar ?

Malin johansson 3 år sen

massor av kramar med förhoppningar om positiva besked så julen får firas i glädje med din familj ❤️❤️

Anne 3 år sen

Varma tankar ???????

Vickan 3 år sen

Vill ge dig, Annica och din familj all styrka och kärlek ❤️ Önskar av hela mitt hjärta att ni får fira en fin jul med glädje och kärlek ❤️ Och till dig Johanna vill jag bara säga att du verkar vara en fantastisk vän och människa! Och önskar även dig en fin jul med dina nära och kära ❤️

Anna 3 år sen

Massa kramar till dig <3 <3 <3

Ullis 3 år sen

Hoppas du får en fin jul, all styrka till dig och dina kära?

Maria 3 år sen

Håller tummar och tår för positiva besked så du kan njuta av julen tillsammans med din familj ❤️.

Anna 3 år sen

❤️

Agneta? 3 år sen

❤️?❤️kärlek❤️

Michela 3 år sen

Finner inga ord för hur vissa människor väljer att kommentera, tänka och insinuera … All styrka till dig Annica och till din vackra familj.

Susanne 3 år sen

GOD JUL fina Annica med familj, jag önskar er ett julmirakel! Håller alla tummar jag kan. Kram

Caroline 3 år sen

Hej Annica! Jag har följt dig ett tag och jag vill säga att Du är så fantastisk! Jag är så tacksam över att du orkar dela med dig.❤ Jag är också under behandling för ett av flera återfall som jag haft under åren. Jag blev sjuk första gången när jag var 12 år. Är 31 idag och har egen familj. Det är snart på dagen 20 år sedan jag fick min cancerdiagnos. Har precis röntgats och väntar på svar om behandlingen fortfarande fungerar. Jag är fortfarande rädd och känslorna tar över ibland (kanske ännu mer efter att barnen kom), men jag försöker att tänka att det är “helt normalt” att vara orolig och rädd. Jag önskar dig en underbar jul tillsammans med din familj och önskar av hela mitt hjärta att du får må bra! ❤? Många kramar

Gunilla 3 år sen

Annikca, det bästa önskar jag dig och din fina familj. Du är en enastående fin kvinna, mor, fru och vän. Din styrka och förmåga att kämpa vidare ska du vara stolt över❤️. En stor julkram till dig och din familj

Charlotta 3 år sen

Håller tummar & tår för positiva besked! Du är helt fantastisk ?! Kram ?

Maria Thiberg 3 år sen

Tänd ett ljus och låt det brinna.Låt Aldrig hoppet försvinna. Julkramar till Dig och familj❤❤❤❤

Lena 3 år sen

❤️En stor varm kram till dig Annica och din fina familj❤️God Jul❤️

Ulli 3 år sen

Finaste Annica tänker på dig och din familj ? finner inga ord, kram

Ewa-Marie Almberg 3 år sen

Styrkekramar i mängder till dig och din familj❣♥

Aysel 3 år sen

Hej Annica, de är så hemskt att höra vad folk kan skriva..
Skulle vilja att du inte tänker på det. Du e riktig fighter som kämpar varje dag.
Jag ber för dig ❤️ Kram

Helena Bengtsson 3 år sen

Håller alla mina tummar – och tår – för att beskeden du får nu framöver är positiva! Så fin julgran ni pyntat. Önskar att du ska få frid och harmoni med dina barn och din man nu till Julen. Det är ni så värda!

Kiki 3 år sen

Jag önskar Annica, att du och din familj, snart får ett positivt besked så ni tillsammans kan njuta av julen! Varma hälsningar❤

Hege jeanette lillebö 3 år sen

Du og din familj är i mina böner varje dag ❤ Guds frid i ditt hjärta ❤ styrkekram ❤

Hege jeanette lillebö 3 år sen

Du og din familj är i mina böner varje dag ❤

Malin 3 år sen

Oh, fina starka Annica. Jag hoppas att du/vi får bra besked angående dom nya svaren. Så att du kan få en fin jul med din familj, det är du så värd. ?⭐️⭐️⭐️⭐️?

Maria N 3 år sen

Önskar dog & din fina familj all styrka ??

Varvara 3 år sen

Min övertygelse är att Kärlek övervinner det mesta, och här inne finns det MYCKET kärlek!!!!!! Det andra kan vi bara lägga åt sidan! Ljus och värme till dig, Annica!
Kramar i massor genom cybervärlden!!!!

Nettan 3 år sen

Vad är det för fel på folk egentligen??? Hur kan man ens tänka tanken att Annica skulle fejka sin sjukdom? Jag blir blir ta mig fasen mörkrädd för all denna vidriga ondska hos folk. Jag hoppas innerligt att hon ska bli frisk och kunna se sina pojkar växa upp. Kram på dig Annica och hoppas du får en fin jul trots allt elände som du går igenom. ❤

Berit 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj?????

Sophia Carlsson 3 år sen

Styrkekramar till dig och din familj ???

Martina 3 år sen

Styrke kramar

Anna 3 år sen

Sänder dig och din familj styrkekramar! ❤️❤️❤️

Mette 3 år sen

Hej rara Annica ?
Hoppas du finner styrka att baka tillsammans med barnen- då gäller bara här och nu ? stor varm kram Mette

Susanne 3 år sen

Kram finaste Annica❤️ Styrkekramar till dig o din fina familj❤️
God Jul till Er alla ❤️

Mia 3 år sen

Sänder dig och din familj många styrkekramar! ❤

Helena 3 år sen

Släpp INTE igenom elaka kommentarer!

pernilla holmen 3 år sen

Jag tycker så fruktansvärt synd om dig o jag hoppas så att du ska få bli frisk igen, många kramar till dig

Therese 3 år sen

Styrkekramar till dig ❤️❤️❤️

Jenny 3 år sen

DU ÄR STARK OCH FIXAR DETTA!!!! Styrkekramar

Annika 3 år sen

Styrkekramar??❤

Åsa 3 år sen

Får jag önska mig EN sak så skulle det vara att du får bli frisk!! Hoppas och tror att du får positiva besked snart❤️❤️

Malin B 3 år sen

Till dig Anna som ifrågasätter Annica. Är du inte riktigt klok? Hur mår du människa? Vilken helt vidrig kommentar från dig. Hur kan man överhuvudtaget få en sån tanke i huvudet och sen sätta frågan på pränt? Mitt råd till dig, sök hjälp för du kan inte må bra!!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Hon är inte sjuk

Marielle 3 år sen

Många kramar till dej❤️❤️Har levt så nära cancer i över två år så jag känner din skräck oro inför läkarbesök….. men du/ni fixar de se bara ljusa tankar ,lovar hålla mina tummar o tår för dej o dina o att julen blir så bra som möjligt???❤️

Heidi 3 år sen

All styrka till dig och din fina familj❤️ Hoppas med hela mitt hjärta att detta cancerelände vänder så att ni tillsammans får fira jul i lugn och ro. Kärlek! Kram

Carina H 3 år sen

Vill skicka många styrkekramar och önska så gott det går en God Jul.Kram

Jessica 3 år sen

Kramar ?

Kristina Hägglund 3 år sen

Finner inga ord. Massor med styrkekramar ❤❤️❤️❤️❤️❤️

Suzanne Andersen 3 år sen

Tänker på dig. Hoppas att du får ett bra besked. Styrkekramar till dig och sin familj.

Elin 3 år sen

Ber om mirakel o julefrid??❤️

Kicki 3 år sen

All kärlek till dig och din fina familj❤️❤️❤️ önskar att ni trots allt kan känna julefrid och glädje? stora varma kramar till er alla❤️

Gunilla 3 år sen

Sötaste Annica ♥️Tänker på dig.

Carina 3 år sen

Styrkeenergi❤❤❤

Camilla 3 år sen

Hej fina du! Blir så berörd av dina inlägg. Kan omöjligt föreställa mig vad du går igenom men vill skänka varma tankar och styrka till dig/er i jul.
Jag håller alla tummar och tår för positiva besked.
Kramar

jessica 3 år sen

Så mkt kramar och tankar som bara går till dej o din familj !!!!!

Nathalie 3 år sen

Ber för er och för att det ska ske ett julmirakel ?. Önskar att ni får en fin jul utan en massa oro och tankar. Kärlek till er ❤️

Natalie 3 år sen

All kärlek ocj styrka till dig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anna 3 år sen

Hejsan finaste!

Kämpa på fina du! Njut och gör saker som gör dig lycklig, vardagliga saker som att umgås med nära och kära.
När det gäller att försöka hålla oron i schakt så kan jag tipsa om bra avslappningsövningar/guidade meditationer, finns bra på youtube. Dom hjälper hjärnan att iallafall varva ner en liten stund.
Känner med dig Annika. Min far är också sjuk i cancer, Glioblastom IV om har inte så långt kvar.
Tappa inte hoppet fina du!

Stor kram

Jessica 3 år sen

Läser alla inlägg med dig och blir så enormt berörd. Livet är orättvist! Önskar du mår bättre snart ❤

Frida 3 år sen

Har ni googlat ”antabus cancer” eller pratat med någon läkare om det? Styrkekramar!

Alexandra T-Brown 3 år sen

??????

Barbro 3 år sen

Vill bara sända varma julkramar till er alla med era nära kära.Samt hoppas att ni får en bra jul o nyår.❤❤❤

Susanne 3 år sen

Du är verkligen en stor Hjälte Annica!! Hoppas så så mycket att du får en lugn jul med din familj. Dina barn är ju föör söta!! Jag önskar er allt gott, och att du snart får må bättre!
Genom dina inlägg här inser man att ta till vara på varje dag …. God Jul till er!!

Cissi 3 år sen

Fina fina Annica. Tack för att du tar dina krafter till att skriva hos Johanna.
Vi är många som ”kämpar med dig” och jag önskar av hela mitt hjärta att du
och din familj kan få lite lugn och ro att fira en mysig familjejul.
Kramar i massor till er alla ♥️

Annika med K - kram! 3 år sen

Annica – jag känner dig inte men känner MED dig!!!!! Din kämparglöd – jag är så djupt imponerad. Därför fixar du detta såklart!!!!! Man är så ego – “Åh, nu måste jag städa och plocka och göra det och det och det – VAD JOBBIGT!!!” och så inser man…. men vad tusan – STANNA UPP och var tacksam!
Du är en sann hjälte och jag önskar dig och din familj den bästa jul ni kan få och även nyår och framtid och ALLT!!!
Kramar i massor!!!!!!!!!!!

Marita 3 år sen

Jag tror inte man någonsin kan känna och förstå hur du ni har det ? jag håller tummarna för ett positivt besked och att ni ska få en en lugn fin jul hela familjen , tänker mycket på dig Annica ❤️

Lena Åhrlin 3 år sen

❤️❤️❤️???Kram! Säger som tidigare, kämpa emot skiten! Låt den inte vinna!!! Massor med kramar!!❤️❤️❤️❤️

En annan Nina 3 år sen

Sänder julkramar till dig och hela övriga familjen Annica och önskar en lugn och fridfull julhelg. ❤️???

Ingela 3 år sen

Styrka och kärlek till hela din familj ❤❤❤

Rita 3 år sen

❤️❤️❤️

Catarina 3 år sen

Tänker så ofta på dig och ber för dig! Du är fantastisk och otroligt stark, önskar dig och din familj goda besked och en fröjdefull jul!

jenny 3 år sen

Jag känner din oro så väl & det enda jag kan önska är att du trots allt finner en styrka att leva just här & just nu <3
Denna förbannade sjukdom kommer med så mycket rädsla just för att man aldrig vet hur den beter sig,som min mans läkare sa,cancer är en lömsk sjukdom.
Mina tankar finns hos dig & din familj & jag önskar er en så fin jul som möjligt tillsammans med mycket kärlek <3
Varma kramar Jenny

Camilla P 3 år sen

Massa styrkekramar till dig och din fina familj❤️❤️❤️Håller alla tummar✊?

Louise 3 år sen

Så hemskt och berörande att läsa vad du skriver Annica. Jag kan inte säga att jag förstår hur du har det och vilka känslor av rädsla du tvingas bemästra, men jag kan ändå ha förståelse för allt det hemska.
Jag vill skicka miljoner av styrkekramar och förhoppningar om att du och din fina familj trots allt får en mysig och fin jul tillsammans, och att ni lyckas fly från cancertankarna under julafton och bara får rå om varandra. Den allra finaste julklappen skull ju vara positiva besked och jag hoppas att du hinner få dem innan söndagens helgdag.
Kramar från Louise <3 <3 <3

Therese Lundholm 3 år sen

Annica skickar styrkekramar till dig och önskar dig och din familj en god jul ❤❤❤

Gudrun 3 år sen

❤❤❤

Britt-Marie Airas 3 år sen

Lider med dig.., det måste vara fasansfullt att ständigt behöva slitas mellan hopp och förtvivlan… Jag hoppas att du får ett lugnande besked snabbt nu så du kan få känna hopp och förtröstan igen! Jag hoppas att du får må så bra som möjligt i jul och slippa smärta, illamående och oro och istället kunna få fira julen med allt som hör därtill tillsammans med dina nära och kära! ❤/Bitte

Kerstin 3 år sen

Tänker så mycket på dig och din familj. Inte konstigt att du känner oro och blir ledsen. Din/er sutuation är ju omänsklig. Kan inte förstå hur du “kommer igen” efter alla perser som du drabbas av. Du är en förebild på alla sätt och jag önskar från mitt hjärta att ni ska få den fina Julen som ni är så värda i er goa familj! Kram och styrka från en medmänniska ❤❤❤

Sandra 3 år sen

Ber för dig. Kärlek och styrka till dig ❤️
Du finns i mina tankar.

Kram Sandra ❤️

Sara 3 år sen

❤️❤️❤️

Christina 3 år sen

Älskade Annica….. Det gör så ont att läsa dina rader o jag önskar så jag kunde göra något för dig!! Tänker så mycket på dig o din familj o tror verkligen på både dig o mirakel men jag förstår att det tar Såå på dina krafter…. Vi ärmånga som är med dig o jag skickar Kraft o Kärlek i mängder???????????Varma kramar o önskan om en Fin Jul!!

AnnaE 3 år sen

Kram ❤

Anna 3 år sen

Varför är håret suddat vid kanten? Ser inte ut som du tappat håret.

Svar på kommentaren:
Christina 3 år sen

Är det din första tanke när du läst Annicas rader?…………

Anna 3 år sen

Tanke? Sanning. Såg direkt att detta var fejk. Hon är inte sjuk

Annica T 3 år sen

Önskar SÅ att du hade rätt. Att jag var frisk! Skulle göra vad som helst för att få tillbaka mitt friska liv!!!!!!

MIA 3 år sen

Men Annica ser fräsch ut, hon kanske inte är sjuk.

Anette 3 år sen

SKÄMS SKÄMS SKÄMS!!! Fy fan rent utsagt vilka kommentarer.

Jag skäms för er!!

Man ställer inte en sjuk människa mot väggen och frågasätter om hon är sjuk eller ljuger.

Usch säger jag!

Åsa 3 år sen

Era vidriga troll!!???skäms!!!

Anna J 3 år sen

Jag säger bara Karma is a bitch! Jag hoppas den kommer & biter dej rejält där bak! Fy fan att man ens kan sitta & skriva en sån kommentar till en människa som kämpar dag ut och dag in & som har ett helvete att bara ta sig igenom dagen. Att det finns troll på nätet, det visste jag – men att det fanns troll som har mage att skriva såhär kring en allvarligt sjuk familjemamma – det trodde jag aldrig. Gör oss alla en tjänst – kryp tillbaka under den sten där du kom fram ifrån.

Maria 3 år sen

Vidriga människor!!! Fy fan!
Tänk på vad fasen ni skriver!
Försvinn och kom aldrig mer tillbaka era hemska människor!

Emma 3 år sen

Usch vilken vidrig människa du måste vara! Skäms!

Agneta? 3 år sen

Anna!!!!! Du skall omedelbart sluta!! med dina! vidriga kommentarer!!!!! Fy f-n!!!!! sök hjälp människa!!!!!

Alexandra Färnestav 3 år sen

Oj oj oj då kan du inte ha ögonen på rätt ställe. Har du inte träffat Annica i verkligheten så ska du inte uttrycka dig. Brukar inte kommentera men det du skriver Anna är ju helt otroligt. Varför skulle Annica skoja om nåt sånt här? Tror du att hon och hennes underbara familj gör det här för att de tycker det är skoj? Tror du att de genomlider all skit för att de inte har nåt annat att lägga tiden på. Jag har träffat Annica massa gånger. Både innan hon drabbades och jag har träffat henne nu. Har inte du det så håll bara tyst. Jag hoppas verkligen att du ber om ursäkt för din kommentar för den var allt annat än okej. Skäms. Och ja, jag skriver hela mitt namn och gömmer mig inte bakom ett förnamn Anna.

Linda 3 år sen

Kan någon leta upp ip-adress och anmäla denna människa! Fy fan vilken idiot. Du behöver hjälp, för det kan inte finnas någon enda där ute som vill ha med dig att göra. Hoppas du sitter själv i jul… SKÄMS på dig!

Sandra 3 år sen

Anna & Mia, era kommentarer säger mer om er själva än vad det gör om annan!
Ni har verkligen tappat det, bara den att ge sig på en sjuk människa på det här sättet.
Jag utgår ifrån att ni båda är polisanmälda nu!

Anna 3 år sen

Jag har full rätt att undra. Man ser på nya bilderna att hon har rakat håret. Tappat hår blir man slät av

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Anna jag tror inte det står rätt till med dig.
Ring din VC och be om hjälp.

sara 3 år sen

Stackars dig, din pyttelilla vidriga människa

Maria 3 år sen

Men är du dum i huvudet Anna? Är du ute efter att provocera och vara elak? Det finns en plats i helvetet för sådana som dig! Fy fan! Skäms

Becca Börjesson 3 år sen

Fy sjutton vad du är hemsk anna.. Jag tror du själv skulle behöva vård på ett annat sätt. Tänk att en dag kan de vara du, eller en i din familj som kämpar mot denna sjukdom. Ska du säga samma sak då?
Kommer du känna någon ångest över ditt val av ord?
Har du sett att Annica tillbringar en del av sitt liv i en fåtölj med slangar?
Har du sert att en går rakt in i bröstet?
Vet du varför den sitter där? Vad den är till för?
Jo det är en cellgift pump om man ska förklara lätt och smidigt. Den sitter där för att ständigt bara kunna koppla in cellgifterna smidigare. Tyvärr kommer även Annica få leva med den när hon blir frisk också.
Vet du om en till sak?
Detta är en förjävlig sjukdom. Tror du själv att hon hellre skulle sitta på sjukhus med cellgifter ständig vård nu över jul frivillig?
Ist för att vara hemma med sina barn och familj..
Tror du någon människa frivilligt sitter på sjukhuset så många dagar som Annica behövt under detta år?
Varför gick Annica igenom en operation tror du Anna?
Tror du Annica valde operation för att de va skoj.

Jag skulle kunna skriva mycket mer till dig. Men varför förklara för dig här och nu. Det sista jag vill säga är att du borde ta reda på mer fakta innan du häver ur dig något. Sen ska du vara 100% säker på att dina ord är sanning. Ut över detta välj att knipa din mun som en vuxen mogen och snäll människa.
Vilket fall som helst knip din mun om de ändå är elakt så slipper du såra och göra folk illa.

Tina 3 år sen

Anna – Om man börjar tappa hår kanske man väljer att raka av allt direkt? Dina kommentarer är egentligen inte ens värda att kommentera. Man blir bara förbannad…

Helene 3 år sen

Stor kram Annica.

Malin 3 år sen

Jag önskar dig en så fin jul du bara kan få, i denna tuffa situation. Tänker på er. Kram/ Malin

Ann-Charlotte 3 år sen

Malignt melanom är en väldigt aggressiv cancerform o svårbehandlad. Sprider sig väldigt snabbt o är ibland svår att hejda. Allt detta vet Annica säkert om, men det forskas också oerhört mycket på denna sjukdom o man kanske testar olika behandlingar för att hjälpa Annica att förlänga livet. Har levt i samma livssituation o vet hur oerhört kämpigt det är. Kram till dig Annica.

Helene 3 år sen

Önskar otroligt mycket att det infinner sig en julefrid för er❤️❤️❤️❤️

Sara 3 år sen

❤️❤️❤️???

Linda 3 år sen

❤❤❤ Tänker på dig Annica och ber att du ska få bli frisk ❤❤❤

Anna 3 år sen

Livet är så orättvist och grymt och ibland kan man inte påverka mer än att försöka tänka positivt och aldrig ge upp! Alltid leva varje dag eller kanske minut till och med fullt ut, och njuta av det lilla i tillvaron.. låter så klyschigt men det är ju det man själv kan göra för sin egen skull, för sin familjs skull. Har man en tro på en Gud så kan ju det inge ett lugn och en trygghet att man inte behöver va rädd eller aldrig ensam.. jag vet att du gör allt detta redan så det gav ju ingen mer hjälp. En annan sak , har du provat att komplettera med alternativ medicin alltså göra både cellgifter och annat ? Jag vet att Tyskland har många andra metoder som visat sig effektivt på vissa cancerformer som inte Sverige kunnat bota. Bara en tanke… önskar dig allt gott och hoppas av hela mitt hjärta att du snart blir frisk! Du är stark och enorm kämpe , heja dig!!! Kram

Fashiolita 3 år sen

Jag har bara en önskan och det är att du och alla andra ska bli friska.

Du är en kämpe, det ska Gudarna veta. Håll ut fina Annica, detta klarar du, du är en krigare fast du inte känner så just nu.

Sänder dig en massa styrka och varma kramar ????

Marie 3 år sen

Skickar dig de varmaste styrkekramar som finns ❤️❤️

Therese 3 år sen

❤️❤️???????

Susanne 3 år sen

Kram ❤️❤️❤️

Sandra 3 år sen

Usch. Önskar så att alla metastaser bara kunde ta o dö för att aldrig komma tillbaka. Tänker på dig ofta.

Jag har en uppriktigt nyfiken fråga. Men vad är det som gör att inga cellgifter fungerar? Annika har testat väldigt många olika nu men varför biter det inte? Har så svårt att förstå hur cancern klarar av att fortsätta växa trots alla gifter :(

Svar på kommentaren:
Maria 3 år sen

För Malignt Melanom är en aggressiv cancer…
Det är tufft för de patienterna som har spridd cancer, läst att Annica själv skrivit om detta här inne.

Helen 3 år sen

Tänker på dig Annika och att du ska få må bra?Hoppas verkligen du får en fridfull jul tillsammans med nära och kära.

Lilla jag 3 år sen

Önskar jag kunde säga något stärkande ,du som kämpar så hårt Annica. Jag kan bara sända tro, hopp och kärlek till dig och den enda julönskningen jag har är att du ska må bättre!!!

Åsa Hinshalwood 3 år sen

Tänker såå mycket på Dig och Din familj och hoppas med allt jag har att det vänder nu. Tänk vilken julklapp det hade varit!
❤️??❤️

Anneth Winqvist 3 år sen

Jag vill önska er en riktigt skön julhelg, där alla onda tankar får lägga sig till ro, förtvivlan bytas mot hopp och sorg till glädje. Andas in Guds frid. Du är omsluten på alla sidor av medmänniskors böner och tankar och du vilar i Guds hand.
Stor kram till er, till mamma Anita och Pelle och Rakel

Eva Rundfelt 3 år sen

<3

Tess 3 år sen

Du är så stark. Jag beundrar dig. Ber till högre makter att du ska bli frisk, julkramar från Tess

Malin 3 år sen

Kramar❤❤❤

Pia 3 år sen

Hoppas av hela mitt hjärta att du kommer få positiva besked så snart som möjligt!! Detta är ju bara så orättvist att du aldrig får lugn o ro från denna hemska sjukdom!!! Du är en kämpe utan dess like och jag tror att du fixar även detta. Du och din familj är värda en fridfull jul tillsammans!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Annika 3 år sen

Tänker på dig och din familj. Hoppas ni får en fin jul❤️❤️?

Malin 3 år sen

All styrka, tro och hopp till dej!!!!
❤❤❤

Mia 3 år sen

Tänker på dig Annika..ber för dig, att du ska få må bra..styrkekramar Mia! ❤️

Lotta 3 år sen

❤️Bamsekram❤️och God Jul till dig och din familj❤️❤️❤️❤️❤️

Maria H 3 år sen

Tänker på er Annica och ber extra mycket. Skickar en stor julkram!!!

Lotta 3 år sen

Åh, jag känner så med dig och det gör mig så ledsen när jag läser hur du kämpar med oron och ovissheten. ? Jag ber om att du ska få positiva besked och att din jul blir så fin som den kan bli. All kärlek och styrka till dig! ❤️

Bettan 3 år sen

Tänker så på Dig och Din familj! Önskar av hela mitt hjärta att Du får gynsamma svar så Du kan fira en fin jul tillsammans med släkt och vänner!

Marie Ewerz 3 år sen

Massor med kramar fina du! Hoppas så innerligt att du får ett lugnande besked snart så du kan koppla bort allt det onda & bara få känna julglädje med din fina familj ❄

Jenny 3 år sen

Kram på dig och din familj❤️ hoppas innerligt att du snart får lite positiva besked.?

Anonym 3 år sen

Fina Annika jag tänker på dig och din fina familj❤️Jag vill önska dig och din familj en lugn och fin jul

Kristin 3 år sen

Kära Annika! jag hoppas att du snart får lugnande besked från läkare om att inget har blivit värre. Jag önskar så att du och familjen får en härlig jul! fri från allt vad cancer heter.

Massor av kramar från Kristin

Maria Meijer 3 år sen

Tänker på dig❤

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg