• 2017-12-18, 21:46
  • 132

 Nu räcker det!!! Jag finner inga ord, jag vill skrika rakt ut! När jag läser några kommentarer riktat till Annica tror jag inte det är sant! Jag vill träffa dig eller er som anklagar en svårt sjukmänniska för att bluffa om sin cancer. Har ni bara lite mod så hör av er direkt till mig, fega troll!

Varför, varför, varför vräker ni ur er kommentarer till Annica om att hon skulle bluffa om att vara så sjuk? Ni anar inte hur mycket hon önskade att hon var frisk. Men det är hon tyvärr inte.

Här har ni två bilder hon skickade till mig nu och ville jag skulle lägga ut dem. Hoppas det är bevis nog på att hon tappat allt hår och har peruk, som ni inte tror på.

Skäms, skäms, skäms!!!

Kommentarer

Charlotte 2 år sen

Fruktansvärt att de finns människor som vill trycka ner människor på detta vis som redan mår så dåligt pga sin sjukdom. Så hjärtlös!! Hoppas så att de kan bli ett slut på alla dessa nättroll även om de lär va svårt o få stopp på.
Ingen förtjänar att utsättas på detta vis! ❤

Maria 2 år sen

Annica! Jag önskar dig, trots all förtvivlan en fridfull helg.
Fridskram Maria

Maria 2 år sen

Kära vän!

Trots all sorg och förtvivlan önskar jag dig en fridfull helg!
Kram Maria

Sanna 2 år sen

All värme o kramar i massor till dig Annica! Jag vill inte bemöta det här trollet i huvudtaget. Det är bara sjuka människor som kan komma på att skriva sådant. Kämpa på finaste Annica o ber för att det äntligen vänder och 2018 blir ditt år!❤

Natalie 2 år sen

Jag har följt denna gästblogg en längre tid men har aldrig kommenterat tidigare. Orden fastnar och känns otillräckliga och futtiga. Jag hoppas så innerligt att Annica får en fin jul trots allt ❤️

Hanna 2 år sen

Jag tror inte att trollen är omedvetna om att Annika är sjuk. Dem kommer med “hon fejkar” kommentaren enbart för att få igång er o uppenbarligen lyckas dem. Så varför ska ni försöka bevisa att hon är sjuk hela tiden? Det vet dem redan, garanterat. Blir bara vatten på deras kvarn. Och vad spelar det för roll om det nu mot förmodan skulle finnas en o annan nöt som faktiskt inte tror på Annikas sjukdom? Låt dem tro det så håller vi andra oss till verkligheten. Styrke kramar o varma tankar till Annika, en riktig krigar kvinna❤

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Du får helt enkelt ställa den frågan rakt till Annica om du läst vad jag skrivit.

Hennes val och mitt respekterar vi.

Kram Johanna

Cecilia 2 år sen

Vackra fina Annica!! Vi är så många som tänker på dig i din tuffa kamp!!! Kramar

Pia Persson 2 år sen

Vilken vidrig människa som tror att man ljuger om en allvarlig sjukdom. Hur lågt får man sjunka? Jag är övertygad om att vi som följer Annica blir ännu starkare och står upp för Annica. Hon är värd all omtanke och hopp om förbättring. Som sagt kärleken är starkare än ondskan. Det är inte lönt att försöka trycka ner en sjuk människa för då kommer vi som försvarssoldater och försvarar. En ond människa bland hundratals goda. Vi kämpar tillsammans för och med Annica i våra tankar. Många kramar till både Johanna och Annica <3<3

Annica lindqvist 2 år sen

Vad är det för fel på en del människor, hur kan man vara så elak mot nån som kämpar mot en sån hemsk sjukdom som cancer är. Många kramar till Annica med familj.

Lotta 2 år sen

Läser en del inlägg om att skona Annica från trollen, att hon ska slippa läsa. Jag tror faktiskt att Johanna och Annica har en ganska tät kontakt och att Annica säger ifrån om hon inte vill se vissa kommentarer. Men det är ju lite som irl, där finns det också elaka människor som gillar att trycka till andra. Men de kan vi inte bara ta bort eller filtrera. Vi måste tyvärr möta dem och ifrågasätta och säga att det inte är ok och det tycker jag alla här i gästbloggen är väldigt bra på och DET är väl kärlek om nåt. Betyder nog mer för Annica att det är så många som står upp för henne när nåt litet troll är elak än att Johanna ska sålla i kommentarerna åt henne eller har jag fel? Mer kärlek åt folket ❤️ Puss och kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Lotta, du har väldigt rätt i vad du skriver. Vi hörs många gånger om dagen.
Hon blir alltid väldigt tacksam och glad för alla som står upp för henne.
Hon vill att jag biter ifrån. Snälla nu alla som skriver och skäller på att jag inte ska göra det- ni måste respektera hennes önskan.
Hat, mobbing, elakheter säger vi ifrån (oftast) i verkligheten- så gör även jag här inne på min blogg.
Annica vill inte vi ska nonchalera sån skit.
Hon blir som du säger Lotta oerhört varm av er kärlek ska ni veta.

Idag fick hon tufft besked om att ett provsvar var väldigt dåligt. Nu väntar hon på det andra som inte får stiga.
Detta skrev hon nyss på sin Fb och är väldigt ledsen.

Stor kram på er alla

Jenny 2 år sen

Jag blir så ledsen när jag läser detta. Varför är människor elaka mot varandra?! Du som skriver vidriga kommentarer, bara sluta!

Jag håller alla tummar och tår att Annica ska bli frisk.❤️

Amie 2 år sen

Finner inga ord…..vad är det för fel på människor?! Stor kram till Dig Fina Annica♡ . Jag hoppas och önskar innerligt att du låter dessa idiotiska kommentarer bara gå förbi Dig! Hur har man mage att bara yttra något liknande? Jag önskar dig av hela mitt hjärta att du ska få orka njuta av lite julmys med din fina familj. Kämpa på Fina Du ♡♡♡

En annan Nina 2 år sen

Hur kan en människa påstå och skriva något som hen gör? Ofattbart!
Hoppas bara att Annica inte tar åt sig av sådana korkade kommentarer och inte Johanna heller. Kärlek till er ❤️

Ulrika 2 år sen

Den som tänker så är psyksjuk även det är en sjukdom då tänker personen inte friskt tyvärr. Sköt om dig Annica och var bland alla som vill dig väl! Stor Jul Kram

Anette 2 år sen

Se till att få tag på den där jävlans idioten en gång för alla?
Och till dig fina Annica…låt inte detta ta något från din energi….utan fyll på med all kärlek du får från alla fina goa medmänniskor ❤

Linda 2 år sen

Folk som inte tänker sig för hur andra påverkas av det de häver ur sig kommer alltid att finnas tyvärr. Din livsglädje Annika är så stark att se så de som önskade att de hade den lika starkt blir avundsjuka och då kommer de där urbota dumma kommentarerna. Vi kan bara hoppas att de söker den på annat håll och inte skriver mer dumma saker här. Jag tycker det är fantastiskt att det kan lysa så om dig trots din kamp Annica! Du är bäst på att kämpa och få klär så bra i sin peruk som du! Det är en komplimang och ingen förminskning av det du fightas mot. Stor kram ifrån mig! ❤️?❤️

Inga-Lise F Albertsson 2 år sen

Kommentaren har redan ”gått” iväg. ☹️

Annelie 2 år sen

Hur mycket dumt folk finns det? Hoppas du får en bra Jul.

Inga-Lise F Albertsson 2 år sen

Ofattbart och grymt att tro att man ”fejkar” en allvarlig sjukdom som man måste genomgå svåra och jobbig behandlingar. Oförskämt sjukt!
Vi är många som ber för Annica m fam!
Tack Johanna för din insats!

Lotta 2 år sen

Vill bara sända♥️Till dej Annika och hoppas att du får en bra jul! Trots din sjukdom,ta en stund i taget o njut de stunder som känns ok.
Kramar

Anette Högberg 2 år sen

Blir så rasande arg när jag läser detta. Tycker absolut att skiten ska fram ur sina gömmor.
Kan tala om att Annica trots sin egen kamp stöttar och uppmuntrar mig på ett otroligt sätt. Jag har en son som är svårt sjuk i cancer.
Annica vi är så många som är på din sida <3
Skäms alla som hånar henne.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Anette.

Tänker på er, heja heja heja.
Så glad jag blir ni får kraft och styrka här inne, det värmer Annica så mycket ska du veta.

Kram till er

Anette Högberg 2 år sen

Tack Johanna ❤
Så gott och värmande med allt stöd.
Kram och God Jul☃

Carina H 2 år sen

Det är som jag alltid sagt. Än är inte sista idioten född. Massor av kramar till Annica med familj,

Norrländskan 2 år sen

Man blir så ledsen. Jag skulle önska att såna där idiotiska kommentarer bara plockas bort, inte visas,diskuteras här. Det ger bara bränsle åt dessa sjuka, felande människor! Alla normalt begåvade vet att det är skitprat! Annica behöver inte dessa kommentarer, hon har nog ändå med att hålla ihop och kämpa. Så bort med dem!!! Stor kram till Annica.

Malin 2 år sen

Vi är många som står bakom dig Annica <3 Kram

Ingela 2 år sen

Fy vad vidriga människor eller sk troll det finns, låt dom inte få ta plats i din fina blogg ?❤

Christine 2 år sen

Förstår inte hur folk kan vara så elaka, det går över mitt förstånd! Vilken sjuk värld vi lever i, man blir ju mörkrädd.
Annica behöver definitivt inte elaka nättroll (och ingen annan heller för den delen).
Nu hoppas jag att Annica kan få lite lugnande besked i sin kamp så att hon kan fira jul i lugn och ro med sin familj <3

Helena 2 år sen

Johanna… bloggen är ditt jobb och jag tycker det är jättebra att Annica kan ventilera sina tankar här hos dig. Jag antar att Annica vill skriva dels för sig själv men även för andra i liknande situation. Det är jättebra. Jag kan även förstå att du inte vill dölja något för henne men det viktigaste just nu är ju att Annica får må bra! Om de dumma kommentarerna får henne att må dåligt…då skulle jag gå igenom varenda kommentar och ta bort allt som inte ger kärlek! Låt trollen vara, dem är inte viktiga. Deras ord betyder ingenting. De har inte gått i Annicas skor. De vet inget. Det ska inte behöva bevisas någonting om sjukdomen. Annica ska inte behöva visa foton på hennes förlorade hår.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Men Helena, det är ju Annica som vill. Jag kan inte skydda henne som en bebis. Hon vill bli behandlad som oss alla andra.
Ni måste respektera det.

Hon säger till att vi inte ska dalta och då gör jag inte det.
Vi har ändå rätt att säga ifrån. För det gör man i vanliga livet. Samma sak som en blogg.
Skulle någon göra detta på ditt arbete skulle du alltså nonchalera eller låtsat som inget? Nej det gör man inte.

Om hon vill visa hur hon ser ut utan hår ska hon få göra det.

kram Johanna

Helena 2 år sen

Ok. Tycker dock ändå att trollen inte behöver uppmärksamhet.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Eftersom ni läsare ger dem uppmärksamheten för det blir alltid en diskussion så blir det så från början.

Annica ville jag skulle skriva, vi måste respektera det.
Sedan får ni tycka det är fel, alla får tycka och ha åsikter. Det är inget näthat.

Anna 2 år sen

FY F……för människor!

All kärlek!

Anna

jessica 2 år sen

Sjukaste jag läst, fan är folk inte kloka ??? Tusen tankar till Annica

Stina 2 år sen

Blir uppriktigt ledsen i hjärtat. Hur kan man uttrycka sig så. Vem kan tro att nån låtsas ha en livsfarlig sjukdom??
All kärlek till Annika, tänker ofta på henne <3

Jonna 2 år sen

Styrkekramar till dig Annica. ❤️ Vilka tragiska människor det finns, finner inte ord. Man vill i det längsta tro gott om människan men det finns verkligen de som bevisar det motsatta.

AnnaCarin 2 år sen

Annica du behöver inte bevisa något för någon enda människa. Huvudsaken är att dom som betyder något för dig vet hur du mår. Vi är alla så tacksamma för att vi får ta del av din vardag för att förhoppningsvis på något sätt kunna göra den mer uthärdlig genom att peppa dig. Du lär oss också hur vardagen fungerar för någon som är svårt sjuk och det är vi evigt tacksamma för då det gör att vi kan hjälpa och försöka förstå de människor vi möter som är i samma situation som du. Önskar dig en så fin dag som det bara går!

Susanne 2 år sen

Vad e det för människor nej fel idioter som sitter där ute å skriver hemma i sin lilla värld. Anmäl dom. Karma säger ja bara. Karma.
Många kramar vill ja ge dig Annika m familj.

Nilla 2 år sen

Tänker på dig och din familj Annika! Ber för att cancergåtan snabbt ska lösas så vi får mediciner och vaccin. Johanna du kanske ska fundera på att ta bort trollens kommentarer. Får de ingen uppmärksamhet så tröttnar de förhoppningsvis. Kramar <3

Ingrid 2 år sen

Hur kan man skriva något så elakt ! !
Bamsekram till Annika och hennes fina familj.

Helene 2 år sen

Usch vilken vidrig kommentar. Förstår verkligen inte hur man kan skriva så. Den kommentaren säger en hel del om hur du fungerar.

Sara 2 år sen

❤️❤️❤️ fina Annica och Johanna. Vad du/ni får utstå. Ta hand om varandra därute. Kram Sara ?

Cissi 2 år sen

Alltså…man blir så trött…..
Annica, all kraft och kärlek till dig och de dina ♥️

Birgitta 2 år sen

Jag önskar att du och din familj får en fin jul tillsammans! vi ber för dig!!

Paola 2 år sen

❤️❤️❤️

Hedda 2 år sen

Varför släpper du ens igenom de få futtiga kommentarerna som är negativa?
Låt Annica få slippa dessa!
Och till Annica: tankarna är hos dig. Hoppas du får en fantastiskt skön och härlig jul utan jobbiga biverkningar.
Kramar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

För dagtid är det helt öppet kommentarsfält, natten stängt.
Annica vill inte att jag gömmer någon kommentar för henne, allt syns.
Vi är även överens om att vi ber idioter fara åt…

Marika 2 år sen

Vidriga personligheter, Så tragiskt att vissa inte kan vidga sina perspektiv och tänka ett steg längre. Tyvärr, Tyvärr så finns det alldeles för många av den sorten. Personer som inte har förmåga att tänka längre. Kastar ut sig sån smörja utan att ens förstå vad det gör med mottagaren. Ta nu ert ansvar och be om URSÄKT. Visa att ni har nån skam i kroppen.
Sänder dig all styrka jag kan till dig du fina medmänniska, Annica. Kärleken är ändå den starkaste kraften, så må den vinna! Det ljuset övervinna mörkret.
Varma Styrkekramar till dig❤️

Malin 2 år sen

❤❤❤

Katta 2 år sen

Du är fantastisk som delar med dig Annica, vet att vi alla andra håller tummarna och tänker på dig och dina underbara familj. Sänder kramar i massor och känner på mig att ni får en fin jul tillsammans trots allt❤?

Annika 2 år sen

Fy vilken fega människor de finns??
Heja Johanna??
Kramar till Annica med familj ???

Britt-Marie 2 år sen

Tänker på dig o din fina familj varje dag, o hoppas att du blir frisk igen. Blir så upprörd över sådana vidriga människor, som tar sig rätten att kommentera elakheter till dig. Styrkekram❤❤❤❤❤

Sarha 2 år sen

Hemska människor! Massa styrka till dig Annica❤

Malin 2 år sen

<3

Nathalie 2 år sen

Tyvärr finns det elaka, missunnsamma individer både på nätet och verkliga livet.
Ge dom inte näring med att lyfta deras kommentarer. De vill ha den uppmärksamheten för de har ingen medkänsla eller empati.
Går aldrig att ändra på dom…hur mycket vi är spyr galla över deras kommentarer eller beteende.

Tack Annika för att du orkar dela med dig av ditt liv med din fina familj och att du orkar skriva om din svåra sjukdom. Jag hoppas att dina läkare kan hålla din sjukdom i schack och önskar er en härlig Jul!
Varma kramar från en medmänniska!

Åsa 2 år sen

Det är fuktansvärt att det finns sådanna hemska människor. Kämpa på Annica med familj och lyssna inte på alla hemska nät troll. De tar bara massa energi ifrån er. Ni är värda all kärlek ni kan få i detta jobbiga ni går igenom. ❤

Elisabeth 2 år sen

En fet j…a käftsmäll är vad jag vill ge er som skriver skriver så elakt om Annica. Våld löser absolut inget men det få ju vara måtta på saker och ting. Annica, jag hoppas på något sätt att du suger åt dig all omtanke och kärlek på Johannas blogg från oss andra som vill dig väl ❤️?

Lena Melin 2 år sen

Fruktansvärt av Anna att skriva sådana kommentarer!!!
Hon vet inte hur det är att leva med cancer eller att en närstående är drabbad!!
Annika du är fantastisk som orkar berätta om din svåra resa…försök att inte ta åt dig!
Vet var du går igenom….har gått igenom det med min mamma!
Du är grym!?
Många styrkekramar?❤️

Marie 2 år sen

Kan man inte hitta de elaka som skriver skit!!
Så många styrkekramar till Annica o hennes familj ❤️❤️

Nina 2 år sen

Men va ända in i h…… sticker ända in i hjärtat på mig att läsa sånt här?Vad är det för jäkla troll som sitter på andra sidan skärmen och skriver sånt här.Att sparka på någon som redan ligger,fy för dig!Skäms över hur folk better sig,usch mår illa.SKÄMS PÅ DIG SOM SITTER DÄR OCH SKRIVER ATT NÅGON FEJKAR EN SJUKDOM ?Kokar!! Fina Annika hoppas av hela mitt hjärta att du får en fröjdefullt jul med dina nära och kära. Kram

Viv 2 år sen

Blir riktigt illa till mods, fy sjutton!!!

Sylvia 2 år sen

Usch, vissa människor är inte snälla. Borde kanske inte skriva det här, men fick ett SMS på födelsedan från Thailand. “Grattis! Du trodde nog inte du fick uppleva den dan! Man klarar mer än man tror! Lycka till mot ålderdomen i ensamhet.” Jag är också sjuk. Så tråkigt att en del vill göra andra illa bara. Tycker du är fantastisk som kämpar! Hoppas såå du får en fin jul med din familj. God Jul till er!

Anette gunnarsson 2 år sen

Vad e det för jävla värld vi lever i .. Finner inga ord . Kramar ❤️

Caroline 2 år sen

Jag blir Fan äcklad av alla dessa småsinta människor som ens tänker tanken o sen verkligen går hit o skriver o sen postar. Hur f-n är man funtad då? Hemsk som människa är man iaf!
Tänker på dig Annica.

Stor kram!! ❤

Lisen 2 år sen

Finner inga ord…… jag blir nästan rädd för mänskligheten när jag läser sånt här. Så tragiskt att Annika måste bevisa att hon är sjuk!!! Hon har ingen skyldighet att göra det men ändå så gör hon snällt det för att inte bli misstrodd. Jag hoppas och vill att hon bara tar hand om sig och inte tar åt sig av denna otroligt dumma kommentar!! Jag hoppas att hon får en fantastisk jul och massor med tid och kärlek med sin fina familj!! Stor varm kram ?

Anitha Zandelin Bergqvist 2 år sen

Älskade tösen min!
För mig är det ofattbart!!! Hur någon kan såra Dig så. Ditt vackra hår som du förlorade, din tappra kamp, dag för dag de senaste fyra åren. Två livshotande operationer, egentligen omöjliga att genomföra, men med Guds beskydd lyckades läkarna rädda ditt liv, lägg därtill tusentals av nödvändiga tabletter, sprutor, allt illamående. Du är den i särklass tappraste människa jag mött. Jag är stolt över att få vara din mamma.
Du kunde blivit bitter, arg, men trots detta omänskligt svåra, kämpar du vidare, för att dina goa pojkar ska få leva ett “vanligt” liv, och den prestationen du står för är beundransvärd. Din kärlek till dem och till din älskade Kristian sporrar dig att orka vidare.
Men mer än så.
Jag har följt dig och upplevt hur du kämpat för andra som drabbats av samma djävulska sjukdom som du. Hur du, trots ditt eget svåra, ändå räckt en hjälpande hand, besökt medpatienter, gett hopp och tröst. Du betyder så mycket för så ofantligt många.
Trots smärtor och svåra biverkningar har du värnat om att få behålla glädjen i att få känna dig fräsch, strävat för att du ska få vara ” vanliga Annica”, inte tillåta sjukdomen att ta över ditt utseende.
Det strålar om dig då du ler mot oss alla, även om vemodet också kan nå dina ögon, som nu när rädslan kommer smygande.
Det är ovärdigt att du ska bli utsatt för sådana fula påhopp som nu. Och känna dig tvingad att blotta din sorg. Jag lider med dig.
Jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig vad någon kan få i utbyte för att vara så ond, göra någon sjuk så illa. Jag hoppas att ni som gjort Annica så ledsen, aldrig gör om det, varken mot Annica eller någon annan.
mamma Anitha

Svar på kommentaren:
Malin 2 år sen

❤️❤️❤️Så fina människor ni är båda två? Godhet och kärlek heter vapnet mot denna ondska och illvilja!!!

Agneta? 2 år sen

❤️?❤️

Cissi 2 år sen

♥️

Anette 2 år sen

Berit 2 år sen

❤❤

Rita 2 år sen

❤️

Camilla Eriksson 2 år sen

Jag bara undrar : Hur kan nån va så fruktansvärt känslokall och påstå att Annica skulle fejka cancer??!! Vad skulle hon vinna på det??
Jag önskar verkligen att du o din familj får en riktigt fin Jul Annica, en stooor varm Julkram till er??

Lotta 2 år sen

Som tur är är vi många fler som sprider kärlek och omtanke till dig Annica än det som skriver elakheter. Må kärleken vinna över hatet. Denna “Anna” kanske också behöver lite kärlek…. så stor kram till Anna, men en ännu större kram till Annica som kämpar med sin cancer ❤️❤️

Mellis 2 år sen

fy ? Hur kan man skriva nått sånt? brukar aldrig kommentera men måste säga att detta är fruktansvärt. Finns det ingen som kan spåra sånt här? Johanna vad fint du stöttar din vän?❤️ Förstår att du blir upprörd, jag blev leden när jag läste det där.. Hoppas att du mår bättre snart Annika, förstår inte hur folk tänker. (Eller de kan de ju inte göra. Massa styrkekramar till er?❤️❤️

Mimmi 2 år sen

Usch blir så arg på alla elaka hopplösa eländen som går runt och kallar sig människor, men som beter sig som svin! Jag håller helt med Johanna, skämmas ska de göra och de ska framförallt hålla tyst, leta upp lämplig bro och krypa in under den som de troll de är!! Trots min ilskna kommentar så önskar jag dig Annica och din familj så mycket julefrid som bara går att uppbåda! You rock girl! Håller tummarna för goda besked! Julekramar till er alla!

Petra 2 år sen

Hoppas verkligen ni hittar de som är så makalöst elaka!

Malin 2 år sen

Vilka elaka vidriga människor det finns… ( helt otroligt ) Men va fin du är Annica, i den fina mössan som du fick av Johanna. Du passar jätte bra i den… ? Jag håller allt jag kan för dig och vill så gärna att dina provsvar som du ska få, ska vara bra… ?????

Camilla 2 år sen

Frågan är Hur!? Hur kan en människa ens Skriva en sån vidrig kommentar!? En människa kämpar allt vad hon kan. Hon önskar inget hellre en att bara få vara friska annica!
Jag tänkte ofta på annica, vilken fruktansvärd smärta det måste vara med den ovisshet hon lever med. Nu vid jul, jag önskar så att hon kan få bli frisk att hennes familj kan glädjas och Skratt tillsammans, känna lugnet i kroppen. Att vakna ur en hemsk mardröm! Alla tankar och styrka till dig fina annica.

Du Hjärtlösa människa som sitter och skriver sånt där, hur mår du egentligen? Vad vinner du på att skriva sådär? Mår du bättre då? Du lär Söka hjälp. För en frisk människa skriver inte Sånt där.

Helen 2 år sen

??? många kramar, kärlek och positiv energi ???

Ulrika 2 år sen

Så otroligt sorgligt att folk skriver elaka kommentarer. Men som någon skrev det finns många sjuka människor – en del kämpar för sitt liv och andra är bara sjuka i huvudet. Kämpa på Annica och försöka att ignorera alla dumma kommentarer – de snälla är ändå fler. ❤❤❤

Jeanette 2 år sen

Störst av allt är kärleken. Så jag sänder massor med kärlek och hopp till dig att du och din familj får en fin jul och att du får ett bättre nästa år. Kram

Maritha Tillberg 2 år sen

Men vad är det med vissa människor idag??? Jag har följt dig på din blogg och läst allt elände stackars Annica fått utstå. Hur tänker man med alla dessa hemska kommentarer? Hälsa till henne att hon är en kämpe som orkar dela med sig av sin historia och jag önskar av HELA MITT HJÄRTA att de får fira en UNDERBAR JUL i lugn och ro. Massor av Styrke KRAMAR till hela familjen!!❤❤❤

Pia L 2 år sen

Vad i helvete!! Vad är det för fel på folk!
Jag blir vansinnig…
Fortsätt kämpa Annika!
God jul o kram?

Berit 2 år sen

Så ledsen jag blir när jag läser att det finns så elaka människor ??Att ni inte skäms att skriva något så elakt om en sjuk tjej.Håller min tummar och ber att du ska bli friskt snart Annica❤
Massa kramar till dig och din familj Och hoppas ni får en God Jul??❤❤❤

Sirima Hansen 2 år sen

Saknar ord att beskriva mina känslor. Det finns så många elaka sjuka människor i denna världen . Hur kan man överhuvudtaget tro att Annica skulle bluffa sin cancer. Till vilken nytta då? Är hennes läkare och anhöriga också med på bluffen då? Skäms på er som får en person som redan mår fruktansvärt dåligt att må ändå sämre. När jag såg bilden på dig Annika att du lyfte på din mössa för att bevisa att du har tappat ditt hår så fylldes mina ögon av tårar. Du behöver INTE bevisa för någon om du har hår eller inte. ❤. Till er elaka personer som får energi av att skriva elaka kommentarer säger jag bara KARMA.

Marita 2 år sen

Jag tycker den personen ska hittas och få stå till svars för vad hon har skrivit personligen till Annica ignorea dom ❤️❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Håller på.

Linda 2 år sen

Fy fan för människor som sitter och vräker ur sig en massa dumheter och gömmer sig bakom en skärm!!!! Skäms på er! Styrke kramar till Annica❤

Anonym 2 år sen

Fyyyyy f. Först o främst varför är hon överhuvudtaget inne o läser på din blogg om hon irriterar sig på detta Jag tycker så himla synd om Annica som går igenom detta. Själv har jag en bror som är borta nu. Annica du klarar detta. Stora styrkekramar till dig o din familj.

Lillemor 2 år sen

HUR kan människor vara så elaka? Är man så ”mediekåt” att man måste anklaga en sjuk kämpande människa och säga att hon bluffar! VEM I HELVET SKULLE VILJA BLUFFA OM NÅGOT SÅ ALLVARLIGT?? Fy på Er! Kram till dig Annika och Tack Johanna att Du är en sådan vän❤️❤️❤️

Gittan 2 år sen

❤️❤️❤️

Brittis 2 år sen

Jag blir både ledsen och arg. Hur kan du, Anna, vara så elak. Jag har känt Annica i fyra år och vet hur sjuk hon är och vad hon går/har gått igenom. Man fejkar inte cancer. Du borde skämmas. En dag kanske du, Anna, drabbas själv. Skulle du då vilja, att någon tror, att du bluffar. Sänder massor med kärlek till min fina vän Annica. <3

Pia Westman 2 år sen

Men fy vilka hemska människor det finns???.
Hoppas din jul blir så bra som du önskar ??❤

Lena 2 år sen

Finner inte ord. Vad är det för människor?!
Tänker på dig och de dina ofta Annica. Det gör mig så ont. Önskar dig en lugn och fridfull jul <3

Marie.S 2 år sen

FY FAN säger jag!!!!
Ska Annica behöva lyfta mössan, den fina mössan gjorde ju du Johanna.
Jag finner inga ord.

Jessica 2 år sen

❤️❤️❤️

Kajsa Fasth 2 år sen

Det är en riktigt sjuk människa som håller på att jaga efter er uppmärksamhet. Det är inte direkt svårt att se att Annica mår dåligt ❤️
Kram

Charlotte 2 år sen

Jag blir på riktigt jäkla ledsen när jag tittar in i Annikas stora ögon o hon lyfter lite på mässan för att visa något hon verkligen inte ska behöva. Det finns o kommer alltid finnas vrickade o ointelligenta människor runt omkring oss, men låt dem inte vinna säger jag bara. Stor varm kram till dig Annika ?

Maria 2 år sen

Johanna, kan vi snälla ordna en jul & nyårsinsamling till dom?
❤️❤️❤️ Fina Annica ❤️❤️❤️

Svar på kommentaren:
Agneta? 2 år sen

Jaaa?

Jeanette 2 år sen

Jag förstår inte vad man vinner på att skriva elaka kommentarer! Att Annica skulle fejka sin sjukdom tror jag inte alls på. Om jag skulle tro det så hade jag inte heller skrivit det. Det är bättre att lägga sin energi på att göra något gott för någon än att trycka ner en person. Delar man inte åsikt så kan man uttrycka sig med andra ord och inte heller gömma sig på nätet.

Till Annica och alla andra som kämpar för att övervinna en sjukdom – fortsätt kämpa! Sänder positiva och stärkande tankar till er alla?

Mia 2 år sen

Vilka idioter det finns!!Folk är fan inte kloka!!Stor kram till Annica och till dig Johanna och god jul!❤️?

Susanne 2 år sen

Hur kan man på riktigt vara så elak? Känner mig helt mållös när jag läser de fruktansvärda kommentarerna. Tänk om ni själva var sjuka och någon sagt så till er?
Kramar till dig Annica ❤️

Helena 2 år sen

Men släpp inte igenom kommentarer som är elaka! Annica läser ju här.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Annica vill läsa allt och vill inte jag ska gömma något för henne, det kan jag förstå..
Jag har koll och vi pratar ofta.

Kram Johanna

Johanna Toftby 2 år sen

Annica vill inte jag ska gömma någon, folk får fan i mig skärpa sig.
Ursäkta svordom, jag blir fruktansvärt trött på idioter. Fåtal tack och lov.

Annika 2 år sen

Jag håller med dig Helena och kan inte förstå varför en vän ska såras när det kan förhindras. Ledsamt!

Anne 2 år sen

Jag håller med.
Det viktigaste är väl ändå att omge sig med nära kära vänner när man är sjuk,och när man är frisk också.
Hur kan det vara så viktigt med en blogg,och riskera att bli sårad,om och om igen.
Spara dina krafter älskade Annika till dig själv och de dina.❤

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hur kan det vara så viktigt med en blogg? Ja varför tror du så många skriver till Annica?
För hon gör skillnad i hela Sverige!
Hon har hjälpt tusentals.

Det är fantastiskt, jag vet att alla som läser hennes inlägg älskar hennes styrka och inspiration så vi är så tacksamma för att många mår bra av hennes inlägg.

Jag bloggar ju för det är mitt arbete, mitt heltidsjobb.

Anne 2 år sen

Johanna,det är fantastiskt att Annika/hjälpt många genom bloggen och får stöttning.
Jag menar att det finns ingen anledning att visa upp dom som är så onda.
Jag tycker isåfall man kan ta itu med dom människorna utanför bloggen.Eller bara ta bort det.
Det har ju pågått i flera år,och kommer antagligen fortsätta.
Annika,jag önskar dig hälsa värme kärlek,och lugn och ro.
Det får du av många❤

Gisela 2 år sen

Det finns många sjuka människor därute. Vissa kämpar för livet och vissa är bara riktigt sjuka i huvudet. Stor kram Annica, det här fixar du ❤️

Therese 2 år sen

Finner inga ord om hur hemska människor det finns i denna värld! En styrkekram till dig Annica ❤️

Anonym 2 år sen

Men åh vad vidrigt folk beter sig?Blir så ledsen,finns det ingen medmänsklighet längre ?Kram på dig Annica och kämpa vidare ❤❤Håller tummar för du ska bli frisk❤❤Kram Katarina

Jenny Andersson 2 år sen

Så tragiskt att det finns personer som tänker sånt och dessutom känner att de behöver skriva det. Varför kan vi inte bara vara rädda om varandra, peppa och stötta? Vi är mot andra som vi vill att andra är mot oss – eller? Fina Annica – bamsekramar till dig och de dina! ??

Anna 2 år sen

Så avskyvärt beteende!!! Att gå på någon som går igenom något så här svårt, jag finner inga ord för min ilska. Annica jag tänker så mycket på dig, du är fantastisk! ❤️❤️

Rosanna 2 år sen

Spåra personen och ring upp! Usch! Smuts! Kram och kärlek till Annica och dig.

Cecilia 2 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ? Tragiskt att en person går in här och medvetet skriver elakheter om en människa som är svårt sjuk.. ?? Nu ber vi för att det vänder och att det blir en fin jul för dig och familjen⭐️?❤️???

Anette 2 år sen

Vilka korkade människor det finns ? Har ni inget liv som skriver så till Annika. Jag tänker mycket på dig Annika ❤❤

Jennie 2 år sen

Låt inte sådana människor ta din energi! All styrka till dig!

Jessica 2 år sen

Säger bara – karma!!! Fattar inte hur sådana personer är funtade?!?
Måtte karma komma ifatt dem…
Stor kram till dig Annica som är en sådan kämpe. Tror faktiskt inte jag klarat det som du ?

AnnaE 2 år sen

Fy faan rent ut sagt man blir chockad och läsa sådana vidriga kommentarer. ? Styrkekram till dej Annica ❤

Lena 2 år sen

Å vad i hela friden!! Kan man som människa skriva så jävla elakt??? Fina fina Annika!! Önskar dig och din familj en fin jul!! Många kramar Lena ???❄?

Mina 2 år sen

Man blir ärligt talat mörkrädd när man inser vilka vrickade människor det finns. Hur kan man med att skriva ngt sådant???!
Annica, jag hoppas innerligt att du ser ljuset i detta mörker snart och ett mirakel sker och du blir frisk. Styrkekramar ??

Kristin 2 år sen

Sorgligt! Så sorgligt liv dessa människor måste ha! Stackars dessa människor som inte har mer medkänsla och empati än så. All styrka till dig Annica ❤

Leila 2 år sen

Alltså denna personen som skriver så är helt dum i huvudet. Blir så jävla förbannad och äcklad av såna personer ?vem du än är så sök fan HJÄLP.

Annika du är en riktigt fighter ❤du är värd allt och vi alla finns här för dig och ber för dig ?❤❤

Therese 2 år sen

Fy fan! De borde skämmas ordentligt!! ?
Tänker på dig fina Annica! ❤️

Cecilia 2 år sen

Såklart de INTE är bluff! Du som anser att de är en ”bluff” Skaffa dig ett liv istället för att kommentera att en cancersjuk människa bluffar. Vem bluffar om cancer, INGEN! De är inget man skämtar om. Punkt!

Carina L 2 år sen

Finner inga ord?
Annica ❤️?❤️
Johanna?

pernilla holmen 2 år sen

Hur kan någon va så fruktansvärt vidrig o elak att ens säga något sånt om Annica, hon har det nog tufft o svårt som hon har det, ni som skriver sånt borde skämmas, ge henne det stöd o den kärlek hon behöver, hon är värd allt gott fina lilla Annica

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…