• 2018-01-02, 22:30
  • 4

Nu har vi lämnat ett vintrigt Sälen med massor med Snö. Vilka underbara dagar vi haft! Det är som en saga med de snöklädda granarna och snödrivor upp till taken på de röda stugorna.

Är ni sugna på snö? Jag älskar vinter, det är charmigt med våra årstider tycker jag.

Det är något speciellt att komma upp till Sälen, det var ju även här det blev en förlovning för 3 år sedan. Vi bor alltid på hotell Bügelhof som våra vänner Kalle och Ylva driver, mysigaste hotellet i Sälen och det är som ett andra hem, familjärt och mysigt.

Hotellet ligger vid Sälfjällstorget och perfekt läge. Det finns restaurang på hotellet, även butiker nedanför och du har skidliften precis utanför hotellet.

Det allra bästa är att de har byggt en stor pampig lounge med bar och det som är nytt för i år är att nattklubben är borta. Det är hur bra som helst för man slipper dunket från nattklubben. Det finns ett mysigt spa med bastu och bubbelpool och missa inte öppna spisen vid receptionen, eller “vardagsrummet” på ovanvåningen, där sitter vi ofta.

Vill ni kika mer och boka klickar ni HÄR. 

Hotellet har alltid varit mysigt men nu är det ännu bättre! Ni kommer älska det. Vi älskar alperna och just Bügelhof har hämtat mycket inspiration därifrån. Här trivs man.

Det kommer även bli 8 stora familjerum/familjesvit där man kan bo 4 personer eller fler, alltså det blir så fina rum så jag smäller av! Det är två våningar med trappa och de håller på att bygga för fullt.

Vi fick en visning och har kikat på hur de kommer se ut. Inte långt kvar nu tills alla rum står klara. Detta får ni inte missa att boka om ni ska åka upp en sväng till Sälen.

Och så här kommer det bli!

Idag har det varit klarblå himmel, vi fick nypa oss i armen, vilken underbar dag i backen!

Tack för den här gången, vi kommer snart tillbaka. Älskar Sälen och tack Ylva och Kalle som lägger ner sin själ på Bügelhof.

 

 

Kommentarer

Maria 3 år sen

Fina bilder.

Eva 3 år sen

Ååh så fina och mysiga bilder, så vackert med snö, underbart!

Sofia 3 år sen

Åh de har det väldigt mysigt och fint och ännu bättre med loungen. (Det var väl en lounge där innan det blev nattklubb om jag minns rätt, jag var där för tio år sedan på afterski med artister som uppträdde en trappa upp..) Härligt att ni fick sol i backen. ☀ Längtar efter skidåkning nu… kram

Anna 3 år sen

Ser magiskt ut! Vilka bilder!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg