• 2018-01-05, 20:26
  • 216

Jag har sett en hel del kommentarer på både min egen blogg och andras genom åren. Men signaturen “Anna” som härjat här på sistone tar priset när det gäller att ha ett kallt hjärta och vad man får eller inte får säga till någon när hon ständigt skriver vidriga saker till Annica.

Det hon skriver till mig skiter jag i, men nu räcker det och jag hoppas ni vill hjälpa mig!

Vet du vem denna ”Anna” är eller har någon ledtråd åtminstone så maila mig på [email protected]. Sedan går informationen vidare till operatör och polis.

“Anna”, jag vet att du läser nu. Jag har bara en sak att säga till dig: Det räcker!!  Jag har försökt prata med dig och bett dig att höra av dig till mig, men du bara kör på och skryter över hur du har olika IP och kan använda olika WiFi. Säger en hel del.

Du skriver galna och vidriga saker, du påstår att Annica inte alls är sjuk. Men det är inte det värsta du skrivit till henne.

Fattar du hur jävla galet detta är?

Du har tyvärr fel, men du får tro vad du vill. Låt bara bli att sparka på någon som kämpar för sitt liv längre. Sitt hemma och tro precis vad du vill, du ska istället visa upp ditt tryne och erkänna vem du är. Sedan ska du backa undan och bara hålla käften. Sök hjälp helst så du inte stalkar någon mer. 

Tyvärr tror jag inte du lyssnar den här gången heller. Jag är rädd att du hör till de människor som njuter av att göra andra illa. Därför ber jag alla er andra att hjälpa mig nu.

Kan vi hjälpas åt att leta reda på människan? Jag vill gärna möta henne och släpa ut henne i ljuset.

Jag vet att några tycker att jag ska sitta och vara Annicas filter och ta bort kommentarer. Men Annica vill det inte själv. Hon är en vuxen kvinna även om hon är sjuk, inte ett barn som måste skyddas. Det respekterar jag, även om jag måste erkänna att jag går in och stryker några av “Annas” värsta angrepp så fort jag ser dem. Ni skulle inte vilja läsa dem, jag finner inga ord för vad vad hon har skrivit.

Däremot respekterar jag inte alls “Annas” galna påhopp. Har hon inte vett att sluta själv så får jag hjälpa henne på traven. Många av kommentarerna jag sparat i min skräppost går långt över gränsen för vad som är lagligt. Så nu får operatörer och polisen hantera “Anna”. Men ju mer vi kan berätta, desto större är chansen att få bort henne.

 “Anna” har IP som finns i Göteborg och använder dessa e-postadresser:  (Vill poängtera att dessa är förstås inte riktiga, men kanske någon varit med om samma eller känner igen)
[email protected]


[email protected]

Känner du igen något så tipsa mig. Det räcker nu.

Kommentarer

Susan 3 år sen

Johanna, jag förstår inte varför du ens släpper igenom alla kommentarer utan granskning. Detta leder ju absolut ingenstans – tvärtom! Så himla mycket hat från alla håll, och det är bara du som kan dämpa det. Oftast löser man sånt här bäst i slutna rum.

Svar på kommentaren:
Mia 3 år sen

Jag håller inte alls med.
Finns bloggar som sitter (de flesta) med stängt kommentarsfält som de sitter och granskar för att släppa fram. Feg enligt min mening för många kommentarer kommer inte ut.

Vad säger det om den bloggaren? Då ska ju allt fram.
Tror Johanna har så mycket trafik och kommentarer så hon har helt öppet.
Kenza och maggan graaf också.

Monica 3 år sen

Men va är detta för tragisk människa? ?

Sanna 3 år sen

Herregud Anna!!
Känner du någon som haft eller har cancer?
Min vän som dog för 3 år sedan levde livet när hon visste att hon bara hade va 6 månader kvar. Hon hade långt ljust hår o var hur glad som helst!
HUR FAAN KAN DU PÅSTÅ ATT ANNIKA LJUGER??? Känner du henne?
Tänk när hennes barn/familj får läsa den skit du skriver!
Usch dig jämnför jag med våldtäktsmän o äsch pedofiler för du är fasiken lika hemsk.

Svar på kommentaren:
Jessica 3 år sen

Beklagar sorgen av din vän.

H 3 år sen

Bästa tipset från Kay Pollak och boken Att välja glädje:

“Nästa gång du möter någon som är ironisk, förlöjligande eller förtrycker någon, påminn dig om följande:

En människa som mår bra har aldrig behov av att
ironisera, förlöjliga eller förtrycka en annan människa.

Detta är ju helt sant. Varje gång jag själv är ironisk eller förlöjligande mot någon, så är det något problem jag har, som jag försöker hantera. Och varje gång du möter någon som är ironisk och förlöjligande, så vet du att framför dig står en människa som prövar att hantera något inom sig själv. Säg det inte till den andre! Behåll det tyst för dig själv och du kommer att se på honom eller henne på ett nytt och annorlunda sätt. Du ser på den andra människan med nya ögon! Framför dig står en människa som just nu inte mår bra. All ironi och allt förlöjligande är i grunden ett desperat rop på hjälp.

Att se detta kan hjälpa dig att inte ta det personligt. Det kan till och med hjälpa dig att tänka: ”Vad kan jag göra för att hjälpa den här människan?”

Denna Anna, eller vad hen nu heter, är uppenbarligen en människa som mår mycket dåligt. Lite som ett trasigt barn där dålig uppmärksamhet är bättre än ingen uppmärksamhet alls.

https://en.wikipedia.org/wiki/Attention_seeking

Bästa sättet är nog att alla ignorerar så att hen inte får mer luft under vingarna. Men förstår samtidigt givetvis att man till slut tröttnar och måste sätta ned foten. Tragisk människa är det i alla fall och hoppas att hen snart får den hjälp hen behöver.

H 3 år sen

Samma IP-adress har tydligen trollat hos Vimmelmamman också för några år sedan. Hon verkar veta vem det är… Kanske kan Johanna kontakta Lotta för info?

Läs här:
https://blogg.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/tag/trakasserier/

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

TACKAR!!

Anna 3 år sen

Uppenbarligen inte eftersom det inte är samma IP. Sluta ljug ihop egna teorier

H 3 år sen

Detta är dock den IP-adress som nämndes i kommentarerna nedan och kanske inte är Annas?
Du får gärna uppge Annas i så fall så ska jag se vad jag kan googla fram ;)

H 3 år sen

Ah, Anna har redan svarat ser jag. Då är det alltås det andra trollet som har trollat hos Vimmelmamman.

Mariatherese1977 3 år sen

Eskilstuna

Anna 3 år sen

Nope. Göteborg

Mariatherese1977 3 år sen

Kan skriva vilken operatör du har också om du vill..
Du skrev innan att du inte bodde i Gbg..
Nervös nu?

Anna 3 år sen

Nervös för vad? Att Johanna ska komma och skälla ????

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Kära Anna. Du har ljugit från början till slut. Först sa du – Bor inte i Göteborg.

Eskilstuna skrev någon. Göteborg skriver du nu.
Vid lunch skrev du- På väg till NY nu. USA och kryssning.

Inte många rätt där heller. Och det får du lista ut själv.

Mariatherese1977 3 år sen

Jobbigt för dig nu..
Men ha det så mysigt i Karibien.
Du kan väl skriva ditt tilltalsnamn istället för ditt mellannamn nästa gång

Charlotte 3 år sen

Vadå kära Anna? Johanna , du borde benämna ” Anna” som ett as!!? Fattar inte att du säger så.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Spar på de orden för de är inte rumsrena vad jag tycker om “Anna”.

Anna 3 år sen

Jobbigt? Vad skulle vara jobbigt.

H 3 år sen

Hittar tyvärr inget mer på denna ip-adressen mer än att den pekar på Eskilstuna och att den tillhör Bredbandsbolaget, men det behöver ju inte säga så mycket.
Lycka till och hoppas att du får fast henne/honom!

Mariatherese1977 3 år sen

Kommer det inte bli jobbigt när din mamma, vänner & släkt får reda på vad du har skrivit till och om en svårt sjuk tjej? För dom kommer få reda på det, det kan du vara säker på. Vilka tror du är kvar vid din sida då? Ingen!

Anna 3 år sen

Lycka till att hitta min familj. Lovar att hade dom levt så hade dom mer reagerat på er hetsjakt utan anledning. Lägg ner och gå vidare. Jag har full rätt att tycka vad jag vill

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

“Anna” du är inte utomlands. Allt är bara ljug. För du skriver från samma IP. INTE mobilt Ip Och inte på kryssning.

Mariatherese1977 3 år sen

Din rätt är förbrukad! För länge länge sen. Du kan ljuga bäst du vill. Mig lurar du inte! Du har absolut ingen rätt att kränka människor på de sjuka sätt du gör. Sparka på någon som redan ligger ner är så vidrigt! Du är så feg som inte ens vågar kontakta Johanna, du sitter bakom din telefon och spelar ett sjukt jävla spel. Hur är man funtad då? Du är så rädd med tanke på att du inte ens kan stå för vem du är. Du är jävligt stor i dina ord men möta Johanna de vågar du inte ens. Dina usla bortförklaringar till varför du inte vågar träffa henne eller maila henne är bara patetiskt och fegt!

Eva 3 år sen

Anna, Mathilda, Ingrid eller om det är Pirjo du heter – Tycker att Du ska lägga ner och gå vidare, sluta att hela tiden försöka smutskasta Johanna, släpp ditt hat och din fixering lovar att du kommer må bättre då, och det handlar inte om att få tycka vad man vill i ditt fall. Lägg ner med att skriva vidrigheter och ta det lugnt nu på Södra K-gatan.

Jessica 3 år sen

Så bra att ni är denna “Anna” på spåren. Det är INTE ok att kränka andra människor.
“Anna” tänker inte du på hur Annica och hennes nära och kära mår när dom läser din skit?! Du borde skämmas. Och sluta häng här. Till Johanna och alla trevliga normala vill jag ge en kram.

Monica 3 år sen

Nu är det så här att det är inte bara Johanna som kan inge en polisanmälan. Det kan vem av oss som helst göra och det kommer inte att ta lång tid att avslöja vem det är som kallar sig Anna. Att det är en sjuk person lär det inte råda något som helst tvivel om. Bakom all galenskap och alla brott ligger oftast ett syfte och då frågar jag mig, vad kan syftet vara i detta fall?

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Fel Fel Fel

Jessica 3 år sen

Ja. Jag undrar vad “Anna” får ut av att vara elak. Skulle gärna att “Anna” svarar på det.

Mona 3 år sen

HÄRLIGT “anna” att du inte skriver din skit här mer. Du har nog blivit lite rädd efter allt.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Rädd? Är på väg till Usa.

Mona 3 år sen

Vilken tur ska du åka med Anna? Vilket fartyg??

Anonym 3 år sen

Konstig fråga. Tyvärr kan du inte kolla upp något om jag skulle skriva ut det ?

Linda 3 år sen

Anonym? Inte Anna längre? ;-)

Nej för du ska inte med en kryssning. Det har vi fattat länge.

Anna 3 år sen

Såg inte att mobilen hade tagit bort mitt namn. Svårt att lista ut va? Idag går planet till New York ?

Li 3 år sen

Johanna , har du testat denna ? Den är mycket exakt de gånger jag använt den.
https://www.iptrackeronline.com

Lena 3 år sen

Herregud vad är detta?! Man blir ju mörkrädd. Vuxna människor som beter sig på det här sättet. Den här “Anna” verkar inte klok,men skriv inte mer till henne. Hon njuter av alla kommentarer.
Låt Johanna sköta det och hitta henne.
Stå på dig Johanna!

Marie johansson 3 år sen

Hej Johanna. Hur vet du att hon skall åka till Karibien ? Nyfiken om du vet något mer runt om kring resan och Karibien ? ?❤️

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

Hon har ju skrivit det längre ner, men varken Johanna eller någon annan kan ju veta om det var sanning, troligtvis inte.

K 3 år sen

När man klickar på Marie Johanssons namn här så kommer man in direkt på din sida Johanna. Hur kommer det sig?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ibland skriver vissa läsare i webbsidan på namnet i länken för de tror man ska det.

Det måste man alltså inte. ?
Då kommer man till min blogg.

K 3 år sen

Varför skulle man skriva i Marie Johanssons länk? Det räcker väl att man bara trycker på svara. Hmm?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Vad är det du inte förstår?
Skriver läsarna in bloggen i fältet där man kan skriva in sin ev blogg kommer man alltså till min blogg. Har inte något med avsändare att göra.

Det finns många med röda namn för det har skrivit in en webbsida. Länk kallas det.

Mariatherese1977 3 år sen

Anna; det är bara att ge dig till känna. Maila Johanna eller va så pass ärlig och stå för den du är. Det du sysslar med är helt uppåt väggarna. Förstår inte vad det är som triggar dig till att vara så fruktansvärt elak. Saker du skriver är både kränkande, nedvärderande och vidrigt. Du kommer bli hittad förr eller senare. En dag gör du ett misstag och då åker du dit. Gör rätt för en gångs skull och kontakta Johanna! Jag vet att du blir triggad av elaka svar till dig och jag kommer inte att ge dig det heller. Johanna eller Annica har inte gjort dig någonting eller är du en person som finns i deras närhet? Så mycket hat som finns inom dig är skadligt!
Min insta är som mitt användarnamn här så skicka ett DM om du behöver prata av dig! Men lämna Johanna & Annica ifred nu, inga fler elaka kommentarer!

Linda 3 år sen

“Anna” vart ska ni åka i karibien? Vilket fartyg?

Svar på kommentaren:
ellos 3 år sen

Linda : Anna ska inte till Karibien. Jag är 100 %säker på att det är ett ihåligt klingande påhitt. Möjligtvis ska Anna gå och handla på ICA i sin hemstad. Anna är antingen sjukskriven eller arbetslös. Obs ! Märk väl. Det är inget man kan rå för givetvis , ni som är det. Men jag är säker på att detta hävdelsebehov bottnar sig i en ändlös sorg. Anna drömmer om Karibien men kommer aldrig dit. Hon kommer inte längre än till ICA och tillbringar all sin tid vid datorn som är hennes enda spänning i livet.

Ann 3 år sen

Ellos så är det säkert och lång kö på Ica var det också…. det har ju varit tyst ett tag nu.
Vidrigt beteende har hon visat iallafall.

Helena 3 år sen

Jag har haft nöjet att få bli uthängd som troll och stalker när en ”vän” använt sig av mitt wi-fi för att skriva dumheter. Polisen redde snabbt ut allt och jag blev friad från misstanke, men skadan var redan enorm, alla vänner pratade och misstrodde mig. Så jag önskar bara att ni är försiktiga. Hänger du ut en oskyldig så förstör du personens liv på mer än ett sätt, och det är svårt att ta tillbaka.

Svar på kommentaren:
E. 3 år sen

Jag tycker faktiskt att det är högst troligt att personen använder någons annan wifi. 1. Hon verkar vara 100 % säker att man inte kommer åt henne. 2. Nu pratar hon om att åka till Karibien, i själva verket är hon förmodligen på väg hem nu och hemifrån kommer hon inte att skriva mer.
Att ta lagen i egna händer är aldrig en bra lösning. Tänk om alla i samhället tar rättvisan i egna händer. Då blir det snabbt laglöshet.
Lämna saken till polisen.

Maria.S 3 år sen

Bra av Johanna att tala om att detta inte är ok. Tänk om fler vågade sätta ner foten.

Viv 3 år sen

Psychopaths = showing a lack of empathy! Precis som du Anna! Titta upp ordet, kanske hittar du en bild på dig själv.

Lena 3 år sen

Nu räcker det! Anna!!!!!! Förstå!! Sluta!! Annika är sjuk och behöver ALL Kärlek!! Så mycket kärlek till er Johanna och Annika!! Och Johanna! Hoppas du får tag på denna Anna!!! Många kramar Lena ??

Jessica 3 år sen

“Anna” vad har du för rätt att vara otrevlig och kränka andra människor???? Vad har Annica gjort dig? En 3 barns mors som kämpar med en hemsk sjukdom. Du borde skämmas! Jag skäms för dig! Jag tycker oxå synd om dig som har så lite empati för andra människor. Jag undrar hur du mår? Är du ensam? Bitter? Vad får du ut av detta? . Johanna, du gör helt rätt….. Det räcker nu.

Svar på kommentaren:
Ullis 3 år sen

Det måste bli ett slut på det här sjuka idéen av att Annica inte skulle vara sjuk!! Det är det sjukaste jag hört i hela mitt liv. Tala om vem du är istället om du har problem. Och bara lämna henne ifred. Jag vill verkligen veta vem du är… jag har haft hela min familj cancersjuk… så bara sluta!!!!!

Pia Persson 3 år sen

Till Anna!

Har några enkla frågor till dig som jag hoppas du kan besvara ÄRLIGT!!

Varför komma med felaktiga påstående om Annica bara för att du tror att Johanna tjänar pengar på det?
Du ska väl inte ge dig på Annica som på riktigt är sjuk och INTE ska behöva läsa nåt sånt vidrigt. Hur tänker du egentligen? Varför är du så bitter och tvunget måste läsa Johannas blogg om det stör dig så mkt? Detta måste ta massor av energi som du kunde lagt på betydligt vettigare saker!!

katja 3 år sen

Usch, obehaglig läsning.

Jennie 3 år sen
Lena 3 år sen

Snälla kommentera inte ens denna sk Anna!!!..Hon livnär sig på er uppmärksamhet. En mkt psyksjuk människa som skulle beh låsas in..Hon blir hittad var så säkra :) Varm Kram till alla fina människor <3

Svar på kommentaren:
Lena 3 år sen

???

Mimmi 3 år sen

Det är helt galet. Hon kämpar mot cancer med barn hemma. Vem fan fejkar en sån sak. Hon är så jävla stark och jag hoppas innerligt att hon kan få bli helt frisk från skiten. Tydligen sticker det i någons ögon att hon har ett nätverk som stöttar henne. Obehagligt.

Jennie 3 år sen

Johanna, rek dig att be om hjälp med detta ute på Flashback. Det finns folk som hittar as som detta därute.
Önskar all lycka i jakten.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

En sån sak går att anmäla då hon utsätter mig för fara. Då åker hon dit

Evelina 3 år sen

Anna! Ditt trash! Är du i fara??? HAHAHAHa

Anna 3 år sen

Aha du är sån som inte kan tänka. Jag har aldrig utsatt någon för fara. Däremot skulle J sätta mitt liv i fara om hon skulle skriva på den sidan.

Maria 3 år sen

Anna du pratar som en sann psykopat.
Du ”vet” vad som är rätt och du läxar upp andra som har ”fel”. Du ska ha sista order. Empatilös. Känslokall.

Du har fortfarande inte besvarat mina frågor tidigare idag.
Väntar otåligt.

Ska jag kopiera in dem igen?

Du hinner säkert besvara dem under din resa till Karibien eller var det var.

Maria 3 år sen

Situationsanpassar dina svar.
Ensam även om det finns människor omkring personen.
Socialt handikappad.
Sexuellt avvikande beteende.

Typ så.

Är egenskaper som kan tillskrivas en psykopat.

Har svårt att släppa oförätter kan tilläggas.
Ger sig aldrig.
Går över lik för att få sin vilja igenom.

Finns antigen i kriminella eller lågutbildade kretsar ELLER bland samhällets toppskikt då en psykopat är
Helt orädd för rättsväsendet och de som står i högre rang än psykopaten.

Maria 3 år sen

Kräver att människor visar dig medkänsla medan du inte visar det för andra.

Listan kan göras lång kring vad som kännetecknar en psykopat.

Har inga känslor men kan spela känslor om situationen kräver detta.

nn 3 år sen

Håller med, försök på flashback, där får man ju reda på sådant man inte bör få reda på. Tror också på att inte kommentera detta nicket “Anna” som är påhittat.

Hoppas de hittar henne på flashback, där kan ju ingen gömma sig, till och med foto på folk läggs ut där!

MTITW 3 år sen

Anna; ska du till Karibien? Fasen va härligt! Har drömt om den resan länge men aldrig kommit så långt. Synd att man inte kan nå dig för att få tips på vilka bolag & rutter som är bäst med en 12 åring men you go girl! Ha en härlig resa. Insta ”dock låst”
användarnamn (

Svar på kommentaren:
Jenny(i) 3 år sen

Jag kan tipsa! Vill du med Royal Carribean som jag gjort några ggr så åk transatlantisk från fourt lauderdale/Miami (beroende på vilken båt du tar iofs) men du stoppar på 3 karibiska öar innan du tar dig över Atlanten till England. Eller tvärtom. Det är prisvärt och ren lyx i nästan 2 veckor. Jag hade med mina 3 barn sist och det är det bästa vi gjort tillsammans. Ett tips till Janne och Johanna också. Dessa båtar lär vara lyxiga men tar du med priset i vad du får och kontrar det med övriga resor då aktiviteter och mat inte ingår så är det här ett bra alternativ. Det bästa alternativet anser jag.

Evelina 3 år sen

Å du vill ha tips från en psykiskt störd empatilös trailertrash loser som ska irra runt i Karibien och spela världsvan?! HaHaHaHAHA

MTITW 3 år sen

Får väl fråga vem jag vill eller bestämmer du det?

Evelina 3 år sen

Du frågar ett jävla trailertrash om råd för en kryssningresa?! jeez! Googla runt lite eller fråga lite mer seriösa människor om en sån sak, men misstänker att du o ’Anna’ är samma person.

Paula 3 år sen

Till signaturen Anna och säkerligen med en liten company som sitter mest tillsammans och kokar ihop; “Lär er att uppföra er som folk och finna en verklig mening med era liv och bli artiga personer mot andra! Gå nu in i vuxenlivet!Ett stort tack till alla som har omsorg och vill se att andra människor lyckas och ha det bra i livet!

Jenny(i) 3 år sen

Tycker nästan att svaren till Anna innehåller mer näthat åt helvete mycket mer än vad den här Anna levererat. Men det är som vanligt det ’goda’ hatet -ja just det! Nu kommer ju jag från de kretsar som ni skulle bajsa på er för och gnäller efter en kommentar på nätet. Jag vet inte om det roar eller förskräcker mig. Men som inbiten infödd glad göteborgare tar jag spektaklet med ro. Johanna kan jag förstå i sak men ni, svansen, ni som försvarar med brandtal-inövade pk-blask. Finns det ingen som kan bemöta den här Anna intellektuellt? Personligen skiter jag i det men det finns folk som verkligen vill FÅNGA Anna och jävlar i mig ta fatt henne. Har dessa inte heller något liv?

Maria 3 år sen

Jenny (i) – jag håller med dig och jag erkänner att jag är en av dem som vill fånga den här Anna, det triggar mig oerhört att hon sitter skyddad bakom skärmen och håller på som hon gör.
Att Johanna skriver om det gör att det är många som blir triggade, vill hjälpa, skydda. Det är nog inte så konstigt att det får den effekten. Alla reagerar såklart olika, en del går in, en del backar tillbaka, en del är neutrala.
Det är också, tyvärr, ett kvitto att hat föder hat och den spiralen är aldrig bra.

Såklart ska vi fokusera på det som är positivt, jag är helt överens där, och ignorera det som är negativt. I sak.

Alla har säkert sina “personliga” skäl, säkert även den här Anna. Mitt personliga skäl är att jag blir triggad sedan ett liv tsm med en psykopat, så jag VET hur en sådan fungerar och jäsiken, en sån ska aldrig få sista ordet!

Jag hoppas – och tror – att Johanna kommer hitta den här personen och jag är också säker på att, då är hen inte så tuff längre.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Detta är enbart för vår kära Annicas skull som kämpar för sitt liv.
“Anna” har skrivit hundratals kommentarer som jag inte önskar min värsta ovän ska få läsa. Då förstår ni nog. Detta måste stoppas. Finns inga ursäkter alls.

Jag ska ha fast henne och i morgon gör jag en anmälan till polisen med allt, tror faktiskt de kommer ta detta.
Men hon ska få sin chans att höra av sig till mig först.

Charlotte 3 år sen

Jenny(i) , Jo jag kan känna en viss avsmak av kommentarerna här, MEN nån gång måste vi ju gå till botten med de här sk trollen som figurerar på många bloggar. Dom här argumenten som vi i ofta säger att att våld föder våld, ja det kan du ha rätt i såklart men det verkar inte som om samhället lyckas med det. Någon måste sätta ner foten o verkligen driva detta till ett slut nån jäkla gång.

Att det kastas ut fula ord och andra hemska påhopp kan vi aldrig skydda oss ifrån, då får vi stänga ner alla sociala medier, men tycker att just detta med ” Anna” verkligen är värt att gå till botten med. Varför ska hon få smutsa ner en blogg som Johannas ? För att hon tycker de är kul? Ska hon OM det nu är en hon vill säga få tillgång till detta utan att få ett straff?

Hon har gått över alla gränser som finns när hon med berått mod kastar ur sig de mest hemska man bara kan om en svårt sjuk människa o dess familj. Nej det måste få ett STOPP !!!!

Ps: jag har oxå hatat tillbaks och står till 100% för det! Just för att denna personen har gått för långt o ska tas fast. Att ni skriver att det inte är nån id’e pga att hon är sjuk, så tror jag dessvärre inte att ” Anna” är det. Tack för mig!

Charlotte 3 år sen

Vill tillägga det oxå att jag såg ett program som handlade om att kommande generationer kan komma att bli sk socialt handikappade. Svårt att bemöta varandra verbalt o annat Face to Face ute i samhället pga att internet är deras bas. Vi blir mer o mer avskärmade framöver så att t.o.m. vårat språk kommer bli svårhanterligt då allt kommer bli som små förkortningar som vi skriver på sms bl.a. så jag tänker så här att det är nog dax att börja leta efter trollen på allvar pga att det är så här de kommer till att bli framöver, att brott o straff införs ordentligt när folk inte kan sköta sig på nätet. Vi som lever får se, men tro mig och glöm inte mina ord som en del kanske fnyser åt ??

Jenny(i) 3 år sen

Det är era svar som fortsätter trigga till fortsatt konflikt. Jag håller med Johanna och er arga. Men jag håller inte med om bemötandet. Jag antar att de flesta av oss är vuxna över 35… Lägg ner! Jag tror den här Anna är en person som hamnat i en ond spiral i den här tråden. Hon uttrycker sig i affekt och det hade inte blivit såhär stort om bemötandet varit mer laidback. Troll i ordets rätta bemärkelse har inte Johanna haft. Hon har haft folk som har ifrågasatt och det ÄR ok, det SKALL vara okej men så finns det NÄTHAT och en jävla avundsjuka. DET har jag sett här inne. Det handlar inte om Annicka utan om ren avundsjuka överlag och är man sådan blir man avundsjuk på en fiskpinne. Johanna MÅSTE hoppa över sådant folk. Mitt råd!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Skiter fullständigt i konflikt här just nu.
Finns inga försvar för dessa kommentarer, vissa går inte ens visa.

Men snart har vi bingo!

Eva 3 år sen

Har inte hunnit läsa alla kommentarer än men en sak som slog mig direkt är att ett hackernätverk förmodligen skulle kunna leta reda på”Anna” rätt snabbt. Kanske är de redan på G ;-).

Sofie. 3 år sen

Anna- det du skriver är det värsta jag läst.

ALLA talar om för dig att du är sjuk i huvudet och nu är du rejält efterlyst.
Tror inte du är tuff när Johanna knackar på din dörr.
Hoppas hon fotar dig och lägger ut här. Finns många datahackare som säkert hjälper henne nu.

Anna J 3 år sen

Hur går det för Annica? Vi tänker på henne och familjen.

Monica 3 år sen

Så genomvidrig människa. Hen måste vara svårt psykiskt sjuk eller drogdement.Har aldrig önskat någon sjukdom,men hen skulle banne mig få lida som Annica. Hur kan hen? Hoppas hen åker dit och det med besked.

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

Men oj vad det går överstyr härinne nu!! Menar inte dej Monica, utan skriver överlag.
Har det inte gått liiite för långt här inne nu.
Känns mer som en enda hatsida. jag håller absolut inte med denna Ànna`men nu tycker jag att det räcker för mej på denna sida.
Johanna; du verkar va en riktigt go tjej med många bra och roliga sidor och en riktigt bra vän.
Hoppas det löser sig detta till slut, riktigt trist att läsa allt detta.
Denna Ànna`mår nog bäst av att tryckas bort, idag ser man hur hon får `ved`av allt som skrivs.
Jag skulle då inte träffa henne på tu man hand

Renèe 3 år sen

Anna!
Jag läste vad Johanna skrev om dig och vad du gjort gentemot henne och Annika, jag brukar aldrig kommentera i bloggar m.m. men i detta fall där Annika som är jättesjuk blir terrad av dig så är det bara inte klokt, jag lider med Annika och hennes familj finns inga ord för vad jag känner. Varför är du stygg och påstår både det ena och det andra om Annikas sjukdom, varför? (Så inte är det bara frågor du ställt.)

Packa nu o ha det så bra du kan i Karibien, kommer du hem så hoppas i alla fall jag på att du blivit en bättre människa.

Anna 3 år sen

Jag har inte ens haft kontakt med Annica. Så innan du anklagar ta reda på fakta först

Charlotte 3 år sen

Ja nu går de för långt här. Jag läste en ännu mer avskyvärd kommentar av KRÄKET nedan än den hon först gav så nu tycker iaf jag att vi slutar o ge ASET mer energi. Karma kommer att slå till. Tro mig!!

Ha en trevlig lördag alla o skål för oss alla snälla normala med full av empati som finns här för Annika o Johanna ?

Susanne 3 år sen

Charlotte, jag såg den också nu :-( Det bara knöt sig i magen av hur fruktansvärt elak denna personen är. Jag håller med du, ge henne inte mer energi.
Kramar och fortsatt go lördag

Susanna 3 år sen

Jäkla idioter det finns! Blir så trött på sånt här. Att folk har mage att häva ur sig vad som helst. Lätt att sitta där bakom skärmen och häva ur sig.
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Erika 3 år sen

Fy sjutton vilken människa du är, tragiskt. Att gå på sjuka människor. Min bror avled i ALS när han var 34. Inte kan man vara avundsjuk på en människa som är sjuk? Tror du Annica hittar på att hon har cancer? Det är en fruktansvärd sjukdom. Som kan få hjälp ekonomiskt . Min bror fick hjälp med pengar av mina föräldrar och oss syskon. För att kunna resa så mycket när han var så pass pigg. Kramar till både Johanna och Annica ❤❤

anne 3 år sen

Usch. Läser och ryser. .
Du som skriver skit. .
Sluta!
Sök hjälp för dina hat aggressioner.

Johanna.
Du inspirerar♥♥♥♥♥♥

Elisabeth 3 år sen

Troll Anna,
Tänk så jävla pinsam du kommer känna dig när dom väl får tag på dig. Kan undra vad du har gått igenom med tanke på vad du häver ur dig. Eller är det bara ren skär avundsjuka? Och för information så tapppar man inte hår av alla cellgifter, vet detta då en i min närhet precis har genomgått 8 veckors helvete med cellgifter och strålning. Längtar tills tidningarna pryder ditt ansikte så hela Sverige får veta vem du är… du hemska elaka avundsjuka människa. Och tack Johanna för att du tar och orkar denna fight.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Tror du på allvar att en bild på mig kommer spridas? Har du missat dom nya lagarna? Så hur skulle hon kunna hitta mig och varför skulle jag ens konfrontera henne ens? Noll intresserad av det. Avundsjuk på vad när detta handlar om A?

Renèe 3 år sen

Anna!
Dom hittar dig, tro mig, du kan t.o.m. bli 10.000 kr fattigare den dagen de får tag i dig.
Kolla här vad som hände diverse troll som varit inne i diverse nickname.
Finns flera avsnitt men vi börjar med avsnitt 1.
https://www.viafree.se/program/samhalle/trolljagarna/sasong-1/avsnitt-1

Linda 3 år sen

Anna, har du svarat på alla frågor en del läsare skriver till dig? Har du mailat Johanna med din riktiga mail? Helt hundra hon får hjälp nu med att leta upp dig och knacka på din dörr.
Johanna när du gör det- filma!

Anna 3 år sen

Nu har ju dom haft flera namn och pågått väldigt länge. Lite skillnad än att skriva några rader precis som ni andra gör. Skulle hon filma skulle hon få betala skadestånd och det är rätt högt. Så Renee hur kom du fram till den summan? Du vet det går inte riktigt till så va? Operatörer lämnar inte ut i fall som inte ger fängelse ??

Renèe 3 år sen

Anna!
Kolla filmen så ser du hur jag kom fram till att skadeståndet ligger på 10.000

Anna 3 år sen

Haha till den personen ja. Har inte kollat men troligtvis har personen blivit stalkad i månader/år. Har för mig att det måstr minst ha pågått en längre tid och grovt. Så den summan är lika med noll. Du ska bli åtalad med?

Renèe 3 år sen

Anna!
Jag minns avsnitten från det att de gick på TV, vad jag också minns är att i ett av programmen tar de upp diverse skadestånd med en Advokat m.m. Oh det handlar inte om att 1 person, alla som stalkat har fått ge 10.000 i skadestånd.
Sen måste jag poängtera en annan sak som har med ditt svar till mig att göra där du verkligen visar att du inte har alla hönsen hemma och det är när du skriver att jag också ska bli åtalad, tillåt mig le. För vad?

Anna 3 år sen

Eftersom du är så korkad att du inte fattar att jag menar att “du” personen måste bli åtalad först innan man får skadestånd. Nej ingen betalar samma skadestånd. Vissa blir dömda men behöver inte betala. Märks att du inte har koll på saker.

Anna 3 år sen

Jag har inte ens kontaktat varken Annica eller Johanna “privat”. Jag har enbart ställt frågor här. Så jag VET att detta kommer inte bli något med. Samma som när hon höll på med tjejen som hade skrivit brevet. Det krävs massor för att polisen ens ska starta en utredning.

Renèe 3 år sen

Anna!
Fel fel fel, i dessa fallen behövde inte personerna ifråga bli åtalade för att bli skadeståndsskyldiga, hade de inte betalat hade det lätt till ett åtal i Tingsrätten och då kan skadeståndet stiga till skyarna, synd va, så vem är korkad, du el. jag?
Lyssna o lär från dokumentären.

Anna 3 år sen

Du vet att det där är teve va? ?? Verkligheten ser helt annorlunda ut. Skyarna? Ja om du stalkat en person i typ 2 år och hotat. Men ingen har blivit dömd för en fråga??

Anna 3 år sen

Nu ska jag börja packa. En viss person ska åka till Usa på en kryssning i Karibien ?

Renèe 3 år sen

Anna!
Ja jag vet att det är TV, dokumentär där bl.a Advokater tar upp hur man kan gå till väga om man nu som i Johanna och Annikas fall blir stalkad, googla och du får fram samma svar som de ger i dokumentären Trolljägarna på TV.

Karin 3 år sen

Ha ha Lilla Anna ! Troll Anna ! Du är ju verkligen inte riktigt klok ! Lever du i drömmarnas värld ? Idiot !

Anna 3 år sen

Renee………. Alltså ärligt. Vad är ditt problem. Läs på vad stalka innebär. Man stalkar inte genom några frågor på en sida och jag har inte skrivit innan ens.

Anna 3 år sen

Eftersom A aldrig skriver längre, så antar man att det är slut. Får beställa begravningsblommor på måndag. En flaska med något gott att dricka och sen party.

Eva 3 år sen

ANNA DU BEHÖVER PSYKVÅRD!!!!!!!!!! Ser du vad fan du skriver????

Finns det någon där ute som kan komma åt IP?

Att du ska åka till karibien på kryssning skriver du bara för Johanna ska det.
Jävla sjuka hagga!

Anna 3 år sen

Hur ska jag veta att hon ska dit? Det är min 10:e resa dit så för mig är det inget märkvärdigt

Shirley 3 år sen

Anna;

Du borde lära dig skillnaden på yttrandefrihet och kränkningar. Det du skriver nu är verkligen inte okej.

Gammfinnen 3 år sen

“Anna” – tionde resan till Karibien, huh? Prova La La Land, det är nog närmare sanningen. PS Skaffa dig en hobby.

Anette 3 år sen

Anna…..du är så jävla sjuk i huvudet. En ynklig liten parasit som krupit fram från någon håla. Kan inte du ta och krypa till den hålan igen? Stanna där och aldrig mer titta fram. Och när du sitter där i din håla så kanske du kan fundera på vad empati och medmänsklighet betyder. Vad som sagt är skillnaden på yttrandefrihet och kränkningar….När du lärt dig detta så kan du betraktas lite mer som mänsklig och inte som en feg ryggradslös parasit.

Evelina 3 år sen

Anna! Hahaha ditt pantade psyko!!!
Stackars människor som kommer vara i din närhet på ’din resa i Karribien’
Tror du att nån blir avis på dig din jävla loser?! SÖK HJÄLP, inte frisk på en fläck!
Du är en mkt ensam människa och mår inte bra. Jävla trash!

Evelina 3 år sen

’Anna’ ditt trailertrash!
Du vill gärna påpeka att det är din 10e resa så det är inget märkvärdigt,
wow!
WHO FUCKING CARES!!??
Skryt på du men du har sån ful jävla personlighet och attityd att jag tycker mest synd om dig! du är patetisk! Du är väldigt olycklig som människa. Och lider av en psykisk störning! Get Help!

Viv 3 år sen

Psychopaths = showing a lack of empathy! Precis som du Anna! Titta upp ordet, kanske hittar du en bild på dig själv.

Jenny(i) 3 år sen

Blir nyfiken på vilka som ska få tag i Anna’ när man lägger ner 13 våldtäckter om dagen? Vilken värld lever ni i? Finns det någon som helst verklighetsförankring? Vet ni att det sker krigsföring i form av gruppvåldtäckter brända bilar och bomber? Ge er!

Jenny 3 år sen

Fruktansvärt att det finns så kalla människor…..finner inga ord??

Annica 3 år sen

Finner inga ord för hur vidrigt du “Anna” beter dig! ?
Det måste juh vara så att du antigen mår så dåligt själv och finner ngn slags tillfredatällelse i att trycka ner andra som mår dåligt osv. Eller så är du riktigt sjuk på riktigt. I vilket fall så är detta så sjukt, och du kommer inte längre i ditt liv genom detta. Tvärtom. Sök hjälp ist för att lägga ner din tid på att sprida elakheter!
Bra Johanna att du tar upp detta, så tråkigt bara att det finns människor som denna “Anna”.
Kärlek till dig Johanna och styrka och kärlek till dig Annica och din familj

Renèe 3 år sen

Robert Aschberg hade ju ett program där de bl.a fångade in de så kallade nättrollen, han om någon har ju lätt de bästa spårnings kontakterna (tror jag) så ta kontakt med honom Johanna.

Sen till diverse nättroll så kan jag ju berätta att en ny lag trädde i kraft den 1jan 2018 om just näthat av diverse slag. Läs och ta in.
Lägger en länk här..
http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/06/regeringen-starker-skyddet-mot-nathat/

Svar på kommentaren:
Anette 3 år sen

Ja det stämmer ju att det tillkommit en ny lag ? Då måste väl även polisen ta en anmälan på allvar. Och är inte “Annas” påhopp kränkande så undrar man ju vad som isåfall skulle vara det. Som sagt se till att trollet åker dit.

Anna 3 år sen

Gäller mer det Johanna skulle göra. Lägga ut vem “jag” är. Det är precis det som lagen utgår från. Ge igen är värre

Maria 3 år sen

Vill bara säga grattis!??
Vet dock inte till vem, kan inte bestämma mig. ❓
Till troll-Anna som stör sig på att johanna miiiinsann vet vad hon skall skriva för att generar klick (=mer pesetas till kontot) men som är den i nuläget som genererar att klicken ökar?
Karma säger jag troll-Anna. Du GER johanna det du inte vill hon ska ha? Hur känns det?
Eller ska jag säga grattis till johanna till en underhållande givande o inspirerande vacker blogg.
Japp jag tror jag säger grattis till johanna jag.

Om du viiiill troll-Anna så lovar jag att kommentera på DIN blogg om du ngn gång startar en. Jag lovar att ge dig klick genom att önska dig en massa olika saker, kalla dig ful, oäkta, falsk, feg. Det du! Deal?

Johanna har min adress om du tycker det låter som en bra idé.
Har hon din?

Anna 3 år sen

Maria: ??????

Maria 3 år sen

Anna: ?????

Maria 3 år sen

Anna ursäkta men jag har fortfarande inte fått svar på mina frågor som jag postade för EN TIMME SEDAN! Jag har gått in här hur många ggr som helst o kollat, men nix inget svar nu heller… suck.
Kopierar texten:
Troll-Anna: det är såklart möjligt att polisen inte kommer slösa tid på att driva ett ärende kring dig, men från det och att tycka det är OK att skriva ”hoppas hon dör snart” eller ”undrar hur begravningen kommer se ut” och som individ tycka att ”man får ha sin åsikt” och ”jag vågar stå upp emot Johanna och stå för min åsikt” är ett långt kliv. Du har barn? Ja? Föreställ dig att de börjar blogga? Inte så ovanligt att barn/ungdomar gör det, eller skaffar ett instagramkonto som börjar växa och få massa följare, inspirerade följare som tycker det är intressant att följa deras intresse och styrka. Skulle det vara OK eller skulle du motsätta dig det? Tänk om de börjar tjäna pengar på det? Skulle det störa dig? Anser du att de då får räkna med att det finns följare som önskar dem döda? Har du inte barn? Phu, skaffa inga är du snäll, du är ingen bra förebild.

Maria 3 år sen

Nähä väntar fortfarande på svar Anna❓

Kanske vi kan höras separat istället för genom bloggen? Du vill ju inte generera onödiga klick menar jag? Kanske därför du är tyst nu? Meddela din mejladress så kontaktar jag dig. Jag har såååå många frågor till dig.

Eller du har inte varit här inne för att du lever IRL?
Skojare där ?
Men tänk på mig då? Lite empati om mig som sitter bakom skärmen o väntar på ditt svar? Tänk på mig?
Haha nä just det du är empatilös.

Minnet är kort ?

Jenny(i) 3 år sen

Robert Aschbergs metoder från forna sovjet är väl inget vi ska förespråka? Jag tycker Johanna gör rätt att sätta ner foten. Men uthängningar har jag svårare för. Vi ser allt för ofta oliktänkande som hängs ut i media med en massa epitet och dessa blir utan jobb och det sociala umgänget backar. Det är mer av karaktärsmord när vi trampar på oliktänkande, folk som ifrågasätter, kanske inte mår helt bra av sin anledning osv. En modern form av mord som jag inte tycker någon bör spinna vidare i. Låt oss säga att Anna inte är helt stabil, mår bra eller vad sjutton det handlar om. Men öppna en väg tillbaka till det sociala och vettiga livet. Det önskar vi väl varandra? Även om inte just Anna är där – ÄN! (Ja Johanna du vet vem jag är) All kärlek!

Marita 3 år sen

Usch det var inget kul och gå in här idag ? ge dig inte Johanna håller på dig ❤️

Mia 3 år sen

Herre jösses säger jag bara..Vad kan man säga om allt detta. En sak är jag säker på iallafall, antingen skiter man totalt i sådana här intelligensbefriade personer eller så går man all in och ger järnet. Vad dolk än tror så är inte nätet helt säkert, allt går att få fram med lite hjälp och tur..Finns folk som sitter och jobbar med sådant här hela dygnet runt. Så vill du Johanna få fram vilka dessa personer är så kör hårt. Finns väl ingen anledning att vänta, har du en gång lyckats så har du sedan inga troll kvar. Vad du sedan gör med infon du får fram är ju en annan femma. men se bara till att du har vatten på fötterna så är det bara att ge järnet. Och till dig Annica, vilken kämpe du är, du är bara så bäst och skit i vad alla troll säger, det är inte värt det. <3 Vad dessa troll än tror så existerar karma, och den dosen har de överdoserat för länge sedan, förr eller senare så….

Anette 3 år sen

Hoppas att fanskapet åker dit. Så ge dig inte Johanna. Helt sjukt att någon får hålla på så där och hävda att det är inom ramarna av yttrandefrihet!!!! Fy fan säger jag?

Jessica 3 år sen

Tycker synd om den här Anna och alla andra troll. Måste vara jobbigt att må så jävla dåligt hela tiden att man måste trycka ner andra. Att man trycker ner någon som t.om är svårt cancersjuk är ju psykopatiskt och sjukt. Dessa människor har nog tyvärr inte fått kärlek i sin uppväxt och de har nog (förhoppningvis) inga egna barn. Jag tycker synd om dig Anna! Måste vara skrämmande att må så dåligt och att vara så falsk och ensam att man måste gömma sig bakom falska identiteter på nätet och sedan skicka massa hat till andra människor. Allt pga avundsjuka!och nä jag vet,du säger att du inte är avundsjuk. Men alla vi här inne vet att det just är det du är. JOHANNA får den uppmärksamheten du vill ha och hon lever säkert det livet du önskar leva. Jag hoppas JOHANNA och polisen får tag på dig så du får hjälp. Kanske efter flera år av terapi kan du med få bli lycklig.

Berit 3 år sen

Usch vilken vidrig person du är “Anna”?Hur fan kan du sitta och skriva så mycket skit om Annica?Karma kommer tbx..Och till dig Johanna och Annica massa kramar ❤❤Hoppas att ni eller någon annan hittar hon” Anna” så att detta får ett slut..
Bättre att du träder fram med ditt riktiga namn…?

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Ska hon hutta med fingret? Ajabaja. Hur ska hon kunna stoppa folk som tycker annorlunda? Yttrandefrihet

Mariatherese1977 3 år sen

Anna;

Varför vara så bedrövligt vidrig? Mår du bättre av det? Dina IQ befriande kommentarer är hemska! Varför dölja vem du är? Vågar du inte stå för det du säger med riktigt namn eller ip-adress?
Jag är inte ”fejk” du hittar mig om du har något innanför pannbenet! Varför vågar inte du? Är så less på människor som dig, du är genuint elak!

Anna 3 år sen

Berit: Jag har inte skrivit “massa” skit. Du det finns fler på sidan som du har missat, men tror att det är jag. Maria-Therese: Om du är less på det ska du kanske inte vara ute så mkt på nätet. Jag döljer inte vem jag är. Om du nu tror dig veta att jag inte heter Anna. Så vad heter jag då? På mitt legg står det Anna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Anna: jo du döljer vem du är. Visa din riktiga mail och svara när jag mailat så lan bevisa för alla sen.

Mariatherese1977 3 år sen

Anna;

Är det en katt & råtta lek du vill ha?
Njuter du? Mår du bra? Vad jag tror om dig vill du inte ens veta. Du borde nog försvinna från internet för all framtid.
Men jag tror du blir kåt av all uppmärksamhet du får

Shirley 3 år sen

Anna; Yttrandefrihet innebär inte att man har rätt att kränka en annan människa

Berit 3 år sen

Sök hjälp hos psyk och sluta trakassera Johanna och Annica.
Säger bara karma slår tbx.Nät troll Anna?Skriv ditt riktiga namn och mail i stället fega troll..Usch för en sådan Stalker du är och kränkning du håller på med.

Hej 3 år sen

Hej Johanna, tror dessvärre inte att emailadresserna ger dej något. Det enda som behövs i ett emailfält är formatet och behöver inte vara en existerande email. [email protected] Låter alldeles för vanligt. Kanske du kan slå på en funktion där man måste bekräfta sin kommentar i ett mail så får du bara faktiska emailadresser. Nu har jag använt en påhittad email.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej! Nej nej, ska förtydliga detta även i inlägget.
Inga troll använder förstås sina riktiga mail. Då hade de inte kunna skriva en massa skit.

Men skrev ut dem ändå för att kanske någon annan varit drabbad eller faktiskt känner personen och vet om att de använder sig av dessa mail.

kram!

Stiinis 3 år sen

Fy fan vilken vidrig människa den där ”Anna” är!! En iskall själ och ett hjärta av sten. En peson som ”roar sig” med att göra andras liv ett h-vete och trycka ned dom är bara svagt gjort.

Ingen fattar hur sjuk Annika är och hur hon kämpar för sitt liv. Cancer är inte att leka med och jag har tyvärr folk i min närhet som drabbats av de och de är inte kul.

Kämpa Annika och ta ingen skit!

Johanna, bra att du tog upp detta så vi får stopp på detta troll. En eloge till dig ❤️

Eva Larsson 3 år sen

Usch jag blir mörkrädd hur sjuk och elak människor kan vara. Hoppas verkligen du får tag i denna “Anna” Johanna så detta får ett slut. Även om du säger att du skiter i vad hon skriver så tror jag att du innerst inne påverkas och sånt ska man inte behöva stå ut med. Stor kram och en fin lördag till dig?

Svar på kommentaren:
Klara 3 år sen

Johanna ” skiter väl inte i ” vad denna Anna skriver? Då hade hon väl inte kämpat för att få tag i denna Anna. Jättebra Johanna att du kämpar på med detta. Kram ?

Kristina Hägglund 3 år sen

Hoppas du får tag på nättrollet Anna. Styrkekramar till både dig och Annika ❤️

Pernilla Eklund 3 år sen

Helt rätt Johanna att jaga rätt på trollen. Så vidriga kommentarer och uttalanden. Blir så förbannad och chockad över människors beteende. Vidriga monster! Hoppas verkligen du får tag i hen och att det blir kännbara konsekvenser!
Och styrkekramar till dig Annica som kämpar på så och får denna slut också! Men du vet också att så många tänker på dig och könner med dig. Och du Johanna är verkligen en sann vän för Annica som stöttar henne så fint
Kram Pernilla Eklund

Sigrid 3 år sen

Jag tror att ’’Anna’’har en personlighetsstörning då kan det ingå en empatistörning och ev storhetsvansinne att dömma ut andra(jag är bäst störst och vet allt)
Hoppas att ni hittar henne så att hon kan få hjälp. Lägg energi på de goda❤️ Det går aldrig att ’’vinna’’över någon som har en personlighetstörning ?De blir triggade och får energi av motstånd….det tar aldrig slut

Maria 3 år sen

Som svar på Johannas kommentar och utlägg av trollets mejladresser.
Man behöver ju inte vara hjärnkirurg för att räkna ut att trollet bor i eller omkring Uddevalla.

Ordet kranskommun används flitigast i Göteborgs trakten
Sillbergs penningar, googla på det. Var hamnar man då? Uddevalla.

Det styrker att personen finns i er omkrets på ngt sätt.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Uppenbarligen kunde du inte räkna ut att hon skriver om detta bara för att tjäna pengar. Annars hade hon kunnat lägga ut det på fb ?

Maria 3 år sen

Till Anna och som svar på en kommentar du skrev på inlägget om leverfläckar:

Jag funderar på hur DIN begravning kommer se ut

Smaka på din egen medicin säger jag utan att STRYKA dig medhårs.

Slicka medhårs Hahaha

Linda 3 år sen

“Anna” är inne runt 100 grr i timmen eller?

Varför tror du Johanna lägger på sin blogg då? För hon har över 100. 000 som läser här, fb verkar du ha koll på så tips Johanna, lägg även ut detta där så kanske det sprider sig ännu mer.

Skiver du din riktiga mail Anna så kan ju Johanna mail dig?

Mona

Maria 3 år sen

PS Anna igen. Har du problem med att Johanna tjänar pengar? Varför? Berätta gärna. Hur tjänar du dina pengar? Berätta gärna? Om inte? Varför inte? Tycker du inte att någon har med det att göra? Men du har med att göra hur andra gör för att tjäna pengar? Anser du att det inte är OK att tjäna sina pengar som i bloggvärlden är STORA för en influencer som Johanna? Nyfiken på riktigt.

Anna 3 år sen

Det jag har emot är att man utnyttjar en situation bara för att få in pengar.

Linda 3 år sen

Anna, Johanna får en hel del klick från dig iaf, hahaha
Du har ju tappat det helt nu.

Du hatar verkligen Johanna och verkar vara besatt. Kan inte låta bli.
Många frågar ser jag efter din riktiga mail, varför skriver du inte din korrekta mail till Johanna?

För att då kommer Johanna kunna höra av sig DIREKT till dig och det vågar du ju inte? Hahahha

Maria 3 år sen

Det som är lite komiskt i detta är att trollet (orkar inte försök komma ihåg vad hen heter) hatar johanna så mkt o att hon får klick men är den som bidrar till dessa klick själv.
Så hur mkt hen hatar johanna (avundsjuka såklart) så älskar sig trollet desto mer o njuter av att få bli lite viktig genom alla kommentarer som skrivs om hen.
Hen får säkerligen en känsla av makt här inne, ett ställe hen hatar att vara på eftersom hen blir påmind om andras framgång – men ändå inte kan motstå att gå in på om och om igen för så funkar inte personligheten hos hen.

önskar dig lycka till i jakten johanna.

Svar på kommentaren:
Ann Bengtson 3 år sen

Haha..håller med dig ??. Ganska komiskt

Linn 3 år sen

Det är helt sjukt hur människor kan ägna så mycket tid åt att skriva så mycket skit! Att ständigt hitta på mailadresser, kommentera och trycka ner. Orka!! Låt bara bli att gå in och läsa på bloggen om du/ni ändå stör er på allt. Ganska enkelt. Lev era egna “perfekta” liv och ägna alla timmar ni lägger ner på Johannas blogg på något meningsfullt- läs en blogg som passar er egen livsstil och ert eget synsätt. Imponerande hur man kan avvara så mycket tid och kraft på något man inte gillar!!
Johanna, jag tror att du ska kolla runt i din och Jannes egna kretsar. Säkert något gammalt svartsjukt ex till Janne. Någon som fått nobben och som vill göra livet så surt som möjligt för er. Någon som uppenbarligen inte tål din existens överhuvudtaget. Svårt att tro att “trollen” inte har någon slags koppling till er. Hoppas på att man snarast inför i lagen kännbara straff för sådana här typer av trakasserier. Att det ska bli lättare att spåra och identifiera IP adresser. Att man inför ett ägaransvar så personen bakom IP adressen inte kan skylla ifrån sig. Helt idiotiskt hur det i modern tid ens är tillåtet att skriva så mycket hat och dynga och komma undan med det.! Karma!! Snart har de bitit sig själva i svansen. Jag är helt övertygad om det.

Svar på kommentaren:
Nettan 3 år sen

Men om det hade varit ett gammalt ex säger vi så hade man väl mer inriktat sig på Johanna o hennes existens om ditten o datten och inte på en vän till Johanna som i detta fall? Ja ja, de är bra att vi alla engagerar oss iaf för hen ska hittas!!!

Anna 3 år sen

Jag blir så ledsen och saknar ord över att vuxna människor beter sig på detta sätt. Hoppas du får tag på denna “Anna” som inte borde få ha tillgång till Internet. Kramar i massor till både dig och Annica från en riktig Anna ❤

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Så du tycker att Johannas beteende här nedanför är normalt? Polisen lär inte tycka det när hon får en mot anmälan

Ulrika 3 år sen

“Anna” skulle jag vara dig skulle jag vara bajsnödig och inte sova gott nu.

Visa upp din riktiga mail till Johanna då som vi andra läsare gör, för dina två mail är inte riktiga.

Varför vågar du inte skriva så hon kan komma i kontakt med dig??

Monica 3 år sen

Ulrika, troll är, ju fegisar ? men kul att hon ska ge johanna en motanmällan.
Undrar,om hon gör det som ”Anna” troll då?

Jag tycker vi startar en insamling och kontaktar Hasse Aro’s kollega i Stalker, då går det fort och leta fram trollen…
Har trollet, hunnit tittat på nått avsnitt, ikväll? ?

Eva 3 år sen

“Anna” vad är det du ska anmäla? Men Ja gör du det så får både polisen och Johanna veta vem du är!

Erika 3 år sen

Typiskt svensk avundsjuka som inte ksn hantera att en del lyckas och en del inte . Varför läsa blogga för då?

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Vem är avundsjuk? Du har nog missat allt. Så man har misslyckats i livet för att man inte är mediakåt? ??

Karin 3 år sen

Anna ! För fan gå och lägg dig !

Eva 3 år sen

ANNA- Fram med ditt riktiga namn. Nej, jag visste väl det. Du vågar inte?? Kom igen nu.

BRA Johanna!!

Anna 3 år sen

Så varför skulle jag inte kunna heta Anna? Var har du motbevisen att jag inte heter det?

MIA 3 år sen

Anna då borde du skriva ditt för och efternamn och våga visa bild.
Men det kommer du inte våga göra.

Eller hur?

Anna 3 år sen

Så varför är efternamnet och bild så viktigt? Inget ni visar eller hur? Så kom igen alla fegisar ut med bild och era efternamn. Ni är lika fega i såna fall

MIA 3 år sen

Anna- eftersom vi inte skriver så sjuka saker som du.

Vågar du inte? Du vågar inte för du kanske innerst inne fattar att du åker dit.
Tror vi är ganska många läsare som gärna vill se dig.

Inga problem med att läxa upp dig efter allt jag sett du skrivit om Annica. Skämmes ta mig fan.

Monica 3 år sen

Anna vet du lägg ner istället, som sagt jag är inte ens anonym här johanna har min exakta mailadress, så skulle hon tex tycka jag skrev nått olämpligt så skulle hon få tag i mig på 2 röda, är även öppen på insta,men där gissar jag du har en anonymt konto och inte ett enda inlägg för så brukar troll som dig göra..

Anna 3 år sen

Sitter bara och skrattar åt er. Varför skulle jag inte våga? Finns bara ingen anledning. Hela hennes blogg och facebook är bara ett stort skämt som ni går på. Märker ni inte hur hon är? Synd att ni inte kan avläsa henne bättre. Nu ska jag fortsätta att njuta av att läsa era bortgjorda inlägg här. Ni får säkert en underbar i träsket

Lillan 3 år sen

Men du verkar ju vara väldigt Mediakåt Anna då du vill visa upp dej hela tiden här, och dessutom,,,tror du på fullt allvar att din motanmälan skulle ge något så lever du verkligen i någon dröm. Sköt ditt eget tråkiga liv i stället för att göra andra människor illa och ledsna. Sluta läs för helvete om du har så ont av allt. Hoppas du åker dit riktigt ordentligt så du lär dej. Fy fasen säger jag bara. För övrigt känner jag andra cancerfall som är olika från vecka till vecka och dag för dag. Du vet verkligen inte vad du pratar om över huvudtaget. Väx upp!

Anna 3 år sen

Så du tror att jag inte kan göra en? Du är bra korkad. Jag håller mig inom ramarna (lagen). Men det Johanna skullr göra är att hänga ut med namn och bild som är olagligt.

Maria 3 år sen

Troll-Anna: det är såklart möjligt att polisen inte kommer slösa tid på att driva ett ärende kring dig, men från det och att tycka det är OK att skriva “hoppas hon dör snart” eller “undrar hur begravningen kommer se ut” och som individ tycka att “man får ha sin åsikt” och “jag vågar stå upp emot Johanna och stå för min åsikt” är ett långt kliv. Du har barn? Ja? Föreställ dig att de börjar blogga? Inte så ovanligt att barn/ungdomar gör det, eller skaffar ett instagramkonto som börjar växa och få massa följare, inspirerade följare som tycker det är intressant att följa deras intresse och styrka. Skulle det vara OK eller skulle du motsätta dig det? Tänk om de börjar tjäna pengar på det? Skulle det störa dig? Anser du att de då får räkna med att det finns följare som önskar dem döda? Har du inte barn? Phu, skaffa inga är du snäll, du är ingen bra förebild.

Lillan 3 år sen

Hoppas vid gud att denna människa inga egna barn har. Skulle vara fruktansvärt tragiskt. Dessutom säger du att du bara ställer frågor TrollAnna. Tror du på det själv är du ännu sjukare än jag först trodde. Du säger dom mest fulaste, elakaste kränkande saker man kan till en människa. Ser fram emot när dom hittar dej, för det lät dom göra. Tro mej?

Marlene 3 år sen

Ja du Johanna! Det är naturligtvis helt förkastlig det som den här “Anna” skriver. Det du dock gör nu är att du återigen använder denna taktik för att dra läsare. Du är som en hel Hemmets Journal fast självklart mer skruvad.

Du har gjort detta många gånger förut. T.ex. hintat att du har fått hotbrev med DNA från hårtestar och gått med dessa till polisen som du säger funnit den “skyldige”. Sedan var det locket på där för det hittades väl inte så mycket? Du la ut handskrivna brev som man ju kan undra om dom verkligen fanns. (Ja nu blir du arg – jag vet – fanns dom så fanns dom och i så fall är det naturligtvis hemskt illa).

Jag är inte själv alltid helt positivt inställd till vad du skriver och uttalar det ibland. Du är fruktansvärt obehärskat irriterad på att jag inte frontar med eget namn och email. Du är faktiskt en av dom väldigt få bloggtanterna kvar som har en “hang-up” på just det. När jag skrev något mindre smickrande förra gången så drog du upp alla möjliga alias du kunde hitta och där var inte mer än ett par som kan kopplas till min IP.

Det den här Anna har gjort är ingenting som varken polis eller operatör kommer att ta i med tång om det nu endast innebär det du beskriver här. Det finns inga allvarliga hot eller så inblandat och då finns det ingen möjlighet att gå vidare. Jag står självklart inte bakom det hon säger – man ska inte vara elak mot dom som redan är svaga men din hetsjakt efter läsare och sensationer kan irritera mig. Ja jag vet att jag bidrar själv genom att kommentera så här men – vassego!

En någorlunda kvalificerad gissning från min sida är att denna “Anna” nog finns i din och/eller Annikas närmare krets. Gräv där ni står är mitt tips. Ingen helt anonym bloggläsare skulle väl kunna irritera sig så till max på en cancersjuk kvinna (som det ju är uppenbart att Annika är). Det måste ligga något djupare bakom. Det är vad jag tror i alla fall.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Eftersom DU är ett av mina två troll så
stryker vi helt din kommentar.
Välkommen tillbaka du också med ditt riktiga namn och face. Våga visa vem du är.

Kräks på kärringar som sitter bakom datorn som du med 100 olika namn.

Visa upp ditt riktiga namn så kan vi snacka sen.

Vill du skriva din skit till mig (har 17 A4 sidor från dig) så ska du våga bevisa ditt riktiga jag.
Annars bevisr det att du just är ett fegt troll som inte vill åka fast.

Annars hade du vågat tala om ditt namn.

Du och “Anna” är de två Trollen vi har här inne.
Vem vet, kanske samma skit båda två.
Samma stad och samma ort.

Anna 3 år sen

Johanna man undrar om du var mobbaren i skolan. Du har en sån attityd och ditt vidriga sätt visar det klart och tydligt. Du anklagar och hoppar på folk så man blir mörkrädd. Marlene skrev ett fantastiskt inlägg och väldigt vuxet och moget. Du däremot svarar med just en mobbares attityd.

Johanna Toftby 3 år sen

Du kan ju förklara dina kommentarer och berätta varför du inte vågar skriva ditt riktiga namn? Fick bara plats med några för sedan sa kommentarsfältet stopp.

Sov gott.

//

Marlene
[email protected]
Ha ha…ser nästan lika roligt ut som den gången du åkte längdskidor. Heja heja!

Amica
[email protected]
81.229.77.48 Som svar till Elsine.
Tycker inte alls att du ska skämmas Elsine. Man har väl rätt att få veta vem man hyr ut till eller? Att en person ser sig nödgad att flytta under 24-timmarpress tyder ju på en viss risktendens/avigt beteende och ingen jag skulle befatta mig med i alla fall.

Arga Tant-Johanna får säga vad hon vill om skäms och sånt men varför kan inte systern bo hos henne under tiden så att hon hinner ordna upp allt? Nä kanske för att det förstör ytan för mycket. Ja så är det nog.

Kranskommun
[email protected]
81.229.77.48
Ha ha ha…Om det fanns en tävling som hette ”Vem i hela världen älskar sig själv mest?” – då hade du lätt vunnit Johanna. DEN blicken när du fotar dig själv – helt obetalbar ju! Den här gången blev det bara snäppet för mycket ha ha…

Paris Hilt
[email protected]
81.229.77.48 Som svar till Marita.
Njae Marita …det beror ju på hur man ser det.

Hotellet i fyra nätter kan du få för typ halva priset mot vad Johanna och Jonas tar men sedan ska ju flygresan och alla måltider och allt extra ”lullull” adderas. Jag tror att detta är prisvärt om man vill åka i grupp och ha arrangemang på gång i stort sett hela tiden eller när man vill.

Det står ju var och en fritt att kolla upp priser för de resor man bokar och för vissa passar säkert detta jättebra medan andra kanske ska boka själva och köra lite mer budget.

Det är kul att någon ordnar något och lika valfritt som det är att läsa en blogg är det att boka en resa. Jag kan reta mig på Johanna ibland men detta tycker jag är ett härligt initiativ. Alla som reser en del förstår också att det är prisvärt. (Prisvärt är inte alltid billigt utan det är vad du får för pengarna).

Sillgrenspenningtryckeri
[email protected]
81.229.77.48 Som svar till Katarina.
Ha ha…denna blogg ballar ur nu. Bara konstruerade sponsinlägg i stort sett. Vem fanken vill äta sill året runt – dom som gillar att supa lite till det kanske:-) Tydlig koppling till JT med spriten. Abba – skärp er JT är så långt från sill som man kan komma. Löshår, lösnaglar, botox, WT-klänningar men sill… tänk ett steg till. Hon fixar sina egna klicks också så…be aware…

Sillgrenspenningtryckeri
[email protected]
81.229.77.48
Men herrejesus Johanna – vi vet väl alla hur sill smakar. Kollade inte hela inlägget men på samma sätt som jag bojkottar apoteket just nu på grund av deras helt morbida solkrämsfilm kommer jag att bojkotta Abba efter ditt klämkäcka inlägg.

Sedan alla dina kort när du tittar på dig själv in i kameran och bara njuter av utsikten…det är helt Amazing, varför gör man så? Ja jag är avundsjuk och överviktig och fattig i från Tidan så nu slipper du lägga tid på den grejen.

Lisa
[email protected]
81.229.77.48
Varför ska vi dela? Jo för att du ska tjäna pengar. Börjar tröttna på din stil och ditt jagande efter likes och delningar. Alla vill inte vara i rampljuset utan har väldigt bra liv utanför. Din beräknande stil börjar bli lite otäck.

Ja OCH innan du hinner slappa till mig – NEJ jag heter inte Lisa men det spelar ingen roll för jag är ju ändå bara ett troll.

Må väl!
Aliasförossomintesökerrampljus
[email protected]
81.229.77.48
Ni är så roliga ni som skriver om avundsjuka – blir helt imponerad! Vem vid sina fulla sinnens bruk i medelåldern vill leva utan sin partner – inte jag i alla fall. Sen så att man kan vara så kallat snygg på ytan om man tycker om lösnaglar, löshår, botox och sånt. Men människan därinne? Hur fin är den? Nej – och stackars hennes döttrar!

Over and out! I morgon är det måndag och hårfrisörskorna börjar väl tidigt i Sverige om jag inte minns fel.

Stina
[email protected]
81.229.77.48
Det är nog tyvärr så att läkaren måste göra en rimlig bedömning om arbetskapaciteten. Bedömer ”hen” att Annica kan arbeta t.ex. 25% så är det ju så det är och då får arbetsgivaren rätta sig efter det.

Är det dock så att det bedöms att Annica är så pass sjuk så att hon inte bör arbeta alls så kan hon nog tyvärr inte räkna med att få göra det även om hon själv vill. Hon är alltså helt i läkarnas händer här. Tipset är alltså att få till ett utlåtande om att hon kan arbeta en viss % från en läkare. Processen med arbetsgivaren efter det blir enkel – jag kan hjälpa till i så fall om det behövs.

Anna 3 år sen

Vad i det hon har skrivit som är så förskräckligt att du måste hänga ut hennes IP?

Anna 3 år sen

Nu är inte jag Marlene. Inte ens det kan du göra skillnad på.

Annette.S 3 år sen

Bra Johanna, fy fan vilka sjuka kommentarer! Bra du lägger ut.

Känns som detta faktiskt är samma person som “Anna”.

Samma sätt att skriva. Läste även en sista kommentar från Marlene om Annica…

Lika sjuka båda två.

Karin 3 år sen

” Lilla Anna ” Måste vara jobbigt att hålla reda på alla namn du använder dig av ? Men så klart du har ju inget annat liv !

Linda 3 år sen

HA!

Detta är ju samma person Johanna! “Anna” var snabb som en kobra att försvara den galna Marlene, helt säker.

Samma troll.

Eva 3 år sen

Herregud “Anna” börja gasta om mobbing, typiskt trollfasoner och vi har sett det här förr. Så Johanna mobbar för att hon skriver om troll och tycker att hen ska visa sitt riktiga namn och mail ja oj vilken hemsk mobbing eh.. Och ditt sätt Anna är inte vidrigt? Så “Marlene” skrev moget och vuxet tycker du ja men eller hur – antaga/påskina att någon i Annicas och Johannas närmre krets påstår att Annica inte är cancersjuk jo lät vettigt och vuxet – Nää inte särskilt va. Och en bloggläsare som irriterar sig och skriver massa skit vill ju självklart inte vara helt anonym ööh.. stört och genomskinligt skrivet, inte så moget enligt mig. Och Marlene hur använder Johanna detta som taktik för att locka läsare? Man måste väl ändå gå in på denna blogg för att veta att detta finns att läsa? Anna; anledningen till att Johanna hänger ut ip-numret är ju för att det bevisar att “Marlene” skrivit en massa under olika namn/nicks och mail, ofta mycket skit och hatiskt. Bra gjort Johanna!

Eva 3 år sen

Johanna kolla upp om den där Lindyhop, Sandra och fejk-Eva har samma ip-nr som “Marlene” eller “Anna” eller om dessa båda nu kanske är samma finns ju lite som tyder på det el kanske är de vänner el släkt/familj, båda fr Gbg, kanske finns även deras ip-nr i Gbg el närheten för orten stämmer inte alltid då man spårar ipnr det kan ibland skilja många mil men ofta stämmer det ju och på ett ungefär. Det som “Stinalina” skriver tyder på att personen har erfarenhet av läkare, cancer och sjukskrivning. En kommentar tyder också på att personen reser en del. Minns jag inte helt fel så var en tant som skrev på facebook om Annica och cancer, som hade cancer i familjen, från gbg el dess närhet och jag minns en som verkade resa en hel del. Jag är ju inte helt hundra dock men har ganska bra minne.

Anna 3 år sen

Känner inte henne och så klart jag står upp för en vettig person som fatiskt ser hur det ligger till. Jag bor inte ens i Göteborg

Lillan 3 år sen

Kärt barn har många namn. Det ser man ju tydligt. Måste vara jobbigt att ha så jävla många namn att hålla reda på. Verkar vara ett heltidsjobb. ??

Åsa 3 år sen

Jag hoppas verkligen att du lyckas spåra upp de här båda nötterna Johanna. Din blogg är säkert inte den enda de härjar på, den räcker nog inte till för att fylla deras behov av att hata. Kanske kan man jämföra den info du har med andra bloggares troll?
På något sätt får jag känslan av att den ena av dem (“Anna”) är lite off i samhället. Språkbruket och argumentationen ger mig en känsla av att det här är en person som inte kommunicerar i vardagen. Den andre tycker jag att jag känner igen som en vårdanställd som skrev till Annica på Facebook i somras (?) och som kommer från en “kranskommun” till Skövde. Minns ej namnet men hade haft en cancersjuk man som överlevt, själv jobbade hon inom vården och var expert… Vi var flera som svarade henne innan inlägget togs bort.

Veronika Norr 3 år sen

Hur kan du bara försvara det Anna har gjort??
Och kasta allt på Johanna??
Hur Anna kan du bara skriva som du gör?? HUR I HELVETE (ursäkta språket) KAN DU BARA SKRIVA ATT ANNICA INTE ÄR SJUK OCH JOHANNA ÄR MOBBARE???
ÄR DU HELT DUM I HUVUDET PÅ RIKTIGT VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG????
Sluta stalka Johanna och Annica och skaffa dig ett liv.
Och tro mig det du har gjort kommer polisen ta på allvar

Eva 3 år sen

Åsa, det var samma person på facebook som jag tänkte på, det var den jag menade men jag formulerade mig lite rörigt.

Anna 3 år sen

Jag blir så jäkla förbannad och ledsen att läsa att det finns så elaka människor som tar sej friheten att ge sig på andra människor. Har man inget vänligt att säga så kan man lika gärna vara tyst och läsa någon annans blogg då som faller en bättre i smaken!
Lycka till Johanna och styrkekramar till Annika!

Karin 3 år sen

Ut med allt hon skriver.Även om det väldigt elaka saker hon skriver.tyvärr tror jag hon triggas till mer när du
hon ska träda fram.
Med sitt tryne.
Behöver inte vara en kvinna.Kan vara en hen.Det är en känlsa jag får när hon skrivit.
Personen behöver hjälp inann det spårar ut fullständigt.
kram

Madeleine 3 år sen

Hej, kolla om du kan ta hjälp av http://www.ask.fm det är dem polisen tar hjälp av att ta fram personer bakom en ip adress. Lycka till.

carina 3 år sen

Denna “Anna” Kan inte må bra själv. Hoppas programmet med Aschberg där han jagar nättrollen kommer tbx. Kram

Ann 3 år sen

Sorgligt finns inga ord för detta beteende.
Har själv två nära och kära som just nu befinner
sej i Annicas situation…..men vi kämpar….VI ger inte upp….

Susanna 3 år sen

Jag tror tyvärr att det gör henne nöjd när du skriver om henne på din blogg. Även negativ fokus på henne får människan att känna sig sedd. Kanske vore bättre att total ignorera, icke nämna, inte skriva, inte leta utan bara helt kallt radera rubbet som hon skriver? Alltså noll strålkastaljus på henne. Stryp negativiteten helt och hållet. Låt den inte få luft här.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Det skiter jag i.
Ska ha fram aset bara.

Maria 3 år sen

Det finns två metoder att handskas med troll, eller mobbare som ju är samma sak: Tiga ihjäl och tråka ut eller gå på med full kraft och krossa totalt. Det viktiga är att man inte gör något halvhjärtat däremellan för det ger bara mobbaren kraft. Tänk bara på hur det var i skolan när en lärare lite halvhjärtat skulle få en inbiten mobbare att lägga av… Allt blev bara värre för den som var utsatt. Om rektorn däremot klev in och satte in tydliga konsekvenser, t.ex flyttade en mobbare till en annan skola, då blev situationen en annan. Allt eller inget alltså. I Sverige föredrar vi “inget” eftersom vi är hyfsat konflikträdda. Det är synd. Generellt behöver vi faktiskt fler som är beredda att gå in med full kraft och sätta stopp för mobbing. Vi behöver förebilder på nätet och trollen behöver veta att om du uppträder som ett svin får du räkna med att något ger dig det du förtjänar. Det skulle nog avskräcka och sätta stopp för många troll eftersom den gemensamma nämnaren är just att de är så fega och gillar att gömma sig. Go Johanna, säger jag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Så rätt och så sant.

Stämmer precis varenda ord.
Vände uppe ner på allt när en tjej blev mobbad i högstadiet.
Släpade idioten till rektorn som mobbade och då var inte mobbaren kaxig kan jag lova.

Jag HATAR när folk går över gränsen och mobbar, trakasserar, beter sig illa och går över gränsen trots varning eller tillsägelse.
Då behöver det förstås bli konsekvenser och jag tror helt säkert på den tuffare metoden.
Galenskap och mobbare ska stoppas och då måste vi hjälpas åt.

När en fd granne till mig blev halvt ihjälslagen slet jag upp dörren och ringde polisen. Killen öppnade och jag skulle vara in och fråga vad de höll på med.

Glömmer aldrig hennes skrik.

Jag tycker vi får bli bättre på att våga säga till, våga sätta ner foten. Ibland blir jag mörkrädd när jag ser folk bara stå och glo om några bråkar.
Men i Sverige ska man helst hålla sig undan och tysta ner.

Folk kan ta livet av sig om man tex blir utsatt för svår mobbing.

Nej, jag struntar i om vissa tycker jag gör fel. Men gränsen är nådd och jag ska ha fram den här mobbaren “Anna”.

Nilla 3 år sen

Tror det enda sättet är att tiga ihjäl mobbare och näthatare. Det brukar vara effektivt. Sudda hennes kommentarer el låt bli, men strunta i vad hon skriver helt enkelt. Annika är ju införstådd i att det finns sådana här människor på nätet som vill ha uppmärksamhet.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Nej jag kommer ta hjälp nu att få fram henne.
Gått för långt och jag ger mig inte.

ZRJ 3 år sen

Jeg håber virkelig det lykkes at stoppe denne person. Hvordan kan man være så ubehageligt et menneske?
Alt mulig held og lykke til dig Johanna i kampen mod denne grusomme trold!
Forza Johanna!!! :-)

Lena 3 år sen

Fy fan säger jag, att hon inte skäms!! Men hon skulle aldrig våga träda fram och visa vem hon är utan gömmer sig bakom alla alias. Ensam psykopat, tror hon är avundsjuk på dig Johanna! En person som aldrig skulle kunna glädjas åt någon annan. Så jäkla obehagligt att det finns såna idioter!! Hoppas verkligen att du får reda på vem det är.

Susanne 3 år sen

Men det går ju att hitta IPadresser. Kolla med Skövde kommuns itavdelning hur de gör. De hittar adresser som skickar mail till kommunadresser

B 3 år sen

Fy tusan vad obehagligt! Det här är ju något mer än den “svenska avundsjukan” som vi alla kan känna av i bland ;) Det här är en psykiskt sjuk person, undrar hur hon är utan skärmen? Kan en sådan person ha familj, vänner o jobb? Vore väldigt intressant o få reda på, men kraken är för feg för att stå upp för sig själv. Hoppas det tar slut med alla påhopp NU!

Maria 3 år sen

Bra! Du kommer lyckas.

Min personliga erfarenhet av en psykopat:
Tror sig ha rätt i sin åsikt oavsett hur snedvriden den är.
Är en ensam person även om det finns människor runt dem
Översittare
Socialt handikappad
Rapp i käften och kräver sista ordet

Visar bara känslor när det gagnar hen själv

Känslokall

Situationsanpassar sina svar (läs ljuger)
Onormalt sexuellt beteende

Svar på kommentaren:
B 3 år sen

Bra skrivet! Du sätter precis rätt ord på den här “Anna”. Som jag skrev innan, det är inte avundsjuka, det är tyvärr något mycket värre!

Karin 3 år sen

En Idiot , psykopat är denna hen ” Anna ” !

Marie 3 år sen

Vilken människa !! Hoppas verkligen hon har vett o höra av sig till dig,o stå för det hon skrivit !! ??

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Då var det dags igen. Trollet Linda är tillbaka. Just nu kallar hon sig Margareta eller M eller lite variationer på det. Hon är fortfarande expert på juridik, ska anmäla mig för…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…