Marängsviss på vårt sätt


Innehåller adlinks och annonslänkar
Oj vilket firande igår, men när man tar sitt körkort är man väl värd att fira. Den dagen glömmer man ju aldrig. När jag säger fira menar jag matkoma, herrejösses vad vi åt. Mina tjejer gillar god mat lika mycket som jag.
Vi dukade fram skaldjur och en västerbottenpaj och lite plock, satt och pratade i timmar och hade en mysig kväll. Grattis Marilyn igen till körkortet! Så bra kämpat. Stort tack alla fina läsare för era fina hälsningar.


Tallrikarna känns kul att ta fram nu när julen är slut, visst är de vackra? Ganska dyra men jag köpte 2 åt gången, smart att önska sig eller köpa då och då. De heter Vista alegre och finns (Adlink) HÄR. Underbara att duka med.Kvantum hade extrapris på både färska räkor och kräftor, de var jättefina.

Zebratunika (adlinks) HÄR.  Finns både zebrarandigt och svart. Så snygg! Funkar till tights, skinnbyxor, strumpbyxor.
Sist men inte minst en galet god marängswviss! De som känner mig vet att jag inte kan vara i samma rum som banan, kräks direkt. Haha. Värsta jag vet, men det är också det enda jag faktiskt inte äter.
Vi hittade kola havssalt, har ni testat den glassen? Marilyn sa de hade den när hon jobbade på Moster Elins i somras, åh hjälp vad gott. Vi vispade grädde, krossad maräng och ringlade chokladsås över och krokantströssel. Sällan jag äter så maffig dessert men desto mindre portion. Räcker med pytte, men gott var det.Idag har vi varit uppe på billingen,vilken vinter vi har här i Skövde! I morg0n blir det skidåkning, Janne är på ingång så nu ska jag sätta fart med kvällens middag.Ha en riktigt fin trettondagskväll!

15
0

Efterlyser näthataren ”Anna”

Jag har sett en hel del kommentarer på både min egen blogg och andras genom åren. Men signaturen ”Anna” som härjat här på sistone tar priset när det gäller att ha ett kallt hjärta och vad man får eller inte får säga till någon när hon ständigt skriver vidriga saker till Annica.

Det hon skriver till mig skiter jag i, men nu räcker det och jag hoppas ni vill hjälpa mig!

Vet du vem denna ”Anna” är eller har någon ledtråd åtminstone så maila mig på jtoftby@gmail.com. Sedan går informationen vidare till operatör och polis.

”Anna”, jag vet att du läser nu. Jag har bara en sak att säga till dig: Det räcker!!  Jag har försökt prata med dig och bett dig att höra av dig till mig, men du bara kör på och skryter över hur du har olika IP och kan använda olika WiFi. Säger en hel del.

Du skriver galna och vidriga saker, du påstår att Annica inte alls är sjuk. Men det är inte det värsta du skrivit till henne.

Fattar du hur jävla galet detta är?

Du har tyvärr fel, men du får tro vad du vill.

Låt bara bli att sparka på någon som kämpar för sitt liv längre. Sitt hemma och tro precis vad du vill, du ska istället visa upp ditt tryne och erkänna vem du är. Sedan ska du backa undan och bara hålla käften. Sök hjälp helst så du inte stalkar någon mer. 

Tyvärr tror jag inte du lyssnar den här gången heller. Jag är rädd att du hör till de människor som njuter av att göra andra illa. Därför ber jag alla er andra att hjälpa mig nu.

Kan vi hjälpas åt att leta reda på människan? Jag vill gärna möta henne och släpa ut henne i ljuset.

Jag vet att några tycker att jag ska sitta och vara Annicas filter och ta bort kommentarer. Men Annica vill det inte själv. Hon är en vuxen kvinna även om hon är sjuk, inte ett barn som måste skyddas. Det respekterar jag, även om jag måste erkänna att jag går in och stryker några av ”Annas” värsta angrepp så fort jag ser dem. Ni skulle inte vilja läsa dem, jag finner inga ord för vad vad hon har skrivit.

Däremot respekterar jag inte alls ”Annas” galna påhopp.

Har hon inte vett att sluta själv så får jag hjälpa henne på traven. Många av kommentarerna jag sparat i min skräppost går långt över gränsen för vad som är lagligt. Så nu får operatörer och polisen hantera ”Anna”. Men ju mer vi kan berätta, desto större är chansen att få bort henne.

”Anna” har IP som finns i Göteborg och använder dessa e-postadresser:  (Vill poängtera att dessa är förstås inte riktiga, men kanske någon varit med om samma eller känner igen)
anna@hotmail.com


marie@marieson.se

Känner du igen något så tipsa mig. Det räcker nu.

216
0

Grattis till körkortet Marilyn!

Wow, vilken dag! Idag har Marilyn fått körkort! Grattis världens bästa tjej! Jag är så stolt och glad, att få körkort är så stort och den dagen glömmer man aldrig. Vilken lycka och frihet! 

Hon fyllde 18 år den 10 oktober, men valde i höstas att fokusera helt på skolan. Hon har otroligt mycket plugg och har höga ambitioner att få bra betyg, så hon valde att ta körkortet lite lugnare. Men nu är det gjort! Hurra för dig Marilyn! 

Det är en stor press idag på ungdomarna att ta körkort samma dag som de fyller 18, det har blivit en trend. Men tyvärr också något som stressar många.

Lisa-Marie tog samma dag hon fyllde 18 och klarade det. Men hon gick frisörlinjen och hade inte lika mycket plugg, som hon säger själv. Marilyn hälsar till alla att det känns viktigt att ta sitt körkort ganska snart när man fyller 18, men kanske inte behöva stressa samtidigt som man pluggar hårt om man går en teoretisk utbildning.

Väntar man ett par år är är svårt att ta tag i det, så vi föräldrar får nog ligga på också och hjälpa dem så mycket vi kan om det ska bli av. 

Jag vet att det kan vara svårt ekonomiskt, men just körkortet har jag sparat för till båda tjejerna på ett speciellt  konto varje månad sedan länge och de pengarna fick inte gå till annat än deras körkort. 

Helt plötsligt har båda mina tjejer körkort, jag kan nästan inte fatta det. Har jag blivit så gammal? Haha, men åldern är bara en siffra och nu ska vi ut och åka kan ni räkna med. 


17
0