ANNONS
Integritet på Tailsweep

Goda pannkakor

/


God morgon söndag! Vilken dag vi har här i Skövde, strålande sol och runt -6 grader. Vi ska snart ge oss ut på en promenad med Lucy sedan åker vi upp till berget. Massor med snö där uppe. Jag pratade med några som jobbade vid spåret och de sa att de kör med snökanoner för fullt och spåren öppnar kanske i em. Men de sa också att man kan åka kortare sträckor neråt sjön innan hela spåret öppnar.
Tjejerna ska åka skridskor, härligt med vintersporter och ta med sig varm ch0klad upp.
Först, pannkakor! Vi brukar göra olika varianter, dessa är med proteinpulver och mycket ägg, men har ni inte proteinpulver gör vi även på kokosmjöl HÄR.  Perfekt utan vitt mjöl. Gör ni kokospannkakor var försiktiga när ni vänder dem, ganska sköra. Men så goda!Proteinpannkakor 2 port 
5 ägg
3 dl mjölk eller valfri vätska
1 tsk bakpulver
1 skopa vaniljproteinpulver
nypa salt
(nypa kardemumma är också gott)
Gör så här: 
Blanda mjölk, proteinpulver och bakpulver i en shaker, lägg i äggen och skaka om ordentligt. Hetta upp en stekpanna med kokosfett eller smör. Häll smeten direkt från shakern i pannan och stek som vanliga pannkakor 2-3 minuter på varje sida.
Vi brukar värma frysta bär utan socker, hade även färska blåbär.


15
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00