• 2018-01-07, 22:14
  • 2

Vi fick en riktigt härlig vinterdag här i Skövde, vi ska vara stolta över vårt vackra berg, Billingen har både utförsåkning, jättefina skidspår och isbana, pulkabackar och vill ni bo över ligger ett hotell vid backen.

Har ni haft en fin söndag?

Fick kommentarer från många på instagram igår som bor utanför Skövde och kunde inte förstå att vi hade så mycket snö uppe på berget. Helt fantastiskt! Är så glad över våra årstider och tror vi skulle tröttna om vi alltid hade sommar. Passa på att åka skidor, pulka, det finns så mycket roliga vintersporter!

Jag och Janne körde längd idag, det fanns en del spår och där det inte fanns spår fick vi jobba hårdare bara. Puh. Men snart har vi nog fina spår eftersom det kommit mer snö och det är kallt.

Tjejerna åkte skridskor, de har inte åkt på flera år men tränade konståkning i många år, så kul det var att se när de försökte göra alla hopp igen! De skrattade ihjäl sig för det var ju inte lika lätt som när de var yngre.

My girls. Träffade även deras pappa som också var där med deras lillebror och tittade på när tjejerna åkte skridskor.

Härlig skidåkning även om det var lite blåst idag.

Kylan bet i kinderna men så skönt att ta en varm dusch efteråt.

Har ni städat ut julen? Jag har börjat städa ut allt nu, det är så härligt att få in lite fräscha blommor. Den fina vasen fick jag av mamma i julklapp, hon skämmer fortfarande bort oss med julklappar. Fick även en stor grå duk jag måste lägga på snart.

Annica vår älskade vän skulle skriva till er, hon är tacksam för alla era hälsningar och julgåvorna före jul, tack från hjärtat. Hon mår inte så bra just nu men jag vet att ni tänker på henne och förstår.

Kram på er, nu är det visst någon som vill ha min uppmärksamhet här i soffan.

2018-01-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Eva 3 år sen

Härliga bilder… så vackert med snö, längesen jag såg snö i verkligheten. Så fint med rosa rosor och tulpaner… och Lucy så söt. Ha en fin kväll!

Jessica 3 år sen

Ser härligt ut med snö. Underbart med årstider.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

Fredag är här! Finns det någon bättre dag i veckan? Även när jag jobbade helger (gör ju det nu också dock) och hade lördag och söndag som jobbhelg så älskade jag fredagar.…