• 2018-01-09, 14:11
  • 123

Tack alla fina läsare som hjälpt mig att spåra näthataren som kallar sig “Anna”. Trots att hon hela tiden skriver kaxiga saker om hur hon aldrig går att hitta och hon minsann är på kryssning i Karibien så har vi kommit betydligt närmre nu. Och det är absolut inte Karibien hon gömmer sig i.

Jag kan nu bekräfta till 100% att personen inte sitter i Göteborg utan i Eskilstuna. Kanske säger det er något.

(Ni kan läsa om tidigare efterlysning HÄR. )

Jag skriver inte mer förrän jag är helt säker, men det verkar som det är en gammal bekant som gömmer sig bakom namnet “Anna”. Skillnaden är att hon nu inte siktar in sig på mig, det kan jag leva med, utan på Annica som behöver sin energi till viktigare saker än att behöva läsa “Annas” känslokalla elakheter och försvara sig mot hemska anklagelser.

Ni som tycker att jag bara ska tiga ihjäl “Anna” och andra näthatare, jag förstår verkligen hur ni tänker, men tyvärr hjälper det inte. En mobbare måste konfronteras, annars fortsätter bara mobbningen. Och “Anna” är en typisk mobbare, jättetuff mot någon som de ser som offer men otroligt känslig och snarstucken när det gäller sig själv. Och hon behöver hjälp, vi måste stoppa detta så fler inte drabbas.

Fortsätt gärna komma med tips, när jag har tillräckligt insamlat om “Anna” så går det nu vidare till både hennes operatör och till polisen. Kommer inte ge mig.  

 

2018-01-09 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Jennie 3 år sen

Hur gammal e denna människan?

Jessica 3 år sen

Så bra jobbat och vilken fin vän Annica har som står upp för henne. Hejja till er båda. Men känslan jag får att hon skulle nog göra samma tillbaka. Va rädd om er och samla energi tillsammans. Skit stövlar finns de gott om.

Malin 3 år sen

Härligt att höra att du är denna hemska människa på spåren! Ingen idé att motargumentera mot henne i denna tråd dock, vare sig du eller någon läsare… Du har gott om materiel för en anmälan! Sen vad som händer är en annan sak, men har du gjort en anmälan och hon fortsätter så är det bara du som vinner i slutändan.. Så tråkigt att se alla vidriga kommentarer och hetsla stämning som det blir av detta i dina kommentarer… Men jag hade gjort lika dant, speciellt när man ser hur ens vän lider. Värsta tänkbara situationen som man kan ha och dessutom med 3 små barn. Klarar inte ens att tänka tanken då jag får sån ångest. Har man följt en persons kamp mot cancer på nära håll så vet man hur vidrigt det är, hur fruktansvärt de mår och ångesten de har kan man aldrig sätta sig in i om man inte genomlidit det själv! Kram till dig och fina Annika ❤️ Vi är många som tänker på henne!

Anita 3 år sen

Jättebra jobbat, Johanna! Såklart du ska göra en anmälan, så år andra avgöra vad som är rätt och fel.

Lina 3 år sen

Anna borde vara nervös eftersom lagstadgarna har ändrats för näthat och dylikt, finns mer att läsa här https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-lag-infors-mot-krankningar-pa-natet-men-polisen-varnar-for-problem-att-utreda och sen kan man läsa sig vidare om man är intresserad! På henne bara. Nättroll måste BORT.

Sussie 3 år sen

Tråkig attityd det är här inne! Tappade tråden för att ens läsa allas kommentarer. ….

anonym 3 år sen

Vad många arga kommentarer. Vad blir bättre av det. Inte konstigt det är krig i delar av världen. Läskigt. En del fullkomligt vräker ut hat

Marie 3 år sen

Håller tummarna att du får tag på henne✊?✊?

Karin 3 år sen

Men usch vilken obehaglig tråd… alla är ju som galna, snacka om lynchmobb.

Svar på kommentaren:
Pia 3 år sen

Inte konstigt alls. Jag har följt detta och det är hemska anklagelser den där “anna” har mot en svårt sjuk person.
Hundratals.
Inte konstigt man är upprörd när hon dessutom sitter och skrattar åt att alla.

Kamilla 3 år sen

Stå på dig och gör som Grynet som var en favorit för mig “Ta ingen skit”

Lycka till.
Kram Kamilla

Fia 3 år sen

Tror inte riktigt det är så enkelt… min padda säger att jag befinner mig i Kungälv trots att jag bor i Skövde och då har jag på platsangivelser.

Svar på kommentaren:
Mariatherese1977 3 år sen

Vissa sidor visar käpprätt.. prova andra sidor istället så kommer den rätta upp. Den visar inte exakt på adressen. Min visade 3 gator i från

Mariatherese1977 3 år sen

Johanna, har hon mailat dig som hon påstår?

Carita 3 år sen

Läser allas kommentarer och nu känner jag allt bara går åt helvete…
Det blir bara värre.
Som en person som själv inte alltid kommit överens m Johanna t.o.m blev blockad från Instagram för jag inte tyckte som hon i en fråga!
Ok,, lite tråkigt att hon inte kunde ta kritik och jag var absolut inte elak.men så är livet .
Men nu fick jag höra om den här och jag är ledsen ? faktiskt,,
Inte för Johanna eller den här Anna men för att en människa som går igenom ett helvete just nu och vill ge en röst för cancersjuka och som vad jag förstått är bara otroligt stark..

Så sluta nu snälla ❤️❤️

Det hjälper inte Annica med att skriva en massa mot den här personen,, hon fattar inte ändå.

Svar på kommentaren:
Ann 3 år sen

Annica vill detta och jag förstår det.
NU är det fan i mig nog!!

Du betedde väl dig lika illa som Anna, jag hade kastat ut sånt beteende. Eller är du fröken Linda LArsson som skriver kanske. Alias “Anna”.

Carita 3 år sen

Nej absolut inte,, höll inte med Johanna på Instagram och det var faktiskt en period hon fick mycket skit ? och ja, hon blocka mig men nej,, har inget behov att hämnashar inga alias,, heter Carita och är helt ärlig.
Känner bara att det här blivit sån dum stämning nu,, jag menar bara att den personen det handlar om,, är en människa som försöker överleva och vill finnas där för sina barn och att vi här på johanna s blogg spyr över ANNA,, hjälper inte!
Har ett faktiskt ett förtroende att tack vare allas hjälp,, så kommer vi åt dessa nättroll

Ann-Helen 3 år sen

Carita håller inte med dig. “Anna” har skrivit mest av alla här. HEMSKA kommentarer.

Har sett att Annica skrivit om detta på fb att hon inte accepterar detta….
Så de är nog överens. Johanna är grym som orkar leta och kämpa för att hitta personen.
TA INGEN SKIT säger jag också som grynet säger.

Carita 3 år sen

Ja,, absolut,, hon är hemsk faktiskt,, men känner bara att det har blivit så tråkig stämning nu,, Ja Anna är hemskt,, men tyvärr hjälper inte vad vi än skriver till henne,, och blir arga…

Jag ville bara säga att i grund och botten handlar detta om person som inte förtjänar påhopp..

Ja,, verkligen bra vi sätter dit dom som är troll…

Karin 3 år sen

Så bra jobbat Johanna , detta var verkligen så skönt att läsa ! Hoppas att ” Anna ” kan sättas dit nu och få sitt straff !

Svar på kommentaren:
ellos 3 år sen

Håller med. Egentligen brukar jag definitivt förordra att tiga ihjäl trollen.
Inte ge dem uppmärksamhet alls. Men i detta fall -nej . Fram i ljuset bara ! Anna skriver nu på ett helt annat sätt här inne. Otrevligt javisst ,men sansat. Jag tror hon är omskakad och det med all rätt. Så otroligt sorgligt och sjukt. Du kommer hitta henne Johanna.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Är på väg… väldigt nära nu.

E. 3 år sen

Berättar du sen hur du hittat henne? Är nyfiken.

Ann 3 år sen

Bra Johanna! Förstår detta tagit massa tid.
Anna- du vågar inte maila Johanna- vet du inte vågar det.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Det är mer hon som inte svarar på mailen

ellos 3 år sen

P.s Till min kommentar. Jag hoppas från mitt hjärta att “Anna” inte har familj och barn. Det vore skrämmande. Alltså stackars dem ?

Elisabeth Lundqvist 3 år sen

Sista inlägget Anna? Va bra då kommer J&A slippa dina hemska kommentarer. Och du… filma på… fota hur mycket du vill. Låter som om du börjar bli lite skraj… inser kanske att nu är det nära.

Sandra 3 år sen

Heja dig Johanna. Vi finns här och stöttar dig.

Kram ❤️

Charlotte 3 år sen

Bra där Johanna och några som oxå hjälpt till förstår jag. Och till Anna kan jag säga att även om inte anmälan leder till nåt sk straff så är det inte det som är de viktiga i detta. Det viktiga tycker jag är att du får skämmas o att folk kanske få veta vem du är. Det är straff nog och kanske de leder till att du blir en snäll människa och drar dig tillbaka från det du håller på med. Att ingen mer råkar ut för dig.

Monica 3 år sen

“ANNA”
Du måste ursäkta mig; vara den korkaste människa just, nu? ”ANNA” DU SKA FÅ SKRIVA OCH KRÄNKA VEM DU VILL? OCH HAR INTE FEL I NÅTT???
Men Johanna, blir beskylld för hetsjakt mot dig? hmmm

Så allt är bara Johanna och hennes följare fel??
Men du är HELT felfri? Eller? Förklara hur gärna hur du menar?
Och personligen tycker jag INTE det ÄR hetsjakt mot dig.
Däremot är det inte ok av dig at du tycker du kan få skriva vad du vill! Vilket jag absolut inte tycker, alla kan ha åsikter,men finns ju en gräns på vad, och HUR man säger saker, och just i detta fall, så är det totalt gränslöst över gränsen….
Johanna har ju ggr flera, försökt att du ska höra av dig till henne vilket du inte har vågat/vågar, så klart.
Men inte har du slutat för det ?? SVAR: NEJ. Du har fortsatt hetsjakt mot Annica och Johanna.
Men det är klart det är ju du som har det värst! Din stackare….

Linda Arnberg 3 år sen

Heja dig vad bra du är som orkar kämpa för allt det goda. Du är bäst ? ❤️

Mikaela 3 år sen

Karma! Hur kan du leva med dig själv?
Hpppas du hängs ut ordentligt “Anna”
Tänk att ha en kollega, vän som du?? Usch!!! Känns det bra i kroppen att kränka andra människor????

Paula Magnusson 3 år sen

Att bli utsatt för terror, mobbing och trakasserier är hemskt! Jag har själv blivit utsatt under fem års tid men hon undvek att skriva utan passade på varje gång vi råkade på varandra. Psykningar och hotfullt beteende. Lider med er och hoppas verkligen att det upphör!!!
Att behöva vara nervös och rädd ute eller på nätet ska ingen behöva uppleva.
Du är fantastisk och du har byggt upp något fint i ditt liv.

Kramar!!!

Catta 3 år sen

Johanna, heja dig hoppas du hittar denna vidriga person??usch finns inte ord om hur hon beter sig. Håller ????Att hen får va hen förtjänar????Kram och ha en härlig resa❤️

Stina 3 år sen

Heja dig Johanna! Och styrkekram till dig Annica ❤ Fuck cancer ❤

Helena 3 år sen

Anna! Om du är…svara då på detta! Om du hade någon i din närhet, som du höll av. Någon som du ser kämpar varje dag för att få behålla sitt liv. Någon som har smärtor dagligen och vill leva för att denne ÄLSKAR LIVET. Om någon gick fram på gatan till denna person, som du håller av, och önskade livet av hen…skulle inte du försvara din vän då? Det du skrivit är samma sak som att använda orden verbalt. Jag blir rädd…allvarligt talat. Mina barn, andras barn, ska vä a upp i en värld där det finns människor som saknar empati och förståelse!

Madeleine 3 år sen

Nu tycker jag att vi läsare slutar gå på Anna och låta henne och Johanna sköta det här! Just nu är ingen bättre än den andra! Anna kanske kan se detta som en andra chans, sluta upp med att skriva på folks bloggar, låt saker och ting vara! Vi får tro och anta saker, men vi kan hålla det för oss själva många ggr, speciellt om det sårar en annan människa som det sårar Annica den här gången! Jag önskar dig Anna stort lycka till, antagligen inte det lättaste att sluta kommentera.. kan bli till ett gift!

Svar på kommentaren:
Anette 3 år sen

Vadå en andra chans….hon har haft hur många jävla chanser som helst?

Anna 3 år sen

Mitt sista inlägg: Vill Johanna mig något så är hon välkommen hit. Ni andra som kommer stå utanför att spana (kommer bli filmade och polisanmälda).

Mariatherese1977 3 år sen

Du vågar ju inte ens träffa henne ?
Ska du filma alla som går utanför ditt hus nu? Maila henne nu då istället för att kommentera här!

Ann 3 år sen

Anna har du kommit fram till Karibien än ? ):

Linn 3 år sen

Haha hon är inte i Karibien!! Hon skrev ju nyss; “vill Johanna mig något så är hon välkommen hit” och hit är Inte Karibien!! Ljuger så hon tror sig själv ??

Paula Magnusson 3 år sen

Det har du iofs rätt i. Vill mest stötta för jag vet hur det är. Ingen idé att hata och håna denna person. Klokt!

Linda 3 år sen

”Anna” du försöker verkligen att hålla upp masken men din rädsla och nervositet lyser verkligen verkligen igenom. Du slår dig omkring hejvilt verbalt och trevar dig fram utan framgång. Detta är slutet för din nättrollshistoria, så uppenbart. All heder till Johanna som står upp där många andra inte orkar ta kampen.

Lillemor Martinsson 3 år sen

Anna Det var inte olagligt när Robert Aschberg avslöjade identiteten på nättroll direkt i TV – varför skulle det vara olagligt i ditt fall att avslöja Din identitet? Sorry Anna – Karma?

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Det är stor skillnad

Lillemor 3 år sen

Anna vad är det dom är stor skillnad ?? Har Du totalt tappat verklighets förankringen? Ett ”troll” är samma dom ett annat och lyder under samma lagar – sådan är verkligheten! Sorry ”lilla gumman” ??

Elin 3 år sen

All denna uppmärksamhet är som en drog för Troll-Anna. Detta är vad hon kickar på! Som en sil för en knarkare, som en drink för alkoholisten, som en spelomgång för spelmissbrukaren, som en chokladkaka för sockermissbrukaren får hon sin dopaminkick i hjärnan av detta. Detta trollande är hennes största nöje där hon ensam, isolerar sig från sin omgivning och troligtvis har flera utlopp på sitt beroende (kanske shopping, spel, alkohol, droger eller shopping och definitivt socker och/eller mjöl). Hon skulle behöva hitta ett annat sätt att hantera sitt liv men istället gör hon detta för att fly verkligheten en stund, dämpa sin ångest och för att ha i hennes mening ha lite roligt. En tragisk och väldigt ensam människa som skulle behöva hjälp. Hennes sätt att känna sig som offer är också ett klassiskt drag för en beroendepersonlighet. Kanske ett tolvstegsprogram kan hjälpa henne att hitta ett nytt sätt att hantera hennes liv och att få hitta en mening med sitt liv igen.

Anna, du behöver inte må så här! Det finns hjälp att få! Sök den!

Svar på kommentaren:
Paula Magnusson 3 år sen

Sant det!

Linn 3 år sen

Väcka åtala!? “Anna” du verkar jäkligt skitnödig!! Sluddrar på orden och skriver ihop..(psykisktostabil??)
Du har aldrig tänkt på att det inte finns en ENDA här inne som står på din sida!!?? Kanske är det för att DU har ett jäkligt sjukligt beteende och är den som är psykiskt ostabil!! Skämmes ta mig fan!!
All styrka till Johanna och Annica!! Ni är bäst! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Snart är den vidriga “Anna” fast och då korkar vi upp champagneflaskan! ??

Mariatherese1977 3 år sen

Hetsjakt? Tillåt mig skratta. Så du ska få härja fritt, skriva helsjuka saker om andra människor? Trakassera Johanna & Annica utan konsekvenser?
Du är så fruktansvärt jävla elak i dina ord. Du attackerar en svårt sjuk tjej med de värsta orden en människa någonsin kan skriva. Hur kan du leva med dig själv? Ingen normal människa skulle ens tänka tanken att skriva som du gör!
Väx upp för fan! Du är mer omogen än min 8 åring!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Trakassera? Ett inlägg och ni blev helt galna. Så vem trakasserar?

Mariatherese1977 3 år sen

Ett?? Vilken värld lever du i ?

Mariatherese1977 3 år sen

Svara istället på frågorna. Du vet dom meningar som har ett ( ? ) frågetecken efter?

Lillemor Martinsson 3 år sen

Anna – hoppas Johanna får tag i dig och att Du hängs ut i både tv och tidningar! På så sätt får fin familj och Du lida lika mycket som Annikas och hennes familj – DET kallas karma??

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Olagligt………. Då åker hon dit.

Mariatherese1977 3 år sen

Vilken tur att andra kan göra det!
Man är som sagt anonym när man tipsar expressen eller Aftonbladet

Camilla 3 år sen

Sluta snacka skit nu lilla rädda Anna. Det finns ingen brottsrubricering som heter “hetsjakt” och det är inte olagligt att ta reda på vem du är. Den som åker dit är DU.

Jessica 3 år sen

Ja vi är många som står bakom Johanna och Annica. Du kommer inte att vinna. Detta är min sista kommentar till dig “Anna” . Jag hoppas att detta får konsekvenser för dig. Att det blir pinsamt. Jobbigt. Att du får dig en läxa. Detta är inte ok. Du har gått över alla gränser.

Ann Bengtson 3 år sen

Men Anna.. Om du från början hade något emot Johanna, varför inte redan då konfrontera henne med ditt riktiga namn från början. Varför gömma sig?? Det är ju bara fegt från din sida. Sen vad har Annica gjort dig för ont???? Varför lever du inte bara ditt egna liv utan att fokusera på hur andra lever och arbetar och tjänar pengar.
Bara undrar!!

L 3 år sen

Så bra Johanna! Fin förebild. Läser din blogg varje dag. Håller tummarna för att allt ska gå bra för Annica.
Kör hårt! Du är bäst!

Elisabeth Lundqvist 3 år sen

Anna, Hetsjakt??? På riktigt? Du har väldigt mycket åsikter om både Johanna och Annica. Men du vågar inte visa dig din fega ynkling!!! Kan undra vad Johanna har gjort dig… tog hon något gammalt X till dig… bättre i skolan än dig… eller har hon bara lyckats bättre i livet än dig. Jag hoppas snart du åker dit… för du behöver verkligen hjälp, och då menar hjälp med att få dig att må bättre… bli en gladare människa… hitta glädjen i livet.

Agneta? 3 år sen

Bra jobbat Johanna?

Lena 3 år sen

Anna du skriver hela tiden om att Johanna driver någon form av hetsjakt?? Men på riktigt ?! Det är ju du som gör mot både Johanna och Annica !! Fruktansvärt hur du beter dig men jag förstår verkligen att du börjar svettas lite nu men d skulle du tänkt på innan du häver ur dig massa saker som du sen inte kan stå för . Man kan ju samla ihop alla dina inlägg så förstår man att du är nog en mycket sjuk människa. Försök inte med att Johanna har någon skuld i detta utan nu ska du fram i ljuset och stå för varenda inlägg , eller hur?!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Fram i ljuset? Du vet att skulle Johanna minsta antyda vem jag är och lägga ut på fb. Så blir det en anmälan som jag vet kommer väcka åtal.

Nina 3 år sen

Johanna –
Häng ut henne så anmäler hon dig ?

Med andra ord – då kommer automatiskt hennes riktiga namn fram.

Smart Anna… verkligen.

Anette 3 år sen

nu är det nära Anna….du som tror att du kan gömma sig bakom lagen. Skrattretande hur korkad du är. Så Anna…tror du på allvar att du kan härja fritt och utan att det får konsekvenser. Ditt fula tryne kommer att avslöjas och hur känns det? Kanske skulle köpa mig en flaska bubbel och fira?

Lena 3 år sen

Börjar bli riktigt skraj nu Anna, skriver hela tiden att det är olagligt om Johanna skulle säga vem du är….tillåt mig små le . Finns så många sätt hon skulle kunna göra d på om hon vill. Men det du håller på med då Anna?? Vad kallas det?! Hua man blir på riktigt illamående när man läser dina sjuka inlägg. Du kommer avslöjas!!

Britt-Marie 3 år sen

Bra jobbat Johanna❤️??

Awa 3 år sen

Min spontana tanke när jag hör detta är att den som ligger bakom den här typen av inlägg inte har alla hästar i stallet, nån diagnos? En normal funtad människa håller inte på så här,

Jenny 3 år sen

ANNA
du skriver att du tycker Johanna verkar psykotiskostabil. Konstigt att INGEN annan skriver någonting liknande härinne!!!! Bloggen har många följare men du ser verkligen inte själv hur dumt det låter. Hur kan du tro på det du skriver själv? Ofattbart!

Anette 3 år sen

Du är grym Johanna
Den där Anna ligger risigt till kan jag lova ? Styrkekramar till dig och Annica ❤❤

Malin 3 år sen

Anna är så jäkla nervös nu. Det märks på hennes kommentarer. Rätt åt henne faktiskt. Man får ta konsekvenserna av sitt handlande. Hejja Johanna!!!!

Annelie 3 år sen

Eftersom du härjar som en tok här just nu vill jag frågad DIG “Anna” en enda sak:

Skulle du kunna träda fram med ditt fullständiga namn till Johanna??

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Så klart jag skulle om hon inte hade kört med hetsjakt och olaga hot. Olaga hot – öppet på sin sida är inte ett normalt beteende. Hota med att komma hit (konfrontera)… tar jag som ett olaga hot och är anmälningsbart. Så idags läget så blir det ett nej. Hon är för psykisktostabil just nu och jag vill inte ha mitt namn utspritt. (Olagligt att sprida).. hon satte käppar i hjulen själv.

Agneta 3 år sen

Anna jag smäller snart av, hur är du funtad?

Johanna anmäl nu och visa foto på anmälan så kanske det händer grejer. Bra att Annica är med också.

Önska livet av någon är fan det värsta jag läst. Anna- fattar du vad du har skrivit?

Träd fram och gör om gör rätt.

Anna 3 år sen

Ett doto på en anmälan betyder inte att det går vidare. Jag verkar vara mer funtad än vad ni är på denna blogg. Upp till J att behålla saker (ej lagligt idag) men A har sagt att hon vill läsa allt för J får inte radera. Så man undrar varför man först vill läsa och sen gråta ut

Stella 3 år sen

Stackars lilla Anna, är människor arga på dig bara för att du önskar livet av någon? Det är så synd om dig! Alla är dumma mot Anna! Allvarligt, du är grundtypen av en psykopat. Andra finns inte, allt handlar om dig. Usch.

Gammfinnen 3 år sen

Sover du bra nu “Anna”?? Liiiite oroligt allt va?
??? (som du brukar köra med)

Anna 3 år sen

Orolig? Absolut inte.

Gammfinnen 3 år sen

???

Madeleine 3 år sen

Åhhhh så bra!!!!
Även om hon bara anser sig själv ha ställt frågor så måste man ju ha en spärr/filter om vad som är okej och inte okej att ställa… vissa saker sårar andra mer än vad det ger henne svar.

Bra Johanna, jag hoppas att Anna lugnar ner sig och backar ett steg.

// Madde

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Så du menar att Johanna med ska börja tänka på hur hon uttrycker sig lot människor. Vet inte hur många hon kränker varje dag, så fort någon inte håller med henne. Hon dumförklarar folk och sätter sig själv på höga hästar. Hon är ingenbbra förebild. Detta handlar bara om att hon ska få synas lite mer. Spelar ingen roll om folk inte skriver som hon vill så har hon inte rätt att hänga ut folk, eller kränka dom genom att dumförklara dom (pratar ej om mig sett henne kränka en tjej här idag)

Linda 3 år sen

Anna jag förstår att du är rejält nervös nu. Skulle jag varit.
Har läst varenda kommentar från dig, uppe i hundra nu eller? Dina kommentarer om att du hoppas Annica ska dö ÄR ANMÄLNINGSBART.

Finns inga ursäkter alls. Johanna gör helt rätt och kanske bäst du mailar Johanna och talar om vem du är innan Polisen ringer?

Kräk är vad du är efter allt jag läst du skrivit. Johanna kränker ingen.

Anna 3 år sen

Hoppas och önska är vitt skilda saker. Tillåter man hetsjakt på sin blogg får man räkna med svar med. Ingen skillnad om jag svarar eller andra gör det. Rädd för vad?

Hanna 3 år sen

Så skilda saker är inte hoppas och önskar Anna.
MEN man kan använda dom var för sig, ELLER till och med i samma mening. Som tex:
Anna, jag både hoppas och önskar att du dör.

Eva 3 år sen

Ena från Ggb och “Anna” från Eskilstuna. Så kanske en gammal bekant då ja. Nu vet du ju vilken stad och gata så bara att googla gatan så får du fram alla namnen på alla som bor där, så nu vet “Anna” att hon lätt kan hittas, att hon är avslöjad. Skulle nog bara släppa det nu för troligtvis så mår “Anna” som hon förtjänar nu med ångest och oro och vem vet vad hon kan få för sig att göra, nu vet du vem hon är iaf. Tänkt att det kanske är samma som tjafsade på IG och kände sig mobbad och ringde upp någon.

Svar på kommentaren:
H 3 år sen

Tyvärr går det inte att få fram exakt gata, den pekar bara på staden. Kolla på din egen ip-adress så får du se att det kan vara flera kilometer från där du bor.

Eva 3 år sen

Men snälla… Jo det går visst om man använder rätt verktyg, men på flera sådana sidor visar det fel, men inte överallt. Ibland visar det åt helvete fel med stad men det finns ställen som visar exakt stad och gata. “Anna” är så gott som avslöjad.

H 3 år sen

Den pekar på en gata, men det är inte “rätt” gata. Tyvärr! Önskar att du hade rätt :)

Eva 3 år sen

Och hur vet du att det inte är rätt gata då? Kan ju faktiskt vara rätt..

H 3 år sen

Jag har kollat upp de ip-adresser jag själv är på. Flera olika, men pekar på samma adress i samma stad, i vissa fall nästan 8 km ifrån rätt. Kolla din egen så får du se :)

Eva 3 år sen

Men kan ju vara värt att kolla de namnen som bor på den gatan som det pekar på, jag tror det kanske stämmer i detta fall, “Anna” verkar rädd nu så att.. men jag vet att på vissa sidor stämmer det inte alltid.

H 3 år sen

Du har nog rätt Eva. “Anna” verkar onekligen stressad så det är nog rätt adress ändå. Så hon är nog snart avslöjad!

Kristin Segerström 3 år sen

Men såå bra! du är bäst Johanna! Hoppas verkligen du kan sätta fast trollet nu! så hemska saker som hon skrivit :( Ha en fin dag! krama Annica från mig då du träffar henne! kram till er båda!

Maria 3 år sen

Skönt att det verkar lösa sig till det bästa och att du/ni får tag i den där hemska människan.
Ha en fortsatt fin eftermiddag och kväll.
Kram
Maria

Marita 3 år sen

Bra jobbat Johanna ❤️

Maria 3 år sen

Åhhh gissa om jag skäms över att vara från Eskilstuna nu ??
Har själv gjort operationer i förebyggande syfte för att slippa gå samma öde till mötes som flera andra familjemedlemmar. Så det Annica och hennes familj går igenom är fruktansvärt. Och att någon kan vara så mot henne är helt avskyvärt.
Bra att du orkar ta kampen.
Kram Maria

Anna 3 år sen

Så du menar att polisen nu äntligen ska få läsa dina vidriga kommentarer mot mig. Hetsjakten … äntligen. En anmäl ska inne hålla lite mer än 2 ord.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Anmäl du.
Då får du anmäla annat är “Anna” och personuppgifter så kör på.

Anna 3 år sen

Läste föresten att det finns en ny lag som säger att du som äger en *blogg*… är skyldig att plocka bort vissa inlägg (så där finns det en åtalspunkt mot dig). Sen är detta skrivet till dig och inte till henne. Så att hon då går in och läser är upp till dig att hon ser (enligt lag skulle du ha tagit bort detta). Nej jag är inte orolig och hon kan inte väcka åtala det är polisen som gör. Ni lämnar uppgifter och anser åklagaren att man kan gå vidare med det, då gör dom det. Annars hör dom inte ens av sig till mig, så Nej hon kan aldrig väcka åtala.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Kör på du. Annica är med på detta och kommer att väcka åtal mot dig om jag väljer nu att anmäla dig.
Du ligger risigt till kan jag lova just nu.

Anna 3 år sen

Var skrev jag att jag skulle anmäla? Din anmälan lär innehålla 2 ord. Då jag enbart har ställt några frågor. Sen vet du att denna hetsjakt är olaglig. Ta lagen i egna händer är olagligt

Eva 3 år sen

“Anna” – Johanna har inte gjort något olagligt, det är inte olagligt att kolla upp ipnr och lyckas få fram vilken stad och gata någon bor på, och vilken operatör en person har. Man kan lätt kolla upp alla som bor på en gata, så hela ditt namn finns att se när man googlar gatan. Johanna har inte hängt ut dig med namn så hon har inte gjort något olagligt.

Anna 3 år sen

Hetsjakt och få med andra är olagligt. Du har missat vad hon har skrivit här på sidan märker jag. Finns gränser och enligt polisrn ska man gå direkt till dom.

Johanna: Annika kan inte väcka åtal utan bara göra en anmälan. Risigt till? Så du vet redan att detta går vidare? Dom har inte ens tagit emot din anmälan eller min motanmälan än. Plus att dom alltid säger att man ska anmäla fast dom vet att dom inte kommer kunna gå vidare. Smart huvud (det är ej du)

Liselotte 3 år sen

“Anna”

Jo, man måste godkänna om man vill väcka åtal. Först anmälan, sedan sätter polisen en brottsrubricering, antar Johanna isf ska sköta anmälan men Annica ska godkänna “väcka åtal”.

Har kompis som är polis så vet turerna.

Anna 3 år sen

???

Jessica 3 år sen

“Anna” har försökt att fråga dig hur du ser på detta att dina ord sårar? Tänker du inte på Annica och hennes familj och pojkar. Hur tror du att det känns för dom? Är du helt känslo kall? Du är en obehaglig människa. Jag hejar på dig Johanna och sänder massa styrka till Annica och hennes nära och kära. Elakheter vinner inte.

Monica 3 år sen

Du måste ursäkta mig; vara den korkaste människa just, nu? “ANNA” DU SKA FÅ SKRIVA OCH KRÄNKA VEM DU VILL? OCH HAR INTE FEL I NÅTT???
Men Johanna, blir beskylld för hetsjakt mot dig? hmmm

Så allt är bara Johanna och hennes följare fel??
Men du är HELT felfri? Eller? Förklara hur gärna hur du menar?
Och personligen tycker jag INTE det ÄR hetsjakt mot dig.
Däremot är det inte ok av dig at du tycker du kan få skriva vad du vill! Vilket jag absolut inte tycker, alla kan ha åsikter,men finns ju en gräns på vad, och HUR man säger saker, och just i detta fall, så är det totalt gränslöst över gränsen….
Johanna har ju ggr flera, försökt att du ska höra av dig till henne vilket du inte har vågat/vågar, så klart.
Men inte har du slutat för det ?? SVAR: NEJ. Du har fortsatt hetsjakt mot Annica och Johanna.
Men det är klart det är ju du som har det värst! Din stackare….

Lena 3 år sen

Bra! Johanna! Du är grym!! Kram ???

Mona 3 år sen

Mäh skoja inte… det är ett av de värsta psykfallen vi har i bloggvärlden? Hon från Eskilstuna som är hatad och har flera domar på sig.

GALEN.

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

? en som var fotograf med hund, vars namn börjar på L (om inte det namnet var påhittat)? Minns inte om hon bodde i E-tuna (trodde Sthlm, men kan ju ha flyttat) men det är henne jag tänkt på många gånger som hatar och härjar här.

jag 2 år sen

Ja, Eva, det är antagligen hon. Hon har hållit på i många år och det kommer fortsätta många år till. Kommer inte sluta förens hon får hjälp från kunnigt folk och då menar jag inom psykvården.
Hon gör dessa saker för att hon är ensam. Har kontakt med många som hon har terrat och psykat. OCH det namnet du tänker på är hennes riktiga, det som börjar på L OCH hon bor i E-tuna. Gillar att fotografera och särskilt sina hundar. En hemsk och vidrig människa.

H 3 år sen

<3

Per 3 år sen

Hoppas de reder ut sej. Fy för mobare
Stora kramar till dej johana

Rita 3 år sen

Hejja Johanna du är grym ??

Malin B 3 år sen

Bra där Johanna! Mobbare ska aldrig få vinna!
Kramar

Madde 3 år sen

Toppen.. heja heja.. bra jobbat..

Maria 3 år sen

Wihoooo !!! Härligt att höra! Kämpa på!

Jessica 3 år sen

Jättebra jobbat. Nä detta är inte ok. Man får inte bete sig hur som helst. Kram

Veronika Norr 3 år sen

Ååå så härligt att läsa.
Hoppas du nu får tag på trollet
Hade jag kunnat göra något hade jag gärna gjort det. Det tar ju så på krafterna att behöva slåss mot mobbare
Stor kram ?

Fnulan 3 år sen

ALDRIG acceptera elakheter!!!
Nä på henne, ta henne och vrid näsan i dynga tio varv.
Sådan skit ska ingen ta som vare sig du eller Annica får.
Nä stå upp för dig och er! Vi bloggare får alldeles för mycket skit som vi inte ska.
KRAM

Linda 3 år sen

FY fan vad grymt Johanna! Boom liksom

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…