• 2018-01-10, 16:29
  • 196

Det tog oss ett par dygn, men nu är “Anna” avslöjad. Tack alla ni som tipsade om denna människa som terroriserat flera olika bloggar i åratal. Alla era ledtrådar i kommentarsfältet fick “Anna” – som egentligen heter Linda – att bita i det sura äpplet och maila mig.

Jag måste erkänna att jag hade mina misstankar om vem “Anna” är redan från början. Det finns ett ökänt troll som hållit på och spridit hat, lögner och elände på många bloggar i flera år. Hon tror att hon sitter säkert bakom sina påhittade mailadresser men det finns andra sätt att spåra hatiska avsändare.

Så nu vet vi att “Anna” egentligen heter Linda från Eskilstuna. Hon har skrivit sådär 200 kommentarer här på bloggen, alla riktade mot Annica och mig. (Förutom allt annat här inne) Alla är taskiga men några är rent av onda. Särskilt Annica, som har viktigare saker att tänka på, har drabbats så hårt av denna näthatare.

Tyvärr fattar Anna/Linda det fortfarande inte. Hon tycker bara synd om sig själv. Det är skrämmande hur trollen alltid ser sig själva som offer, som om andra människor inte finns utan bara är där för deras underhållning.

Nu är det slut på terrorn, Anna/Linda, jag har material nog till en polisanmälan och den kommer alldeles strax. Detta ska stoppas nu. 

Under tiden får ni läsa min konfrontation med Anna/Linda i en lång mailkonversation här! 

Linda

18:33 (19 timmar sedan)

till mig

Så vad ville du mig?

Johanna Toftby <[email protected]>

20:17 (17 timmar sedan)

till Linda

Hej 

Du kan börjar med att berätta vad du heter på riktigt för och efternamn. 

Mvh 

Johanna

Linda

20:34 (17 timmar sedan)

till mig

I sig spelar det inte så stor roll. Räcker med att vi lägger ner allt för det har gått över styr med att anlita folk nu. Jag har fått lov att ta kontakt med en polis på min gård om detta. Han säger att slutar inte du med att blanda in andra så kommer han ta upp detta med sina arbetskamrater och vi måste gå vidare. Åsikter är en sak… men när det går så långt att man ber folk kolla upp mig. Då har det gått för långt. Jag är inte den som skrivit breven.. be polisen kolla fingeravtrycken. 

Johanna Toftby <[email protected]>

20:43 (17 timmar sedan)

till Linda

Så du heter inte Linda Larsson då?

Linda

20:44 (17 timmar sedan)

till mig

Nej. Ledsen att göra dig besviken. 

Johanna Toftby <[email protected]>

20:52 (17 timmar sedan)

till Linda

Varför skriver du att du önskar att Annica ska dö? 

Linda

20:53 (17 timmar sedan)

till mig

Jag mer vet inte direkt om det var så jag skrev. Det var mer att jag undrade eftersom man inte sett henne. Det blev större än vad det var bara för att du och dina fans reagerar så starkt. 

Johanna Toftby <[email protected]>

20:57 (17 timmar sedan)

till Linda

Annica reagerade också och tog väldigt illa vid sig. Du kanske skulle be henne och hennes familj om ursäkt?

Linda

20:59 (17 timmar sedan)

till mig

Är inte vän med henne och kikade på hennes sida (det hon har öppet). Men tyckte inte direkt att hon reagerade. Men så klart jag kan göra det. Har du hennes mail?

Johanna Toftby <[email protected]>

21:25 (17 timmar sedan)

till Linda

Jag tycker du ska be henne om ursäkt offentligt på bloggen eftersom det var där du önskade att hon skulle dö. 

Linda

21:26 (17 timmar sedan)

till mig

Anser att platsen inte är det viktigast. Viktigast att man gör det och det blir på mail. 

Johanna Toftby <[email protected]>

21:33 (17 timmar sedan)

till Linda

Det tycker jag inte är mycket till ursäkt då. 

Du har skrivit många gånger att Annica bluffar om sin cancer och att hon ska dö. 

Varför gör du det? 

Linda

21:36 (17 timmar sedan)

till mig

Så klart att det är lika mkt stor ursäkt. Andra behöver inte se allt och hetsa ännu mer. Förstår att du vill att dom ska attackera och förnedra. Tyvärr biter inte sånt på mig tycker bara det är omoget. Läste precis tidningen om att rn man blivit skjuten i huvudet, och du sitter här och tjafsar om var man ska be om ursäkt. Vill du inte att jag skriver per mail till henne så är det slut diskuterat här. 

Johanna Toftby <[email protected]>

21:42 (17 timmar sedan)

till Linda

Linda det är du som förföljer och plågar en väldigt sjuk människa offentligt. Då är det bara rimligt att du ber om ursäkt offentligt om du verkligen menar det. 

Varför kallar du dig Anna förresten? Vågar du inte stå för vad du gjort? 

Linda

21:47 (17 timmar sedan)

till mig

Förföljer? Du vet att du har en blogg som alla följer och läser varje dag. Det är inte att förfölja. För att jag heter Anna. Du tror väl inte att detta är min riktiga mail? Lite anonym har man rätt att vara. Du har missat en sak gumman, men den får du lista ut själv. På mail eller inget är det som gäller. Jag har annat för mig från och med i morgon så detta blir vår sista kontakt

Johanna Toftby <[email protected]>

21:54 (16 timmar sedan)

till Linda

Du får inte Annicas mail av mig eftersom du har varit otroligt elak mot henne och säkert skulle vara det i mail också. 

Du skrev “Har Annica dött än? Då blir det party?” Varför gjorde du det? 

Linda

21:57 (16 timmar sedan)

till mig

Då är det du som hindrar detta och kan inte kräva mer av mig nu. Om jag skulle be om ursäkt, varför skulle jag då vara elak? Är jag elak i mailen till dig? Nej. Dags att sova. Du fick en chans, men vill uppenbarligen inte Annikas bästa. 

Johanna Toftby <[email protected]>

22:00 (16 timmar sedan)

till Linda

Det är just det jag vill veta. Varför är du så elak mot Annica? 

Du är det inte en gång, det är flera dussin

Linda

22:04 (16 timmar sedan)

till mig

Gumman.. Nu är jag helt ärlig mot dig. Märker att du tror att jag är alla falska identiteter som skriver elaka saker om Annika. Men så är inte fallet. Förstår att du tvivlar men det finns andra som tvivlat på Annika. Vi alla har sett olika saker inom (cancern). Jag kan bara prata för mig själv, men helt ärligt så har jag inte trott att hon varit sjuk. Hon har sett så frisk ut och en sak jag reagerade mer pp var utlandsresan. En familjemedlem till mig fick inte åka förens 6 månader efter cellgiftsbehandlingarna var över. Handlar inte om att jag inte unnar henne det du gjorde för henne. Handlade mer om tvivlen

Johanna Toftby <[email protected]>

22:18 (16 timmar sedan)

till Linda

Så det är mer än en person som kallar sig Anna och har ditt IP menar du? 

Linda

22:19 (16 timmar sedan)

till mig

Nej. Pratar om dom andra som skriver som ni tror är jag. Idag blev någon påhoppad av dig att det inte var hon på bilden. Antog att du trodde det var jag. Fins några till som skriver plus hon som skrev brevet. 

Johanna Toftby <[email protected]>

22:26 (16 timmar sedan)

till Linda

Alltså var det du som skrev “Har Annica dött än? Då blir det party?” 

Varför skrev gjorde du det?

Linda

22:27 (16 timmar sedan)

till mig

Ja det var jag, skyller inte ifrån mig på någon. Men märker att du tror att jag är *alla*. 

Johanna Toftby <[email protected]>

22:30 (16 timmar sedan)

till Linda

Varför skrev du så? 

Linda

22:32 (16 timmar sedan)

till mig

Ibland skriver man saker innan man ens hinner tänka. Sen när andra var på mig så kom det bara

Johanna Toftby <[email protected]>

22:37 (16 timmar sedan)

till Linda

Och du förstår inte att Annica blir ledsen av det? Eller hennes tre barn? Du ska fira när deras mamma dör skriver du. 

Linda

22:39 (16 timmar sedan)

till mig

Det är bara något man säger. Så iskall är jag inte och jag känner inte ens henne. Inte trodde jag att hon orkade sitta och läsa alla dina kommentarer

Johanna Toftby <[email protected]>

22:51 (16 timmar sedan)

till Linda

Var ärlig nu, visst var det du som skrev brev till Annica också om att hon skulle dö? 

Linda

06:58 (7 timmar sedan)

till mig

NEJ det var inte jag. Om du inte tror mig kan du få mina fingeravtryck. Därför jag säger att det är fler som skriver til dig. Jag har nyss börjat skriva och läste att det har pågått i många år. Brukar sällan skriva på andras bloggar då jag läser väldigt få. Har mkt saker i mitt liv sombtar upp min tid.

Johanna Toftby <[email protected]>                                                                             07:51 (8 timm

till Linda

Du skriver väldigt mycket på min blogg, många hundra kommentarer. Alla är väldigt negativa mot mig, Annica och andra läsare. 

Varför läser du min blogg om du tycker så illa om den och alla där?

Linda

10:03 (4 timmar sedan)

till mig

Nu tar du allt i. Jag har enbart svarat på folks kommentarer efter mina. Så alltså är det någon annan som skriver till er. Du får allt kolla upp dom andra Ip nr för du har fel 

Linda

10:07 (4 timmar sedan)

till mig

Alltså mina inlägg som vi tagit upp här. Innan har jag aldrig skrivit så snälla leta upp den personen i stället för att tro att det är jag

Johanna Toftby <[email protected]>

10:26 (4 timmar sedan)

till Linda

Nej Linda, du har skrivit över 200 kommentarer som “Anna” med samma IP. Du har dessutom hållit på såhär på andra bloggar i flera år. Nu räcker det. Du förstår inte att du gör människor illa utan tycker bara synd om dig själv. Därför måste jag gå vidare med polisen och med din operatör så de får sätta stopp för dig.

Linda

10:29 (4 timmar sedan)

till mig

Va… nej det har jag verkligen inte. Du tar fortfarande fel på person. Så snacket om att ge en chans att höra av sig per mail var bara skit snack. Föratod att du var en bluff. Gå vidare du… du har ändå inget som dom brye sig om. Har inget att dölja

Linda

10:35 (4 timmar sedan)

till mig

Min operatör lämnar inte ut uppgifter mer än till polisen. Så vad tror du dom ska göra? Ajabaja du får inte svara på frågor i ett kommentarsfällt. Du vet att det är lagligt va? Har inte kallat någon av dina läsare för något elakt. Har heller inte tagit kontakt med dig förens du bad mig. Så det kan du heller ej använda. Vad andra gör och vad du tror får stå för er. Men du tar fel. 

Tror du att folk slutar bara för att du anmäler dom? Dom låser inte in folk eller tar deras mobiler 

Linda

10:37 (4 timmar sedan)

till mig

Sen heter jag inte Linda. Du har svårt för att förstå vad jag skriver märker jag

Linda

10:45 (4 timmar sedan)

till mig

Du vet att det finns en lag på att du som äger bloggen/fb o andra sidor är skyldig att ta bort inlägg som är (kränkande mm). Tillåt du det stå kvar och det utgör ett hat/hot så är du skyldig till brott. Tyvärr sant lilla gumman

Linda

11:07 (4 timmar sedan)

till mig

Önskar dig lycka till.. Karma slår alltid tillbaka och jag förstår att du vill tjäna pengar på detta. Så jag kommer ta upp detta med flera personer som är kopplade till dig. Du bedriver en hatkampanj och borde stängas av. Vem vet, du kanske blir av med bloggen. Så tro inte att jag kan ge tillbaka med samma mynt. Jag har däremot saker som jag vet kommer tas upp av både polis och den som betalar din inkomst (via bloggen). Du står upp för mobbning… hot… förföljelse med mera. Anlita folk för skitsaker är sjukare än det jag skrev. Så vi ses i rätten

Johanna Toftby <[email protected]>

11:15 (3 timmar sedan)

till Linda

Du blir väldigt aggressiv och hittar på mycket saker just nu. Linda. Jag förstår att det är jobbigt för dig att ställas till svars för vad du gjort.

Du vill inte erkänna att du skrivit massa skit på min och andras bloggar men då påminner jag om ett par kommentarer du skrivit från exakt den mailen du mailar just nu. 

Varför skrev du så? 

Det verkar finnas brunetter som är lika korkade som blondiner

Modell jobb är inte riktigt din grej. Mer för dom yngre som inte har åldersförändringar i ansiktet.

Bevisar bara hur dåliga ni tjejer är när en man tar över. Hoppas Janne hittar en bättre tjej för det är han värd

Linda

11:19 (3 timmar sedan)

till mig

Aggressiv? Läs om läs rätt. Hittar på? Läs på om lagarna lilla du. Jobbigt? Varför skulle det vara jobbigt för? Gör du en anmälan men lovar att dom kommer inte ens kalla in mig på förhör. Något du bara fått för dig att dom gör. Nej jag har inte skrivit på andras bloggar konstigt att ingen har anmält det då  Ledsen att göra dig besviken, men rädd för dig är det minsta jag är. 

Linda

11:19 (3 timmar sedan)

till mig

Aggressiv? Läs om läs rätt. Hittar på? Läs på om lagarna lilla du. Jobbigt? Varför skulle det vara jobbigt för? Gör du en anmälan men lovar att dom kommer inte ens kalla in mig på förhör. Något du bara fått för dig att dom gör. Nej jag har inte skrivit på andras bloggar konstigt att ingen har anmält det då  Ledsen att göra dig besviken, men rädd för dig är det minsta jag är. 

Johanna Toftby <[email protected]>

11:23 (3 timmar sedan)

till Linda

Varför skrev du dessa kommentarer till mig? Det är samma mail du skriver från nu. 

Linda

11:23 (3 timmar sedan)

till mig

Du bad mig höra av mig. Så nu har jag gjort det och kommer nu blocka dig här. Har sparat alla som anmält sig om att komma hit. Räcket med att dom glor in genom fönstret så blir eom anmälda. Har bevis att du ska anlita dom. Du lär få det tufft när polisen ser hela din blogg och hur aggressiv du är mot alla som inte slickar din röv. Lycka till. 

Linda

11:27 (3 timmar sedan)

till mig

Svarar ej mer. Gå vidare … du har ju redan bestämt dig och du vet att då ska man ej ha kontakt mer va? För man kan inte komma sen och säga att någon har stalkat en om man själv uppmuntrar till kontakt. Sköt om dig och räkna all klirr i kassan ett par dagar till. Sen ska vi se hur desperat du blir. 

Johanna Toftby <[email protected]>

11:48 (3 timmar sedan)

till Linda

Linda, jag ville ge dig en chans att förklara varför du skrivit så många hemska saker framför allt till Annica men även till mig. Tyvärr tar du inte den chansen utan bara fortsätter med elakheter och hotelser. 

Du har gjort en svårt sjuk kvinna riktigt illa och ändå tycker du bara synd om dig själv. 

Så ja, jag får gå vidare med detta.

Linda

11:50 (3 timmar sedan)

till mig

Så varför ska jag förklara när du ändå har bestämt dig för att göra en anmälan? Då har det ingen betydelse. Elakheter och hotelser? Var får du allt ifrån. Så jag får inte anmäla dig? Det är det enda jag tagit upp. 

Johanna Toftby <[email protected]>

12:08 (3 timmar sedan)

till Linda

Nej Linda, du har tagit upp allt från att du tycker att jag är ful till att du ska fira om Annica dör i dina kommentarer. 

Nu får polisen och din operatör ta hand om dig, du fick en chans att förklara dig men sitter bara och tycker synd om dig själv.
// Johanna

Linda

12:10 (3 timmar sedan)

till mig

Har redan svarat på den frågan. Men du hoppade visst det. Sagt en gång, ja. Ej åtalbart och önska får man göra. Däremot får man inte hota. Tycker synd om mig själv? Sorry men du kan uppenbarligen inte läsa av människor. Ja men låt det gå vidare… du förlorar mer på det en jag. Du har hot på din sida om att anlita folk.. så lycka till

Linda

12:14 (3 timmar sedan)

till mig

Operatörer gör fortfarande ingenting Ledsen att göra dig besviken, men jag sitter och skrattar åt din okunskap. Att tycka en person är ful (en gång) är ej åtalbart. En sak om man kränker någon i flera år och verkligen kränker. Men som du skrev på sidan så tar du inte illa vid dig. Bra att visa upp för polisen sen

Linda

12:25 (2 timmar sedan)

till mig

Jag har varit snäll och även sagt att jag ska be A om ursäkt. Men du hindrar mig och du vet att polisen kommer se detta som en fördel för mig. Ha ett bra liv gumman

Linda

14:39 (43 minutersedan)

till mig

Så vi ska alltså anmäla varann nu då? Du vet att du har begått brott va? Dina läsare börjar märka det såg jag precis. Äntligen folk som ser vad du går för

 

2018-01-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Tommy Holmlund 2 år sen

Jag fick ett brevg från polisen i dag där jag är anmäld av näthataren för hets mot folkgrupp och ska i morgon 18/5 infinna mig på förhör hos Polisen i Lund. . Det här är för jävligt. Visst jag röstar på SD och det är ingen hemlighet. Får man inte rösta på ett folkvalt parti utan att bli anmäld för hets mot folkgrupp ?

katarina 2 år sen

Johanna! TACK, för att du, vid sidan av alla dina andra arbeten, har tagit dig tid, haft ork och nog med motivation att ge denna sjuka varelse en rejäl smocka! Hon måste, som många skriver, vara väldigt störd och borde sitta inlåst någonstans där hon inte har möjlighet att göra något annat än att rannsaka sig själv och tänka igenom vad hon har orsakat människor genom sin ONDSKA.
Johanna och Annica : Ni är två helt fantastiska förebilder för hela mänskligheten! Önskar er bara ALLT GOTT och självklart det viktigaste av allt: Att Annica ska bli frisk och få många många fina år med sin älskade familj.

Annika 2 år sen

Vilken sjukt otäck människa denna Linda. Jag ryser! Bra Johanna att du lyckats spåra henne!

Charlotte 2 år sen

Detta är en sorglig ensam elak människa. Så pinsamt det hon skriver..
Kram på er J & A ♥️

Cecilia 3 år sen

Detta är första gången jag läser din blogg och måste bara få skriva vilken hemsk och vidrig människa hon är! Hon verkar absolut inte frisk på något vis.. iskall och ingen vett överhuvudtaget. Hoppas hon åker fast! Önskar er allt gott ?

Det är uppenbart att hon är i stort behov av psykiatrisk vård, och förmodligen också en ganska stark medicinering!

Svar på kommentaren:
Klara 3 år sen

Eller så är hon överdoserad …

Cemilia 3 år sen

Vad roligt att ni släpade fram trollet i ljuset!! Vad tråkigt att psyket inte gör sitt jobb. Linda L borde ju inte vara tillåten att ha en mobil och dator! Tyvärr får man vad man ger så hennes liv måste vara hemskt mörkt när hon sprider så mycket hat.

Svar på kommentaren:
Charlotte 3 år sen

Roligt är de väl inte direkt, mer än markering att det är inte ok med att kunna sitta bakom skärmen o hata. Detta Johanna gjort kommer nog avskräcka många troll där ute nu får man hoppas. För det finns många som roar sig med sånt här och som INTE är psykiskt labila.

Det är ju såklart tragiska om det man läser är sant att denna ” Anna” är i 40 års åldern o bor med mamma. Men vi kan ju inte ta hänsyn till att folk är sjuka o bara låta saker bero. Graden av hur sjuk man är får psykiatrin ta hand om. Vi ska aldrig tillåta sånt här. Bravo Johanna !!?

Anonym då jag inte vill ha henne efter mig! 3 år sen

Hon är en mycket sjuk människa! Kände henne en gång i tiden. Hon är väl ca 40 år nu och bor fortfarande hemma hos sin stackars mamma som hon knycker alla pengar från och manipulerat totalt.

Hon gör allt för att få uppmärksamhet och har försökt ta sitt liv flera gånger då hennes offer inte velat träffa henne mer.

Polisanmäl! Hoppas det leder någonstans. Kanske blir hon inlåst på sluten vård så hennes stackars mor äntligen kan få leva.

Svar på kommentaren:
Kamilla 3 år sen

Hur vet du detta?

Kattis 3 år sen

Hon är ökänd i hela Eskilstuna.

Kamilla 3 år sen

Jag bor i Eskilstuna och har aldrig hört talas om henne

Kamilla 3 år sen

Hur knycker hon alla hennes pengar? Har du sett det med dina egna ögon?

Emma 3 år sen

40 år och bor hemma hos sin mamma, säger väl rätt så mycket om personen ifråga måste jag säga.

Kamilla 3 år sen

Bostadsbrist kan vara en orsak.

Emma 3 år sen

Jag har svårt att tro att det beror på bostadsbrist med tanke på det beteende hon har. Jag känner då ingen normalt funtad människa i 40 års åldern som måste bo med sin mamma pga bostadsbrist. Hade kanske trott det om hon var 19 år.

Kamilla 3 år sen

Varför spekulera och fantisera ihop egna teorier? Ingen har rätt att döma eller sprida rykten. Vi släpper henne nu och går tillbaka till våra egna liv.

Emma 3 år sen

Vad fint det låter Kamilla/Anna/Linda ?

Emma 3 år sen

Jasså, nu blev det väldigt tyst ?

Mari 3 år sen

Så skönt den där Linda/Anna är väck här nu. Hon blev nog skraj efter allt ändå.
Bra Johanna!

Carolin 3 år sen

Alltså…detta är så bra. Du måste återkoppla till oss bloggläsare hur det gick. Hon verkar ju lugnat ner sig idag i alla fall..inte motkommenterat… Klokt.

Tack för att du räddar många personer från denna galningen.

Anitha Zandelin Bergqvistt 3 år sen

Tack tack tack Johanna. Tack för din uthållighet, för att Du orkat att målmedvetet söka reda på denna människa som spridit så mycket ondska och skrivit så hemska saker om min älskade dotter Annica. Jag som mamma, som sett Annicas kamp mot denna allvarliga, djävulska sjukdom som spridd malingt melanom är, upplevt hennes lidande i svåra behandlingar och genom jättestora operationer för att rädda hennes liv, jag har inte ord nog för den avsky jag känner. Samtidigt intalar jag mig att så ond och så förljugen kan inte en frisk människa vara. Hon som ljugit om och förtalat min dotter Annica behöver tvingande hjälp, så att hon aldrig någonsin förföljer nå’n annan mera.
Nu får polisen göra sitt. Och Johanna o Annica få lugn ifrån en hemsk upplevelse som detta inneburit.

Svar på kommentaren:
Susanne 3 år sen

❤️❤️❤️ Kramar till dig Anitha, Annica och Johanna

Marie Johansson 3 år sen

❤❤❤❤❤❤

Barbro 3 år sen

All kärlek till er alla.
Kramar i massor.❤❤❤❤

Rita 3 år sen

❤️❤️❤️

Anette 3 år sen

Susanne 3 år sen

Ja stämmer det att hon är 40 år och bor med mamma så är det nog nåt som är fel med henne. Förmodligen en person som `hamnat mellan stolarna`i vården.
Men skönt om det får ett slut för er alla nu.
Kram

Kamilla 3 år sen

Bostadsbrist kanske?

Emma 3 år sen

Kamilla/Anna/Linda! Lägg ner! Du är inte särskilt fiffig du ?

Maud 3 år sen

Jag hoppas nu att Annica och du Johanna får det lugnt nu från den hemska människan.

Emma 3 år sen

Tystnaden säger allt ?

Kattis 3 år sen

Men guuuud!
Vet vem denna psykopat är. El jag känner inte henne men hon är ÖKÄND på de flesta Facebooksidor.

Hon trakasserar ALLA människor med invandrarbakrund hon kommer i kontakt med. PÅ VANLIGA KÖP O SÄLJSIDOR!
Hon har blivit av med sitt konto ett x antal ggr och hon är sjuuuuuk!

Eskilstunabo, jajjamen. Så jävla störd!

I 3 år sen

Johanna! Jag kan maila dig mer information om denna Linda, om du vill. Hon har blivit åtalad åtminstone en gång tidigare och blev då belagd med besöksförbud. Har datum och plats för den rättegången på min Facebook, som jag inte kommer åt just nu. Domar och sådant är offentlig information som du kan begära ut, för att kanske få ännu mer stöd och belägg för din polisanmälan. Det är tyvärr en psykiskt sjuk människa ni har att göra med, så ingen ide att ens försöka resonera med henne i kommentarer och mail.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Har hört detta, maila mig gärna. Ska ner till polisen nu.

[email protected]

Tack!

Lena 3 år sen
Svar på kommentaren:
Lena 3 år sen

Stämmer. Min vän har varit med om exakt samma och polisanmälde. Tror faktiskt hon inte är sjuk som en del tror.

Johanna, du är fantastisk.

Susanne 3 år sen

Men… Hur kan man vara så hjärtlös :-(

Lillemor Martinsson 3 år sen

Låter ju som samma / stad nära Stockholm ……

Eva 3 år sen

Herregud… men jag fattar inte, heter personen inte Linda på riktigt då? Är det ett mellannamn eller är det fejknamn? För den personens blogg och bild jag sett så stod Linda. Men hon stämde träff med någon på en blogg och kallade sig då ett namn på M. Hade hon kort mörkt hår och glasögon för några år sedan? Kanske var det inte hon på bilden heller då men verkade så. Det där med fotograf känns igen.

Jenny 3 år sen

Alltså du är helt fantastisk Johanna.
Jag hoppas innerligt att det blir lugnt och fridfullt på din blogg nu och att Annika och hennes familj kan njuta av lugnet så hon får möjligheten att ägna all sin kraft åt att bli frisk.
Jag önskar er all lycka!
Kram❤️❤️

Nathalie 3 år sen

Vilken sjuk människa!!!

Alexandra 3 år sen

Tråkigt att man beter sig så dumt som denne Anna/Linda gör! Du är stark Johanna och hälsa Annika att hon är stark och vi är många som tänker på henne. All kärlek till er!

Gunilla Johansson 3 år sen

Helt rätt att polisanmäla. Hoppas hon blir dömd.

Jessica 3 år sen

Bra jobbat Johanna och alla som hjälpt till. Kram till er.Hoppas du Linda/Anna skäms. Du har gått över ALLA gränser.

Camilla 3 år sen

Bra att du hittade denna elaka person.Skrämmande att hon bor i samma stad som mig.Hade en person som stalkade mig och skrev till min fb och det var inte trevliga meddelande jag fick,hon är även blockad från min fb.När jag ser henne på stan,går jag bara förbi utan att tittta på henne.Fast den här tjejen hittar inte Linda

Helena 3 år sen

Sluta nu bara…alla här! Herregud…vi har bara ett liv! Gör något annat med er tid! Det ska jag göra!

Svar på kommentaren:
Charlotte 3 år sen

Jamen va bra att du ska göra nåt med ditt liv. De ska jag oxå och GÖR, men vill även passa på att lyckönska Johanna att hon hittat denna människa. Jättebra! Hoppas nu att denna människa slutar o mobba o tracka folk. Kramar ?

Ingela 3 år sen

Tycker inte det är att bara sluta & radera ut detta. Personen ifråga hotar människor som lever i skräck. Människor som velat hjälpa henne i de svåra som hon berättar om. När hon sen uppdagas körs ett annat sätt igång med hot, förföljerser mm.
Hon tar profilbild från helt vanliga människor & använder sig av dom & låtsas vara den personen, skillnad bara att hon ljuger ihop helt vansinniga historier om sin cancer, föräldrarlöshet mm. Om du inte förstår det stora problem ”Anna, Linda ” drar med sig så ska du nog inte kommentera själv. Vi måste hjälpas åt att stoppa människor som utnyttjar andras godhet.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja så är det. Jag är fullständigt nermailad av personer som blivit blåsta, hotade, kränkta.
Jag har försökt i ÅR att stoppa detta även här inne.
Men nu är det bra. Detta ska ut så fler inte blir lurade eller drabbade.

Linda 3 år sen

Helena, detta är ju väldigt allvarligt. Personen hotar, ljuger, bedrar, vi måste få ett stopp på detta.
Som Johanna har jobbat för detta….
Hoppas hon nu anmäler.

Linda måste åka dit för hon har skapat ett helvete för många som tyvärr gått in i fällan.

Ingela 3 år sen

I detta fallet är det inte bara att lägga ner & inte bry sig!!
Personen ifråga har förföljt, hotat privatpersoner som har visat ett medlidande hjärta utifrån alla dramatiska historier som ”Linda”
Ljugit om. Denna person är en obehaglig & skrämmande individ som har hållit på väldigt lång tid.
Tycker det är vår uppgift att agera & få fast innan det händer något allvarligt.
Inget medlidande, kärlek, hjärtan hjälper här.

Carina L 3 år sen

Jag är så glad att du fått fram vem det är som skrivit alla hemskheter?
NU Johanna kan vi njuta av din blogg igen❤️
Kram till Annica❤️

Jenny 3 år sen

Fy fan vad sjukt rent ut sagt. Jobbar som lärare och vi blir ständigt ifrågasatta vad vi gör för att förhindra mobbning och så ser man sånt här… Jag brukar ofta tänka att det inte är ett dugg konstigt att barn mobbar varandra när inte ens vuxna kan bete sig!! Helt sjukt är det. Bra att du tog tag i detta, Johanna. Som du skriver i meddelandet till henne måste det få ett stopp!

Ingela 3 år sen

”Anna” har även cirkulerat ute på fb med nån annans profil där hon kallar sig ” Linda” föräldralös sjuk i cancer. Är många som trott på henne, sen tvärvänder om nån kommer på henne med hotfullt beteende. Så ja!! En sjuk människa som utnyttjar andras godtrogenhet.

Svar på kommentaren:
Lena 3 år sen

Ja, såg också detta. Ofattbart. Lurade skiten av folk.

Skulle ni sätta ett hjärta då också?

Förstår att alla är förbannade, den här galningen har figurerat i många år och ingen fått fast henne

Ingela 3 år sen

Det är inte försvarsbart ens, denna människa njuter av att både lura & trakatisera andra.
En obehaglig individ som har gått över styr sen länge sen tillbaka.
Tar bilder från helt oskyldiga & använder detta samt ljuger ihop en historia allt för locka uppmärksamhet ?? Inte ens detta får ”Anna” inse, ist ser hon problem hos andra & tror sig ha rätt att hålla på.. Hon ljuger för människor som tror på henne, hon skadar mer än hon gör nytta. I allt detta tror jag hon njuter!

Eva 3 år sen

Men herregud! Men hur vet ni att det var hon då? Då borde hon ju åkt fast?

Marie 3 år sen

ingen orkar, men Johanna red hela vägen ut och fick henne till och med att erkänna.

Vet en mamma på fb som Linda tog som identitet och ljög om att mammans dotter hade dött. Skrev det utåt alltså. ?

Alltså man får inte fram ord.
kan ingen sätta åt galningen.

Johanna, starkt och cool du var i mailkonversationen.
Jag hade skällt ut henne.

Linnéa 3 år sen

“Bevisar bara hur dåliga ni tjejer är när en man tar över. Hoppas Janne hittar en bättre tjej för det är han värd” “Ni tjejer” “NI”?!. “Linda/Anna” är garanterat en man. En väääääldigt ointelligent och bitter människa, kanske en “liten” släng av psykopat också.. Denna människan borde verkligen skaffa sig någon annan sorts sysselsättning, börja på en stickkurs kanske? eller ett jobb?
Och ja, karma is a bitch, hoppas även personen har det i åtanke för sin egen del.

Svar på kommentaren:
Eva 3 år sen

Jo det lät ju som en man men kan ju varit så att hen menade tjejerna som var i inlägget kanske vad det nu var. Men jag vet att en annan liknande dåre på en annan blogg som man trodde var en kvinna och som kommenterade i tjejnamn visade sig vara en man, men tror inte det är så i detta fall.

Linda 3 år sen

❤️

Linda 3 år sen

Anna / Linda
Hur orkar du ????
Va i hela friden håller du på med?????????
Skärp till dej !!!!
Lämna detta kommentars fältet ifred om du nu är så oskyldig varför bryr du dej ens om att kommentera eller försvara dej ?

Det du skrivit till Annica är det sjukaste jag läst, att du ens vågar skriva på detta sätt ???

Johanna jag säger bara en sak POLISANMÄL denna sjuka människa

Carita 3 år sen

Hej allihopa
Känner detta har gått överstyr!
Istället för att skriva och påverka den här människan som tydligen inte fattar,, så kan vi lägga ner våra argument och bara besvara henne med ett ❤️,, för hon mår som bäst när vi argumenterar,,, så låt oss stötta Johanna och framför allt Annica med att svara m ett ❤️

Svar på kommentaren:
Lisen 3 år sen

Sorry …. kommer aldrig skriva ett hjärta till denna människa.

Kram till dig Johanna och Annica.

Carita 3 år sen

Nej,, jag menar att istället för att vi istället bemöter detta m ❤️ ,, alltså riktat mot Johanna och Annica,, inte till Anna /linda,, ville bara att vi alla slutar svara henne,, ett hjärta ❤ f mig är stöttning t speciellt t Annica,, så låt oss istället för att skriva t en människa som tydligen inte fattar,, låt oss istället stötta m ❤️

Nina 3 år sen

”Karma kommer tillbaka” skriver hon…. öhhhhhh hur tänkte hon där??? Smart

Paula Magnusson 3 år sen

Ser inte att det blir bättre av att gå med i ett drev mot denna ”Anna” lr vad hon nu heter. Det eldar bara upp stämningen. Inget blir bättre av det.
En välmående person beter sig inte så som hon, låt saken bero…

Svar på kommentaren:
Mona 3 år sen

Nej eftersom människan skriver till stackars Annica att hon ska fira när hon dör så spelar det ingen roll vad någon skriver.

Varken kärlek, cancer eller hat.

Johanna är stark som äntligen får ett erkännande och det är självklart det ska ut här till oss, jag hade gärna sett en stor ursäkt till Annica här men inte ens det.

Så hon behöver åka dit och få hjälp.

Marie-Louise 3 år sen

Paula Magnusson håller helt med dig. Jag blir skrämd av stämningen här inne på bloggen och rättfärdigar inte någon. Förstår att det finns mobbing när man läser kommentarer här.

Eva 3 år sen

Håller nog med dig Paula, människan är ju inte frisk hon behöver hjälp, jag förstår att folk är upprörda och ser det inte som mobbing mot Anna men ingenting blir bättre av det.. Johanna ta det lugnt och var försiktig, så det inte blir jobbigt för dig med om hon anmäler eller om du anmäler, var försiktig!

Uwis 3 år sen

Till dig Anna/Linda:

Om nu massa människor säger samma sak om och om igen till dig. Kanske du borde då fundera på en sak…det du skriver kanske verkligen är elakt…

Fundera då på varför du väljer att vara elak. För du kan ju så lätt välja att bara inte skriva det…eller hur? Tänka det i ditt huvud men inte skriva det. För det man skrivit finns alltid kvar. Gör folk ledsna. Tex Annikas barn som ser sin mamma ledsen. Är det ärligt vad du vill?

Vill du det då borde du söka hjälp varför du har ett behov att göra folk ledsna.

Vill du inte det. Så sluta bara. När du känner dig irriterad på en person. Skriv inte ner det elaka. Ta en promenad. Ta en kopp kaffe och stäng ner datorn istället.

Du har valet att inte vara elak.

Ninni 3 år sen

Man blir ju illamående att läsa kommentarerna… vilken ”liten” människa ”Linda” är med så mycket hat och ondska. Hoppas du går vidare med anmälan,sådana människor måste stoppas! Bra jobbat Johanna att du avslöjade henne!! Kram

Malin 3 år sen

Ja, man blir både förbannad, chockad, upprörd .. Men samtidigt vill jag på nåt vis hjälpa denna människa! Hon är självklart inte frisk.En mycket ensam o bitter människa… Hon behöver hjälp, fast hon inte förstår det själv. Ägnat flera år av sitt liv att sitta på olika bloggar och kränka människor!!?? En normal funtad människa gör ju inte så. Därför är det ju verkligen viktigt att denna människa blir hittad och får hjälp på nåt sätt! Det du behöver Anna/Linda är kärlek och omhändertagande! Jag hoppas att du får det som fattas dig och blir hel!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Ännu viktigare att inte påstå saker man inte vet något om. Eftersom det inte finns något som bevisar vad jag har eller inte har gjort. Så ska man nog knipa igen. Johannas ord är faktiskt inte dom sanna denna gång

Elin 3 år sen

Anna / Linda, jo en människa som mår bra beter sig inte på det vis du gör! Du är en ensam, isolerad, mycket trasig, patetisk, tragisk människa som behöver hjälp. Det finns hjälp att få! Sök den!!

Anna 3 år sen

Fast du vet inte hur jag beter mig. Ett inlägg …. resten är bara svar till er. Du har väldigt fel i det du skriver. J*s inlägg är betydligt värre här

Nina 3 år sen

Håller helt med… egentligen väldigt synd om denna Anna/Linda

Elin 3 år sen

Anna, du är en mobbare. Jag syftar till hur du beter dig här och hur du svarar. Tragisk, ensam och isolerad! Man mår inte bra om man beter sig som du. Punkt! Du har ett fritt val att lämna denna bloggen om du känner dig trakasserad. Det är ditt ansvar, ingen annans! Lämnar du bloggen så kommer ingen kommentera till dig och om dig. Fast vi vet ju att det är det du kickar på, det är ditt knark.

Johanna L 3 år sen

Alla mina tankar gå till Annica och hennes familj hoppas verkligen att hon mår bättre snart!
Bara stå på dig Johanna!
Kram

Camilla 3 år sen

Ignorera denna patetiska, inskränkta och sorliga varelse som inte är värd att kallas för något namn. Ignorera snälla för hon går igång på allt som skrivs.

Carina 3 år sen

Herregud vilken hemsk människa den där Linda/Anna är! Skäms på dig!!

Linda M 3 år sen

äntligen!
Sänder en Stor kram till dig Johanna och en bamsestor kram till Annica!

Ny på jobbet 3 år sen

Om man inte klarar av lite näthat borde man väl dra ut nätverkskabeln, slänga telefonen i havet och gräva ett hål under en sten och bosätta sig där resten av livet ? !

Svar på kommentaren:
Camilla 3 år sen

Du först, Anna/Linda!

Anna 3 år sen

Camilla Nu är det inte jag som skriver. Det är precis det här som är felet. Ni anklagar mig för saker som andra faktiskt skriver. Förstår att J vägrar kolla om det är jag. Ännu mindre skriva att det faktiskt är någon helt annan. Så tänk om jag haft rätt hela tiden, just om detta. Erkände mina 2 inlägg, men det betyder inte att J har fördel av det. Däremot har får jag fördelar för att ni kränker mig i varje inlägg.. jag är oskyldig i 99% av inläggen som gjorts innan dessa. Så tänk om Johanna bara har kommit med saker som bara är tagna ur luften. Så snälla tänk er för innan ni anklagar. Jag är inte den stora boven i dramat. Snälla kom inte med att jag är rädd nu (för anmälan). Ärligt så orkar jag inte bry mig. Enda jag är rädd för är er. Ert beteende, hot mm. Kan sitta en psykopat bakom ett av era Ip*n som kanske vill döda mig nu. Jag säger det en sista gång. Sluta nu. Johanna blir tvungen att lämna ifrån sig era Ip adresser om ni fortsätter.

Ulrika 3 år sen

Lägg ned din självömkan nu “Anna”! Det räcker med en enda kommentar du skrivit, där du skulle fira om Annica var död. Den säger allt om dig, att du är ett vidrigt troll som njuter av att göra andra illa.

Anna 3 år sen

Inte olagligt. Det ni bedriver nu är olagligt och polisanmält

Concerned Citizen 3 år sen

RIP! To all the bitches dying for attention in here..

Linda 3 år sen

Alltså sjuka människa Anna/Linda
Det finns nåt som heter Karma glöm inte det !

Johanna fortsätt kämpa och stå på dej och all kärlek till dej och Annica ?

Stina 3 år sen

Har följt detta ett tag och måste bara fråga:
Vilket brott i brottsbalken är det som skall anmälas (från båda håll) som ju är det polisen utreder?!
För olaga hot krävs det en del, så det känns inte aktuellt.
Är det ofredande som åsyftaas? Kan ju dock dessvärre knappast vara tillämpligt i en blogg..

Svar på kommentaren:
Jenny(i) 3 år sen

Jag kan se brottsbalken i sak men knappast i handling. Får Johanna igenom det här blir jag imponerad men samtidigt gruvligt jävla förbannad på rättsväsendet. Fråga mig om
Ni undrar vad jag menar.

E. 3 år sen

ok, jag undrar
?

Marielle 3 år sen

Hela jäkla tragisk!! Känner mig dock väldigt väldigt, typ hundra, på att Linda inte är hennes rikiga namn tyvärr. :(( men fortsätt kämpa för att hitta den rikiga bakom!!

Anna-Maria 3 år sen

Det här bevisar ju att när man har ett tvångsbeteende och en störning som det verkar handla om i ”Anna/Lindas fall så har man sämre möjligheter och resurser i vården att ta emot dessa patientfall. Då florerar denna/dessa tragiska människor runt och skapar kaos istället för att få vård momentant. Synd bara att detta drabbar oskyldiga som istället behöver all uppmuntran och styrka för allt man går igenom dag för dag. Johanna och Annica – all styrka och kärlek till er! Låt inget/ingen trycka ner er.
Varm kram ❤️❤️

Svar på kommentaren:
Marie 3 år sen

Jag förstår att du och många fler är arga och säkert inte menar något illa när ni försöker ställa diagnoser.

Men har man ingen som helst aning om vad en viss diagnos innebär eller vilka möjligheter det finns för just den diagnosen i vården bör man inte uttala sig om dessa “tragiska” människor. Precis exakt på samma sätt som Linda Anna inte kan avgöra om en person kan åka utomlands eller ha cancer.

Anna är ett ont troll punkt.

Maud 3 år sen

Tack och liv Johanna att du fick fram ip:n till denna fruktansvärda människa Anna/Linda.
Anna/Linda du verkar inte ha så stor koll på vad lagen säger om eller så är du så korkad att du inte förstår vad texten i lagen säger. Jag jobbar inom domstolsvärlden så om du tror att du ska komma undan så har du fel.
Så Johanna gå vidare med din polisanmälan.
Hur är du funtad egentligen?
Hur kan du skriva något så fruktansvärt mot Annica?
Annica ska inte behöva läsa
Sånt. Hon kämpar varje dag och varje dag är en kamp för henne och hela hennes familj.
Du vet ingenting om Annica och inte heller någom Johanna så lägg ned dina sjuka inlägg mot dom båda.

Mariatherese1977 3 år sen

Du provocerar alla till att bli förbannade Linda! Du måste ju förstå någon gång att alla vi andra inte hade blivit så arga om du inte hade skrivit så vidriga saker om en svårt sjuk tjej!

Du bryr dig inte ens om att det finns 3 barn du indirekt skadar psykiskt!
Hur tror du dom skulle känna om dom såg vad du skrev om deras älskade mamma?

Hur skulle du känna om någon skrev elakt till någon du älskade? Hade du blivit arg?

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Säger detsamma. Nu är det faktiskt så att både du och J har anklagat mig för saker öppet här, utan att veta hela sanningen. Nu kommer jag låta detta gå till polisen och jag kommer blocka allt som har med Johanna att göra. Så klart har jag folk som kommer att spara saker från sidan framöver. För min säkerhet

Elin 3 år sen

Offerkappan klär dig inte, Anna. Ta av dig den och ta ansvar för vad du har gjort och fortsätter göra.

Mariatherese1977 3 år sen

Vad har jag anklagat dig för?

Stiinis 3 år sen

Så jävla bra skrivet Johanna :-) Eloge till dig!!
Den där Linda är en riktig falsk och elak människa som borde sättas i tvångströja. Sen borde hon lära sig stava, sär skrivning på hög nivå!

Berit 3 år sen

Härligt att ni fått reda på vem det är Johanna ??Hoppas att hon får sitt straff sjuka människa ? Och hon verkar visst inte ge sig heller..
Och att hon tror att hon har något att komma med mot dig Johanna..? Nä karma kommer tbx Anna/ Linda ?
Kram

Karin 3 år sen

Johanna ! Detta är så bra att du kunnat avslöja denna människa ” Anna” Så glad framförallt för Annicas skull ! För din och alla andra bloggare , som tydligen råkat ut för denna Linda !

Anette 3 år sen

Hör här alla som läser här:

Halva Sverige har haft stora stora problem med Linda Larsson från Eskilstuna. ÄNTLIGEN Johanna.
Du är den coolaste bloggaren!

Denna Linda har härjat loss i många år, hon har ljugit om att hon är döende i Cancer, lurat hur många som helst.
Hon har även tagit mångas identiteter och ljuger ihop hemska, fruktansvärda historier om att deras barn har dött mm. Hon bedrar folk och ställer till ett rent helvete.

Fanns en grupp på Fb förut- Alla vi som varit utsatta för Linda Lusen. Lirre, finns många namn….

Hon är fan i inte klok och jag tror du ska passa dig nu Linda, du kommer åka fast.
Läste på Graafs blogg för många år sen, även Pernilla W.

Har fattat att det är du som hatat Johanna så många år, kallat henne för hemska saker.

Tror du skrev Isa men även många nickname.

Fy fan säger jag, stackars Johanna som utstått allt ditt vidriga hat. För inte tala om Annica, vilka sjuka grejer du skrivit till henne.
Nu är det nog.

Du måste ha hjälp och detta måste få ett slut.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

?

Nettan 3 år sen

Finns 4 st Linda Larsson i Eskilstuna. En av dom är kanske du, ops, börjar bli jobbigt nu. Hur ska vänner och bekanta reagera när dom får reda på vad du håller på med?

Anna 3 år sen

Olaga hot anmäls

Eva 3 år sen

Men oj halva Sverige, fb-grupp och tagit identiteter?? men gud.. Den Linda jag tänkt på verkade avsky dig och verkade väldigt avundsjuk på dig, det var fel på allt du skrev och gjorde, hon klagade och hånade dig både på din blogg och på sin egen. Hon brukade även skriva på Lailas och PWs bloggar och kallade sig då Isa och Madeleine. Hennes bild cirkulerade på fb fast med efternamn på A kanske var det fejknamn. Kanske är hon samma som “Anna”. Men kanske bäst Johanna att ta bort efternamnet så att hon inte kan anmäla dig och använda det emot dig, så att det inte blir tråkiga konsekvenser för dig, snälla Johanna var försiktig!

Nettan 3 år sen

Inte lönt att kommentera dig mer. Du har tappat det helt. Helt otroligt hur en vuxen människa kan bete sig så som du gör. Rent av sorgligt. Försök att njuta sv livet med vänner och familj och framförallt……skärp dig. Anmäl på, varsågod.

AnnaE 3 år sen

Isa kommer jag ihåg. Hon va inne på alla bloggar och skrev sin skit. Hon hade även en egen blogg där hon skrev om kändisar bara.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Stämmer.
Hade ett rent helvete med henne redan på Ameliatiden.
Hatkommentarer till mig i 9 år. Mina barn, Janne och nu tyvärr Annica.
Hade en egen blogg där hon hängde ut alla köndisar och allt gick ut på hat.

Jag har försökt få detta stoppat i 9 år.
Nu är det nog.

Eva 3 år sen

Minns inte att hon skrev om andra kändisar men minns att hon skrev om Johanna i flera inlägg annars mest om sin hund, men hon kanske hade flera bloggar. Minns att hon länkade till sin blogg från någon blogg och där såg jag hennes hat mot Johanna, sedan en gång så länkade hon till samma blogg från annat namn när hon skrivit skit och på bloggen fanns ju namnet Linda och bild på henne, kort efter det var bloggen borttagen hon insåg tydligen sitt pinsamma misstag. Minns att hon skrev på bloggar att hon var fotograf och kände kändisar, kanske var det ljug. Jag känner mig ganska säker nu på vem Anna är iaf, lite synd om de tre med samma namn i samma stad bara.

Ida 3 år sen

Aha har hon en hund, då var det ju lätt att ta reda på vem av dessa Linda Larsson som är hon, såna uppgifter står på ratsit (om nu inte hunden dött sen dess). Hoppas du åker dit Linda, för detta är inte okej.

Åsa 3 år sen

Bra jobbat Johanna & Co! Det är väl inga tvivel om att den här Linda behöver professionell hjälp. En dag kanske hon tackar dig för att du “hjälpte” henne att komma ut i ljuset.

Svar på kommentaren:
Karin 3 år sen

Ja , hon borde vara tacksam , men fattar fortfarande inte , visar bara hur psykiskt sjuk hon är !

Pia Persson 3 år sen

Så skönt att du har fått fram vem “Anna” ‘ är och kan gå vidare med en anmälan!!

Du är beundransvärd Johanna som står upp för dem svaga!!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Fast det kommer inte hända något. Så bara slöseri med tid. Hon får en mot anmälan nu och den är större än det lilla jag skrev

Annica 3 år sen

Men jösses du har ju redan vart hos polisen Anna/Linda …eller gick du inte dit? Om du har nått att komma med så gå dit nu istället för att sitta här å tjata !

Ann 3 år sen

“Anna” Var inte du i Karibien??

Hahaha Jag smäller av!

Åsa 3 år sen

Tänkte samma sak: Även om man varit i Karibien massa gånger (var det 10???) så kanske man inte väljer att hänga på nätet under semestern?
Och dessutom undrar jag vad det för något Anna/Linda menar att Johanna ska få mot anmälan? (Ursäkta dålig humor men särskrivningar lockar fram den hos mig ???)

Carolin 3 år sen

Dagens bästa läsning! Att du identifierat henne och att hon inser att hon är rökt! Grattis Johanna! Bra jobbat. Måtte både du och Annica få lugn o ro nu. Kram

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Rökt?

Carolin 3 år sen

Tja, eller avslöjad kanske är ett bättre ordval? Ha ha ha…

Anna 3 år sen

Så du vet vem jag är? Du har ett namn bara

Carolin 3 år sen

Ha ha ha…räcker för mig att Johanna sköter detta…ha ha….

Jenny 3 år sen

Hon fortsätter att skriva kommentarer som svar på inlägg här!? Att människan kan med?
Det blir en allt ondare värld vi lever i och folk blir bara elakare och mer egoistiska för varje dag som går… Sitta och tycka synd om sig själv när man uttalar sig såhär! Stå upp för vad du gjort mot ALLA bloggare och människor! Be om ursäkt offentligt och gör aldrig någonsin om dina elakheter! Antar att du är för feg för det, eller?

Mia 3 år sen

Den där Anna/Linda, hon har kanske så mycket störningar så hon gör farliga saker?
Att något sönder som är trasigt hos henne det är ju uppenbart.
En sån människa ska ut i friska luften, inte sitta vid en dator. Där har vi nig grundfelet till folks rehab. Många tror man blir frisk bakom datorn.
Jag är supersäker på att människan ska jobba och ha frisk luft.

Annas lilla hjärna 3 år sen

Jag får skriva vad jag vill för det är yttrandefrihet men ingen annan får skriva något om mig för det är olagligt och jag kan lagen för det står i lagen att jag kan lagen och jag är i karibien och jag är hos polisen och jag är överallt och kan allt!

Svar på kommentaren:
Mia 3 år sen

Då du kallar dig själv då? Annas ”lilla” hjärna? ??

Anna 3 år sen

Du kunde inte lista ut att det är någon som driver?

Eva 3 år sen

Herregud.. så hon heter alltså Linda, men då är det säkerligen den person jag trott i flera år som hatar dig (avundsjuk och helt besatt), hela tiden försöker smutskasta dig och skriver skit i olika namn/nicks, namnen byts ut med jämna mellanrum men man känner igen hennes åsikter och sätt att skriva, hon har även härjat på andra bloggar men skriver inte så hatiskt som mot dig. Hon skriver ofta i olika namn att detta är första gången jag kommenterar, du anklagar fel person, du mobbar, det finns flera vi är flera som tycker.. men nej det är en o samma samma med olika namn/nicks. Hon retar sig på reklam, att Johanna tjänar pengar, på komplimanger och hoppar ofta på utseende. Hon verkar väldigt rädd nu och verkar vara helt paranoid – verkar tro att folk är och tittar in i hennes fönster och är utanför hennes hem, verkar tro att du skickat folk efter henne.. hjälp alltså. Men kanske bara släppa det nu och låta henne va, hon har nog lärt sig en läxa och mår säkert väldigt dåligt.. men kanske är polisanmälan det enda som får stopp på det.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Du har visst missat att hon vill att folk härifrån ska höra av sig. Hon behöver hjälp… hjälp med vad tror du? Det är även anmält

Eva 3 år sen

Hjälp med att identifiera dig ja, alltså att spåra varifrån ip kommer, få tips om vem du kan vara inte så att folk ska åka hem till dig. Du behöver nog inte vara rädd för fönstertittare pga detta, räcker att du skäms och ångrar dig, och framförallt sluta bara. Har inte sett några hot eller folk som anmält sig att komma hem till dig? Hur kommer det sig att du tycker så illa om Johanna? Vad föranleder detta hat? Avundsjuka? Denna misstro mot Annica? Har du träffat Johanna i något sammanhang, på något event? Har du själv någon gång haft en blogg?

Veronica 3 år sen

Anna/Linda…. din avsaknad av verklighetsförankring och självinsikt är skrämmande och jag tycker synd om dig då ingen människa som mår bra i sig själv har behov av att medvetet såra andra. jag hoppas du får den hjälp du behöver. med tanke på att du själv anser dig ha så bra koll på saker och ting kan du säkert också komma fram till namnet på diagnosen du lider av och få hjälp med hur du ska må bättre. och jag hoppas du inser att även du själv skulle må bättre av att be om ursäkt för dina snedsteg.

Mariatherese1977 3 år sen

Linda, nu får du tamefan ge dig!
Du är den mest elaka människa som finns. Det finns inget du kan anmäla eller är du den typen som anmäler folk till höger och vänster? Du får ta ditt straff, du gav dig på en svårt sjuk tjej! Är det konstigt att folk blir förbannade på dig? Du valde detta själv annars hade du aldrig varit så korkad från första början!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Straff? Så J har rätt att kränka? För det var väl det du tänkte på. Straff lär det inte bli för 2 kommentarer

Mariatherese1977 3 år sen

Hur kränker hon dig? ?

Anna 3 år sen

Är du så korkad att du inte kan se vad hon gör. Läs på… Har skickat iväg en anmälan redan

Mariatherese1977 3 år sen

En frisk människa hade aldrig skrivit så hemskt om en annan människa om personen inte var ute efter att skapa ett ordkrig! Du startade allt. Finns det ingen godhet inom dig?

Mariatherese1977 3 år sen

Nu kränker du mig istället!
Tänk på ditt ordval fröken

Anna 3 år sen

Korkad får man säga. Man får även säga att någon är tjock och ful (enligt polisens sida). Så om jag frågar om någon har gått bort för att det är tyst (tar ni värre på) än ordet korkad

Mariatherese1977 3 år sen

Men om jag blir kränkt av ordet så är det inte så lagligt längre

Anna 3 år sen

Spelar ingen roll om du känner dig kränkt. Finns fortfarande lagar och det krävs betydligt mer innan polisen ens gör en utredning

Mariatherese1977 3 år sen

Med allt skit du har skrivit så borde du nog tänka dig för innan du skriver något mer. Du provocerar fram så mycket hat!

Eva 3 år sen

Men Linda/Anna nu får du väl ge dig någon gång, hur orkar du?! Du gjorde ju lite mer än bara frågade om någon har gått bort. På vilket sätt kränker Johanna dig? Hon har visat er konversation visst men hon har inte visat din mailadress och fullständiga namn. Tycker det var bra att du mailade henne men du fortsätter att vara otrevlig och föminskar henne genom lilla gumman och diverse skumma anklagelser istället för att be om ursäkt. Du verkar inte särskilt ångerfull men väldigt rädd. Kanske släppa det nu istället.

Anna 3 år sen

Jag ställde en fråga. Sen att ni är så korkade att göra det större är upp till er. Sånt kommer polisen så klart att kolla på. Men ni vet inte hur dom jobbar

Maria 3 år sen

Du ställde inte alls bara en fråga, sluta ljuga, Du skulle ju fira om Annica dött. Hemskaste jag läst och sen känner DU dig kränkt?!

Pernilla 3 år sen

Näää “Anna”, det blir sällan straff för 2 kommentarer…. det har du faktiskt rätt i. Men för ÅTERFALL i brott, blir det straff. Du vet, polisen kikar i sitt register när de får in Johannas anmälan; om du förekommer sedan tidigare & i så fall för vad. Om du tidigare är anmäld, eventuellt åtalad & kanske t o m straffad. Värt att tänka på.
Gör dig inte till mer åtlöje nu. Lägg bara ner.

anonym 3 år sen

Börjar tro hon stalkat mej med känner igen vissa ord hon skriver. Hon måste anmälas för detta.

anonym 3 år sen

Inte klokt. Hon verkar varit inne på andra bloggar och förstört. Hoppas hon blir stoppad nu. Otäckt och elakt av henne.

Adela 3 år sen

När man jobbar inom psykiatrin så förstår man ju hur det står till här… SÅ sjuk.
Kram till Annica & Johanna ❤️

Svar på kommentaren:
Veronica 3 år sen

exakt..

Anki 3 år sen

Säger bara det… Anna sök vård!!!!!!
Det är inget hot men ett skarpt tips till dig! Du kan omöjligt må bra. Sen är du fetrökt juridiskt man kan inte spotta ur sig vad som helst varken digitalt eller IRL. Som vuxen över 18 år är du straffmyndig och har ett ansvar för ditt beteende. Jag är rätt så övertygad om att du vaknade upp idag på morgonen med en lite lätt ångest och att världen krympte lite mer där hemma i sovrummet när du insåg att jo… Johanna hittade dig :-)

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Yttrandefrihet har man som 18 åring ? Du får till och med säga att någon är ful eller tjock. Gå in på polisen sida o läs på

Anna 3 år sen

Hitta mig.. Inget jag har dolt precis. Betyder inte att hon får kränka mig på sin blogg. Du vet det finns lagar för bloggerskor med.

Mariatherese1977 3 år sen

Hur kränker hon dig?

Anki 3 år sen

Anna om du inte bara hängde här på Johanna blogg hela livet så skulle du kunnat sett programmet med Aschberg. Att trakassera och hota folk digitalt är olagligt därmed anmälningsbart och när dessa blev polisanmälda i Aschbergs program så fick dom även tilldömda straff. Ingen av dom var dock så uberjävlig som dig som hotat och kränkt en cancersjuk kvinna. Du tar priset och det ska bli intressant att följa detta även medialt.

Pernilla 3 år sen

Anna, eller vad du nu heter…. Om du kan lagarna, så ser jag fram emot att du skriver ut den brottsbalk & det lagrum som Johanna brutit mot; “Jag kan lagarna och bara skriva ut detta är olagligt. Kränkande… spelar ingen roll om en person är dömd eller inte så är det olagligt”
Du vet inte ens hur en lagbok ser ut vännen. Om du tycker att det Johanna gör är kränkande, så är det INGENTING mot vad du gjort mot Johanna & Annica.
Kasta inte sten i glashus.
Jag hoppas innerligt att du får hjälp! Hjälp att komma ur det destruktiva liv du lever, där du blir tillfredsställd av att förnedra andra. Det ända rätta är att du kontaktar Johanna privat & ber om ursäkt till henne & Annica för de osanningar & kränkningar du hävt ur dig.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Johanna kan skicka en kopia från polisen att just detta är kränkande. Du får inte hänga ut folk på det här viset. Johanna har själv erkänt att hon inte tog illa vid sig. Så det kan hon inte säga något om. Plus att A har jag inte ens haft kontakt med så läser hon J*s sida och tror att allt handlar om henne så är det upp till henne. Jo du jag kan met än du tror. Du kan uppenbarligen inte lagarna. Bara att Johanna låter dessa inlägg ligga kvar på sin sida är olagligt

Mariatherese1977 3 år sen

Den mest dumma är väl du som skriver dom?

Mariatherese1977 3 år sen

Det du inte tänker på är att hon hänger ut ett ”fejkat” namn.. ingen som vet vem Anna är.. Så vad ska du säga till polisen?
Jag tror det är mig hon menar?

Pernilla 3 år sen

Jag är ledsen “Anna”, men jag har jobbat inom rättsväsendet i flera år… Så just nu framstår du bara som genuint korkad. Tyvärr!
Johanna kränker dig genom att låta dessa kommentarer ligga kvar offentligt? Johanna kränker dig genom att lägga upp er mailkonversation i bloggen?
När jag skrev att du inte skulle kasta sten i glashus, så menade jag att det är dumt av dig att hävda att du är den som blir kränkt här… DU har medvetet & utstuderat kränkt & baktalat både Johanna & Annica långt mycket mer & långt mycket värre än vad de någonsin har gjort gentemot dig. De har enbart velat komma i kontakt med dig för att ge dig en chans att ställa allt till rätta – men du förstår uppenbarligen inte.
Jag hoppas innerligt att Johanna gör verklighet av sitt löfte att lämna in en polisanmälan & jag hoppas innerligt att polisen tar sig tid att utreda det som hänt, de anklagelser & kränkningar som skett. Allt i enlighet med de nya lagar som trädde i kraft vid årsskiftet, som syftar till att just det du sysslar med – nättrolleri & näthat skall bli lättare åtala & fälla.
Å leder det till en fällande dom mot dig, så hoppas jag att du döms till vård! För din egen skull.

Karin 3 år sen

Anna ! Du är bara så dum , att du bara fortsätter här att kommentera och försvara dig själv ! Helt otroligt !

ulrica ask morling 3 år sen

Misstänker att detta är samma tjej som förföljt även mig! Hon blev bla jättearg när hon inte fick skriva på sin FB sida att jag var hennes mamma…. Hoppas det blir ett slut på detta nu!

Kram från Gran Canaria

Nettan 3 år sen

Du måste vara en person med väldigt mycket fritid som har tid att stalka folk hela dagarna. Tycker synd om dig att du inte har något roligare för dig, inga vänner, familj? Gillar du inte bloggen så läs den inte, och Annicas liv lägger du dig inte i!!! Hoppas innerligt att det vänder för Annica så att hon får må lite bättre och orkar vara med sin fina familj❤️.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Stalka? 2 inlägg som Johanna har sett till att det har utökats av hat från er. Du vet inte vad stalka är va?

Nettan 3 år sen

Att du inte bara lägger ner. Du är patetisk som orkar hålla på.

Anna 3 år sen

Ska komma från er som kommenterar

Eva 3 år sen

Men “Anna”/ Linda hur orkar du bara hålla på och fortsätta och fortsätta här.. Ge dig någon gång. 2 inlägg upprepar du gång på gång men du har ju skrivit flera inlägg tidigare, det bevisar du ju själv i dina mail, och du fortsätter tjata på. Du är ju helt besatt och jag förstår inte hur du orkar.

Sophie 3 år sen

Bara en galen/mentalt sjuk människa ger sig på sjuka människor som hon/han inte känner. Kan inte fatta att hon tror att hon har någon form av rättigheter till Annicas kontaktuppgifter eller att hon kan ställa krav! Nä, bort med trollet och dess dåliga energi! Här är en blogg där vi bryr oss om varann och stöttar våra medmänniskor!

Carina Lundgren 3 år sen

Kontakta Robert Aschberg han utreder och konfronteras med otäcka Troll och ser till att dom åker dit. Hoppas
Det blir ett slut nu på alla fula otrevliga övergrepp från trollet så ni får lugn och ro. Leif GW Persson är duktig på detta oxå. Står på dig er Johanna och Annica . Anna/Linda lär få sitt straff på ett eller annat sätt. Det är mörkt ute just nu.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Finns inget att anmäla. Läs på om lagarna om yttrandefrihet

Lena 3 år sen

Olyckliga männsika!! Undrar hur Du mår?! Lämna Annika och hennes familj i fred!! Och Johanna!!

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Johanna kommer bli polisanmäld. Ingen av er förstår att det hon lägger ut är kränkande och OLAGLIGT. Är på väg till polisen nu

Stella 3 år sen

Är inte du på kryssning i Karibien Anna? Lokala polisstationen på närmaste ö som gäller, eller?

Carola 3 år sen

Men ”Anna” vad är olagligt av det Johanna gjort ?
Du måste ju förstå vad du har gjort.
Man skriver inte sådana inlägg som du gör.
Är det en blogg som inte tilltalar dig så fortsätt inte läsa den och kommentera med sådana svar.

Anna 3 år sen

Jag kan lagarna och bara skriva ut detta är olagligt. Kränkande… spelar ingen roll om en person är dömd eller inte så är det olagligt. Finns andra saker med som är på min sida. Tyvärr ser inte ni sånt då ni bara attackerar utan att tänka på vad ni skriver under på. Vill man söka upp personer pga olika saker behöver man inte göra det öppet. Detta är kränkande och kommer bli en anmälan på. Så var inte så tuffa och tro att Johanna kommet vinna. Hon har inget att gå på. Det har jag

Camilla 3 år sen

Är inte du hos polisen nu? Sluta ljug nu. Ingen tror dig.

Bollen 3 år sen

Anna, kan du snälla upplysa oss andra, okunniga människor om i vilket lagrum du hittar dessa lagar. Är intresserad av att veta kapitel och paragraf. Är du gullig och delar med dig av din kunskap till oss!?

Marie 3 år sen

Herregud vilken människa !!!!

Lotte 3 år sen

Ojojoj måtte allt bara få ett slut……
Jag tänker iallafall på Annica och hoppas hon har det så bra hon kan ❤
https://lotte4.blogspot.se

Carina Pettersson 3 år sen

Varför skulle nån vilja lämna ut en mejladress till en person som “Anna Linda” gjort ledsen av en massa påhittade påhopp, “Anna Linda” kan ingen och allra minst Annica lita på.. Vem kan tro att hon skulle be om ursäkt… Inte jag iallafall.. Om man nu vill be om ursäkt för sina egna handlingar gör det där du spottade ur dig skitsnack. En ursäkt till både Johanna och Annica m fam

Hoppas hon åker dit. Har själv gjort en anmälan för en person som stalkar mig bla genom bloggen. Efter 1 år och massa bevis så pågår utredningen fortfarande. Men han fick ialf kontaktförbud i ett halvår.

Lisen 3 år sen

Men gode gud… hon erkänner till och med.
Oh hjälp vad är detta :(

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Erkände att jag skrev vissa saker ja. För det finns redan ett Ip.. osmart du är. Men jag har ej begått brott

Sophia 3 år sen

OMG!!! Hur kan man skriva så sjuka grejer. Fegt bakom en skärm men vågar inte krypa fram när denne konfronteras.
Herregud! Tragiskt!

Marika 3 år sen

En sån sorglig människa. Tragiskt att fortsätta. Be Annica om ursäkt och Johanna, hur svårt kan det vara. Att det tar emot så mycket. Riktigt sjukt och manipulativt.

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Svårt? La hon inte ut att jag skulle det men hon vägrade ge ut hennes nummer. Så där har jag fördel

Marika 3 år sen

Du kunde be om ursäkt på Annicas blogg! Du styr inte detta längre. Och det blir konsekvenser av ens beteende du kan inte säga vad som helst, trakassera människor för det är straffbart!

Lillvor olsson 3 år sen

Vilken otäck människa! Stå på dej

Lotta 3 år sen

Är imponerad av dig! Smarta och kloka frågor. Hon erkände så hon får fan skylla sig själv.

Hjälp….

Svar på kommentaren:
Anna 3 år sen

Erkände? Finns redan Ip adress plus att jag ej har skrivit något olagligt.

Susanna 3 år sen

Herregud! Jäkla idiot!! Dessa troll tar ju över och förstör så mycket!
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Mia 3 år sen

HERREGUD!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…