• 2018-01-10, 09:41
  • 12

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Så många som vill kicka igång träning och äta nyttigare efter jul och nyår, men krångla inte till det. Sätt inte för höga krav eller gör för stor omställning, det är lätt att man drar man på sig skador eller tröttnar om du kör igång med 6 pass per vecka om du inte tränat alls.

Gör något du tycker är kul, vardagsmotionen räcker långt. Ut och gå, lyft vikter i vardagsrummet, dansa, åk skidor. Bara du rör på dig. Våra kroppar är gjorda för att vara i gång. Det är ren och skär misshandel mot dig själv om du aldrig rör på dig.

Igår var jag så trött efter suttit vid datorn och letat troll i 10 timmar så jag trodde inte jag skulle orka mig ut genom dörren.

Men så fel att tänka så. Jag och Marilyn gick ner till gymet ändå och det blev ett bra benpass och 20 min på crossen efteråt. Jag fick svettas, kämpa och vips kom alla pigga glädjehormoner! Pigg, glad och känslan efteråt är oslagbar.

Tränade med nya träningskläder, på riktigt så kan dessa tights vara de skönaste jag haft! Lite högre midja som sitter bra och håller in, men skönt material. Har svårt för material som inte känns skönt på kroppen.

Dessa är ett kap som du hittar HÄR. Normala i storlek. Toppen är skön tisha man kan reglera banden längst ner. Vill du inte träna i linne är detta perfekt för den var så sval och lätt. Finns HÄR. Har även beställt den i svart HÄR. 

Bönan ovanför känner ni säkert igen från Monas Universum, roligare blogg finns inte. Mona är en go och härlig vän jag ska äta middag med i Stockholm på måndag. Vi är båda på Tailsweep/Bonnier och på tisdag morgon ska jag på ett intressant frukostmöte på Bonnier. Händer så mycket kul där nu och är glad att vara en i deras team.

Läs hennes blogg HÄR Du lär inte bli besviken. (Visst älskar du Mona att du är med i ett träningsinlägg här på bloggen va? Haha)

 

Kommentarer

ÅsaC 3 år sen

Jag log lite för mig själv när jag såg bilden på Mona i ditt träningsinlägg och innan jag hann läsa texten nedanför så undrade jag vad hon gjorde i där i samband med träning. Inte riktigt hennes grej :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hahaha ;)

Eva 3 år sen

Så snygg träningstisha! Mona är härlig, hon verkar go, jag tittar in på hennes blogg lite då och då, hon är kul. Kul att ni ska ses!

Linda 3 år sen

Grymma tips här! Din blogg är inspirerande.

Ingrid 3 år sen

Tack för alla bra tips.

MonasUniversum 3 år sen

Well, det är nog det närmaste träning jag kommer dear!?

Denise 3 år sen

Hej Johanna! Nu har jag börjat äta nyttigt, uteslutit både kolhydrater och allt socker. MEN så sugen på semlor, har du någon nyttig/nyttigare variant?

Kram kram

Maria 3 år sen

Så snygg!!

Roligt att du och Mona ska ses, läser hennes blogg ibland, hon är rolig och härlig.

Heidi 3 år sen

Heja heja mona??Hon är verkligen så i verkligheten som på bloggen, träffade henne på arlanda , för ca 1, 5 år sedan , en kort stund visserligen, men hon är så fin och härlig människa . Ha en mysig dag/kväll.
Mvh heidi

Svar på kommentaren:
MonasUniversum 3 år sen

Åh vad gullig du är Heidi, tack!

Linda 3 år sen

Hej! Tack för all härlig inspiration du ger! Gillar träningskläderna, men funderar på storlek, om man är en 36;a, hade du valt 34/36 eller 38/40 på dessa? Ha en fin dag, kram Linda.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack!

Ta 34/36 men jag kan inte ta ansvar…. men jag tycker kläderna är normala i storlek.

Ha en fin dag du också! kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Hej på er! Här är klockan 11.30 och vi har tränat på hotellets gym och ätit frukost. Idag kör vi mot Miami Beach men ska hänga en stund på hotellets…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…