ANNONS

Intervju i Expressen om näthataren ”Anna”

/

Tydligen är vi inte helt av med näthataren som kallar sig ”Anna” men egentligen heter Linda än. I dag blev jag intervjuad i Expressen om hur Anna/Linda plågat Annica och hatat här på bloggen och hur jag med er fantastiska hjälp lyckades spåra upp henne. Läs intervjun HÄR 

Helst skulle jag slippa ödsla mer energi på denna människa, men det är så viktigt att näthatet och näthatarna lyfts fram. Att bara tiga ihjäl dem är så fel, då lär de sig att de kan göra vad som helst utan reaktioner. Ni är så många som fortfarande mailar och varit drabbade.

Nu har Anna/Linda själv blivit konfronterad, polisanmäld and mig och Annica och idag kontaktad av Expressen. Men hon är inte lika road längre av att dela med sig om sina åsikter som hon brukade vara i kommentarsfältet här.

Det enda hon hade att säga reportern var ”Inga kommentarer”. Men jag hade desto mer att säga!

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00