• 2018-01-17, 11:00
  • 5

(Ställde in detta inlägg i morse innan vi lyfte mot Österrike)

Jag och Mona som driver härliga Monas universum åt middag på Miss Voon när jag var uppe i Stockhom, äntligen! Vi har försökt få till en middag när jag är uppe i Stockholm men varje gång har det varit omöjligt att få till. Nu blev det av. Jag tror vi satt i 4 timmar och pratade.

Vi har många gemensamma vänner, har ganska ofta smskontakt och jag har alltid gillat Mona. Rak, ärlig underbar att sitta och prata med.

Hon är en kvinna jag beundrar, hennes erfarenhet och det hon har varit med om ska jag berätta för er om en annan gång. Säkert flera av er som redan känner till.

Har ni varit på Miss Voon? Ligger på sturegatan, 5 min från stureplan. Så god mat om ni gillar asiatiskt. Riktigt bra service också.

Uppdatering från Frankfurts flygplats 12.15

Tack Mona för att du är du. Skit i den tröttsamma hatkommentaren jag nyss läste på din blogg. Fattar inte hur en del fungerar, men det kommer vi nog aldrig göra. Varför, varför varför måsta man vara så elak.

Ni hittar Monas smarta och roliga blogg HÄR! 

2018-01-17 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Fnulan 3 år sen

Men alltså, vi skulle ju setts tillsammans. Varför bor vi inte på samma ställe. Skit. Vi får göra något ihop tjejer.
Kram Snygging

Susanna 3 år sen

mmmm fina fina Mona. Hade äran att spendera en helg med henne på bloggträffen, helt underbar!
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Eva 3 år sen

Trevligt att ni fick till en middag. Så snyggt klädda ni är båda två! Vilken hemsk kommentar Mona fick, det stank avundsjuka långa vägar, hoppas inte Mona tar åt sig. Fint att du står upp för henne. Hoppas ni får det toppen i Österrike och var rädd om er!

Elisabeth 3 år sen

Alltså!! Du är så härligt fräsch och snygg! Får så mycket inspiration av dig och din blogg när det gäller träning och hälsa och ta hand om mig själv! Tack för att du bjuder på dig själv så mycket och delar med dig av din tid!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla du! Wow vilken fin komplimang.

Stor kram till dig.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Sista chansen att fynda hos Ellos för 25% rabatt på ordinarie priser, HÄR hittar du massor med samlade julklappstips. Jag gillar när de har lagt in massor med roliga tips,…

Innehåller annonslänkar Så är dagen här! Det första ljuset tänds. Glad första advent alla här inne! Jag hoppas ni får en fin första advent med ljus och kärlek, kanske baka något gott…