• 2018-01-19, 23:30
  • 1

Vilken dag! Vi har åkt skidor hela dagen och vid lunch kom solen fram, får nypa mig i armen när vi är högt upp på toppen, de är så magiskt med alla bergstoppar och utsikten är slående. Att flyga ner för backarna i den här miljön är fantastiskt. Älskar Österrike och vi har verkligen hamnat på rätt ställe.

Vad roligt att ni gillar våra inlägg, älskar alla era kommentarer och hälsningar! Det betyder väldigt mycket. Tack!

Som jag skrivit tidigare gör jag ett jobb med Österrikes turistbyrå och vi bor på hotel Goies resort i en liten mysig by som heter Ladis. Den byn hör ihop med två andra skidorter som heter Serfaus och Fiss. Det ett riktigt stort skidområde och man kan ta sig mellan orterna via liftarna.

Här är så mycket snö och så många backar! Vi åker och åker och får se nya saker hela tiden. Mina ben känns som stora cementklossar, haha.

Vi tar alltid en lunch mitt i backen någonstans och det är ju ganska härligt att ta en öl utomhus i skidkläder uppe på toppen när solen skiner. Janne är superproffs på att åka skidor men jag hänger med, förutom svarta backar, då gråter jag nästan och kanar på sidan för att ta mig ner, haha.

Här uppe är det så vacker utsikt som inte går att få med på bild, man måste bara uppleva detta. Här är vi uppe på 2400 m och jag gjorde misstaget att hamna på den där hemska branta partiet IGEN. Det var helt sjukt. Men det vara bara att bita ihop och ta sig ner, men jag överlevde den gången också.

Visst är det mäktigt?

Vi har försökt ladda ner flera filmer som vi klippt ihop men nätet har strulat med oss lite så det tar ganska lång tid, men hoppas den snart går att ladda upp. Mer galet än någonsin.

På instagram kan ni se flera filmer som är uppe från afterskin. Älskar resa med Janne och älskar att vi har så roligt tillsammans, det tror jag är viktigt. Vi kan tjata ihjäl varann också men åh vad jag älskar dig darling. Du är fantastisk på att peppa när jag inte vågar och du ger mig så mycket komplimanger och feedback. Trots jag gnäller och inte tror jag fixar det.

I morgon ska vi försöka få in våra filmer som är ihopklippta från backen, jag tror ni kommer skratta gott.

Dags att sova, vi har hunnit hunnit med afterski, SPA nere i polen och en 4-rätters middag här på hotellet. Här ska ni bo om ni åker hit. Vilket hotell!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Eva 3 år sen

Så härliga bilder!! Föstår att det är läskigt med de svarta backarna men så duktig och modig du är. Var rädda om er!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu är vi på flygplatsen och softar på loungen, flyget är försenat mot Frankfürt där vi mellanlandar så hoppas vi hinner med nästa flyg mot Insbrück. Vi gör ännu en…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…

Innehåller annonslänkar Hej på er! Jag hoppas ni har en riktigt skön helg och har njutit av det vackra vädret! Jag och Marilyn körde ett skönt benpass på gymet i förmiddags, jag…