• 2018-01-22, 16:12
  • 13

Nu är vi hemma efter en magisk skidåkning och semester nere i Österrike! Är så glad över detta jobb och jag vet att många tycker det är lyxigt och jag blir bortskämd med resor som arbete.

Jag är tacksam ska ni veta. Men hårt jobb belönar sig. Jag har svårt för att skryta om vilket slit man lägger ner på sina arbeten, alla gör så gott man kan och alla har ett bagage. Men jag bestämde mig när jag blev frisör och när jag startade min blogg att detta ska jag lyckas med.

Jag har alltid haft mål och alltid kämpat mig framåt med små medel. Man kan inte sitta och klaga om man inte lever som man lär, det enda jag har velat är att kunna försörja mina barn, att de får en trygg och fin uppväxt precis som jag fick.

Det jag också är stolt över är att ha lyckats driva ett företag på egna ben framåt som jag idag kan leva helt på. Men det har varit blod svett och tårar flera år, ingenting kommer gratis. Allt man kämpar för belönar sig.

Jag är en helt vanlig tjej som inte är mer än någon annan men med viljan kommer man långt. Tack älskade Janne för att du orkar med mig, vilken resa vi gjort.

Tack världens finaste bloggläsare för alla fina hälsningar ni alltid skriver här inne. Det kommer mer bilder och en sammanfattning från vår resa snart.

Love
Johanna

Kommentarer

Ewa 3 år sen

Hej Johanna
Du och Janne som älskar att åka utför
har ni varit i Ulricehamns skicenter
kanon backar för dom som älskar utförsåkning?många utländska turister som besöker lilla Ulricehamn just för utförsåkningen det är så fint.Så Johanna ni är så välkomna att besöka oss här i Ulricehamn kram Ewa

Evelina 3 år sen

Ser helt fantastiskt ut!!

Hanna 3 år sen

Jag har följt dig ända sedan ensam mamma söker och tycker att du är en fantastisk människa. Läser din blogg dagligen och man blir oftast så glad när man läser den. Härliga bilder du har gett oss och roligt att du filmar också. Ni verkar ha så himla kul ihop du o Janne. Kram till er båda

Malin 3 år sen

Du är så värd att få njuta av ditt jobb! Det krävs mycket mod att våga satsa och kämpa för det man vill, det har du! Fantastisk inspiration är du! Härlig resa, ni är ju för söta tillsammans, och goa dialekter ni har. Blev så full i skratt åt er, att ni var så fascinerade av snön,bor i Norrland, vi har sjukt mycket snö i år. Kram till dig! Jag glädjs för din skull, att det går bra för dig.

Lotta 3 år sen

Tack ska DU ha Johanna! Alltid lika inspirerande att kika in här! Älskar främst dina inlägg om inredning och dina recept. Har testat många av dem pch alla har varit enkla att lyckas med och gjort succé?! Du ger mig också en spark i baken när det är segt att komma iväg och träna! Nu blir det till att titta in hos Janne också då?! Behövs helt klart fler manliga bloggare! Keep up the good work! Kram❤️

Sandra 3 år sen

Du är fantastisk och så värd att ha det bra och åka iväg med din älskade Janne.
Tack för du delar med dig av ditt liv.

Varm kram Sandra ?

Jessica 3 år sen

Härlig inställning! Jag är också egenföretagare och håller med dig helt och fullt, det är ett jäkla slit men till slut kommer nedförsbacken då man kan unna sig och njuta lite… men bara en stund, sen är man på nästa utmaning, för det är ju så vi företagare jobbar :)
Trevlig kväll, kram!

Anonym 3 år sen

Xx

Linda 3 år sen

Du är fantastisk!! Har läst din blogg sedan Amelia tiden, alltid sett upp till dig för du ger en sån inspiration till allt möjligt & de känns som man “känner dig” när man varje dag får läsa va du har för dig. Kramar till dig fina du!

Eva 3 år sen

Härliga bilder! Johanna Du är grym!! Du är grymt duktig i skidbacken också så modig du är, såg på instagram och såg också att ett filmklipp du lagt upp där fått över 100 000 visningar wow. Din magträningsvideo på youtube hade många visningar också såg jag, den är så bra. Tack för allt och ha en fin kväll!

Ann 3 år sen

WORDS!

Svar på kommentaren:
Anonym 3 år sen

Svensk blogg

Anneli 3 år sen

Förstår att det ligger mycket jobb bakom din blogg, vi ser ju bara resultatet. Det är roligt när ngn lyckas o jag ser fram emot att fortsätta läsa din blogg o kolla på härliga filmer. Kul att Janne börjat blogga också, kommer att kolla in den också. Välkommen hem till Skövde!! Kram på dig.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon från Österrike! Självklart har vi filmer från våra dagar i alperna också! Klicka på pilen. Nu blir det frukost och sedan ut i backen igen, strålande sol idag. Kram från…

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…