• 2018-01-23, 16:55
  • 7

Här kommer del två från vår skidresa i Österrike. Innehåller även annonslänkar till Ellos. 

Vi bodde på hotell Alpin resort Goies som ligger i lilla mysiga byn Ladis som tillhör tre byar som ligger bredvid varann. Serfaus-Fiss-Ladis.

Det finns mycket tips på hur man tar sig ner hit på Österrikes turistbyrå HÄR. Man kan hitta billiga flygstolar tex till Innsbruck eller München, sedan hyrbil/taxi till Serfaus-Fiss-Ladis.

Alla bilder från skidåkning och backarna hittar ni i det HÄR inlägget.

Vårt hotell var riktigt bra. Stora rum, allt är praktiskt för skidkläder och bra utrymme. Mysiga rum med härlig energi. Visst är det viktigt? Märker det direkt när jag ska sova på hotellrum. Vi bodde ett par minuter från liften, 50 m till skiduthyrning.

Första liften upp är bakom huset rakt fram.

Många frågar efter mitt skidställ, det var så smidigt att åka i och praktiska fickor, alla funktioner man behöver ha i backen. Letar ni skidställ till sportlovet ska ni kolla in dessa. 30% rabatt nu! Det är alltid skönt att ha ett riktigt skidställ hemma när man behöver det.

Jackan HÄR och Byxor HÄR. Finns även blå!

Vi hade halvpension på hotellet, man äter god lunch uppe i backen någonstans, sedan middag på kvällen på hotellet. Vi åt 4 rätters varje kväll som ingick. Riktigt, vällagad fräsch och god mat.

Mina fina hunk.

Vit annorlunda spetsblus med volang, den är så fin på! HÄR. 30% på rean nu! Jag hade mina skinntights tills.

Blank svart blus från Tiger of Sweden HÄR. Janne gillade den very much.

Hotellet har även ett stort SPA! Perfekt efter afterskin att krypa ner i poolen och slappa en stund innan man skulle göra ordning sig för middag.

Utomhuspool och bastu bredvid.

Man kan boka behandlingar och det finns även ett gym. Men efter många timmar i backen är kroppen mörbultad så efter all skidåkning kändes inte gymet viktigt. Men många är ju även nere för att njuta av atmosfären, man kan gå mycket, jag skulle absolut kunna bo på hotellet i den här byn även om jag inte åkte skidor. Då är ju ett gym perfekt.

Ingen skidåkning utan After ski! Flera restauranger uppe i backarna kör afterski men vi valde att åka ner och gick på byns mysigaste ställe, haha! Kolla filmen så ser ni.

Dra mig baklänges så kul vi hade. Tre after ski i rad var vi där. Vi gick dit runt 17.30 och stannade drygt en timma. Sedan var det pool och middag runt 20. Fullt ös!

Klicka på pilen så ser ni vilket drag det var. Älskar dansa, älskar afterski!

Vi är så nöjda med allt! Sitter och letar flygstolar och åker nog ner igen i mars.

Men ni slipper oss inte riktigt än, det blir mer vlogg, kommer i morgon! Hihi

 

 

Kommentarer

Leonora 2 år sen

Ursäkta mig?Har du gått upp i vikt?Johanna?

Svar på kommentaren:
Linda 2 år sen

Den kommentaren har jag sett förut med ditt namn, vidrigt.

Säkert en tjockiskärring som sitter och är bitter.
Frågar du dina vänner det också?

Johanna är smal och snygg. Du är nog ganska ful va?

Sanna 2 år sen

Skämtar du??? Johanna har väl aldrig varit i så bra form som nu? Hon har ett hälsosamt och sunt sätt både till kost och träning. Märks ju väldigt tydligt att hon har en bra balans i det mesta. Själv är jag väldigt imponerad av hela hennes synsätt! Hejja dig Johanna, du strålar! Tror knappast att Johanna strävar efter att bli någon size zero utan fokuserar på att må bra inifrån och ut!

Ann 2 år sen

Bara lågbegåvade och korkade personer som ställer en sån fråga.
Johanna är ju smal, lever hälsosamt med balans som Sanna skriver.

Heja dig Johanna!

Eva 2 år sen

Vilket härligt hotell, ser så mysigt ut! Ser fantastiskt härligt ut i Ladis!

Camilla 2 år sen

Hej Johanna, läser din blogg varje dag, en sann inspiration och du är värd din framgång! En fråga till dig gällande dins valentino skor, vart har du köpt dom? Kan man beställa dom? Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Camilla, vad glad jag blir! Tack snälla!

Jag har två par, det enda paret har jag köpt på NK här i Göteborg, det andra på Nathalie Schuterman i Stockholm, de har även webbshop så kika där!

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu är vi på flygplatsen och softar på loungen, flyget är försenat mot Frankfürt där vi mellanlandar så hoppas vi hinner med nästa flyg mot Insbrück. Vi gör ännu en…

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…