• 2018-02-05, 23:14
  • 7

Vilken vacker dag vi haft i Göteborg! Har ni varit ute? Jag går ut så mycket jag kan när det är ljust, mår bra av frisk och fräsch luft och solen mot ansiktet. Lucy hänger gärna på min arm, så står vi och bara njuter en stund. Ni ser säkert att hon gillar solen som lyser på oss.

Vi gick till djuraffären och köpte lite nya ben, hon tycker alltid det är lite som veterinärbesöken i djuraffärer för hon blir lite skakig och vill bara vi ska gå ut. Därför går jag medvetet dit för att träna. Men idag fick hon godis från tjejen i kassan och ville inte gå, haha.

Janne har varit och tränat men jag blev förkyld i helgen så hoppar träningen. Haft feber och är snorig, hällt i mig citroner, ingefära och alla mina knep så hoppas det inte blir värre. För exakt ett år sedan hade jag mardrömsinfluensan, värsta jag någonsin varit med om.

Sjuk i två veckor och hög feber, trodde jag nästan skulle dö… det var fruktansvärt. Har ni haft riktiga influensan vet ni vad jag pratar om.

Men desto godare kvällsmiddag. Jag marinerade kyckling som jag grillar i ugnen och sallad med fetaost och pinjenötter. Orkade inte gör något mer avancerat, detta är så gott och fräscht.

Men nu till något annat kul! Janne har en rolig tävling på sin blogg. Man kan vinna en grym fönstertvätt! Goda vinstchanser för han tävlar ut tre stycken!

Missa inte tävlingen HÄR!

God natt hälsar Lucy från soffan, så här ligger hon bredvid mig varje minut när jag sitter med datorn. Lyxigt va?

 

 

 

2018-02-05 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

En annan Nina 3 år sen

Fina!
Lite vårkänslor känner jag allt nu. Härligt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack snälla :)

Ja även om det är vinter och kallt känner jag också vår i luften! Så underbart.

Sara 3 år sen

Hon är så fin er lilla Lucy!
Själv ska jag ta förväl av min älskade hund på fredag som bara är sex år. Hon har en elakartad tumör som växer igen trots att vi gjorde en stor operation i höstas. Jag vill inte att hon ska lida så avlivning är enda utvägen. Men hjälp vad svårt det är denna vecka när jag vet att det är våra sista dagar tillsammans. Gråter mest hela tiden. Svårt också att se mina barn så ledsna.
Tänker naturligtvis på Annica och hennes familj och kan inte föreställa mig vad de går igenom.
Kramar till er och pussa Lucy från mig???

Svar på kommentaren:
Lena 3 år sen

❤️❤️❤️ kramar i massor till er, vet precis hur ni mår då vi var tvungna att ta bort vår älskade lille vovve förra året.

Johanna Toftby 3 år sen

Tack Sara, men åh jag gråter nästan nu :(
Så ofattbart sorgligt och ledsamt. Hemskt hemskt!
Men det är ju vårt ansvar som du nu gör att er lilla inte får lida.
Jag hade gråtit ihjäl mig, så tufft att ta farväl av sin käraste vän och familjemedlem.

Hon får komma till hundhimlen och sova gott <3

Stor kram och tänker på er

Anna 3 år sen

Älskar den här tiden!
Söt Lucy är!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Tack Anna! Visst är det en fint tid när det är vinter och sol.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…