• 2018-02-08, 20:48
  • 9

Känslan när man kommer hem efter en magisk resa och känner att man måste åka tillbaka? Ni vet när allt varit alldeles underbart.

Bara för några veckor sedan var vi i Österrike och åkte skidor. Jag gjorde ett jobb för Österrikes turistbyrå i Serfaus-fiss-Ladis som är tre små byar med magisk skidåkning och mysiga hotell. Lägg till slående utsikt, grym mat och billig lunch i backen.

Det var riktigt bra. Så redan om tre veckor åker vi ner igen, jag gör ett delsamarbete kan man säga den här gången men hotellet har vi bokat i egen regi. Janne hittade ett riktigt grymt hotell, Alpen-Herz Romantik & Spa i Ladis. Det låter det, haha. En romantisk svit blev det, granne med vårt förra hotell och precis vid liften.

Jag är så taggad på att fortsätta min utveckling i backen. Jag fick verkligen blodad tand nu när allt lossnade och vill inte vänta tills nästa säsong.

Vi lever här och nu, varför vänta! Har ni också gjort en sån där galen grej, man pratar om att boka en ny resa direkt efter man kommit hem men sedan blir det aldrig av.

Nu gjorde vi det! Exakt om tre veckor blir det alperna igen. Mycket film och mycket bilder förstås så ni ärmed på resan.

Jag är så supertaggad för att åka ner igen och ni kommer förstås hänga med på vårt äventyr. Älskar verkligen Österrike! Skulle kunna bo där nere, det är något visst med alperna. Man blir bara så himla glad av att vara där. Att resa med sin partner som man delar exakt samma intressen med är så roligt!

Skidåkning på dagarna, en välförtjänt pizza med en öl i backen, lite after ski med ompa ompa, lite spa på hotellet och sedan en god middag. Går inte misslyckas med det upplägget.

 

 

 

Kommentarer

Lotta 3 år sen

Har bott i Österrike, så jag förstår precis hur du känner! Grymmaste skidåkningen som finns.
Men jag älskar att vara där året om, så om du inte redan gjort det, prova att åka dit på vår eller sommar. Inte mycket som slår det!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hej Lotta! Visst är det!

Om du visste… vi bilar ju i Europa varje år och cyklar nere i alperna på sommaren ;-)
Vi älskar Österrike på sommaren! Magiskt!

Anneli 3 år sen

Javisst, vi åker till Rom i mars. Lovade oss själva att åka tillbaka (detta var visserligen 2012, hmm) men nu äntligen! Samma perfekta hotell som senast, så centralt det går att komma.
Bättre sent än aldrig, och sina löften ska man hålla… ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Hahaha, exakt, bättre sent än aldrig! Älskar Rom!! Ha det så underbart!

K L M 3 år sen

Gött ! Hur mår A ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Så många som frågar, hon är hos sin läkare och får röntgenbesked idag så hon kommer skriva till er alla sen. Tack för alla som tänker och stöttar!

Viv 3 år sen

Härligt att resa! Gjorde ditt nötbröd idag, ville bara säga att ohh va gott det var!! Tack för recept!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Vad gott! Visst är det mumsigt!

Maijsan 3 år sen

Vi lever här & nu – Ni gör helt rätt ta vara på livet skjut inte upp t morgondagen….

Våra vänner som ska gifta sig i sommar har drabbats av de osannolika de fruktansvärda när vi minst anar de…Han har fått hjärtstillestånd & ligger på IVA & vi kan bara hoppas & tro nu….
Mitt i livet när de är som bäst….

Så lev här & lev nu

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu är vi på flygplatsen och softar på loungen, flyget är försenat mot Frankfürt där vi mellanlandar så hoppas vi hinner med nästa flyg mot Insbrück. Vi gör ännu en…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…