• 2018-02-15, 18:40
  • 13

Innehåller annonslänkar till Ellos och Johannatoftbyshop 

Gillar ni italienskt? Jag tycker det är romantiskt och mysigt att sitta länge och plocka, man äter ofta flera mindre rätter, delar på en pasta, man får in en bricka med antipasti sedan sitter man i timmar. Älskar det.

Vi hade en supermysig kväll på alla hjärtans dag även om vi kom hem sent. Både jag och Janne hade varit på resande fot, han var på möte i Köpenhamn och jag i Stockholm men vi hann hem så vi kunde äta middag tillsammans på kvällen nere i Göteborg.

Janne hade bokat bord på Ristoria som ligger i Gothiahuset och är en ganska nyöppnad restaurang. Det ligger på hotellet så man får räkna med att det även är en del barnfamiljer där, vill man ha en middag mer lugn och ro så finns det andra alternativ.

Min gröna klänning finns HÄR. Armband HÄR. Den gröna klänningen har jag använt flera gånger, den är så snygg på.

Vi har ätit på La Sultana, en riktigt mysig kvartetskrog  som ligger på Eklandagatan. Sedan Farellis som är italiensk/amerikansk, går gärna dit för det är lite som ett stammiställe. Alltid bra.

Pasta+ är också bra! Ligger vid heden, det klassiga röd-vit rutiga dukarna och jättegod pasta.

Jannes kavaj HÄR. Han har den i alla tre färger, letar ni kavaj till mannen hemma är denna riktigt fin. Alltid stiligt med en kavaj som sitter snyggt. Polo, en snygg tisha eller skjorta under.

Ska ni till Göteborg är det bara att höra av er om ni vill ha tips!

Janne bloggar om vår träning idag som ni gärna får läsa om, vi har kört ett riktigt bra gympass och jag gick 7 km före frukost när han kollade på hockeyn. Illa av mig att inte heja på hockeyn men PW var viktigare, haha.

 

 

Kommentarer

Erika 2 år sen

Vilken fin klänning! Vad har du för storlek?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja visst är den fin!
Har för mig jag har 38.

Sandra 2 år sen

Älskar italienskt. Tack för tips ???
Så fina ni är ?
Kram Sandra

Alice 2 år sen

Mitt tips är att testa Magazzino nästa gång ni vill äta italienskt i Göteborg. Drivs av en grym kock från Alingsås och är supergott!! Trevlig helg till dig och tack för en härlig blogg!

Therese S 2 år sen

Italienskt e ju fantastiskt!
Har du något bra tips på nån trevlig vinbar i Göteborg?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Om jag har!! Juant font är supermysigt, en riktigt trevlig vinbar- Spanskt! Så det känns som du sitter nere i Barcelona! Finns även mysiga vinbarer på samma gata, du måste gå dit.

Therese S 2 år sen

Tack för tipset!

Michela 2 år sen

Så fina bilder på dig/er och så mysigt med italiensk plock i bästa Janne sällskap som jag självklart tittar in hos nu när han har börjat blogga, vi får snart ta en lunch nu när jag är i Göteborg så ofta, skrivit det även till din studerande syster men alltid fullt upp i början när man skapar en sådan förändring i sitt liv … Kram

Svar på kommentaren:
Janne 2 år sen

Vi får äta något gott tillsammans snart.
Kram

Louise 2 år sen

Oj så fina ni är! Ser ut som ni hade en mysig kväll! Ristoria får vi testa någon gång, aldrig vart där!
Tack för en fin blogg! Alltid lika kul att kika in här, blir alltid lika glad när du skrivit!
Kram och trevlig helg!

Oyana 2 år sen

Fina ska de naturligtvis stå ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla!
Ja det ska du göra, riktigt mysigt.

Oyana 2 år sen

Dina ni är ? du har alltid så dina kläder och ett väldigt fint hem ? vi är ofta nere i Göteborg och äter, bio m.m men vi har aldrig testat Ristoria. De får vi nog göra nästa gång ? ha en fin kväll.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag vet att många läsare vill veta när det är reportage i tidningar osv och nu är Amelia höst ute! Ett jättefint reportage om min kärlek till mat, rädslan inför ensamheten och…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Om man älskar skaldjur, Göteborgs skärgård och livemusik, vad gör man då? Jo man åker med M/S trubaduren i vackra skärgården i Göteborg och samtidigt frossar loss i…