• 2018-02-15, 22:37
  • 21

Jag älskar Wahlgrens värld! Äntligen är det nya avsnitt och torsdagarna sitter jag bänkad i soffan, skrattar ihjäl mig för det är så stor igenkänning, haha! Janne sa efter det här avsnittet att det där är ju jag när vi sitter i bilen uppför de hemska serpentinvägarna i Italien. Vilken mardröm!

Såg ni kvällens avsnitt? Gillar ni det? Vilken succe!

Jag är övertygad vi mår bra av sånna här program, vi känner igen oss och det är mycket skratt och värme.

Skratta är livet!

Kommentarer

Malin 2 år sen

Jag har inga som helst aspekter på tavlan de pratas om, men om folk reagerar o vill vädra sin åsikt ” trots” att du inte frågade om det då kan man väl få göra de?

Svar på kommentaren:
Anna.J 2 år sen

Jag är nyfiken på varför du tycker att man måste säga att en tavla är hemsk som bara råkar synas på en bild när Johanna skrev om en helt annan sak.
Varför ska man tala om att en tavla är ful? Är det viktigt?

Jag gillar inte sånt. Det är helt onödigt i sammanhanget. Handlar inte om att vädra sina åsikter. Varför vädrar ni inte åsikter om Wahlgrens värld som faktiskt Johanna skrev om?

Jag gillar Bingo Rimers Tavlor, var på hans utställning en gång i Stockholm.

Anna 2 år sen

Tycker ofta folk frågar om andra saker än vad som skrivs om. Och då verkar det vara ok.

Lotta 2 år sen

Måste man säga något är hemskt och fult menar du?

Anna 2 år sen

Det menade jag inte, och om du läser Malins kommentar en gång till så vet du vad vi skriver om. Att man frågar eller kommenterar något som inte hör till inlägget som Johanna publicerat.

Lotta 2 år sen

Men om man ska fråga något måste man säga det är hemskt eller fult? Det var det allt handlade om.

Malin 2 år sen

Ääälskar Wahlgrens värld, och skrattade oxå gott åt programmet igår :) Håller med, vi behöver se sånt här, verkligt liksom.
Trevlig fredag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja det behöver vi!! :)
Tack det samma!

Eva 2 år sen

Älskar Wahlgrens värld, underbart!! Men igår tyckte jag lite synd om Benjamin hehe tycker det var Pernilla som hade värsta humöret där hehe men förstår henne också hon var nervös och rädd. Modigt och duktigt av henne att köra. Hon är för härlig Pernilla!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Mycket är klippt :-)

Underbart program!

Marie 2 år sen

Hade och har världens pms så jag blev mest irriterad av Wahlgrensarna. Haha kändes som om dom var min egen familj, alla var fel och pratade för mkt.
När Benjamin skrek på slutet blev jag ändå glad igen; “backa rakt fram” han är för rolig ibland.
Den där tavlan var hemsk för övrigt. Tycker faktiskt att man ska respektera kungen och kungafamiljen.

Malin 2 år sen

Pernilla är en Mycket modig kvinna helt klart som vågar bjuda så otroligt av sig själv. Hon säger sådana plumpa saker ibland så att man baxnar och ändå bara skrattar hon bort de. Jag hade skämts o försökt förklara mig tror jag och känt mig jätte dum. Hon besitter en trygghet som jag är väldigt avundsjuk på. Väldigt få förunnat.

Jag bara älskar Wahlgrens värld ??

Annika 2 år sen

Min lilla familj om tre garvade också och vi inser att våra temperament och humör påminner om Wahlgrens. Högt och lågt.

Till nåt annat, ätit magnesium i en vecka nu och banne mig om jag inte tycker att sömnen är bättre! Placebo eller ej, skitsamma, känslan är toppen. <3

Lena 2 år sen

Janne, jag är absolut inte lättkränkt och vi alla har olika åsikter om allt möjligt. Jag läser både Johannas o din blogg väldigt ofta och tycker ni båda är coola personer som ger tips om många superbra saker och det är alltid kul att läsa om era resor osv. Men precis som du tycker tavlan är cool så har jag rätt att tycka den är hemsk- det är väl det som är konst? Du behöver inte känna dig kränkt för att jag tycker så? Ha en härlig helg, ser fram emot att få ta del av er ”Mello lördag” imorgon❤️

Svar på kommentaren:
Janne 2 år sen

Tack, då var det visst jag som blev lättkränkt. Haga, så det kan bli. Sorry :)
Hoppas du får en härlig helg!

Ann 2 år sen

Såg det inte först tittade inte på väggen.
Men kanske lite osmakligt för min del.
Men om ni gillar den så är det ju upp till er:)

Sandra 2 år sen

Älskar Wahlgrens värld ?
Bli så många härliga skratt ??Så himla bra och roligt program.

Ha en fin fredag och helg.
Kram Sandra ?

Lena 2 år sen

Jag vet att vi lever i ett fritt land, men på riktigt Johanna, tavlan i bakgrunden med kungen och 2 kvinnor är väl allt annat än lämplig? Jag bryr mig inte om att det är ”fotokonst” eller ska vara rolig- den symboliserar ju allt annat än jämställdhet och har man minsta koll på ”rykten” som florerat gällande vår kung så kan man ju undra om en vuxen man som lever i ett fast förhållande (din Janne menar jag) tycker det är ”kul” med ett foto på en man som ”bedragit” sin fru (om man nu ska tro på rykten). Tycker dina döttrar eller Jannes dotter att det är trevligt att äta middag tillsammans med dig o Janne och ha 2 nakna kvinnors bröst rakt i ansiktet? Ni gör absolut exakt som ni vill och tycker, men Jag undrar verkligen hur de 2 kvinnornas #metoo- berättelser hade låtit.

Svar på kommentaren:
Marie 2 år sen

Herre herregud.

Jag tycker tavlan är COOL!!!

Maria 2 år sen

Men herre jösses!
Har man inget annat att gnälla på så ska man tametusan syna allt för att hitta något att bli upprörd över.

Johanna Toftby 2 år sen

Oj oj, inte varit inne här på flera timmar. Här var det livat :)

Tavlan är av Bingo Rimer och ingen i vår familj tar illa vid oss. Tycker den är grymt cool och rolig. Finns bara 10 stycken och Janne köpte den för några år sedan, Bingo är underbar och vi tycker tavlan är riktigt rolig.

Nu frågade jag ju inte vad ni tycker om tavlan som syns i bakgrunden utan jag skrev om Wahlgrens värld som jag tycker är väldigt roligt och underhållande.

Hoppas ni alla får en fin fredag!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vad hände med vädret? Vaknade upp till snökaos här? Blev så snopen. Vårkläderna är framme och då får jag väl ta på en vinterjacka över, kommer inte lägga undan vårkläderna, haha. Såg…

Har precis sett Wahlgrens värld på femman, så mycket igenkänning! Vilken familj har inte lite (mycket) kaos hemma, haha! Men jag tror många tror just en kändisfamilj är alldeles perfekt. Man ser…